Benden habersiz görüşmüsler

Şimdi şunun bir ayrımına varmak gerekir. Tepki gösterilmek isteniyorsa arkadaş karısına, taaa en başından gösterilecekti.
Aile ortamında kocamla yatak muhabbeti yaptığında saçını elime dolardım ben olsam. Kimse de bana haksızsın demezdi şu forumda bence.
Ama o olayı yutup bugün gizlice buluşmalarında kadını arayıp ne diyeceksin, neyle suçlayacaksın? Kocamı tutamıyorum, kaçıp kaçıp size geliyor, almayın aranıza mı diyeceksin? Çocuk mu bu ya hu, kocaman adam.

Ben konu sahibinin eski konusundan haberdar olduğumdan beri kocasını suçlu buluyorum zaten. Hatta konu sahibi de suçludur benim gözümde, tüm bunlara boyun eğip anca burda konu açtığı için.

Ama sapla samanı ayırmak lazım. Adam, karısı bu evli çiftle görüşmesini istememesine rağmen, bunların götünden ayrılmıyor. Karşı taraf belki karısının istemediğinden bile habersiz. Ayrıca konu sahibine bağlılık yemini eden de onlar değil. Elaleme kizmakta haksız diyorum. Bu kocası ile arasında çözmesi gereken bir mesele

Onlar kocanızdan değil, kocanız onlardan uzak duracak. Silah zoruyla grup sex yaptırmayacaklar herhalde.
Koca benim koca bile değil sen daha olayı baştan yanlış anlamışsın.Bir de sana anlatmakla uğraşamıycam.Haklısın suç adamda.

Kadın yazarsa sorun yok, eşim cevap yazarsa sorun var.

Gitmiyor işte napalim, adam zaten habersiz buluşuyor. Deminki yorumunuzla bu yorumunuz tamamen farklı.
Yoo degil ben esimin görüşmesinden rahatsiz olduğum biri varsa ya gitme derim ya da onunla birlikte giderim tek gondermem. O adamin esi neden gelior gorusmelere diyip duruyor. Gelmesin diyince esini ikna edebiliyor mu, edemiyor, o kadar rahatszisa o da gitsin. Sadece erkek erkege olsalar, rahatszi oldugu arkadasina ben de sizle gelicem diyemez, ama buna diyebilir. Allah allah ya. Konu sahibi bahsi gcen kisilerle esinin arkadaslginim seviyesinsen rezilliginden defalarca bahsetmis, siz hala özel hayat, karisamam, burnumu sokmam goygoylarindasiniz. Evli olmak boyle bir sey mi

Hayırdır B Bihterinpekisi ustteki yorumumun neyine guldunuz?
Kocası olurda biriyle grup yaparsa karşı tarafın hiç suçu yok,tüm suç kocasının.Karşı taraf melek
Biz demiyoruz ki kocada da suç yok,ama karşı tarafta nasıl suç bulmazlar böyle bir durumda onu anlayamıyorum.Şimdi biz gerici onlar modern olduk ona gülüyo
Aynısı başlarına gelse eminim böyle anlayışlı davranırlar Hollanda falan ya burası

Ben konu sahibinin ilk mesajına istinaden kocasına kızmakta hakli diye yazdım. Çünkü önceki konularında da adam vukuatli biri.
Bunda gülünecek ne var valla çok merak ettim

tesadüfen karşılaştıklarına inanmadım sonuçta karı koca birbirlerinin nereye kiminle gittiğinden haberdardır. diyelim ki tesadüfen karşılaşıp bir kahve içip yanlarından ayrıldılar, akıllarına story atmak neden geliyor, ben mesela tanımadığım bir adamla 15-20 dakika aynı ortamda bulundum diye aynı fotoğraf karesinin içinde bulunmak istemem sonuçta düğün, doğum günü gibi özel bir organizasyon değil.
konu sahibi ben sana hak verdim ama suç karşı tarafta değil tamamen eşinde. mesela çevremizde bazı arkadaşlarımız vardır kişisine göre yanında cinsellik muhabbeti de yapar, argo da konuşur ama sizin yanınızda daha özenli konuşmaya gayret gösterir çünki siz ona bu haddi vermemişsinizdir. Eşinizden yüz bulmasalar bu kadar ileri gidemezler.

Bak kocası zaten hatalı ben bunu en başından beri söylüyorum.Ama karşı taraftada bir gariplik var.Başka adamın yanında yatak odası muhabbeti yapmak,nispet yapar gibi kadının fotoğraf çekip atması falan.Bunlarda normal şeyler değil.
Ben ne böyle kocam olsun isterdim ne böyle insanlar olsun isterdim hayatımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…