Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

Yarın anneye bir şey olsa o çocuğa sen bakacaksın. O adamla evliyken o çocuğa karşı hep sorumluluğun olacak. İşte bunları düşünmediğin için safsın.

Çok gençsin.
Lafı ağzımdan aldın
Nasıl kendini şartlamis
Nasıl olsa annesi bakiyor kafam rahat olur ben kendi çocuğuma bakarim o çocuk beni ilgilendirmez diye

Bence yas hic sorun degil. Ha boyle dyorum diye esimle aramda cok yas var falan sanma 1yas var bizim ama.. yas cidden yani cok sey degil de...
Sorun bence yasanmisliklarin farkliligi.
Bak sana sunu diyeyim. 2 yasinda kizi var demissin. Siz 1yildir berabersiniz. Bosandiginda kizi 1yasindaymis..
Hic bi anne gulluk gulistanlik bi adami 1yasinda bebegi kucagndayken bi rak maaaz.. kotu bile olsa sineye ceker biraz devam ettirmeye calisir falan. Yani o anne 1yasindaki bebeginin duzenini bozmayi goze aldigina gore bence adamda bi terslikler vardir bu bir...
Ikincisi,o adamin bosanirken karisina ne kadar sinir olsa da bebegini gozu gormediyse bu da benim icin cok buyuk bir eksi olurdu. Bebegini dusunmeyen seni niye dusunsun ki..
Sen gencsin,belki onda da para vardr bilemyorum. Sevdik sanma. Bak o smdi halinin altina ittigin sorunlar azalmaz cogalir da karsina cikar. Ben de bu konuda tecrubeliyim. Esimin sinir oldugum ne kadar yonu vardysa sevglyken simdi 3 4 misli karsima cikiyo.. benim de 15aylik bi kizim var. Ne kadar sinir olsam da buyuk bisey olmadigi surece evliligimi bozmam heralde diyorum..tabi gene de buyuk konusmayayim da..

Bu kadar yorum içinde tek size katılıyorum.Cogu yorum kızı evlendrmis hayalinde.Adamin niyeti ortada.Zaten evliliğe çok meraklı olsaydı küçük kızıyla eşini bırakmazdı.Ozguven tavan 21 yaşında kız kendine deli divane.Kizi istediği gibi kullanıyor.Ustune elinin altında olduğundan birde güzel şiddet uygulayıp istediği gibi davraniyor.Simdi kimbilir ne kirli çamaşirlari var bu tipin.Konu sahibine geçmiş olsun.Hayatinda başarılarinin devamini diliyorum :)

Belki anneniniz kotu olmak istemedigi icin sizinle konusmus olabilir o yuzden uzaklasmaya calisiyorda olabilir okurken aklima geldi bu sekilde..
Neyse benm esimlede aramizda cok yas fark var onemli olan yaş deil bence kafa yapisi gorusu dusuncesi...

Yas farkina bisey diyemicem bi arkadasimla esi arasinda da ayni yas var gayet mutlular evlendiginde kiz 23tu esi 36-37civari....
Evlenip bosanmista olabilir kimse bosanmak icin evlenmiyor...
Ama cocuk sorun olur babasina gelmek isticek ve en onemlisi eski esiyle cocuk icin omur boyunca gorusmek zorunda bunlari kaldirabilcekmisiniz yada evlenince cocugun sizde kalma durumu olursa bakabilcekmisiniz bunlari iyi dusunun...

Bi arkadaşım ikinci evliliğini yaptı yaş farkı çok sizin gibi adam olgun kadın genç gezip eğlenmek istiyo eğlenmek dediği de birlikte vakit geçirmek

Ve çocuğu var diyorsun ilerde sen çocuğu s3vip kendinin de olunca ayırmassın ama bi laf söylesen sorun çıkar ve çocuk için eskş eşle görüşmesini sen kaldıramayabilirsin iyi düşün yaşın genç küçük sayılırsın daha şimdi kalbinle seviyorum çocuk yaş problem değil dersin ama 5yıl sonra mantığın aklın düşünseydim keşke acele etmeseydim dersin bence 5yaş ideal maksimum 8

Şimdi oda genç sayılır belli etmez 10 yıl 15 yıl sonra sen 31 _ 36 yaşına gelince o 45 _ 50yaşında olcak bunu da düşün lütfen ilerde mutsuz bi evliliğin olmasın

Yaşınız çok küçük bu kararı vermek için, şuan herşey toz pembe geliyor size ama en az 4-5 yıl geçince bu kararınızdan pişman olma ihtimaliniz yüksek. Kesinlikle şuanda onunla gelecek planlamayın. Hatta mümkünse ayrılın. 25-26 yaşında hisleriniz aklınız mantığınız hala onunla olmak istiyorsa o zaman evlenin. Şuan O adamın size yakınlaşması bile o kadar çirkin geliyor ki bana.

Küçük yaşlarda birileriyle birlikte olan insanların klasik cümlelerini kullanıyor. Sevmediğim biriyle evlendim. Ben ayrılmak istedim o istemedi. Yaşım geçiyordu çocuk yaptım. Bunlar o kadar sık duyulan cümlelerki ... Bu durumda boşanmışsa eğer aldatma yok ama sizi kandırmaya çalışma var. Tabi ne kadar söylersek söyleyelim. Sizin bunu anlayıp ayrılma kararı almanızın çok zor olduğunu biliyorum. İlişki içerisinde duygular mantıktan önde gidiyor.

Sadece diyebileceğim, evlenmek için aceleci olmayın. Ve yakınlaşma konusunda dikkatli olun. Daha sonra size karşı kullanabileceği, resim vb şeyler elinde olmasın. Ve ilişki yaşayacak olursan korunmanıza çok dikkat edin. Yanlışlıkla hamile kalmayın. Size karşı her kötü davranışını ve sözünü bir yere yazın. Size yalan söylediğini farkettiğinizde not alın. Bir süre sonra dönüp baktığınızda hala içiniz onla birlikte olmak isteyecek mi diye düşünün.

Daha karşınıza bir sürü yaşıt ve denginiz adaylar çıkacak. Hiç kimse kalmadı da bir bu adam mi var yani ülkede?
Yol yakınken dönün. Anneniz de eminim karşıdır ancak bunu dillendiremez. Kimi kızlarımız dünyayayi kocadan ibaret saydığı için siz de kaçarsınız adama diye korkuyordur kadıncağız. Empati yapın bir kere siz kızınızı aynı durumda görseniz ne düşünürsünüz?
Ayrıca sert davranıyor sinirli felan yazmışsınız. Belli etmiş şimdiden kendisini. Bas bas bağırıyor ben sinirli asabiyim sana hayatı zehir ederim diye. Duyun bir zahmet bu sesi.

Ya siz ne çok biliyorsunuz öyle ya? Kimisi kendini yakma demiş kimisi "toz pembesin şimdi sen" demiş kendi gençliğini hatırlayarak. Siz gençken öyle toz pembe düşlerle saçma sapan hayaller mi kuruyordunuz -ki insan kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş-insanları int üzerinden kesin yargılıyorsunuz ?
Kız burada hatta kızlar burada dert anlatıyor anlattıgına pişman oluyor yok içi geçmiş, yok başka adam mı yok..! Sözlere bak sen ya, burda iki laf etmek isteyen, sizden sınırlar içinde cevap bekleyen insanların içine böyle mi su serpeceksiniz?
Forum vs sitelerde dert yanma taraftarı değilim bazı istisnalar dışında çünkü öyle insanlar var ki bi şey bilmeden ATIP TUTUYOR!
Kolay değil dimi öyle saygı sınırları içinde derde derman olmak ablalar bacılar kendi kafanıza göre mahalle sohbetine çevirmişsiniz her yeri zaten!
Kırıcı olmadan iki kelam etmek istiyor insanlar, kadın diyor ki "içi geçmiş öeh" "başka adam mı yok öeh"

İNSAN KINAMADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ İMİŞ!

Arkadasim, adama gidip iliskinizin ciddilesmesini istedigini ve yakin zamanda da evlenmek istedigini soyle. Gururuna yediremiyorsan, hayatinla alakali boyle bir karar aldigini, artik ciddi iliski aradigini, bu sebeple de iliskinizin evlilik yolunda olup olmadigini netlestirmek istedigini soyleyebilirsin. Iste o zaman gercekten seni sevip sevmedigini goreceksin. Direkt ayrilamiyorsan bunu yapmani tavsiye ederim. Verdigi cevap karsisinda sizle zaman gecirmek icin mi beraber yoksa sizi gercekten hayat arkadasi olarak mi goruyor anlarsiniz. Ben kusura bakmayin ama bu adamin sizle ciddi dusunmedigini dusunuyorum. Zaten ciddi iliski yasamak istemedigi icin bu kadar genc birisiyle beraber olmayi secmis, cunku biliyor ki 25 yasindan sonra kadinlar evlenmek istiyor. Boyle yapan erkekler biliyorum, genc kadin tercih etmelerinin ana sebebi bu, takilmak, gonul eglendirmek.

ben onunlayken o yaş farkını hiç hissetmiyorum ki.. hatta bazı anlar geliyor benim ona şefkat gösterip kol kanat geresim geliyor, ondan büyükmüsüm gibi..

Konuyu boşa açmışsın.
Fikirleri önemseyip ders alacağın yok.
Yakacaksın hayatını belli.
Şaka yollu morartmalara karşı vücudunu dinç tut bari..

Canım benim olur diyenlere inanma
Olmaz bu iş ablacim çok mutsuz olursun yol yakınken vazgeç
Anlıyorum seviyorsun
Evlenince madden kurtulacağını düşünüyorsun
Ama içimden geçeni yazıyorum bu işin sonunda sen çok mutsuz olursun

21 yaşındayken 35 yaşında birinden hoslanirsin 35 henüz yaşlı sayılacak bir yaş degıl,fakat siz 35 yaşındayken 49 yaşında olcak ve sizin enerjinize ayak uyduramayacak.Ayrıca sen çöpsüz üzümsün ,arada bir çocuğu var bu çocuk büyüyecek ,okula gidecek ,masrafları artacak ve çocuğunun annesiyle sürekli kontak halinde olmak zorunda kalacak belki çocuğun psikolojik sorunları olacak sık sık eski eşiyle görüşebilir katlanabileek misin? Sonra senin bir çocuğun olacak sürekli bir kıyaslama olacak bu çocuk senin çocuğunu kabullenemeyecek belki .Evlilikteki heveslerini tüketmiş olacak bir kere ayrılmış seninle bu sürece girmeye korkmayacak . Sen daha hevesli olacaksın ama o bunları gereksiz görecek. . Bunlar tabi bir ihtimal ama çevremde kim bu şekilde evlendiyse heppp sorun oldu hep

Biz ne dersek diyelim siz asiksiniz kabullenmeyeceksiniz.. çocuğu olmasa konu açmazdınız bile muhtemelen.. yıllar sonra evlenmeyi düşünüyorsunuz belki de öyle olacak da.. ne yaşayacağınızı kimse bilemez hayat sizin.. yaşayıp görmek mi riskleri görüp geri çekilmek mi? Karar vermeniz lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…