- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
Yooo kocayı boşarız.Kocası olurda biriyle grup yaparsa karşı tarafın hiç suçu yok,tüm suç kocasının.Karşı taraf melek
Biz demiyoruz ki kocada da suç yok,ama karşı tarafta nasıl suç bulmazlar böyle bir durumda onu anlayamıyorum.Şimdi biz gerici onlar modern olduk ona gülüyo
Aynısı başlarına gelse eminim böyle anlayışlı davranırlar Hollanda falan ya burası
Gerçekten bu dediğini pratiktede uygulayabiliyorsan helal olsun.Ciddi diyorum bak.Eğer öyleyse başka hiç bir lafım yok.O yazmazsa başkası yazar, mesele koca da bitiyor.
Ya o rahatlığı veren de kocası zaten. Konu ilk açıldığında sazan gibi atlamasaydi, bir daha o muhabbeti yapacak cesaret bulamazlardiBak kocası zaten hatalı ben bunu en başından beri söylüyorum.Ama karşı taraftada bir gariplik var.Başka adamın yanında yatak odası muhabbeti yapmak,nispet yapar gibi kadının fotoğraf çekip atması falan.Bunlarda normal şeyler değil.
Ben ne böyle kocam olsun isterdim ne böyle insanlar olsun isterdim hayatımda.
Eğlenebiliyorsunuz yani, şahaneBelli zaten iyi eğlendirdin beni
Tabiki,bu daha güzel değil mi? Düşünsene başkası kocana yazıyor ama kocan cevap vermiyor, daha gurur verici. Kocam da dahil hiçbir erkek için başkasıyla kavga etmem, laf dalaşına dahi girmem. Eşime de derim benden iyisini bulursan git diye. Kendisi kaybeder, umrumda olmaz.Gerçekten bu dediğini pratiktede uygulayabiliyorsan helal olsun.Ciddi diyorum bak.Eğer öyleyse başka hiç bir lafım yok.
Modern olmayınca da grupçu çiftin peşinde tin tin dolanan adamı baba yapıyorsun işte, aman kalsın almayalım.İnstagramdan bir kadın kocasına yazsa olay çıkaracak insanlar gelmiş burda grup yapmak isteyen evli çifti savunuyorlarTamam arkadaşlar siz böyle modern takılmaya devam edin,ben daha o kadar modern olamadım.Hadi size iyi günler.
Erkek ortamında olsa o muhabbet eyvallah derim.Ama benim erkek arkadaşım karşıdaki insan ne kadar rahatlık verirse versin,benimle başka adamın yanında böyle bir muhabbet yapmaz mesela.Ya da yapsa ben rahatsız olurum mesela.Ya o rahatlığı veren de kocası zaten. Konu ilk açıldığında sazan gibi atlamasaydi, bir daha o muhabbeti yapacak cesaret bulamazlardi
Ben adamı savunmadım zaten yazdıklarımı bir baştan okursan anlarsın.Modern olmayınca da grupçu çiftin peşinde tin tin dolanan adamı baba yapıyorsun işte, aman kalsın almayalım.
Kadının evli adam fantazisi vardır belki, kim ne diyebilir bu durumda ona aşk olsun.Evli olduğunu bildiği halde yazsa bile sorun yok dimi?
Ya bu evli çift kendi aralarında ilişkilerine heyecan katmak için birini arıyor olabilirler. Rahatlık da olsa onların rahatlığı. Bize ne, kime ne? Rahatlar kardeşim, üçüncü arıyorlar işte çakozlasana durumu. Kocanın da hoşuna gitmiş belli ki ayrılmıyor diplerinden bize de bir şeyler düşer belki diye. Adama saf diyen de konu sahibi he bu arada onu da ekleyeyimErkek ortamında olsa o muhabbet eyvallah derim.Ama benim erkek arkadaşım karşıdaki insan ne kadar rahatlık verirse versin,benimle başka adamın yanında böyle bir muhabbet yapmaz mesela.Ya da yapsa ben rahatsız olurum mesela.
Karşı tarafta çok rahat.Konu sahibinin kocasından bağımsız bir durum onların rahatlığı.
Dediğim gibi iki tarafta hayatımda barınmasını istemeyeceğim türden insanlar.
Valla ben bugün burda şaşkınlık geçiyorum.Fantezi ayağına herkes her istediğini yapsın mı yani? Bundan sonra kimse o zaman burada açılan evli bir erkekle ilişki yaşadım,evli bir erkeğe aşık oldum konuları açanlara kızmasın o zaman.Evli adam fantezileri vardır belki.Kadının evli adam fantazisi vardır belki, kim diyebilirim bu durumda ona aşk olsun.
Ona tek olumsuz bir yorum yapmadan kocamızın verdiği yanıta odaklanmaliyiz.
Minnoşcuğum, gözümün içine baka baka elin karısına rüyamda gördüm, amma sevişiyordum çatır çutur diyen herifi boşarım direkt. Kan beynime sıçradığı için arada kadını da kaynatır, bir tur döverim herhalde. Ama neticede boşarım yani.Gerçekten bu dediğini pratiktede uygulayabiliyorsan helal olsun.Ciddi diyorum bak.Eğer öyleyse başka hiç bir lafım yok.
Anladım, da şeyi anlayamıyorum. Adam karısını başkası ile paylaşmak istiyorsa bu karısı ile ikisinin arasındaki mesele. Ben şimdi kimi kime şikayet edeceğim? Sabah akşam lanet etsem nolur? Peşlerinden tin tin dolanan adama ekmek veriyorum hali hazırda, koca diye tutuyorum.Ben adamı savunmadım zaten yazdıklarımı bir baştan okursan anlarsın.
Kızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Ben kızmıyorum zaten, sadakat yükümlülüğü evli tarafta olur. Evli kişi ailesini ve çocuklarını dusunmuyorsa karşı taraf neden düşünsün?Valla ben bugün burda şaşkınlık geçiyorum.Fantezi ayağına herkes her istediğini yapsın mı yani? Bundan sonra kimse o zaman burada açılan evli bir erkekle ilişki yaşadım,evli bir erkeğe aşık oldum konuları açanlara kızmasın o zaman.Evli adam fantezileri vardır belki.
İroni yapmaya çalıştim ama beceremedim demek ki.Valla ben bugün burda şaşkınlık geçiyorum.Fantezi ayağına herkes her istediğini yapsın mı yani? Bundan sonra kimse o zaman burada açılan evli bir erkekle ilişki yaşadım,evli bir erkeğe aşık oldum konuları açanlara kızmasın o zaman.Evli adam fantezileri vardır belki.
Haberiniz yok mu? Evli adam fantezisi diye bir şey var.Valla ben bugün burda şaşkınlık geçiyorum.Fantezi ayağına herkes her istediğini yapsın mı yani? Bundan sonra kimse o zaman burada açılan evli bir erkekle ilişki yaşadım,evli bir erkeğe aşık oldum konuları açanlara kızmasın o zaman.Evli adam fantezileri vardır belki.
İnstagramdan bir kadın kocasına yazsa olay çıkaracak insanlar gelmiş burda grup yapmak isteyen evli çifti savunuyorlarTamam arkadaşlar siz böyle modern takılmaya devam edin,ben daha o kadar modern olamadım.Hadi size iyi günler.
Yok ben çok iyiyim rahat ol senAbla iyi misin. 112 arayayım mı? Çok iyi görmedim seni. Okuduklarını anlamada sıkıntı çekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?