benden 6 yaş küçük biri benimle evlenmek istiyor.

sarmak nedir ya? ne kadar çirkin bir kelime.. ne yani evde kalma korkusuyla mı ona yaklaştım? ya siz beni anlamadınız ya ben kendimi size ifade edemedim
Canim bak burda evde kalma korkunu sezebildik:

oncelikle kesinlikle desteklemedigimi belirtmek istiyorum
Akraba evliligine karsiyim ve duydugum zaman ise tiksiniyorum
kiyaslamadan ziyade bazi bayanlarinin yaklasimini yanlis buldugumdur
burada demek istedigim sacma sapan konulara bile yaklasimlar ilimli iken
@bahar2501
arkadasimizin yaptiginin yanlis oldugunu bildigini ve yardim istedigini empati kurarak okusalardi anlardi

Kan bagim olmasa, komsumun oglu olsa kardes gibi buyusem bu da benim icin ensest olurdu.
Ya da bakicisiyla evlensin erkek cocuklar.
Bunlar da kanunen yasak degil ki.
Mesela iftira, dedikodu vs de kanunen yasak degil. Dunya iftirayi onayliyor mu diyelim?
Vicdanimiz varken kuzen evliligi evet ensesttir ve belirgin sekilde sakat dogan bebek oranini arttirdigi halde neden yasaklanmamistir anlamak mumkun degil.

Empati yaptiklari icin bu kadar mideleri kaldirmadi zaten.

İlk mesajı tekrar okursanız konu sahibinin asıl kaygısı 6 yaş küçük olması ve uyuşmamaları. Biz de vahim olanın kuzen olmaları olduğunu dine getirdik.

işte kavramların "bana göre" diye bir açıklaması yok sevgili Ayşenaz.. biri sana iftira atarsa dava açar, ispatlarsan çatır çatır yersin aldığın parayı.. ama kuzenle evlendiği için dava açamazsın.. yani anne-baba ile evlenmek demek değildir kuzenle evlenmek.. vicdanla ne alakası var yahu? kadına evlenme diyoruz zaten!

içimde yılgın rüzgarların ayak sesleri sende daha yeni yeni kavak yelleri

Sevgili office, her etik olmayan durum yasalarla sinirlandirilmamistir. Bunu nasil bilmezsin?
Aynen ben de evlenme diyorum zaten !

komşu oğlu kardeş gibi bile büyüsen ensest değildir komşu oğludur,kuzende ensest değildir kuzendir sana göre bana göre diye sınıflandırma yapamayız.hele vicdani sınıflandırma hiç yapamayız.

zaten burada çok kişinin kuzen evliliğine tepki göstermesinin nedeni kanunen serbest olsa bile onaylanmayan bir şey olduğu çeşitli zararları olduğu için.

Sevgili office, her etik olmayan durum yasalarla sinirlandirilmamistir. Bunu nasil bilmezsin?
Aynen ben de evlenme diyorum zaten !

olayda bu zaten, yasak mı? değil.. ensest mi? değil.. bana göre ensest demeniz olayı ensest yapmıyor.. etik olup olmaması da konu sahibinin problemi, biz sadece fikir veriyoruz..

Insanlara ensest derken hakaret davasina konu olabilecegini umarim biliyorsurnuzdu. Kuzeniyle evli insanlar var burada ipin ucunu kacirmamak gerekli. Ensestlik farklidir, yasa koyucu kuzenle evliligi yasal bir engel koymamistir.

Burasi yine karismis, ne diye karsiyorsa. Sanki konu sahibine yorum, yardim degil de yorum yazanlara yorum yazmaya gelinmis..

bahar2701 , etkilenmis olabilirsin, oda oyle ama eger dedigin gibi mantik uyusmuyorsa o zaman olmamasindan yana olmakta fayda var. Yas ve akrabalik olmasi ziyade beraber buyuduguseniz sizde belki bir anne-kadin sefkati da buluyordur..
Aileler'de karsiysa ozmn hic girismeyin, ilerde sorun yasayabilirsiniz..

ben de 20 li yaşlarımda üç yaş küçük kuzenime ilgi duyuyordum. o da öyle. ama aileler onaylamadı. iyi ki de öyle olmuş. bu kuzen diğer kuzenimle evlendi ve it gibi pişmanlar. şiddet, aileler arası kavgalar üst boyutta. kardeşler birbirine düşman oldu ve görüşmüyorlar.

Bu alinganlik neden annen ve baban akraba evliligi mi?

Bu alinganlik neden annen ve baban akraba evliligi mi?

hayır

çok profesyonelce bir soru bu nasıl cevap vereceğimi bilemedim ama maalesef değiller çok farklı iki şehirden iki insan annem ve babam,kuzenime filanda aşık değilim.alınganlıktan ziyade sence senin yanlış aktardığın şeylerin doğrusunu anlatmaya çalışıyor olabilir miyim ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…