benden 6 yaş küçük biri benimle evlenmek istiyor.

dediğim gibi benim mantığıma hiç ama hiç uymuyor fakat duygularıma da engel olamıyorum

Sen KK dekilerin 10-20 kati tepki alacaksin disaridan. Tepkiyi birak sen icinde olmaman gereken bir olayin icine girmissin. Ask diyemiyorum seninkine. Yasaklar beni ceker mi diyorsun yoksa mantikli olani mi seciyorsun. Hic yuva kurmasan ne olur. Ne eksilir senden. -ki eminim zamana biraktiginda karsina biri cikacaktir.

Kendime engel olamiyorum laf... Bak ileride cocugunla sinanirsin bedeli cok agir olur.Gerekirse sehir degistir ama daha fazla gorusme kuzeninle. En azindan uzun bir sure.

Kuzenine karşı beslediğin duygular her şeyi açıklıyor bence, daha ne olsun.

Bak bahar2701 konuya ilk mesajımda sorduğun soruya kendi mantığımdaki cevabı vermiştim ... Şimdi de bir örnek anlatayım kendi ailemden ...

Benim hala oğlum 9 yaş küçük benden . Ha 6 ha 9 di mi ne fark eder ?
Doğduğunda deli oldum ona ... ben sallayacağım ... ben uyutacağım ... kardeşim gibiydi.
28 yaşında şimdi hala kardeşimdir . Ayağımda salladığım çocuk ya .

Kuzeninde küçükken abla abla diye peşinden koşmaz mıydı ? Kardeş gibi ...
Oyununuzu bozsa kızmaz mıydın ona mesela? Örnek bunlar sadece .
O kardeşçe duygular nasıl olurda aşka dönüşür diye sesli düşünüyorum .

Geleyim ikinci örneğe ... bi teyze oğlum var , benden 15 yaş büyük sanırım . iki boşanma yaşamış. Yurt dışında yaşıyor . Seneden seneye ya görürüz ya görmeyiz .
Dayı kızımda bekar .30 küsürlü yaşlarda.
İkiside kuzen yani.
Benim salak teyze oğlu bir gün bana " ya X hiç evlenmedi...bu saatten sonra da zor.. sessiz biri . benden iyisini mi bulacak sence açılsam nasıl olur ??

Yuuuh dedim . Ölüyü diriyi bitirdin dayı kızını mı buldum . Lan ben seninle sabahlar sohbet ederim ... abimsin . Sen kuzenine bu gözle mi bakıyorsun ?
Eee ben onunla pek görüşmüyorum ki ... ha yabancı biri ha o dedi yüzsüz yüzsüz.
Yürü git işine abi , benden başka da kimse bu aptal fikrini duymasın dedim.
Salak annesine... bir kaç akrabaya daha sormuş. Duyuldu.
Çok detaya girdim epey afişe olacağım ama dayım çıldırdı duyunca .
Ailecek tüm bağlarını kopardılar .

Olmaz yani olmaz .

Dünyada kadın/erkek mi bitiyor da iş kuzene geliyor ya !

Savunanları kastediyorum, yasal değil deyip geçenleri değil. Savunan bir yığın insan var. Bahsettiğiniz diğer konular gibi bu da utanç verici, rezil maalesef. Ben kendi düşüncemi söyledim bence ensest ya da değil demedim. Savunanlar da yapanlar da utanç duymalı, bu ne yahu. İnsanlığımızdan utanmamızı gerektirecek konulardan biri bu da.

valla burdaki bayanlarin yorumlarina bakarak bende akraba evliligine karsi olanlara karsiyim!!!!!!!
akraba olunxa ne oluyot yani bunda faxla abartiyorsunuz bana gore bir arkadasim var dayisinin ogluyla evli gayet mutlu cevremde cok ornek var..
mutlu olan ..
burda esas konu anlasmasi bana gore 6 yas biraz fazla gibi ..
onun haricinde bence kuzen muzen bunlari gececez bi kalem..
nolmuş kuzen olunca harammi yani..
nikah fusuyorsa dinimozdr bence kimse bunu yadirgamamali..
simdi mune hemen bana ceza verme ya lutfen..
please.....

Katılıyorum.

Artık bazı şeylere ne söylenmesi gerekiyorsa o oluyor? Bugüne kadarsin.

Birileri gücenir, alınır diye saklanmasın doğrular ki önlensin.

İsteyen kırılsın isteyen banlasın, umurumda değil. Onlar yaparken sorun yok ama biz söyleyince mi sorun oluyor, dert oluyor? Üslup sertse sert kardeşim, onun yaptığı şeyin yanında devede kulak. Sen yap et ama birisi eleştirince büyük konuşma de bi de utanmadan. Ne büyüğü yahu, herkes sen mi? Misal yani, burada sen derken bunu yapanları kastediyorum.
Ve bir üstümdeki yoruma bakıp ülkenin zihniyetinden utanıyorum.

benım eşimde benden 4 yaş küçük ama akraba değil ,çünkü bizde akraba evlilği olmaz,
ailen onay vermıyorsa mumkunse uzak dur

Sonra burada kadınlar eşlerini kuzeninden kıskanınca kızıyoruz. Kuzenine yan gözle bakan insanla dolu ortalık, kızmamak gerekiyormuş.
ben kuzenimi kardeş olarak hiçbir zaman goremem esasen cunku kardesim degil benim..bunu maalesef herkes anlamiyor

Burada öneriden çok hakaret ederler bu tip konularda, bu hep böyledir nedense o yüzden konuyu kapattırması gerek bence!
Diyorum ya gecenlerde bi konuya rast geldim kizin konusu yillardir suruyo icinde ihanet var aldatma siddet taciz tecavuz ne ararsan sacma sapan sey haa kizin istegi bunlar yasaniyo sayfalarca ve 3yildir yorumlarla destek cikilmis Allahtan mune konuyu kapattida rahatladik
bu kizcagiz bahar2701 bise danisiyo ulan kizi yerden yere vurdular dersin cinayet isledi
hic kimse bana bu yorumun ustune ay senin miden aliyo yok onayliyosun falan filanca salak salak seyler yazmasin
yardim etmek amacli yaziyorum arkadasa

Islam a göre evlatliginla evlenmen de caiz. 4 kadina nikaha izin veriliyor erkeklere. izin veriliyor diye yapılması mi gerekiyor? Siz teşvik edici konuşuyorsunuz bu büyük yanlis. Evlatlarınızi da bu sekilde yetistirmeyin lütfen.

Akraba evliliğine karşıyım çok net. kuzenlerin evlenmesini kesinlikle doğru bulmuyorum. kendi çocuğumun da kuzenleriyle kardeş gibi büyümesini isterim. fakat buna ahlaksızlık ya da ensest demek çok yanlış. kişilerin kendi tercihleri kendi değer yargıları. bu kadar ağır eleştirmeye hakkı yok kimsenin

Yanlış sularda yüzüyorsun konu sahini, asla olamayacak bir şey bu bakın burada birsürü tepki aldınız aileniz öğrense daha fazla tepki alırsınız.
Sizden yaşca küçük olmasını geçtim kuzeniniz kendinizi geri çekin olmayacak hayalleri kurmayın.

6 yas kücük olmasi cokda soruk degil her erkek gec olgunlasmiyor. Müslüman iseniz eger dini acidan evet nikah kiyilir bende dinimi elimden geldigi kadar yasamaya calisiyorum yani dinime bagli bir insan olmaya calisiyorum ama aktaba evlilige hic sicak bakmiyorum o yüzden ben istemezdim yani yapamazdim. Ailenizde karsi cikacak diyorsunuz yol yakinken dönün bu isten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…