Benden habersiz görüşmüsler

Evet o an arkadaşınıza hadi git diyemezsiniz ama eşinizin arkadaşı ve onunla ilk kez tanışan arkadaşınızın da bir arada olduğu bir fotoyu durum yapmazsınız. Foto paylaşması ve eşinin arkadaşıyla cinsel konuları konuşması normal mi?

Yatakta sanırım pençe falan ;D bu konu asla grup sexten çıkamadı
Yok kız, geçen bir öküzoski delirtti. Önce "sin ni diyisin yiiii" diye burnumu çekerek ağlamaya başladım. Adam şok oldu tabi. Ben öyle demedim, valla demedim, özür dilerime geldik. Sonra ben bunu bir çarptım, sonra ikiye böldüm. Uuuuu görsen tam bir şölen.

Göz ardı ediyomm seni ilerde ki görümceni bana yönlendir onu derneğime altın üye yapıcam hxhshsh

Benimkine ben izin veriyorum 2. Evlenebilir aylık 5000 euro verecek bana . Araba alacak 0 km ve en önemlisi ev alacak gözüm resmen dolar saçıyor hdjsjsj
Kkonuşma olm sen benle, küsüküm sana ben, gözümü actim ilk gördüğüm msj sen yapma bari, ben ne yapmiyim ya, kocami bagliycam eve bundan sonra, eskaza bulundugu ortama kadin girdiyse kocama kirbaci basicam, kadinin da kafasindan katran dokucem, evli olmak bunu gerektirir.hdhdhs

Ben yazmadım kızım yazmıştır bana küsersen Allah affetmez inan, işin gücün ters gider gerçi kara kedisin sen alışıksın
Kocama bi an değer vermişim çok mu kıazz

Ben bu muhabbeti bilmiyorum ya gecelik olayi ne, marks and spencer, penti gibi bisey mi gecelik olayi
Seksi gecelik herhalde yav, hani buralarda adetti eskiden?
Konu sahibi -Kocam eve gelmiyor, yüzüme bakmıyor, ne yapmalıyım?
El cevap- Kırmızı gecelik giy, ona küçük sürprizler yap.

E buradaki herkes bunu söylüyor zaten. Rahatsız olduğunu söylemiş. Kocasıyla kavga etmiş tamam da etmiş de ne olmuş? Hiç. Bu durumda karşı tarafın suçu ne? Belki haberleri bile yok konu sahibinin rahatsızlığından.

Kocasının ne olduğunu bile bile bir de çok yapılmış. Sonra ama hamileyim..
Ya tamam isterlerse swinger yapsınlar ama benim kocamdan uzak dursunlar kardeşim.

İsterlerse 3'lü yapsınlar,ne yapıyolarsa yapsınlar ama benim kocamı dahil etmesinler.
Yahu onlar niye kocadan uzak dursun. Koca uzak duracak kocaaa...

Oldu olacak arasın arkadaşını ben kocamı ikna edemiyorum ne olur onunla görüşmeyin desin.

Kocamın peşini bırakın karılı kocalı desin. Kocam sizin bildiğiniz adamlardan değil desin

Kocam cirkin degil de, guveniyorum adama, hic kıskanmıyorum, manyak miyim neyim, bak sokaga herkesin yarisi kadin olm, büyük tehlikehdhdh
Benimki bir gün iş arkadaşını yağmur çok yağıyor diye durağa bırakmış. Bana söyledi mi söylemedi mi hatırlamıyorum neyse arabaya bindim arabada sarı bir saç. dedim bu ne. İşte arkadaşın diye söyledi saçı attım devam ettik. sen git arkadaşa de ki eşim saç buldu kadın telaşlanmış ay yanlış anlaşıldım eşini arayayım anlatayım falan diye. Eşim de gerek yok ki neden arayacaksın sadece buldu dedim demiş

Karşı taraf rahat insanlar olabilir. Ama konu sahibinin eşi karşı taraf o muhabbeti yaparken arkadaş benle konuşmayın böyle şeyler dese tekrar edilir miydi sizce? Koca kişisi de çatır çatır konuşmuş muhabbet etmiş ki karşı taraf da konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…