Ahahahha
Bence siz yanlış anlamışsınız olayı. Kadının eşi yaratıyor rahatsız olunan ortamları zaten.Buradaki arkadaşları çok Polyanaci gördüm.Ayrica empati duygularının da çok zayıf olduğunu düşünüyorum.kendilerini tam konu sahibesinin yerine koysunlar, eski konularını da okuyarak.. gerçekten hiç rahatsızlık duymacaklar mi?hem hamile hem rahatsızlık duyulan arkadaşla buluşması ve dahası bu buluşmaya tanınmayan bir hanim eklentisi!burada bir dar kafalılık yok, kadın kocasına da rahatsız olduğu şeyi söyleyemecekse ne anladık o evlilikten
Kim demiş rahatsız olduğunu kocasına söylemesin diye? Aksine dünyasını başına yıkmalısın dendi hep. Konu sahibi bunun kavgasını da yaptı, ne değişti? Adam yine soluğu diğer çiftin yanında aldı ilk fırsatta.Buradaki arkadaşları çok Polyanaci gördüm.Ayrica empati duygularının da çok zayıf olduğunu düşünüyorum.kendilerini tam konu sahibesinin yerine koysunlar, eski konularını da okuyarak.. gerçekten hiç rahatsızlık duymacaklar mi?hem hamile hem rahatsızlık duyulan arkadaşla buluşması ve dahası bu buluşmaya tanınmayan bir hanim eklentisi!burada bir dar kafalılık yok, kadın kocasına da rahatsız olduğu şeyi söyleyemecekse ne anladık o evlilikten
Pardonda siz Avrupada falan mı yaşıyorsunuz ya? Kusura bakmayın ben modern olucam diye bu kadar da rahat olamıycam.Konu sahibi kocasından kıllansın elalemden değil. İnsanlar cinsellik muhabbeti de yapar canı ister grupta yapar kime ne? Koca bu muhabbetlere dahil oluyor ve halinden de memnun, elin karısından karısının arkadaşından konu sahibine ne ya
İyi de karşı tarafta alan memnun veren memnun, o çift isterse çoklu ilişki yaşar, bundan kime ne? Konu sahibinin kocası eşini saymıyor ki. Sorun konu sahibinin eşinde.Pardonda siz Avrupada falan mı yaşıyorsunuz ya? Kusura bakmayın ben modern olucam diye bu kadar da rahat olamıycam.
İsteyen istediğini yapsın beni ilgilenditmez zaten.
Ama bir koca başka bir adamın yanında,karısıyla cinsellik muhabbeti yapıyorsa ben o kocadan şüphe ederim kimse kusura bakmasın!
Kendi kocam yapsa aynısını yüzüne de derim sen ne biçim adamsın diye.
Evli bir çiftin başka biriyle cinsellik konuşması ne zamandan beri normal oldu da haberimiz yok?
Ben kendi eşimin bu kadar rahat insanlarla görüşmesini istemem,siz normal karşılıyosanız sizin bileceğiniz iş.Ama konu sahibi istememekte sonuna kadar haklı.
Konu sahibin kocasıda falso zaten,kimsenin o adamı savunduğu yok.
İki tarafında insanı rahatsız eden yönleri var.
Spontane gelisen birseyde neden olmasın, ama siz eger esiyle de ayrica samimi degilseniz bir arkadasinizin esini de dahil ederek plan yapmazsiniz normalde degil mi? Ya da yaparsaniz kendi esinizi de dahil edersiniz. Akla yatkin olani buEşi de tek başına bir birey olduğu için olabilir mi? Yalnız kalsa nolur ki? Geçen arkadasimla iş çıkışı yemek yedik, eşi de geldi üçümüz yedik. Ne var ki bunda?
Ya tamam isterlerse swinger yapsınlar ama benim kocamdan uzak dursunlar kardeşim.İyi de karşı tarafta alan memnun veren memnun, o çift isterse çoklu ilişki yaşar, bundan kime ne? Konu sahibinin kocası eşini saymıyor ki. Sorun konu sahibinin eşinde.
Anlamadığınız nokta şu; diğer çift dünyanın en ahlaksız çifti olabilir, cinsel hayatlarına her hafta başka bir insan davet ediyor bile olabilirler. Ama size ne, bize ne, konu sahibine ne bundan? Sorununu kocasıyla çözecek, bu kadar basit.Pardonda siz Avrupada falan mı yaşıyorsunuz ya? Kusura bakmayın ben modern olucam diye bu kadar da rahat olamıycam.
İsteyen istediğini yapsın beni ilgilenditmez zaten.
Ama bir koca başka bir adamın yanında,karısıyla cinsellik muhabbeti yapıyorsa ben o kocadan şüphe ederim kimse kusura bakmasın!
Kendi kocam yapsa aynısını yüzüne de derim sen ne biçim adamsın diye.
Evli bir çiftin başka biriyle cinsellik konuşması ne zamandan beri normal oldu da haberimiz yok?
Ben kendi eşimin bu kadar rahat insanlarla görüşmesini istemem,siz normal karşılıyosanız sizin bileceğiniz iş.Ama konu sahibi istememekte sonuna kadar haklı.
Konu sahibin kocasıda falso zaten,kimsenin o adamı savunduğu yok.
İki tarafında insanı rahatsız eden yönleri var.
Ohooo ne fantaziler var sizin haberiniz yok bence. Normal-anormal ayrımı yok bu konuda, herkesin kendi istediğini yapma özgürlüğü var. Size uymuyorsa güle güle der gidersiniz. Konu sahibinin yapamadığı şey buEvli bir çiftin başka biriyle cinsellik konuşması ne zamandan beri normal oldu da haberimiz yok?
Yoo yaparımSpontane gelisen birseyde neden olmasın, ama siz eger esiyle de ayrica samimi degilseniz bir arkadasinizin esini de dahil ederek plan yapmazsiniz normalde degil mi? Ya da yaparsaniz kendi esinizi de dahil edersiniz. Akla yatkin olani bu
Yooo yapıyoruzSpontane gelisen birseyde neden olmasın, ama siz eger esiyle de ayrica samimi degilseniz bir arkadasinizin esini de dahil ederek plan yapmazsiniz normalde degil mi? Ya da yaparsaniz kendi esinizi de dahil edersiniz. Akla yatkin olani bu
Aynen öyle, o çift benim eşimi de alıp grup yapmak isterse, eşim de kabul ederse suç o çiftte asla değil, suç benim eşimde.Ya tamam isterlerse swinger yapsınlar ama benim kocamdan uzak dursunlar kardeşim.
Karşı tarafın ne halt yediğinden bana ne? Neden anlamak istemiyorsunuz?
Cidden merak ediyorum ya sizin başınıza böyle bir şey gelse kocanız başka bir çiftle grup yapsa,suç benim kocamda diyip karşı tarafa hiç mi bilenmeyeceksiniz?
Oldu olacak alkış tutun bir de?
Maşallah ya ne kadar anlayışlı insanlarsınız helal olsun.
Şaka gibi yorumlar ya.
Ya öffff anlamıyormuş gibi yapmayin Kimse kimsyi yiyecek degil, insan esinin arkadasiyla da arkadas olup görüşebilir. Amaaaaaaa erkek erkee gorusme degil de her seerinde adamin karisi da yapisip geliyor da konu sahibi de bundan rahatsizsa neden kalkip o da gitmiyor. Hem rahatsiz oluyor hem de tek yaptigi engel olmak veya kendisi de gitmek yerine oturup burda konu acmak. Mantikli mi sizce??? BYoo yaparım
Haberim var zaten tam olarak o nedenden dolayı rahatsızım.Ohooo ne fantaziler var sizin haberiniz yok bence. Normal-anormal ayrımı yok bu konuda, herkesin kendi istediğini yapma özgürlüğü var. Size uymuyorsa güle güle der gidersiniz. Konu sahibinin yapamadığı şey bu
Tamam hanımefendi siz öyle yapın.Ama biz henüz o kadar modern olamadık kusura bakmayın.Aynen öyle, o çift benim eşimi de alıp grup yapmak isterse, eşim de kabul ederse suç o çiftte asla değil, suç benim eşimde.
Gitmiyor işte napalim, adam zaten habersiz buluşuyor. Deminki yorumunuzla bu yorumunuz tamamen farklı.Ya öffff anlamıyormuş gibi yapmayin Kimse kimsyi yiyecek degil, insan esinin arkadasiyla da arkadas olup görüşebilir. Amaaaaaaa erkek erkee gorusme degil de her seerinde adamin karisi da yapisip geliyor da konu sahibi de bundan rahatsizsa neden kalkip o da gitmiyor. Hem rahatsiz oluyor hem de tek yaptigi engel olmak veya kendisi de gitmek yerine oturup burda konu acmak. Mantikli mi sizce??? B
Ya tamam isterlerse swinger yapsınlar ama benim kocamdan uzak dursunlar kardeşim.
Karşı tarafın ne halt yediğinden bana ne? Neden anlamak istemiyorsunuz?
Cidden merak ediyorum ya sizin başınıza böyle bir şey gelse kocanız başka bir çiftle grup yapsa,suç benim kocamda diyip karşı tarafa hiç mi bilenmeyeceksiniz?
Oldu olacak alkış tutun bir de?
Maşallah ya ne kadar anlayışlı insanlarsınız helal olsun.
Şaka gibi yorumlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?