- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Evet o an arkadaşınıza hadi git diyemezsiniz ama eşinizin arkadaşı ve onunla ilk kez tanışan arkadaşınızın da bir arada olduğu bir fotoyu durum yapmazsınız. Foto paylaşması ve eşinin arkadaşıyla cinsel konuları konuşması normal mi?Simdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Dananın kuyruğunun koptuğu mevzular işte tam daBen bu muhabbeti bilmiyorum ya gecelik olayi ne, marks and spencer, penti gibi bisey mi gecelik olayi
Benimkine ben izin veriyorum 2. EvlenebilirAnam zaten herkesin kocasi brad pitt bi benim ki killi mağara adami muamelesi görüyo galiba
Yok kız, geçen bir öküzoski delirtti. Önce "sin ni diyisin yiiii" diye burnumu çekerek ağlamaya başladım. Adam şok oldu tabi.Yatakta sanırım pençe falan ;D bu konu asla grup sexten çıkamadı
Her topalın bir kör alıcısı vardır Bacımsu. kocam çirkin diye yapmaz sanmaAnam zaten herkesin kocasi brad pitt bi benim ki killi mağara adami muamelesi görüyo galiba
Göz ardı ediyomm seniYok kız, geçen bir öküzoski delirtti. Önce "sin ni diyisin yiiii" diye burnumu çekerek ağlamaya başladım. Adam şok oldu tabi.Ben öyle demedim, valla demedim, özür dilerime geldik. Sonra ben bunu bir çarptım, sonra ikiye böldüm. Uuuuu görsen tam bir şölen.
Çirkinler yapsa da acıyorsun hxhshdhdhhdhdhdhHer topalın bir kör alıcısı vardır Bacımsu. kocam çirkin diye yapmaz sanma
:) Unutamadı adam olayı ya. Sana bir şey demeye korkuyorum artık diyor. Suratımı asınca falan gıdıklayarak güldürmeye çalışıyor yazık.Göz ardı esiyorum seniilerde ki görümceni baba yönlendir onu derneğime altın üye yapıcam hxhshsh
Kkonuşma olm sen benle, küsüküm sana ben, gözümü actim ilk gördüğüm msj sen yapma bari, ben ne yapmiyim ya, kocami bagliycam eve bundan sonra, eskaza bulundugu ortama kadin girdiyse kocama kirbaci basicam, kadinin da kafasindan katran dokucem, evli olmak bunu gerektirir.hdhdhsBenimkine ben izin veriyorum 2. Evlenebiliraylık 5000 euro verecek bana . Araba alacak 0 km ve en önemlisi ev alacak gözüm resmen dolar saçıyor hdjsjsj
Kadın kaşar, adam suçsuzYa üff bize neyse geldik bi de burda yorum yapıyoruz falan. Konu sahibi bence boşan
Kocam cirkin degil de, guveniyorum adama, hic kıskanmıyorum, manyak miyim neyim, bak sokaga herkesin yarisi kadin olm, büyük tehlikehdhdhHer topalın bir kör alıcısı vardır Bacımsu. kocam çirkin diye yapmaz sanma
Ben yazmadım kızım yazmıştırKkonuşma olm sen benle, küsüküm sana ben, gözümü actim ilk gördüğüm msj sen yapma bari, ben ne yapmiyim ya, kocami bagliycam eve bundan sonra, eskaza bulundugu ortama kadin girdiyse kocama kirbaci basicam, kadinin da kafasindan katran dokucem, evli olmak bunu gerektirir.hdhdhs
Seksi gecelik herhalde yav, hani buralarda adetti eskiden?Ben bu muhabbeti bilmiyorum ya gecelik olayi ne, marks and spencer, penti gibi bisey mi gecelik olayi
E buradaki herkes bunu söylüyor zaten. Rahatsız olduğunu söylemiş. Kocasıyla kavga etmiş tamam da etmiş de ne olmuş? Hiç. Bu durumda karşı tarafın suçu ne? Belki haberleri bile yok konu sahibinin rahatsızlığından.Buradaki arkadaşları çok Polyanaci gördüm.Ayrica empati duygularının da çok zayıf olduğunu düşünüyorum.kendilerini tam konu sahibesinin yerine koysunlar, eski konularını da okuyarak.. gerçekten hiç rahatsızlık duymacaklar mi?hem hamile hem rahatsızlık duyulan arkadaşla buluşması ve dahası bu buluşmaya tanınmayan bir hanim eklentisi!burada bir dar kafalılık yok, kadın kocasına da rahatsız olduğu şeyi söyleyemecekse ne anladık o evlilikten
Ya tamam isterlerse swinger yapsınlar ama benim kocamdan uzak dursunlar kardeşim.
Yahu onlar niye kocadan uzak dursun. Koca uzak duracak kocaaa...İsterlerse 3'lü yapsınlar,ne yapıyolarsa yapsınlar ama benim kocamı dahil etmesinler.
Kocamın peşini bırakın karılı kocalı desin. Kocam sizin bildiğiniz adamlardan değil desinE buradaki herkes bunu söylüyor zaten. Rahatsız olduğunu söylemiş. Kocasıyla kavga etmiş tamam da etmiş de ne olmuş? Hiç. Bu durumda karşı tarafın suçu ne? Belki haberleri bile yok konu sahibinin rahatsızlığından.
Kocasının ne olduğunu bile bile bir de çok yapılmış. Sonra ama hamileyim..
Yahu onlar niye kocadan uzak dursun. Koca uzak duracak kocaaa...
Oldu olacak arasın arkadaşını ben kocamı ikna edemiyorum ne olur onunla görüşmeyin desin.
Benimki bir gün iş arkadaşını yağmur çok yağıyor diye durağa bırakmış. Bana söyledi mi söylemedi mi hatırlamıyorum neyse arabaya bindim arabada sarı bir saç. dedim bu ne. İşte arkadaşın diye söyledi saçı attım devam ettik. sen git arkadaşa de ki eşim saç bulduKocam cirkin degil de, guveniyorum adama, hic kıskanmıyorum, manyak miyim neyim, bak sokaga herkesin yarisi kadin olm, büyük tehlikehdhdh
Bence bu konudaki en mantikli öneriOldu olacak arasın arkadaşını ben kocamı ikna edemiyorum ne olur onunla görüşmeyin
Karşı taraf rahat insanlar olabilir. Ama konu sahibinin eşi karşı taraf o muhabbeti yaparken arkadaş benle konuşmayın böyle şeyler dese tekrar edilir miydi sizce? Koca kişisi de çatır çatır konuşmuş muhabbet etmiş ki karşı taraf da konuşuyor.Erkek ortamında olsa o muhabbet eyvallah derim.Ama benim erkek arkadaşım karşıdaki insan ne kadar rahatlık verirse versin,benimle başka adamın yanında böyle bir muhabbet yapmaz mesela.Ya da yapsa ben rahatsız olurum mesela.
Karşı tarafta çok rahat.Konu sahibinin kocasından bağımsız bir durum onların rahatlığı.
Dediğim gibi iki tarafta hayatımda barınmasını istemeyeceğim türden insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?