- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
dediğim gibi benim mantığıma hiç ama hiç uymuyor fakat duygularıma da engel olamıyorum
Kuzenine karşı beslediğin duygular her şeyi açıklıyor bence, daha ne olsun.ne diyorsun sen ya? ahlaksızlık mı? birinin kocasını mı elinden aldım, evliyken biriyle mi takıldım yada başka namussuzluklar mı yaptım.? kendine göre bir ahlak anlayışın var anlaşılan kendinize gelin! terbiyesizliğin alemi yok.. sizin yaşantınızı çok merak ediyorum eminim bana ahlak dersi verecek son kişisinizdir! çevremde saygım, terbiyem ve hanımefendiliğimle tanınırım. sizin gibi birinin bana bu şekilde konuşmasını kesinlikle kaile bile almıyorum.!
Burada öneriden çok hakaret ederler bu tip konularda, bu hep böyledir nedense o yüzden konuyu kapattırması gerek bence!nekadar gereksiz yorumlardasiniz hala
KONU SAHIBI YUKARDADA BELIRTTI ONERI ISTIYORUM DIYE
Savunanları kastediyorum, yasal değil deyip geçenleri değil. Savunan bir yığın insan var. Bahsettiğiniz diğer konular gibi bu da utanç verici, rezil maalesef. Ben kendi düşüncemi söyledim bence ensest ya da değil demedim. Savunanlar da yapanlar da utanç duymalı, bu ne yahu. İnsanlığımızdan utanmamızı gerektirecek konulardan biri bu da.savunmak? yasal bir engel yok demek savunmak anlamına gelmiyor ki Wustria.. var mı? yok.. ama bu normal olduğu anlamına gelmiyor.. 15 yaşından küçük çocuklara taciz edilip serbest bırakılan bir ülkede yaşıyoruz neticede.. bunun yanında ENSEST değil diyoruz.. hani "kan bağı olmasına gerek yok, bence ensest" diyenlere kavramların sencesi-bencesi olmaz diyoruz.. bu savunmak olarak görülüyorsa eyvah ki ne eyvah..
valla burdaki bayanlarin yorumlarina bakarak bende akraba evliligine karsi olanlara karsiyim!!!!!!!merhaba arkadaşlar.. konuya nereden başlayacağım bilmiyoruminsanın başına her şey geliyormuş yapmam dediğin her şeyi yapıyormuşsun Gelelim konuya, ben 30 yaşında çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım. her zaman güçlü kendine yetebilen biri oldum fakat artık insan bir yuva kurmak istiyor. Bende tam bunları düşünürken apansızca kuzenimle aramızda bir elektriklenme oldu üstelik kuzenim benden 5-6 yaş küçük ve mantıken hiç uyuşmuyoruz kendimi ne kadar geri çekmeye de çalışsam olmayacağını söylesem de birden kendimi onunla konuşurken buluyorum konuşurken zaman öyle bir geçiyor ki en az 2 -3 saat telefonda konuşuyoruz.. yan yana geldiğimiz vakit ise birbirimize dokunmamak için kendimizi zor tutuyoruz evet arkadaşlar durum böyle.. mantıken uyuşmoruz, yaşı benden küçük, bizimkiler kesinlikle karşı ama arada adına aşk diyemesem de büyük bir çekim var ve o benimle en kısa zamanda evlenmek istiyor. bana bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım?
Katılıyorum.
Artık bazı şeylere ne söylenmesi gerekiyorsa o oluyor? Bugüne kadarsin.
Birileri gücenir, alınır diye saklanmasın doğrular ki önlensin.
ben kuzenimi kardeş olarak hiçbir zaman goremem esasen cunku kardesim degil benim..bunu maalesef herkes anlamiyorSonra burada kadınlar eşlerini kuzeninden kıskanınca kızıyoruz. Kuzenine yan gözle bakan insanla dolu ortalık, kızmamak gerekiyormuş.
kuzenin zaten kardeşin ,kardeşimiz olamz ,,,ben kuzenimi kardeş olarak hiçbir zaman goremem esasen cunku kardesim degil benim..bunu maalesef herkes anlamiyor
Diyorum ya gecenlerde bi konuya rast geldim kizin konusu yillardir suruyo icinde ihanet var aldatma siddet taciz tecavuz ne ararsan sacma sapan sey haa kizin istegi bunlar yasaniyo sayfalarca ve 3yildir yorumlarla destek cikilmis Allahtan mune konuyu kapattida rahatladikBurada öneriden çok hakaret ederler bu tip konularda, bu hep böyledir nedense o yüzden konuyu kapattırması gerek bence!
valla burdaki bayanlarin yorumlarina bakarak bende akraba evliligine karsi olanlara karsiyim!!!!!!!
akraba olunxa ne oluyot yani bunda faxla abartiyorsunuz bana gore bir arkadasim var dayisinin ogluyla evli gayet mutlu cevremde cok ornek var..
mutlu olan ..
burda esas konu anlasmasi bana gore 6 yas biraz fazla gibi ..
onun haricinde bence kuzen muzen bunlari gececez bi kalem..
nolmuş kuzen olunca harammi yani..
nikah fusuyorsa dinimozdr bence kimse bunu yadirgamamali..
simdi mune hemen bana ceza verme ya lutfen..
please.....
4 yaş kucukte olabılır 10 yaşta sız ve esınız uygun gordukten sonra.benım eşimde benden 4 yaş küçük ama akraba değil ,çünkü bizde akraba evlilği olmaz,
ailen onay vermıyorsa mumkunse uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?