İşte sizin olayınızı burada ayıran en büyük farkı gözden kaçırmışsınız yalnız. Eminim o erkek arkadaşınız karısına adres soran adama kızan, karısı ile arkadaş olan tüm erkekleri potansiyel tehlike olarak gören sığ bir herif değildir. Buraya verdiğiniz cevaplardan böyle sığ bir insanla arkadaşlık etmeyecek kadar aklı başında olduğunuzu düşünüyorum. Burada sıkıntı zaten adamın iş karısına gelince erkekler iyi gözle bakmaz erkekten arkadaş olmaz kafasına girmesi. Bu zihniyette adamın öyle ortamlarda bulunup o sohbetleri etme nedenini iyi niyetli bulmam ben. Karısına gelince ayrı, kendi olunca ayrı kafaya giren adam en hafif tabirle ahlaksızdır. Zira kadınla erkek arkadaş olmaz diyen adam kendide arkadaş gözü ile bakmıyordur başka kadınlara. İnsanların dünya görüşü eğer karakterliyse sana gelince öyle ama bana böyle olmaz tektir bana göre.Diğer konuya da yazdım tamı tamına aynısı bir arkadaşlığım var. Hatta konu sahibiyle geyik de çevirdik ben miyim o kadın diye.
Kocamın 20-25 yıllık bir arkadaşı var, dünya tatlısı bir insan, acayip eğlenceli bi herif. Ama karısı benden hiç hoşlanmıyor. Hatta nefret ediyor benceBenim bi derdim yok onunla, gelirse rahatsız olmam. Adam bize tek başına geliyor, dışarda buluşunca tek katılıyor. Bazen onlar kocamla buluşuyor ben sonradan ekleniyorum. Hiç yanımda arkadaş taşımadım ama denk gelirse götürebilirim de. Çok pis geyik çeviririz, bu bazen cinselliğe kayan bir geyik olabilir. Kocamla her telefonunu “az sevişin” diye kapatır mesela. Ya da buluşacaksak “sevişmeden gelin” der. Espri yapıyor aklınca işte gevşek E benim suçum ne? Karısı gelip buraya konu açsa konu sahibinin konuları gibi olur aynı.
Vallahi bilmiyorum karısıyla ilişkisini. 10 senede 3 kez falan gördüm kadını. Ne desem yalan olur.İşte sizin olayınızı burada ayıran en büyük farkı gözden kaçırmışsınız yalnız. Eminim o erkek arkadaşınız karısına adres soran adama kızan, karısı ile arkadaş olan tüm erkekleri potansiyel tehlike olarak gören sığ bir herif değildir. Buraya verdiğiniz cevaplardan böyle sığ bir insanla arkadaşlık etmeyecek kadar aklı başında olduğunuzu düşünüyorum. Burada sıkıntı zaten adamın iş karısına gelince erkekler iyi gözle bakmaz erkekten arkadaş olmaz kafasına girmesi. Bu zihniyette adamın öyle ortamlarda bulunup o sohbetleri etme nedenini iyi niyetli bulmam ben. Karısına gelince ayrı, kendi olunca ayrı kafaya giren adam en hafif tabirle ahlaksızdır. Zira kadınla erkek arkadaş olmaz diyen adam kendide arkadaş gözü ile bakmıyordur başka kadınlara. İnsanların dünya görüşü eğer karakterliyse sana gelince öyle ama bana böyle olmaz tektir bana göre.
Böyle olaylar var ve konu sahibi hala ondan habersiz görüşmelerini mi dert ediyor? Ayy ben şok1- Kocam arkadaşının karısıyla rüyalanma, gecelik gibi konuları konuşacak ben de o arkadaşla kocamı paralamayacağım, öyle mi? Önce hepsinin ağzına eder, sonra da o kocayı boşarım. Medeniyet böyle bir şey değil. O gün o evliliği bitirecektiniz. Çok geç kalmışsınız. Bir de hala beni kıskanır, eve erkek birini almaz diye avunup duruyorsunuz. Adam, kendinden biliyor işi, bütün sadakatsiz adamlar, eşlerine nefes aldırmazlar. Bilin bakalım niye?
2- Benden habersiz babasına yüz bin kredi çekecek, ben de yine boşanmayacağım, öyle mi?
3- İlk iki maddeye istinaden konuşuyorum, daha da boşanmayın bu adamı siz bence. Onca şey yapmış ses etmemiş oturmuşsunuz zaten, arkadaşının karısı ve arkadaşıyla bir kahve içmiş, çok mu? Devede kulak kalır bu artık. Boş verin.
Zorlanmadan anlamış bulundum bir kere, izafiyet teorisi değil sonuçtaAnlamanıza gerek yok, diğer konunun ilk sayfanıza yazdım zaten, anlamak için kendinizi yormasaydınız, kısa devre yapar mazallah.
Yoo zorunda değilsiniz. Biz de karşı tarafın hassasiyetlerine uygun davranmak zorunda değiliz. Kocaları düşünecek.
Tabi cağğnımmm. Bilmiyor musun sorumluluk nedir bilmeyen kadına zerre değer vermeyen erkek kişiler adının önüne baba sıfatı gelince evine bağlanır sadakat ve sorumluluk yüklenir.bence kadınlarda çocuk olursa adam baba olacağından toparlanır fikri var.
bence yanlış ama babalıkla beraber melekliğin de download olacağını düşünüyorlar bence.
Konuyu baştan sona yorumlarıyla birlikte tekrar okuyun. Kadına söylenenleri alt metinden çıkarabileceğinize inanıyorum bu anlama kabiliyetinizle.Zorlanmadan anlamış bulundum bir kere, izafiyet teorisi değil sonuçtadevrelerime güveniyorum, siz o kısmı dert etmeyin
Ben hiç "o kadın öyle konuşmasın" gibi bir yorum okumadım konu sahibinden. Sadece kocası uzak dursun istiyor. Siz niye davranışlarınıza (yada o kadına) karışılıyor gibi hissediyorsunuz ki?
Kadına eşime başka birini ayarlayabilir şeklinde bir yakıştırması var konu sahibinin. Bu iftiraya girer. Kocasına lafını geçirsin becerebiliyorsa karşıdaki kadının niyetini okuyacağına.Zorlanmadan anlamış bulundum bir kere, izafiyet teorisi değil sonuçtadevrelerime güveniyorum, siz o kısmı dert etmeyin
Ben hiç "o kadın öyle konuşmasın" gibi bir yorum okumadım konu sahibinden. Sadece kocası uzak dursun istiyor. Siz niye davranışlarınıza (yada o kadına) karışılıyor gibi hissediyorsunuz ki?
Evet, bunlar cidden olmuş konu sahibinin dediğine göre canım.Böyle olaylar var ve konu sahibi hala ondan habersiz görüşmelerini mi dert ediyor? Ayy ben şok
Kavga etmiş kocasıyla daha naaapsın kadın. Kavga etmiş sonuç, adam camı çerçeveyi kırmış, konu sahibi oturmuş yerinde. Olsun, önemli olan katılmaktı. Böyle olunca elin kadınlarına mana bulma hakkı da oluyor otomatikman.Kadına eşime başka birini ayarlayabilir şeklinde bir yakıştırması var konu sahibinin. Bu iftiraya girer. Kocasına lafını geçirsin becerebiliyorsa karşıdaki kadının niyetini okuyacağına.
Çünkü ünlü düşünür senin dediğin gibi"Koca olmak çok güzel"Kavga etmiş kocasıyla daha naaapsın kadın. Kavga etmiş sonuç, adam camı çerçeveyi kırmış, konu sahibi oturmuş yerinde. Olsun, önemli olan katılmaktı. Böyle olunca elin kadınlarına mana bulma hakkı da oluyor otomatikman.
Konu sahibinin buna gelene kadar başka daha büyük problemleri var yani, eski konusundan bahsedince yorum yapanlar anlaşılıyorDiğer adam karısıyla gayet iyi, heryere beraber gidiyorlar. Konu sahibinin eşi nerde olduğunu haber bile vermemiş.
Konu sahibi kadına bir şey dememiş. Herkes de kocasına yardırıyor zaten. Kadının tavrını hoş bulmadıkları için hak vermişler. Bu kadar!Konuyu baştan sona yorumlarıyla birlikte tekrar okuyun. Kadına söylenenleri alt metinden çıkarabileceğinize inanıyorum bu anlama kabiliyetinizle.
Kavga etmiş kocasıyla daha naaapsın kadın. Kavga etmiş sonuç, adam camı çerçeveyi kırmış, konu sahibi oturmuş yerinde. Olsun, önemli olan katılmaktı. Böyle olunca elin kadınlarına mana bulma hakkı da oluyor otomatikman.
Konu sahibi kadına bir şey dememiş. Herkes de kocasına yardırıyor zaten. Kadının tavrını hoş bulmadıkları için hak vermişler. Bu kadar!
Herkesten onay almak zorunda değilsiniz. Herkesin hayat tarzı, doğrusu yanlışı kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?