- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi karkedisi35
-
o ne biçim manita 35 'inde lolita derler adama kusura bakma konu sahibi ciddi yorum bile yapmam o adamaMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Merhaba, onunla cinsel anlamda yakınlaştık evet.. sahiplenmesi kıskanç olması bunların hepsi var.. ilk başta çok sakin olan insan şimdi ters ya da onu kıslandıracak bir şey yaptığımda/söylediğimde bana vuruyor. çok ciddi olmasa da canım yanıyor, koluma vurmuştu vurduğu yer morarmış.. çok üzgünüm ya gerçekten..
Merhaba, onunla cinsel anlamda yakınlaştık evet.. sahiplenmesi kıskanç olması bunların hepsi var.. ilk başta çok sakin olan insan şimdi ters ya da onu kıslandıracak bir şey yaptığımda/söylediğimde bana vuruyor. çok ciddi olmasa da canım yanıyor, koluma vurmuştu vurduğu yer morarmış.. çok üzgünüm ya gerçekten..
Benimde eşimle sizin kadar olmasa da epey yaş farkı var. Bence asıl sorun aranızdaki yaş farkı değil. Bir çok yorumda olumsuz nitelendirilse de erkekler geç olgunlaşır çoğu erkeğin karakterinin tam anlamıyla oturması 30 yaş ve sonrasıdır. Bu durumunda avantajlı yanları çok. Bu çerçeveden bakıp konuyu sizin ilişkinize indirgersek yaş farkı değil o yaşta bir erkeğin nasıl bir karaktere sahip olduğu ve mevcut yaşam tarzı önem taşır. Sizinde aklınızın karıştığı yer burası.
Yaşınızın bir avantajı var. Hemen evlenmek gibi bir zorunluluğunuz yok. Üç beş sene daha bu kişiyi tanıma yolunu seçebilirsiniz. Sizde olgunlaşacak onun hakkında düşünceleriniz dahada netleşecektir. Kaldıki buraya yazma geregi hissettiğinize göre sevdiğiniz bir çok artı yönünü gördüğünüz değer verdiğiniz biri. Yorumlarda yazıldığı gibi ipini salmak o kadarda kolay değil.
Bir insanın evli kaldığı sürece bakıp ön yargıyla kimbilir ne halt etmiştir de boşanmıştır demeyi kendimce uygun bulmuyorum. Taş yerinde ağırdır. İyi adam olup şirret kadına, iyi kadın olup berbat adama denk gelen çok insan var. Boşanmasının ardında olan gerçeği anlamak öğrenmek için zaman gerek. O zaman geldiğinde zaten kafanızda netleşir çoğu şey. Gerçeği bilmeden buradan ne yazsak boş
Çocuğunun olması ve buna bağlı eski eşle olacak diyoloğunun sizi ne derece rahatsız edeceğine yine siz en doğru kararı verirsiniz. Bazı kadın eski eşten dolayı cinnet geçirir, bazısı da yaşadığı güven duygusuyla bunu sorun etmez. Ama yaş itibariyle sorun etmeniz normal. İnsan yaş aldıkça olgunlaşıp daha sağlıklı düşünebiliyor. Bunun için zamanınız var.
Ben 10 yıldan fazla oldu evleneli. Çokta mutluyum. Oda boşanmıştı ama çocuğu yoktu. İyiki karşıma çıktıda yaşıtım biriyle evlenmedim. Senin yaşlarda içinde bulunduğum şartlarla çok sorun yaşardım. Eşimin olgunluğunun hayatı anlamışlığının bana çok faydası katkısı oldu. Dünyayı insanları hayatı farklı bir bakış açısıyla görerek onunla büyüdüm. Her erkek öyle değil tabi. Ben yinede 30 yaşlarında bir erkeğin 20 li yaşlardaki erkeklere göre daha sakin ve olumlu davrandığını düşünüyorum. Aranızdaki yaş farkının gezme tozma eğlenme açısından sorun olup olmayacağı yine sizin karşılıklı sevginize saygınıza anlayışınıza bağlı. Karşıdaki insan bir odun değilse birlikte her yaşta heyecanı ayakta tutarsınız.
Siz yaştan çok onda gördüğünüz olumsuz yönlere odaklanıp kendinize zaman verin. Bu olumsuz yönler zamanla daha olumsuz hale geliyorsa onsuz yolunuzu çizersiniz çünkü yaş olarak zamanınız çok.
bence kendi kendine gelin güvey oluyorsun sadeceHepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorun şuanda bir dönüm noktasındayım ve iyi ki buraya yazmışım diyorum benim düşünmediğim açıdan bakan ablalarım kardeslerim var. her yazdıgınızı ciddiye alarak okuyorum emin olabilirsiniz. iyi ki varsınız iyi ki var bu site..
Şiddet olayı abartılmasını istemem çünkü ben çok abarttım hani şöyle söyleyeyim, şakayla karışık vurmuştu bende hassas tenliyim biraz, b12 eksikligim var her yerim kolayca morarıyor..
onu aklamaya calısmıyorum ama normalde cok sakin bi insan.
Bu arada eski esini çocuğunu kesinlikle ortada bırakmış ya da ilgilenmiyor değil. Şuanda maddiyat ve refah açısından çok iyiler..
Çocukla da çok ilgileniyor.
Hatta öyle ki ondan bir Oğlum olsun çok istiyorum çok hayal ediyorum. Onun hareketleri, tavırları.. onun gibi bi oğlum olsun istedim çok hevesleniyorum.
Bana evlilik sözü vermedi şu tarihde şu zaman da evleneceğiz demedi.
ama mutlaka bu işin sonunda evleneceğimizi söyledi, "okulunu bitireceksin, calısma hayatına baslayacaksın 25 yasına geleceksin anne olmak isteyeceksin elbette evleneceğiz" gibi cümleler kurdu.
Yani sanırım kafasında benimle evlenmek için 4-5 yıl süre veriyor.
Ama ben o kadar beklemek istemiyorum.
1-2 yıla kadar evlenmek istiyorum.
O zaten apaçık ortada. Ne bekleyecek başka kart zamparaBende 35 yaşındaki adamin 20 yasindaki kizdan ne bekledigini anlayamıyorum.
Aynen katılıyorum .bence kendi kendine gelin güvey oluyorsun sadece
adam o 4-5 yıl süreyi senle evlenmek için değil seni oyalamak için veriyor
sen evlilik konusunda başını ütüleme diye söylüyor
laa nasıl olsa ben o zamana kadar bunla ayrılmış olurum salla gitsin
ayrıca 25 yaşında gelinliğinin içinde süzülürken yanında o 40 yaşındaki amcayı görmek isteyecek misin
adam tam bir vampir
senin en güzel zamanlarından faydalanıp sonra bir köşeye atmak isteyen taze et avcısı
kendi 1 yaşındaki kızına babalık yapmamış adamdan aile babalığı bekliyorsun farkında mısın
Ne desek boş.Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorun şuanda bir dönüm noktasındayım ve iyi ki buraya yazmışım diyorum benim düşünmediğim açıdan bakan ablalarım kardeslerim var. her yazdıgınızı ciddiye alarak okuyorum emin olabilirsiniz. iyi ki varsınız iyi ki var bu site..
Şiddet olayı abartılmasını istemem çünkü ben çok abarttım hani şöyle söyleyeyim, şakayla karışık vurmuştu bende hassas tenliyim biraz, b12 eksikligim var her yerim kolayca morarıyor..
onu aklamaya calısmıyorum ama normalde cok sakin bi insan.
Bu arada eski esini çocuğunu kesinlikle ortada bırakmış ya da ilgilenmiyor değil. Şuanda maddiyat ve refah açısından çok iyiler..
Çocukla da çok ilgileniyor.
Hatta öyle ki ondan bir Oğlum olsun çok istiyorum çok hayal ediyorum. Onun hareketleri, tavırları.. onun gibi bi oğlum olsun istedim çok hevesleniyorum.
Bana evlilik sözü vermedi şu tarihde şu zaman da evleneceğiz demedi.
ama mutlaka bu işin sonunda evleneceğimizi söyledi, "okulunu bitireceksin, calısma hayatına baslayacaksın 25 yasına geleceksin anne olmak isteyeceksin elbette evleneceğiz" gibi cümleler kurdu.
Yani sanırım kafasında benimle evlenmek için 4-5 yıl süre veriyor.
Ama ben o kadar beklemek istemiyorum.
1-2 yıla kadar evlenmek istiyorum.
Yaş farkı hiç önemli değil de mesele şu bu ülkede hiçbir kadın çocuk varken aldatılsa bile malesef boşanmıyor ben olsam neydi sebep diye sorarım söylediğine de inanmam araştırırım kaldı ki gencecik yaşımda daha kendim anne olmamışken kimseye annelik yapmam öyle kitaplardaki filmlerdeki gibi çocuk seni ablası olarak sevip saymaz yaşı büyüdükçe babada da kalmaya başlayacak belki anne gıcıklığına her dk gönderecek eski eş dengesiz biriyse sen çekeceksin bunları sürekli irtibat içinde olacaklar değer mi ?Değmez emin olMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Olur tabi olmaz mı, bir kere çocuklar yüzünden eski eşiyle sürekli diyalog halinde olmak durumunda, sonra çocuklar seni benimsemeyecek, yaşadığın hayatı annelerinin yaşaması gerektiğini düşünüp sana rahat vermeyecekler ileride. Bunları çevremde gözlemlediğim için söylüyorum. Bırak gitsin.çocuk sorun olur mu yani sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?