Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

21 yaşındasın. 35 yaşında çocuklu boşanmış bi adam buluyosun. evlilikle sonuçlanmasını umuyosun. sebep?

o ne biçim manita 35 'inde lolita derler adama kusura bakma konu sahibi ciddi yorum bile yapmam o adama
unutma iyi bir şey olsaydı karısı iki yaşında olan çocuğuyla bu adamdan ayrılmazdı
Türkiye' de kadınlar değil bıçak kemiğe geldikten sonra kemiği geçmesine rağmen boşanmıyor
ne yaşadı ki kadın boşandı bu adamdan
daha evlenmeden sana bu kadar sertse evlenince nasıl olur

ayrıca her şeyi yaşamış evlenip boşanmış adamla neyin hevesini yaşayabilirsin ki
ne düğün ne balayı ne çocuklarının doğumunu senle yaşamayacak
bunları çoktan yaşamış heyecanı kalmamış adamla mı evleneceksin

bu adamla ayrıl bir sene sonra iyiki olmamış derken bulursun kendini

Şaka yapıyorsun değil mi?
Senin yaştan önce düşünmen gereken bir ŞİDDET problemi var burada!

Şaka yapıyorsun değil mi?
Senin yaştan önce düşünmen gereken bir ŞİDDET problemi var burada!

Kaç yaş m var aranızda merak ettim

Bence bu iş yürümez. Şimdi seviyor olabilirsin, güzel vakit geçiriyor olabilirsin, yaş da şu an sorun olmayabilir, ama bir 10 sene sonra fikirlerin değişir diye düşünüyorum. Sen 10 sene sonra hala genç olacaksın, o ise yaşlılığa doğru gidiyor olacak. Sen gezmek tozmak isteyeceksin, o kendinde bu enerjiyi bulamayacak. Yakın bir tanıdığım kendinden 9 yaş büyük biriyle evlendi. Başta her şey güzeldi, ama 7inci senelerinde evlilikleri çatırdamaya başladı. Ben ilgi istiyorum, o tvnin karşısında uyuya kalıyor diyordu. Bu yüzden sevgisinin de azaldığını söylerdi. Sonra kendine internetten kendi yaşında birini buldu. Ciddi ciddi onunla kaçmayı düşünüyordu, ama cesaret edemedi. Kocasının onu bırakmasını bekliyordu, o yüzden ona soğuk davranıyordu. Ama kocası sevgiliyi öğrendi, dahada büyük huzursuzluklar başladı, iki çocukları var o yüzden ayrılmadı kocası ondan. Şu an devam ediyorlar evliliklerine ama hiç huzurları yok. Bence sende kendine yazık etme, zaten başka problemleriniz de varmış, iyi düşün derim.

Zamanını heba etme, kendine yazık etme

bence kendi kendine gelin güvey oluyorsun sadece
adam o 4-5 yıl süreyi senle evlenmek için değil seni oyalamak için veriyor
sen evlilik konusunda başını ütüleme diye söylüyor
laa nasıl olsa ben o zamana kadar bunla ayrılmış olurum salla gitsin
ayrıca 25 yaşında gelinliğinin içinde süzülürken yanında o 40 yaşındaki amcayı görmek isteyecek misin

adam tam bir vampir
senin en güzel zamanlarından faydalanıp sonra bir köşeye atmak isteyen taze et avcısı
kendi 1 yaşındaki kızına babalık yapmamış adamdan aile babalığı bekliyorsun farkında mısın

Bende benden bütüklerle anlaşırom o sorun değil de sana vurması sorun.daha da ilerler bu durum.bence ayrıl yaş değil aorun tekrar söylüyorum sana vurabilecek biri plması sorun

Sizinle bir gelecek düşündüğünü sanmıyorum.Kafasi farklı çalışıyor.Gönül eğlendirme derdinde.Biraz zaman sonra sıkılıp yeni denizlere yol alacak.Siz çok seviyorsunuz ama malesef bu işin sonu yok.

Benim de sevgilimle aramda 10 yaş fark var ben 20 o 30 birlikteyken aradaki yaş farkını hiç hissetmiyorum ama sizinki yaş farkıyla sınırlı kalan bir şey değil. Sırf yaşı geçiyor diye sevmediği kadından çocuk yapıp kadını o halde boşamış bu bence büyük bencillik. Ayrıca şaka yollu size vurması da hiç hoş değil. Sanırım ben eski eş, küçük çocuk olaylarıyla hiç uğraşmak istemezdim

Senin yaşına göre gart olan, yaşlanmakta olan adamı ne yapacaksın? Bi de çoluklu çocuklu. Genç bekar adamların suyu mu çıktı?

Aynen katılıyorum .

Ne desek boş.

Yaş farkı hiç önemli değil de mesele şu bu ülkede hiçbir kadın çocuk varken aldatılsa bile malesef boşanmıyor ben olsam neydi sebep diye sorarım söylediğine de inanmam araştırırım kaldı ki gencecik yaşımda daha kendim anne olmamışken kimseye annelik yapmam öyle kitaplardaki filmlerdeki gibi çocuk seni ablası olarak sevip saymaz yaşı büyüdükçe babada da kalmaya başlayacak belki anne gıcıklığına her dk gönderecek eski eş dengesiz biriyse sen çekeceksin bunları sürekli irtibat içinde olacaklar değer mi ?Değmez emin ol

Her özelliği senin için eksi hatta maddiyatının iyi olması bile. Şiddeti saymak bile istemiyorum. Aklınızı toparlayıp uzaklaşın bu adamdan. Sevgilim bile diyememişsin adam demişsin onun için. Yani genç ve aşık kız heyecanını göremedim.

çocuk sorun olur mu yani sizce
Olur tabi olmaz mı, bir kere çocuklar yüzünden eski eşiyle sürekli diyalog halinde olmak durumunda, sonra çocuklar seni benimsemeyecek, yaşadığın hayatı annelerinin yaşaması gerektiğini düşünüp sana rahat vermeyecekler ileride. Bunları çevremde gözlemlediğim için söylüyorum. Bırak gitsin.

Bu kadar yaş farkıyla sağlıklı bir ilişki olmaz. Sen son derece safsın. Ben saf olduğumu sanırdım sen daha da safsın.

Adamın çocuğu var. Sürekli iletişim halinde olacağı eski bir karısı var. Hiç iyi değil.

Evlenmek için gençsin daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…