Benden habersiz görüşmüsler

Kız Allah seni ya ben ciddi anladım yemin ederim çünkü sabahtan beri öyle garip yorumlarla karşılaşıyorum ki burda kusura bakma vallaha ya

Kuddiş öyle insanlar tabi var.
Eşimin çoook eski bir arkadaşı var. Kadın yetimhanelerde falan büyümüş. Geçen bende bi kahve içmeye gitmiştim eşimin yanına. Kadın geldi o anda. İşe nasılsınız falan fistan etti. Sonra eşime döndü abi beni neden herkes or… gibi görüyor bıktım artık, tıklayıp bırakanlardan falan dedi. Ben şok geçirdim
Eşim bi bana bakıyor bi kadına. Ama güzelce konuştu onunla. Güzel derken her gördüğün hıyara tuz tutma dedi
Sonra da kadın gitti yanımızdan. Bana bi bakışı vardı korkuyla
Ama eşim napsın yani kadın böyleyse

Bi kadın olarak senden korktum erkekler ne yapsın anam

Hey allam ya manyak olay swingera gidecekken kıskançlığı mı tutmuş
Ne? Bu adam mı safmış? Anasının gözü be, ne safı!
Adam iki taşın arasında yasaklı arkadaşı ve karısıyla buluşmuş, ortamlara akmış. Saf olan böyle mi olur?
Bi kere burda suç tamamam diger kadinda, bütün diger kadinlar irspi, kocalar eticici, yazik

Kızalım, kızıyoruz da ama karşımızda muhatap o insan olduğu için hata yaptığını, en çok zararı kendisinin göreceğini söylüyoruz. Yoksa bize ne, ister evli erkekle olur ister gider bir çifte üçüncü olur. Engelleyebilir miyiz? Hayır. Bizim evli olduğumuz insan bu toplara giriyorsa sorunu o kişiyle hallederiz. Karşı tarafın fantezi dünyasına müdahale edemeyiz. Benim kocam olmasa başkasının kocası olur, adam mı yok. Muhatap kimse ona kızıyoruz işte. Evli adamla birlikte olan kadın muhatabımızsa ona kızıyoruz, evli çifte üçüncü olan adam kocamızsa ona kızıyoruz.

Benim evli, karısını aldatan arkadaşım var mesela. Ona kızıyorum. Gidip tanımadığım etmediğim kadınlara mı kızayım?

Ben bu muhabbeti bilmiyorum ya gecelik olayi ne, marks and spencer, penti gibi bisey mi gecelik olayi

Bi kere burda suç tamamam diger kadinda, bütün diger kadinlar irspi, kocalar eticici, yazik
Hırsızın hiç mi suçu yok derler valla Access.
O adamın o buluşmaya giden bacaklarını ikiye ayırmak hakkın mesela, burada tamamız. Ama gerisi için zaten çok geeeeççç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…