- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Tamam hanımefendi siz öyle yapın.Ama biz henüz o kadar modern olamadık kusura bakmayın.
Modern bir kadınım ama bunun modernlikle alakası yok. Kocam karaktersiz de kocamı tutmam yanımda, Kemalim yapmaz deyip karşı suçu karşı tarafa atmam.Tamam hanımefendi siz öyle yapın.Ama biz henüz o kadar modern olamadık kusura bakmayın.
Ben konu sahibinin eski konusundan haberdar olduğumdan beri kocasını suçlu buluyorum zaten. Hatta konu sahibi de suçludur benim gözümde, tüm bunlara boyun eğip anca burda konu açtığı için.Haberim var zaten tam olarak o nedenden dolayı rahatsızım.
Buradaki kimse anlamıyor ama tekrar yazayım. Ben o evli çiftin ne halt yediğiyle ilgilenmiyorum.
İsterlerse 3'lü yapsınlar,ne yapıyolarsa yapsınlar ama benim kocamı dahil etmesinler.
Eğer benim kocam buna izin verirse o da hatalı zaten ben bunu savunmuyorum.
Ama hırsızın hiç mi suçu yok?
Burada bir erkek eşini aldattığında nasıl hem aldattığı kadına (evli olduğunu bildiği halde adamla ne işi var diye) hemde erkeğe kızıyorsak,aynı şekilde burada da hem konu sahibinin kocası hemde evli çifte kızılmalı.Anlatabiliyo muyum?
Aynısı sizin başınıza gelse suç benim kocada diyip,karşı tarafın fantezisi diyip anlayışla mı karşılayacaksınız?
O zaman kocanında fantezisi buysa? Hadi bakalım doğrusu yanlışı yoktu hani bu işin?
Neden kabahatli o zaman bu adam?
Her fanteziyi,fantezi bu doğrusu-yanlışı olmaz diye normalleştiremezsiniz.
Evli insanların böyle şeyler yapması ne zamandır normal oldu? Ben başka bir dünyada mı yaşıyorum?
Koca benim koca bile değil sen daha olayı baştan yanlış anlamışsın.Bir de sana anlatmakla uğraşamıycam.Haklısın suç adamda.Onlar kocanızdan değil, kocanız onlardan uzak duracak. Silah zoruyla grup sex yaptırmayacaklar herhalde.
Kadın yazarsa sorun yok, eşim cevap yazarsa sorun var.İnstagramdan bir kadın kocasına yazsa olay çıkaracak insanlar gelmiş burda grup yapmak isteyen evli çifti savunuyorlarTamam arkadaşlar siz böyle modern takılmaya devam edin,ben daha o kadar modern olamadım.Hadi size iyi günler.
Yoo degil ben esimin görüşmesinden rahatsiz olduğum biri varsa ya gitme derim ya da onunla birlikte giderim tek gondermem. O adamin esi neden gelior gorusmelere diyip duruyor. Gelmesin diyince esini ikna edebiliyor mu, edemiyor, o kadar rahatszisa o da gitsin. Sadece erkek erkege olsalar, rahatszi oldugu arkadasina ben de sizle gelicem diyemez, ama buna diyebilir. Allah allah ya. Konu sahibi bahsi gcen kisilerle esinin arkadaslginim seviyesinsen rezilliginden defalarca bahsetmis, siz hala özel hayat, karisamam, burnumu sokmam goygoylarindasiniz. Evli olmak boyle bir sey miGitmiyor işte napalim, adam zaten habersiz buluşuyor. Deminki yorumunuzla bu yorumunuz tamamen farklı.
Koca benim koca bile değil sen daha olayı baştan yanlış anlamışsın.Bir de sana anlatmakla uğraşamıycam.Haklısın suç adamda.
Kocası olurda biriyle grup yaparsa karşı tarafın hiç suçu yok,tüm suç kocasının.Karşı taraf melekHayırdır B Bihterinpekisi ustteki yorumumun neyine guldunuz?
Evli olduğunu bildiği halde yazsa bile sorun yok dimi?Kadın yazarsa sorun yok, eşim cevap yazarsa sorun var.
Yooo ona da olay çıkarmayızİnstagramdan bir kadın kocasına yazsa olay çıkaracak insanlar gelmiş burda grup yapmak isteyen evli çifti savunuyorlarTamam arkadaşlar siz böyle modern takılmaya devam edin,ben daha o kadar modern olamadım.Hadi size iyi günler.
Bir otorite gibi son noktayı koymuşsunuz ya komik geldiHayırdır B Bihterinpekisi ustteki yorumumun neyine guldunuz?
Ben konu sahibinin ilk mesajına istinaden kocasına kızmakta hakli diye yazdım. Çünkü önceki konularında da adam vukuatli biri.Kocası olurda biriyle grup yaparsa karşı tarafın hiç suçu yok,tüm suç kocasının.Karşı taraf melek
Biz demiyoruz ki kocada da suç yok,ama karşı tarafta nasıl suç bulmazlar böyle bir durumda onu anlayamıyorum.Şimdi biz gerici onlar modern olduk ona gülüyo
Aynısı başlarına gelse eminim böyle anlayışlı davranırlar Hollanda falan ya burası
O yazmazsa başkası yazar, mesele koca da bitiyor.Evli olduğunu bildiği halde yazsa bile sorun yok dimi?
Son noktayı koymuş olsam hala tartışmazsiniz heralde. Kendi yorumu yapıp cekilirm kim ne yazıyorsa yazsin bana neBir otorite gibi son noktayı koymuşsunuz ya komik geldi
Belli zaten iyi eğlendirdin beniYooo yapıyoruz
Bak kocası zaten hatalı ben bunu en başından beri söylüyorum.Ama karşı taraftada bir gariplik var.Başka adamın yanında yatak odası muhabbeti yapmak,nispet yapar gibi kadının fotoğraf çekip atması falan.Bunlarda normal şeyler değil.Ben konu sahibinin eski konusundan haberdar olduğumdan beri kocasını suçlu buluyorum zaten. Hatta konu sahibi de suçludur benim gözümde, tüm bunlara boyun eğip anca burda konu açtığı için.
Ama sapla samanı ayırmak lazım. Adam, karısı bu evli çiftle görüşmesini istememesine rağmen, bunların götünden ayrılmıyor. Karşı taraf belki karısının istemediğinden bile habersiz. Ayrıca konu sahibine bağlılık yemini eden de onlar değil. Elaleme kizmakta haksız diyorum. Bu kocası ile arasında çözmesi gereken bir mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?