Canim bak burda evde kalma korkunu sezebildik:sarmak nedir ya? ne kadar çirkin bir kelime.. ne yani evde kalma korkusuyla mı ona yaklaştım? ya siz beni anlamadınız ya ben kendimi size ifade edemedim
Gelelim konuya, ben 30 yaşında çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım. her zaman güçlü kendine yetebilen biri oldum fakat artık insan bir yuva kurmak istiyor. Bende tam bunları düşünürken apansızca kuzenimle aramızda bir elektriklenme oldu
oncelikle kesinlikle desteklemedigimi belirtmek istiyorumNe alakasi var?
Aldatmak etik degilse bu da etik degil.
Iki olayi niye kiyasladin anlamadim?
Ayrica sen hic engelli bebege bakicilik yaptin mi boyle konusuyorsun?
Ortada potansiyel mahvolmus hayatlar soz konusu.
Omur boyu suren hastalik diyorum bak, sendrom diyorum, aldatilmaya benzemez.
Kan bagim olmasa, komsumun oglu olsa kardes gibi buyusem bu da benim icin ensest olurdu.bilmem kaç milyar erkek içinde neden kuzen diye soruyor insan? benim de kuzenlerim var, konuşurken çok uyuşuruz çünkü akrabayız.. uyuşmamız çok anormal değil yani.. hatta onu geçtim eşleriyle bile uyuşuyoruz.. keza sizin de öyle, ortak insanlar, ortak yaşananlar çekmiştir sizi.. Sakın ama sakın aklınızın ucuna bile getirmeyin böyle bir durumu.. sert bir dille red edin, kendinize de telkin edin..
bu arada kuzen ensest değil, (maalesef) kanunlarda evlenilmez diye bir kural yok.. bu durumda bütün dünya ensest evliliği onaylıyor olurdu değil mi?
Empati yaptiklari icin bu kadar mideleri kaldirmadi zaten.oncelikle kesinlikle desteklemedigimi belirtmek istiyorum
Akraba evliligine karsiyim ve duydugum zaman ise tiksiniyorum
kiyaslamadan ziyade bazi bayanlarinin yaklasimini yanlis buldugumdur
burada demek istedigim sacma sapan konulara bile yaklasimlar ilimli iken
@bahar2501
arkadasimizin yaptiginin yanlis oldugunu bildigini ve yardim istedigini empati kurarak okusalardi anlardi
oncelikle kesinlikle desteklemedigimi belirtmek istiyorum
Akraba evliligine karsiyim ve duydugum zaman ise tiksiniyorum
kiyaslamadan ziyade bazi bayanlarinin yaklasimini yanlis buldugumdur
burada demek istedigim sacma sapan konulara bile yaklasimlar ilimli iken
@bahar2501
arkadasimizin yaptiginin yanlis oldugunu bildigini ve yardim istedigini empati kurarak okusalardi anlardi
Kan bagim olmasa, komsumun oglu olsa kardes gibi buyusem bu da benim icin ensest olurdu.
Ya da bakicisiyla evlensin erkek cocuklar.
Bunlar da kanunen yasak degil ki.
Mesela iftira, dedikodu vs de kanunen yasak degil. Dunya iftirayi onayliyor mu diyelim?
Vicdanimiz varken kuzen evliligi evet ensesttir ve belirgin sekilde sakat dogan bebek oranini arttirdigi halde neden yasaklanmamistir anlamak mumkun degil.
Sevgili office, her etik olmayan durum yasalarla sinirlandirilmamistir. Bunu nasil bilmezsin?işte kavramların "bana göre" diye bir açıklaması yok sevgili Ayşenaz.. biri sana iftira atarsa dava açar, ispatlarsan çatır çatır yersin aldığın parayı.. ama kuzenle evlendiği için dava açamazsın.. yani anne-baba ile evlenmek demek değildir kuzenle evlenmek.. vicdanla ne alakası var yahu? kadına evlenme diyoruz zaten!
o sizin hissettiğiniz elektrık değil kan cekmesıdır aynı kandansınız sonucta.
komşu oğlu kardeş gibi bile büyüsen ensest değildir komşu oğludur,kuzende ensest değildir kuzendir sana göre bana göre diye sınıflandırma yapamayız.hele vicdani sınıflandırma hiç yapamayız.Kan bagim olmasa, komsumun oglu olsa kardes gibi buyusem bu da benim icin ensest olurdu.
Ya da bakicisiyla evlensin erkek cocuklar.
Bunlar da kanunen yasak degil ki.
Mesela iftira, dedikodu vs de kanunen yasak degil. Dunya iftirayi onayliyor mu diyelim?
Vicdanimiz varken kuzen evliligi evet ensesttir ve belirgin sekilde sakat dogan bebek oranini arttirdigi halde neden yasaklanmamistir anlamak mumkun degil.
Sevgili office, her etik olmayan durum yasalarla sinirlandirilmamistir. Bunu nasil bilmezsin?
Aynen ben de evlenme diyorum zaten !
Bu alinganlik neden annen ve baban akraba evliligi mi?komşu oğlu kardeş gibi bile büyüsen ensest değildir komşu oğludur,kuzende ensest değildir kuzendir sana göre bana göre diye sınıflandırma yapamayız.hele vicdani sınıflandırma hiç yapamayız.
zaten burada çok kişinin kuzen evliliğine tepki göstermesinin nedeni kanunen serbest olsa bile onaylanmayan bir şey olduğu çeşitli zararları olduğu için.
Bu alinganlik neden annen ve baban akraba evliligi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?