Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

Neden kendine gençliğine yazık ediyorsun ? Kafalarınız farklı tecrübeler farklı kesinlikle olumsuz bir ilişki bu o kadar güzel bir yaştasın ki hayat yeni başlıyor.. 22-28 yaş arası gayet yakışıklı uyumlu eğlenceli biriyle tanışabilirsin beraber öğrenirsiniz tecrübe edersiniz .. Evlenecekseniz de ikinizde ilk yaşıyor olursunuz bu heyecanı :) O adam herşeyden hevesini almış biri senin heyacanını telaşını asla anlamaz duygularını bilemez üzülürsün

Bir yaşındaki bebeğini bırakıp kadın peşine düşen adamdan aile babası olur mu diye soruyorsun?
Sana bakacağına küçücük çocuğuyla ilgilensin o, ne büyük sorumsuz üstelik kendinin de kız çocuğu varmış. Bi taraftan da adamın evlilik gibi bi düşüncesi de Yok diyorsun, adam zengin senin gibi nicelerinin aklını çeler. Yıprandığınla kalırsın. Ne yaşıyorsan yaşa öngördüğün beklentiden çık. Adam boşanmamış bile olabilir bence

Canım benimde eşimle aramda 12 yaş var . 18 yaşında tanıştım okul bitince evlendik ve simdi 4 aylik bir oglum var cok sukur mutluyum . Sorunlar oluyor tabi ama ufak tefek . Ama bunda esimin yetistigi çevreninde etkisi var yani senin konustugun adamı biz bilemeyiz huyu suyu nedir . Sana şimdi hiç sıkıntı olmaz devam et diyemem . Bir de şöyle bir fark var benim eşim hiç evlenmemişdi yani senin erkek arkadasin gibi evlenip boşanmış ölüp üstüne de bir çocuğu olsaydı ben düşünmezdim bile . Yorum yapan arkadaşlar çok haklı ilk heyecanlarını başkasıyla yaşamış zaten . Ilerde umduğunu bulamayabilirsin . Bir de dış görünüşü çok önemli bazen bakıyorum adam 30 yaşında ama 40 gibi duruyor bazısına bakıyorsun 45 yaşında 25 yaşında gibi duruyor . Iyice düşün taşın derim . Hakkında hayırlısı olsun

Benim de eşimle aramda o kadar yaş farkı var 7 senelik sevgilim, 4 senelik eşim aynı zamanda en iyi arkadaşımdır kendisi. Hadsizce yorum yapanlar üzmesin seni. Bu konularda önemli olan yaş farkı değildir. Yaş farkindan ziyade sunları düşün: adamın ilk eşinden boşanma sebebi, bu insanla bir şeyler paylasabilir misin? Onun cocugu var senin yok. Bu duruma ne kadar anlayis gosterirsin? Çocuğuyla paylaşacağı maddiyat ve maneviyat seni rahatsız etmeyecek mi? En önemlisi de yaşın çok genç. Gerçek aşkı yaşamamış olma ihtimalin fazla. Iyi düşün pişman olma. Bunları içinde halledebiliyorsan rakamların canı cehenneme ☺

Yaşı büyük erkeklerin çekiciliği parasından ötürü, ben kendi adıma hiç tanımadım yaşı büyük fakir boşanmış birde çocuklu birisini sevsin gençkızlar hep zengin hep zengin ailelerde fakir olsa asla kabul etmez bu kriterlerdeki birisini..

Kendi çocuğunun sevgisini tadamadan elin çocuğuna annelik ediceksin.
Üvey annelik nankör meslektir öteye git diyemezsin yağa bala batırsan bir azarında "kötü üvey anne" olursun.
Erkek kadından büyük olmalı safsatası tamamen erkeklere hizmet eden bir yalan, hiç de kadınlar erken merken çökmüyor. Sen 35 yaşındayken o dede gibi olacak.
Ben en çok 5 yaş farkı kabul edebilirim.

Insanları hadsizce yorum yapmakla suçlamadan önce yorumları okuyun .
Adam kızın kolunu morartmis kıza vuruyormuş, evlilik gibi bir dusuncesi adamın zaten yok konusunu bile açmıyormuş.
Yok karısıyla zorla evlenmişte yok yaşı geçiyor diye çocuk yapmışta bla bls...
Bence siz önce konuyu tam okuyun sonra insanlara hadsiz diyin .

Eger bu genc yasinda hem ruhen hemde fiziksel olarak yaşlı gibi yasamak istiyorsan buyur evlen.
Gözümde şöyle bir tablo canlandi..
Eşin tv nin karşısında surekli uyuklarken sen butun gun heyecanla aksam icin planlar yapip buyuk bir hayal kırıklığı yasiyor olucaksin.
O her tur eğlenceye doymuş oldugu için seni anlayamayacak.Ortak noktalariniz azalacak.
Bunu onumuzdeki ilk yillar degil sen hala hayatinin en canli yillarindayken yani bir bes yil sonra daha da iyi anlayacaksin..o yaslanirken sen tek basina hayata yetismeye calisacaksin..
Kendi yasina uygun ve butun heyecanlari ilk seninle yasayacak biri ile evlen..

Koca kaciyor mu yasiniz ne basiniz ne bu adam icin.Sizden once sorumluluklari var hayir baska erkek mi kalmadi ki.Sonra yok eski esi ile gorustu cocugu geldi bana zaman ayirmiyor falan filan sorunlar.Bu hafta da yasi buyuk erkeklere asik olmak rövanş ta.Iyi dusunun sonradan pisman olmayin

Eşi kendinden büyük ya da küçük olan kişiler lütfen yazacaklarımı üstlerine alınmasınlar, onlar istisna olabilir ama benim çevremde erkeğin ya da kadının 15-20 yaş büyük olduğu evlilikler yürümedi.

Sebeplerini size yazayım, siz de kendi ilişkiniz için değerlendirmesini yapın karkedisi35 .

Bir tanıdığım kendinden 18 yaş büyük bir adamla evlendi, adam paranoya derecesinde kıskançtı, öyle ki sadece erkeklerden değil, kadının kendi hemcinslerinden oluşan arkadaş çevresini, hatta ailesini bile kıskandı.

Kadına telefon açtığında o telefon 2 dakika geç açılsa beni kimle aldatıyorsun diyecek kadar iftiracı da bir adamdı.

Evle ilgili harcamaların faturalarını kontrol eder, arabayla yapılan mesafenin km'sine bakar, kadının telefon görüşmelerini dinler, kıskançlık ve paranoyalarıyla kadıncağızı yer bitirirdi, kadını en sonunda sinir hastası etti, kadın bayılmaya, krizler geçirmeye başladı, kılını bile kıpırdatmadı, öyle bir hal aldı ki kadın kendini metrelerce yükseklikteki evinin camından atmaya kalktı, ona bile numara yapıyorsun deyip güldü adam.

Arasında yaş farkı olan herkes aynı sorunları yaşayacak diye birşey yok ama siz şimdiden bir takım sorunlar yaşıyorsanız emin olun evlenince bunların çok daha fazlasını yaşayacaksınız, şimdi yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın fragmanı dahi değil.

Anlattıklarımı yazması kolay ama yaşayanlar için o baskılar, kıskançlıklar, paranoyakça hareketler zulümdü.

Ben yaş konusuna hadsizce diyorum hanımefendi. Şiddet geçen yeri okumadım onun bir açıklamadi yok. okusaydim o konuyla ilgili de yorumunu yapardım zaten.

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorun şuanda bir dönüm noktasındayım ve iyi ki buraya yazmışım diyorum benim düşünmediğim açıdan bakan ablalarım kardeslerim var. her yazdıgınızı ciddiye alarak okuyorum emin olabilirsiniz. iyi ki varsınız iyi ki var bu site..
Şiddet olayı abartılmasını istemem çünkü ben çok abarttım hani şöyle söyleyeyim, şakayla karışık vurmuştu bende hassas tenliyim biraz, b12 eksikligim var her yerim kolayca morarıyor..
onu aklamaya calısmıyorum ama normalde cok sakin bi insan.
Bu arada eski esini çocuğunu kesinlikle ortada bırakmış ya da ilgilenmiyor değil. Şuanda maddiyat ve refah açısından çok iyiler..
Çocukla da çok ilgileniyor.
Hatta öyle ki ondan bir Oğlum olsun çok istiyorum çok hayal ediyorum. Onun hareketleri, tavırları.. onun gibi bi oğlum olsun istedim çok hevesleniyorum.
Bana evlilik sözü vermedi şu tarihde şu zaman da evleneceğiz demedi.
ama mutlaka bu işin sonunda evleneceğimizi söyledi, "okulunu bitireceksin, calısma hayatına baslayacaksın 25 yasına geleceksin anne olmak isteyeceksin elbette evleneceğiz" gibi cümleler kurdu.
Yani sanırım kafasında benimle evlenmek için 4-5 yıl süre veriyor.
Ama ben o kadar beklemek istemiyorum.
1-2 yıla kadar evlenmek istiyorum.

6 yaş 1 kuşak ediyor sizin aranızda 2 kuşak fark var aklını başına al ya yok seviyoruz saygılıyız vırt zırt kandırma kendini dünyada adam mı kalmadı da gittin kaç yaşında birini buldun evlensen ne olacak hep 35 yaşında kalmayacak o adam sen 35 yaşına geldiğinde olgun bir kadın olduğunda 50 yaşında olacak. Aşağı yukarı baban gibi olacak iyi düşün bırak gitsin. O adam da çıtır kız peşinde koşacağına evladıyla ilgilensin bir zahmet... Annene de sana da Allah akıl fikir versin... Evlerden ırak böyle adamlar...

Yazdıklarına istinaden benim anladığım seni etkileyen bişeyler olmuş adamda en başta zenginliği geliyor sanırım. İlişkinin başlarında biraz yakışıklı olsun, konuşmasını, davranışını, giyimini bilsin sana ilgi göstersin zaten etkilenirsin. Çünkü başlarda zaten her şey toz pembe. Gerçi bu kadar yaş farkı ve çocukla nasıl toz pembe göründü onuda anlamadım. Kolay kolay kimseye yorum yapmam kimsenin hayatını etkileyeyim istemem. Ama bu tablonun sonu baştan belli malesef yazık etme kendine. 2 gün sonra senin huzurun olmadığında yaşayamadıkların içinde kaldığında o paranın hiç bir anlamı kalmıycak. Hem dünyadaki son zengin adamda o değil. Kendi dengini bul lütfen. Sevgi aşk mantık olmadan bir işe yaramıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…