Benden habersiz görüşmüsler

Kadına eşime başka birini ayarlayabilir şeklinde bir yakıştırması var konu sahibinin. Bu iftiraya girer. Kocasına lafını geçirsin becerebiliyorsa karşıdaki kadının niyetini okuyacağına.
Şüphe duymak iftira atmak mı? O hissi almış demek ki? Sağlık mi değil mi biz yanlarında olmadığımız için bilemeyiz.
Zaten kadının derdi kocasına laf geçirememesi. Ondan konu açıyor. Ay bayılazaaamm

Önceki konunuzu yorumlarda görmeden önce farklı şeyler yazacaktım ama durum değişti.haklısınız bencede sinirlenmekte.eşinizin arkadaşının yaptığı çok yersiz olmuş.hikayeyide sırf sizin görmeniz için paylaşmış olabilir.eşiniz yaptığı hatayı anlayana kadar geri adım atmayın derim.

Hı hı. Çok dar.

Aaa ama konu sahibinin eşi pek bir yiğit çıkmış canım. Karım yapamaz böyle bir muhabbet deyip cam çerçeve indirmiş. Kendi arkadaşının karısıyla rüyalanma hakkında sohbetler yapabilir, ama çok seerrrrttt bir errrrkek olduğu için karısına yaptırmıyor. Önemli olan da bu zaten. Erkek adam karısını sakınır, kendi ne isterse yapar. Sen bilmiyor musun erkekliğin ilk kuralı bu.

Hayır bide 3 u oturup yatak odası muhabbeti yapiyor densizler

Bildiğin gecelik muhabbeti bekar erkeklerin 31 meselesi falan filan eşime kizdigimda onlar yabancı mi ne var bunları konuşmamız da diyor
Ahlak muhasebesi yapacaksanız önce yanınızda koca diye gezdirdiğiniz değişik oluşumdan başlayın yapmaya. Sorun o kadında değil ortamı hazırlayan eşinizde. Gözünüzü açın artık.

Hey allam ya manyak olay swingera gidecekken kıskançlığı mı tutmuş

Bu defa da 4 lü yapmışlardır cinsellik muhabbetini.Ne acayip insanlar var.Konu sahibi sizin gorusmediginiz biri ile eşiniz neden görüşüyor?Bir de yanında başka bir kızla!Eşinizle konusun ve bir daha asla görüşmesine izin vermeyin.

Ahlak muhasebesi yapacaksanız önce yanınızda koca diye gezdirdiğiniz değişik oluşumdan başlayın yapmaya. Sorun o kadında değil ortamı hazırlayan eşinizde. Gözünüzü açın artık.
Aynen öyle, kadınla kocası öyle muhebbetleri seviyor demek ki, her evliliğin dinamiği farklı.

Butun bunlar olurken sen neden evdesin? O arkadasindan hoslanmiyorsan ya eşini hic görülmemesi konusunda uyaracaksin. Ya da erkek erege görüşüyorlarsa neyse de admain karısı da her seferinde geldigi hlde sen neden kalkip gitmiyorsun. Karsi tarafin eşinin de oldugu ortamda ben asla esimi yalniz birakmam sahsen kadini ne kadar sevmesem de. Dha onceki konuda da hep sizin gitmeyip o kadinin geldiginden bahsettiniz. Baya sacma olay

Hey allam ya manyak olay swingera gidecekken kıskançlığı mı tutmuş
Konu sahibinin bu habersiz buluşmaya bu denli kızmasının sebebi bu zaten. O dörtlü neler konuşmuşlardır diye kurup kurup deliriyordur. Hamile diye daha detaya girmeyeceğim ama gidişat pek iyi değil harbiden de. Adamın amacı karısını eve kapatıp çocukla başbaşa bırakıp kendi de aha böyle "takılmak".

Aynen öyle, kadınla kocası öyle muhebbetleri seviyor demek ki, her evliliğin dinamiği farklı.
Ben kadınla kocasının tarzınıda beğenmedim ama böyle bir durumla karşı karşıya kalsam beni tek ilgilendiren eşimin yaklaşımı olurdu. Onlar için normal demekki böyle şeyleri konuşmak . Hesap soracağım kişi eşim olmalı. Diğer konusunda eşim çok saf yazmış birde. Saf olan ve ayakta uyutulan maalesef kendisi

Karşı tarafın eşi varken Neden eşinizi yalnız gondermiyorsunuz kadın üstüne atlar falan diye mi. Kadınların kocişkolarini sakinmalarina hastayım.

Burada asıl sıkıntı zaten eşte, aralarındaki muhabbet, adamın eşine güya kıskançlık adı altında baskılayıp kendi istediğini yapması falan yazacak çok şey buna da...

Ama normalde ben eşimin arkadaşının eşinden hoşlanmayıp görüşmüyorsam eşim ben olmadan 3'lü görüşmez, görüşmemeli. Aynı şey benim içinde geçerli. İki arkadaş ne kadar görüşmek istiyorsa görüşsün ama arkadaşının eşi hayatında yer edebilir ki benim istemediğim halde görüşüp, buluşacak, beni bir şekilde bu durumla rahatsız edecek. Bizim evliliğimiz için pek olası birşey değil bu ama dediğim gibi konuda durum cok daha başka.

Ne? Bu adam mı safmış? Anasının gözü be, ne safı!
Adam iki taşın arasında yasaklı arkadaşı ve karısıyla buluşmuş, ortamlara akmış. Saf olan böyle mi olur?

Karşı tarafın eşi varken Neden eşinizi yalnız gondermiyorsunuz kadın üstüne atlar falan diye mi. Kadınların kocişkolarini sakinmalarina hastayım.
Hayir kimse kimseye atlar diye degil. Ama erkek erkge takilma ortami degilse eger zaten bir insn eşini nedn yalniz bırakır ki

Hayir kimse kimseye atlar diye degil. Ama erkek erkge takilma ortami degilse eger zaten bir insn eşini nedn yalniz bırakır ki
Eşi de tek başına bir birey olduğu için olabilir mi? Yalnız kalsa nolur ki? Geçen arkadasimla iş çıkışı yemek yedik, eşi de geldi üçümüz yedik. Ne var ki bunda?

Son düzenleme:
Buradaki arkadaşları çok Polyanaci gördüm.Ayrica empati duygularının da çok zayıf olduğunu düşünüyorum.kendilerini tam konu sahibesinin yerine koysunlar, eski konularını da okuyarak.. gerçekten hiç rahatsızlık duymacaklar mi?hem hamile hem rahatsızlık duyulan arkadaşla buluşması ve dahası bu buluşmaya tanınmayan bir hanim eklentisi!burada bir dar kafalılık yok, kadın kocasına da rahatsız olduğu şeyi söyleyemecekse ne anladık o evlilikten

Yani eşinizin buluşması hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…