Şüphe duymak iftira atmak mı? O hissi almış demek ki? Sağlık mi değil mi biz yanlarında olmadığımız için bilemeyiz.Kadına eşime başka birini ayarlayabilir şeklinde bir yakıştırması var konu sahibinin. Bu iftiraya girer. Kocasına lafını geçirsin becerebiliyorsa karşıdaki kadının niyetini okuyacağına.
Hı hı. Çok dar.Onay almaya çalışan kim? Karşı tarafın penceresinden yazıyorum. Siz tek bir pencereden bakabiliyor olabilirsiniz. Bende bir sürü var.
Konu sahibi bir şey dememiş demek için de pencereyi açmadan perdenin arasından bakıyor olmak lazım. Öyle dar bir bakış açısı.
Aaa ama konu sahibinin eşi pek bir yiğit çıkmış canım. Karım yapamaz böyle bir muhabbet deyip cam çerçeve indirmiş. Kendi arkadaşının karısıyla rüyalanma hakkında sohbetler yapabilir, ama çok seerrrrttt bir errrrkek olduğu için karısına yaptırmıyor. Önemli olan da bu zaten. Erkek adam karısını sakınır, kendi ne isterse yapar. Sen bilmiyor musun erkekliğin ilk kuralı bu.Koca, kocanın arkadaşı ve onun karısı cinsellik konuştuktan sonra eğer konu sahibi sadece kavga etmekle kaldıysa bence o muhabbet ilerleyip threesomea filan dönüşmüştür. O kadar da masum değiliz çok şükür
Hayır bide 3 u oturup yatak odası muhabbeti yapiyor densizler
Ahlak muhasebesi yapacaksanız önce yanınızda koca diye gezdirdiğiniz değişik oluşumdan başlayın yapmaya. Sorun o kadında değil ortamı hazırlayan eşinizde. Gözünüzü açın artık.Bildiğin gecelik muhabbeti bekar erkeklerin 31 meselesi falan filan eşime kizdigimda onlar yabancı mi ne var bunları konuşmamız da diyor
Hey allam ya manyakAaa ama konu sahibinin eşi pek bir yiğit çıkmış canım. Karım yapamaz böyle bir muhabbet deyip cam çerçeve indirmiş. Kendi arkadaşının karısıyla rüyalanma hakkında sohbetler yapabilir, ama çok seerrrrttt bir errrrkek olduğu için karısına yaptırmıyor. Önemli olan da bu zaten. Erkek adam karısını sakınır, kendi ne isterse yapar. Sen bilmiyor musun erkekliğin ilk kuralı bu.
Bu defa da 4 lü yapmışlardır cinsellik muhabbetini.Ne acayip insanlar var.Konu sahibi sizin gorusmediginiz biri ile eşiniz neden görüşüyor?Bir de yanında başka bir kızla!Eşinizle konusun ve bir daha asla görüşmesine izin vermeyin.Önceki konu bu; konu sahibinin eşi, eşinin arkadaşı ve arkadaşının eşi yani bu 3 ü oturup beraber cinsellik muhabbeti yapıyolarmış. Konu sahibi patavatsız olduğu için bu kadını sevmiyormuş.
Eşine de ben bu muhabbeti yapsam hoşuna gider mi diyince eş kişisi konu sahibinin üzerine yürüyüp kapı camını kırmış.
Aynen öyle, kadınla kocası öyle muhebbetleri seviyor demek ki, her evliliğin dinamiği farklı.Ahlak muhasebesi yapacaksanız önce yanınızda koca diye gezdirdiğiniz değişik oluşumdan başlayın yapmaya. Sorun o kadında değil ortamı hazırlayan eşinizde. Gözünüzü açın artık.
Konu sahibinin bu habersiz buluşmaya bu denli kızmasının sebebi bu zaten. O dörtlü neler konuşmuşlardır diye kurup kurup deliriyordur. Hamile diye daha detaya girmeyeceğim ama gidişat pek iyi değil harbiden de. Adamın amacı karısını eve kapatıp çocukla başbaşa bırakıp kendi de aha böyle "takılmak".Hey allam ya manyakolay swingera gidecekken kıskançlığı mı tutmuş
Ben kadınla kocasının tarzınıda beğenmedim ama böyle bir durumla karşı karşıya kalsam beni tek ilgilendiren eşimin yaklaşımı olurdu. Onlar için normal demekki böyle şeyleri konuşmak . Hesap soracağım kişi eşim olmalı. Diğer konusunda eşim çok saf yazmış birde. Saf olan ve ayakta uyutulan maalesef kendisiAynen öyle, kadınla kocası öyle muhebbetleri seviyor demek ki, her evliliğin dinamiği farklı.
Karşı tarafın eşi varken Neden eşinizi yalnız gondermiyorsunuzButun bunlar olurken sen neden evdesin? O arkadasindan hoslanmiyorsan ya eşini hic görülmemesi konusunda uyaracaksin. Ya da erkek erege görüşüyorlarsa neyse de admain karısı da her seferinde geldigi hlde sen neden kalkip gitmiyorsun. Karsi tarafin eşinin de oldugu ortamda ben asla esimi yalniz birakmam sahsen kadini ne kadar sevmesem de. Dha onceki konuda da hep sizin gitmeyip o kadinin geldiginden bahsettiniz. Baya sacma olay
Ne? Bu adam mı safmış? Anasının gözü be, ne safı!Ben kadınla kocasının tarzınıda beğenmedim ama böyle bir durumla karşı karşıya kalsam beni tek ilgilendiren eşimin yaklaşımı olurdu. Onlar için normal demekki böyle şeyleri konuşmak . Hesap soracağım kişi eşim olmalı. Diğer konusunda eşim çok saf yazmış birde. Saf olan ve ayakta uyutulan maalesef kendisi
Hayir kimse kimseye atlar diye degil. Ama erkek erkge takilma ortami degilse eger zaten bir insn eşini nedn yalniz bırakır kiKarşı tarafın eşi varken Neden eşinizi yalnız gondermiyorsunuzkadın üstüne atlar falan diye mi. Kadınların kocişkolarini sakinmalarina hastayım.
Ne? Bu adam mı safmış? Anasının gözü be, ne safı!
Adam iki taşın arasında yasaklı arkadaşı ve karısıyla buluşmuş, ortamlara akmış. Saf olan böyle mi olur?
Benim eşim baya saf ve beni koruyamayan biri kim ne dedi ne niyetle dedi asla anlamaz
Eşi de tek başına bir birey olduğu için olabilir mi? Yalnız kalsa nolur ki? Geçen arkadasimla iş çıkışı yemek yedik, eşi de geldi üçümüz yedik. Ne var ki bunda?Hayir kimse kimseye atlar diye degil. Ama erkek erkge takilma ortami degilse eger zaten bir insn eşini nedn yalniz bırakır ki
Yani eşinizin buluşması hiç hoş değilKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?