- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi karkedisi35
-
Çocuğa ben bakmayacağım tabii, çocuğun annesi var..
Lafı ağzımdan aldınYarın anneye bir şey olsa o çocuğa sen bakacaksın. O adamla evliyken o çocuğa karşı hep sorumluluğun olacak. İşte bunları düşünmediğin için safsın.
Çok gençsin.
OhoooÇocuğa ben bakmayacağım tabii, çocuğun annesi var..
Bu kadar yorum içinde tek size katılıyorum.Cogu yorum kızı evlendrmis hayalinde.Adamin niyeti ortada.Zaten evliliğe çok meraklı olsaydı küçük kızıyla eşini bırakmazdı.Ozguven tavan 21 yaşında kız kendine deli divane.Kizi istediği gibi kullanıyor.Ustune elinin altında olduğundan birde güzel şiddet uygulayıp istediği gibi davraniyor.Simdi kimbilir ne kirli çamaşirlari var bu tipin.Konu sahibine geçmiş olsun.Hayatinda başarılarinin devamini diliyorum :)bence kendi kendine gelin güvey oluyorsun sadece
adam o 4-5 yıl süreyi senle evlenmek için değil seni oyalamak için veriyor
sen evlilik konusunda başını ütüleme diye söylüyor
laa nasıl olsa ben o zamana kadar bunla ayrılmış olurum salla gitsin
ayrıca 25 yaşında gelinliğinin içinde süzülürken yanında o 40 yaşındaki amcayı görmek isteyecek misin
adam tam bir vampir
senin en güzel zamanlarından faydalanıp sonra bir köşeye atmak isteyen taze et avcısı
kendi 1 yaşındaki kızına babalık yapmamış adamdan aile babalığı bekliyorsun farkında mısın
Bi arkadaşım ikinci evliliğini yaptı yaş farkı çok sizin gibi adam olgun kadın genç gezip eğlenmek istiyo eğlenmek dediği de birlikte vakit geçirmekMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
ben onunlayken o yaş farkını hiç hissetmiyorum ki.. hatta bazı anlar geliyor benim ona şefkat gösterip kol kanat geresim geliyor, ondan büyükmüsüm gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?