Yok yok endişeleniyorum senin için....Yok ben çok iyiyim rahat ol sen
Kız Allah seni yaİroni yapmaya çalıştim ama beceremedim demek ki.
Fantazi deyince akan suların durduğunu ben de buradan öğrendim.
Dediğiniz gibi evli erkekle birlikte olduğunu söyleyen üyelere yorumum, benim de belli bundan sonra. Fanzatiyse yoruma kapalı, kadıncağızlara boşuna kızmayalım.
Tanımadığın insan için neden endişeleniyosun? İşin mi yok başka?Yok yok endişeleniyorum senin için....
Kuddiş öyle insanlar tabi var.Diğer konuya da yazdım tamı tamına aynısı bir arkadaşlığım var. Hatta konu sahibiyle geyik de çevirdik ben miyim o kadın diye.
Kocamın 20-25 yıllık bir arkadaşı var, dünya tatlısı bir insan, acayip eğlenceli bi herif. Ama karısı benden hiç hoşlanmıyor. Hatta nefret ediyor benceBenim bi derdim yok onunla, gelirse rahatsız olmam. Adam bize tek başına geliyor, dışarda buluşunca tek katılıyor. Bazen onlar kocamla buluşuyor ben sonradan ekleniyorum. Hiç yanımda arkadaş taşımadım ama denk gelirse götürebilirim de. Çok pis geyik çeviririz, bu bazen cinselliğe kayan bir geyik olabilir. Kocamla her telefonunu “az sevişin” diye kapatır mesela. Ya da buluşacaksak “sevişmeden gelin” der. Espri yapıyor aklınca işte gevşek E benim suçum ne? Karısı gelip buraya konu açsa konu sahibinin konuları gibi olur aynı.
Nick minnos, profil çıtı pıtı ama yorum sahibi bizdenTanımadığın insan için neden endişeleniyosun? İşin mi yok başka?
Evet varmış bende bugün öğrendimHaberiniz yok mu? Evli adam fantezisi diye bir şey var.
Aklıma nick gelmedi işte çaktırmaNick minnos, profil çıtı pıtı ama yorum sahibi bizdenhellow
Bi kadın olarak senden korktum1- Kocam arkadaşının karısıyla rüyalanma, gecelik gibi konuları konuşacak ben de o arkadaşla kocamı paralamayacağım, öyle mi? Önce hepsinin ağzına eder, sonra da o kocayı boşarım. Medeniyet böyle bir şey değil. O gün o evliliği bitirecektiniz. Çok geç kalmışsınız. Bir de hala beni kıskanır, eve erkek birini almaz diye avunup duruyorsunuz. Adam, kendinden biliyor işi, bütün sadakatsiz adamlar, eşlerine nefes aldırmazlar. Bilin bakalım niye?
2- Benden habersiz babasına yüz bin kredi çekecek, ben de yine boşanmayacağım, öyle mi?
3- İlk iki maddeye istinaden konuşuyorum, daha da boşanmayın bu adamı siz bence. Onca şey yapmış ses etmemiş oturmuşsunuz zaten, arkadaşının karısı ve arkadaşıyla bir kahve içmiş, çok mu? Devede kulak kalır bu artık. Boş verin.
Hey allam ya manyakolay swingera gidecekken kıskançlığı mı tutmuş
Bi kere burda suç tamamam diger kadinda, bütün diger kadinlar irspi, kocalar eticici, yazikNe? Bu adam mı safmış? Anasının gözü be, ne safı!
Adam iki taşın arasında yasaklı arkadaşı ve karısıyla buluşmuş, ortamlara akmış. Saf olan böyle mi olur?
Gel kıazzz bubenim yap nickini jxjsjdjjdAklıma nick gelmedi işte çaktırma
Kızalım, kızıyoruz da ama karşımızda muhatap o insan olduğu için hata yaptığını, en çok zararı kendisinin göreceğini söylüyoruz. Yoksa bize ne, ister evli erkekle olur ister gider bir çifte üçüncü olur. Engelleyebilir miyiz? Hayır. Bizim evli olduğumuz insan bu toplara giriyorsa sorunu o kişiyle hallederiz. Karşı tarafın fantezi dünyasına müdahale edemeyiz. Benim kocam olmasa başkasının kocası olur, adam mı yok. Muhatap kimse ona kızıyoruz işte. Evli adamla birlikte olan kadın muhatabımızsa ona kızıyoruz, evli çifte üçüncü olan adam kocamızsa ona kızıyoruz.İroni yapmaya çalıştim ama beceremedim demek ki.
Fantazi deyince akan suların durduğunu ben de buradan öğrendim.
Dediğiniz gibi evli erkekle birlikte olduğunu söyleyen üyelere yorumum, benim de belli bundan sonra. Fanzatiyse yoruma kapalı, kadıncağızlara boşuna kızmayalım.
Kocalar yağuşukluBi kere burda suç tamamam diger kadinda, bütün diger kadinlar irspi, kocalar eticici, yazik
:) Çok ters bir tarafım vardır. Böyle önce bir ağlama gelir, tiz çığlıklar ve pençelerim açılır. Ondan sonrasını pek hatırlamıyorum.Bi kadın olarak senden korktumerkekler ne yapsın anam
Ben bu muhabbeti bilmiyorum ya gecelik olayi ne, marks and spencer, penti gibi bisey mi gecelik olayi1- Kocam arkadaşının karısıyla rüyalanma, gecelik gibi konuları konuşacak ben de o arkadaşla kocamı paralamayacağım, öyle mi? Önce hepsinin ağzına eder, sonra da o kocayı boşarım. Medeniyet böyle bir şey değil. O gün o evliliği bitirecektiniz. Çok geç kalmışsınız. Bir de hala beni kıskanır, eve erkek birini almaz diye avunup duruyorsunuz. Adam, kendinden biliyor işi, bütün sadakatsiz adamlar, eşlerine nefes aldırmazlar. Bilin bakalım niye?
2- Benden habersiz babasına yüz bin kredi çekecek, ben de yine boşanmayacağım, öyle mi?
3- İlk iki maddeye istinaden konuşuyorum, daha da boşanmayın bu adamı siz bence. Onca şey yapmış ses etmemiş oturmuşsunuz zaten, arkadaşının karısı ve arkadaşıyla bir kahve içmiş, çok mu? Devede kulak kalır bu artık. Boş verin.
Ahahahaahahh bu forum sence ikimizi kaldırmaya hazır mıGel kıazzz bubenim yap nickini jxjsjdjjd
Yatakta sanırım pençe falan ;D bu konu asla grup sexten çıkamadı:) Çok ters bir tarafım vardır. Böyle önce bir ağlama gelir, tiz çığlıklar ve pençelerim açılır. Ondan sonrasını pek hatırlamıyorum.
Ahahahaahahh bu forum sence ikimizi kaldırmaya hazır mı
Hırsızın hiç mi suçu yok derler valla Access.Bi kere burda suç tamamam diger kadinda, bütün diger kadinlar irspi, kocalar eticici, yazik
Esra Erol sağolsun bozdu psikolojimiziYatakta sanırım pençe falan ;D bu konu asla grup sexten çıkamadı
Anam zaten herkesin kocasi brad pitt bi benim ki killi mağara adami muamelesi görüyo galibaKocalar yağuşuklubi lavuk vardı onu da ben aldım sanırım hxhshdhdhd ölüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?