- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
- Konu Sahibi karkedisi35
-
Ya siz ne çok biliyorsunuz öyle ya? Kimisi kendini yakma demiş kimisi "toz pembesin şimdi sen" demiş kendi gençliğini hatırlayarak. Siz gençken öyle toz pembe düşlerle saçma sapan hayaller mi kuruyordunuz -ki insan kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş-insanları int üzerinden kesin yargılıyorsunuz ?
Kız burada hatta kızlar burada dert anlatıyor anlattıgına pişman oluyor yok içi geçmiş, yok başka adam mı yok..! Sözlere bak sen ya, burda iki laf etmek isteyen, sizden sınırlar içinde cevap bekleyen insanların içine böyle mi su serpeceksiniz?
Forum vs sitelerde dert yanma taraftarı değilim bazı istisnalar dışında çünkü öyle insanlar var ki bi şey bilmeden ATIP TUTUYOR!
Kolay değil dimi öyle saygı sınırları içinde derde derman olmak ablalar bacılar kendi kafanıza göre mahalle sohbetine çevirmişsiniz her yeri zaten!
Kırıcı olmadan iki kelam etmek istiyor insanlar, kadın diyor ki "içi geçmiş öeh" "başka adam mı yok öeh"
İNSAN KINAMADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ İMİŞ!
Benimde eşimle aramda 14 yaş var ben 24 yaşındayım onun da benimde ikinci evliliğimiz onun 4 çocuğu var ilk evliliğinden bizim ise bir çocuğumuz oldu birincisi zaman geçtikçe kıskançlığı artıyoo çocukları ilk başta karşı çıkıp kabullenmiyo onun yanına yakışmak için olgun şeyler giymek zorundasın o senin arkadaş çevrene asla girmez vazgeçeceksin sen onun arkadaş çevresine uyum sağlayacaksın etraftan çok sözler duyacaksın etkilemeyeceksin yoksa soğursun ilerde keşkelerin başlar ama ben bazen sorunlar yasasak ta her evlilikte oluyor onu iyi ki tanımışım diyorumMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Arkadasim, adama gidip iliskinizin ciddilesmesini istedigini ve yakin zamanda da evlenmek istedigini soyle. Gururuna yediremiyorsan, hayatinla alakali boyle bir karar aldigini, artik ciddi iliski aradigini, bu sebeple de iliskinizin evlilik yolunda olup olmadigini netlestirmek istedigini soyleyebilirsin. Iste o zaman gercekten seni sevip sevmedigini goreceksin. Direkt ayrilamiyorsan bunu yapmani tavsiye ederim. Verdigi cevap karsisinda sizle zaman gecirmek icin mi beraber yoksa sizi gercekten hayat arkadasi olarak mi goruyor anlarsiniz. Ben kusura bakmayin ama bu adamin sizle ciddi dusunmedigini dusunuyorum. Zaten ciddi iliski yasamak istemedigi icin bu kadar genc birisiyle beraber olmayi secmis, cunku biliyor ki 25 yasindan sonra kadinlar evlenmek istiyor. Boyle yapan erkekler biliyorum, genc kadin tercih etmelerinin ana sebebi bu, takilmak, gonul eglendirmek.
be de oyleydim. hep kendimden yaşça buyuk erkekle evlenmek istemişimdir.aslında çok güzel bi evliliğimiz var.fakat geçen yıldan itibaren eşim yanımda yaşı baya fark edilmeye başlandı.benim icin çok sorun değil,ama ne biliyim.bazen kendime diyorum ki keşke bi kaç yaş tek fark olsaydı.Genç kızların bu kendinden çok büyük erkek takıntısını anlamıyorum anlayamıyorum
Pislik mi?Bizim de 12 yaş farkımız var. :) seni ben anlarım..
O da 2 ay evli kalmış bi tane pislikle, çocugu falan yok.
Ama senin durumun için şunu söyleyebilirim; çocukları oldugu için iyice düşün derim...
Mis gibi yakışıklı genç erkekler varken yaşlıların nesi ilginizi çekiyorbe de oyleydim. hep kendimden yaşça buyuk erkekle evlenmek istemişimdir.aslında çok güzel bi evliliğimiz var.fakat geçen yıldan itibaren eşim yanımda yaşı baya fark edilmeye başlandı.benim icin çok sorun değil,ama ne biliyim.bazen kendime diyorum ki keşke bi kaç yaş tek fark olsaydı.
Zavallısın sen ama yaa ...Bizim de 12 yaş farkımız var. :) seni ben anlarım..
O da 2 ay evli kalmış bi tane pislikle, çocugu falan yok.
Ama senin durumun için şunu söyleyebilirim; çocukları oldugu için iyice düşün derim...
Aynen ya civan gibi cocuklar var etraftaMis gibi yakışıklı genç erkekler varken yaşlıların nesi ilginizi çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?