Benden 9 yaş küçük internet aşkım

Yanı yası sizin yas yasınızda olduguna gore onemı degısır yanı sız 49 o 40 sa sorun yok ama siz 30 o 21 se bence olmaz

Fotolara falan güvenmeyin..Görüntülü konuştuysanız sadece inanın.
Fake hesaplar dolu.
Arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum. Fotoları yolladı yolladı şöyleyim böyleyim diye.
Sonra alakasız biri çıktı

Abla sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 9 yaş küçük biri , size göre baya küçük biri. tabi yaş olarak küçük, görünüş olarak yaşını göstermeyebilir.. bi de buluşun yani. buluşmadan olmaz

Hoşlanmanın yanı sıra yaşadığın ezik ilerde aşkının ötesine geçecektir o iş yaş..

Evet bebişim. Fikirlerin için teşekkürederim. İyiki varsınız

Ay süper, çok hoşuma gitti bu durum.

Dikkat!
Taş düşebülü, ayı çıkabülü

Yahu biraz mantıklı olun. Hem yakışıklı hem zengin hem de internetten kız tavlıyor öyle mi? Sizce gerçek olabilir mi?
Kız tavlamak için değil, bir fikir yazmıştım, oradan çıktık yola. Sonra hakikaten fikirlerimiz birbirinin aynı. Yani o dedikçe bende ne kdr aynı olduğunu farkettim. Oda diyor sanki elinde metin var istediğim listeyi okuyor gibisin. aşk zaten gerçek dışı birşey.. Ama şuan frenledim kendimi. Daha aklı selim düşünmeye çabalıyorum

Kesinlikle, haklısınız. Yani ben onunla bir kafede oturmaya bile utanırım. Oda aşkın yaşı olmaz diyor

Çok yakışıklı ve zengin adamın böyle bi ilişkide işi ne ?
Öyle adam dışarda istesin bi dünya bulur zaten .
Bide 9 yaş küçük.
Neyse herşey ortada inş uyanırsınız rüyadan

Sizde inandinizmi bu kisiye :))) Guldurdunuz beni. Ilerde yazarsiniz buraya kandirilmisim diye.

İnternet üzerinden hiç buluşmadan ne onun aşık olabileceğine ne de senin aşık olabileceğine inaniyorum. Hem de fecii... Muhtemelen aynı anda konuştuğu üçüncü dördüncü kisisinizdir.
Mantıklı kimbilir kaç kişi ile görüşüyordur.. Belki herkese aynı taktiği uyguluyorlar. Bunları düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…