Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

toz pembe geliyor herşey diyenlerden biriyim. Çünkü ben 21 yaşında da oldum 30 yaşında da.. hangi yaş grubunda hayata nasıl bakıldığını az çok biliyorum. 21 yaşındayken kendinden 10 yaş büyük biriyle olan bir arkadaşıma da o zaman ne söylediysek bizi dinlemeyip, sonra adi bir şekilde terk edilip gelip bize ağladığını da bilirim. Ki o zaman şuan ki tecrübelerim olmamasına rağmen yanlış olduğunu görebiliyordum. Şimdi kendi yaşında, biriyle evli mutlu çocuklu. Ve hata olduğunu o da net görebiliyor. Bu her zaman hata olacağı anlamına gelmiyor. Ancak konu sahibinin anlattığı kadarıyla ilişki çarpık görünüyor. Adamın niyetinin ne olduğu bile belli değil. İnsanlar yapma etme diyorsa da konu sahibi üzülmesin diye diyor. Kimsenin bir çıkarı yok bu durumdan. Bence siz de çok ciddi tepkiler vermeden burdaki önerileri şöyle aklınızın bi kenarına yazın, 5-6 sene sonra aynı fikirde olup olmayacağınızı çok merak ediyorum.

Kendinden çok büyük kişilerle evlenip mutlu olanlar var tabiki ancak şu durumda okulunuz varken o kişiyle evlenme hayalleri kurmak çok erken ve yanlış bir karar olma ihtimali çok yüksek.

Benimde eşimle aramda 14 yaş var ben 24 yaşındayım onun da benimde ikinci evliliğimiz onun 4 çocuğu var ilk evliliğinden bizim ise bir çocuğumuz oldu birincisi zaman geçtikçe kıskançlığı artıyoo çocukları ilk başta karşı çıkıp kabullenmiyo onun yanına yakışmak için olgun şeyler giymek zorundasın o senin arkadaş çevrene asla girmez vazgeçeceksin sen onun arkadaş çevresine uyum sağlayacaksın etraftan çok sözler duyacaksın etkilemeyeceksin yoksa soğursun ilerde keşkelerin başlar ama ben bazen sorunlar yasasak ta her evlilikte oluyor onu iyi ki tanımışım diyorum

Bu dediğinizi denemeyi düşünüyorum bir kaç hafta içinde.. şuan ciddi bir soruya ya da ayrılığa hazır değilim.. vizelerim var.
ama en çok aklıma yatan cevaplardan birisi oldu teşekkürler.

Genç kızların bu kendinden çok büyük erkek takıntısını anlamıyorum anlayamıyorum
be de oyleydim. hep kendimden yaşça buyuk erkekle evlenmek istemişimdir.aslında çok güzel bi evliliğimiz var.fakat geçen yıldan itibaren eşim yanımda yaşı baya fark edilmeye başlandı.benim icin çok sorun değil,ama ne biliyim.bazen kendime diyorum ki keşke bi kaç yaş tek fark olsaydı.

5 sene sonra o 40 sen 26

Bi düşün derim bak 30 bile değil 26

Sizi üzmek istemem ama çevremde en yakinimda gördüğüm evlenip ayrılmış erkekler birde maddi durumu sevgiliniz gibi çok iyiyse evlilik filan dusunmuyor bir daha.Mesala benim amcam sevgilinizin kriterlerinde aynı yaşlardalar.Esi yabancı ülkesini bırakıp onun için buralara kadar geldi.Cok zorlandı.Çocuğu da vardı.Amcam gerçekten seviyor görünüyordu ama ayrıldılar.Evlilik hayatı ona göre değilmiş.Ozgurce hayatımı yaşamak varken diyor.Sevgilileri 18 yaşlarında kızlar.Sevgili demiyorum bak.Hiçbirinin birinden haberi yok.Ben hicbir zaman tecrübe etmeden kimseye ahkam kesmeyi sevmem.Siz yukarda yazan arkadasi dinleyin.Gercekleri kendiniz göreceksiniz.

Son düzenleme:
Bizim de 12 yaş farkımız var. :) seni ben anlarım..
O da 2 ay evli kalmış bi tane pislikle, çocugu falan yok.
Ama senin durumun için şunu söyleyebilirim; çocukları oldugu için iyice düşün derim...
Pislik mi?

Görüştüğünüz adamların eski eşleri hakkında bu denli çirkin yorum yapma haddinizi kendinizde nasıl görüyorsunuz “bacak kadar boyunuzla”, anlayamıyorum gerçekten.

Eşimle aramızda 12 yaş var. Bunu başlarda anlamadım ama şimdi 5 senelik evli olunca yaş farkı ne kadar olursa çatışma o kadar fazla oluyor. Çevrem çok söyledi de ben dinlemedim. Haklılarmış. Ben deli doluyum o ağır. Benim yeni yaşayarak öğreneceğim şeyleri o çoktan yaşayıp öğrendiği için çocukça ve basit geliyor. Birbirimizi çok hırpalıyoruz bazen. Sende bide çocuk var hayatını karartırsın Ayrıl bırak 21 yaşındasın daha.

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edilsin.

Konu sahibesi,
siz de yaşayarak tecrübe edeceksiniz, o adamla evlenirseniz dilerim kıskançlık krizleri geçiriyor, beni dövüyor, evliliği böyle hayal etmemiştim diyenlerden olmazsınız, dilerim kaderiniz kendinden 18 yaş büyük kocasından psikolojik şiddet görüp intiharın eşiğine gelen tanıdığım gibi olmaz.

Disardan bakarak, sadece okuyarak yapacagim yorum su olur. Bile bile lades diyorsun. Kusak catismasi var aranizda. Ve bir de cocugu var demissin....
Arada o kadar yas farki varken mutlu evlilikler de olabilir ama bunlar istisnadir bence..
Sahsi fikrimi soyluyorum--} gencligini yakma........

Mis gibi yakışıklı genç erkekler varken yaşlıların nesi ilginizi çekiyor

Yaş farkı konusunda herkesin fikri ayrıdır.
Eşimle aramızda 17 yaş var çok severek evlendik.
Eşim benden önce bir evlilik yapmış problemler olduğunu düşündüğü için asla çocuk istememiş
örneğin sizin sevgilinizin,yaşım geçiyor diye çocuk yapıp sonra o kadını ortada bırakan biri olmamış..
siz istediğiniz kadar durumu iyi diyin para veriyor diyin. Herşey para değil.
Şakayla karışık size sinirlenip vurmuş,alaycı şekilde vursam uçardın gibi şeyler gevelemiş.

Eşi hala çağırıyor resmiyette henüz boşanmadılar mı?
Evlenip boşanmış çocuğu olan birinin ya çocuk sorun olur mu gibi şeyler düşünmek boştur.
Onun zaten bir annesi birde babası var.
Asıl sorun bu babayla yada anneyle sorun olur mu diye düşüneceksiniz.

Zengin olması,biraz ilgi göstermesi,hediye alması,sizi düşünmesi felan filan bunların etkisinde kalmayın.
Ayrıca ailesinin zoruyla evlenebilen,ailesinin zoruyla evli de kalırdı nokta net!

Yazık etmeyin kendinize ..

Eşim bir evin odasını kiralamış hayatını sürdürmeye çalışan biriydi.
Biz zamanla sevgi saygı azimle yuvamızı kurduk..

Tüm yorumları okuyamadım fakat eşinden ayrılma nedenini biliyor musun?
14 yaş farkı çok fazla bence. Hadi boşanmış olmasa neyse de hem boşanmış hem çocuklu birini, bir heyecanla kabul etmen büyük hata olur. Gençsin, evlilik çok ciddi mesele ve senin bu adama evlenmek istiyorum demen bana çok tuhaf geliyor

Aradaki yaş miktarından ziyade sizin yaşınız sorun. 30 yaşındayım sevgilim 44 deseniz olabilirdi. Ancak 21 yaşındaki bir kadınla 35 yaşındaki bir erkek arasında dağlar kadar fark olur. Kaldıki çocuğu da varmış, kendinize yazık etmeyin. Ne bu acele?

Gerçekler bazen acı gelir güzel kardeşim ama bu kadar insanın bir bildiği var ki herkes hemfikir yorumlar yazıyor. Pişman olmamak, keşke dememek için en hayırlısı siz yavaş yavaş bitirin derim.

Çok gençsiniz ve sizinle aynı heyecanları paylaşacak çok kişi çıkar karşınıza...

Senin aklını fikrini hicbir zaman begenmeyecek emin ol. Aranızda jenerasyon farkı var.Şimdiden ayril kurtul derim ben.

Zaten ideal bi partner degilmis. Hayati hayatina, yasi yasina uygun degil. Ustelik simdi size sert davranip, bir sene sonra maskesini indirmeye baslamis. Cocugu ve eski karisi var. Bence hic zorlamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…