Benden habersiz görüşmüsler

Ben derdimi anlatamadığım için artık cevap vermiycem.Sabahtan beri aynı açıklamayı yapmaktan sıkıldım Tamam haklısınız

Ayy benim bir arkadaşım vardı eskiden. Ama annem kızı hiç sevmezdi, öyle böyle değil. Görüşmeyeceksin onla derdi, ama ben seviyordum kızı, inadına görüşüyordum. Gizli saklı, bulduğum her boşlukta yanında alıyordum soluğu. O aklıma geldi şimdi. Baktı annem önünü alamıyor, kızla konuşmaya kalktı. Ama bir carladım ben, eğer böyle bir şey yaparsan asla konuşmam senle diye. Neticede ben o kızla görüşmeye devam ettim.
Diyeceğim o ki bir şeyi istiyorsanız bitmiştir, engel mengel dayanmaz size. Şimdi soruyorum size o kızın ne suçu var? Görüşmek isteyen benim yani. Anneme göre serserinin, tembelin, işe yaramazın tekiydi kız. Ki harbiden de öyleydi. Ama ben de serseri seviyordum işte.

Benle konuşmayın demesine bile gerek yok. Muhabbete dahil olmasa bir daha o yöne kaymaz zaten konu.

Arabayi yakarim ulan, gözümü dondurmeyin benim gsgzg

Hem de sarı saç daha tehlikelisi.

ne olursa olsun tüm görüşmelere sizde gidin
eşiniz de o müstehcen muhabbetlere ne var bunda diyor ya "iyi madem bende x arkadaşımla arkadaşınız yoksa da
erkek kuzenlerimle bu muhabbetleri yaparım. Ne var bunda" diyin
ve o suratını izleyin
terbiyesizler

resim paylaşmak ne ya.. kadın damarınıza basmış resmen

[

[/QUOTE]
Ayy darlandim "Benim koccaami birakksinllar, benim kocami dahil etmesinler, benim kocamdan uzak dursunlar."
Kimse kocalarin elini kolunu baglayip zorla o ortama sokmuyor, zorla dahil etmiyor degil mi?
Karşi tarafin hatasi sizi ilgilendirmez. Onlar dunyanin en kotu insanlari da olabilirler ama banane kime ne? Kimse kimseye zorla bir şey yaptirmiyorsa herkes kendine ve kendi eşine bakacak.
Sizin kocanizin yanlış yapmamasi icin disardaki kişiler seferber olup dur karisi kizar dahil etmeyelim demek zorunda degiller, demezler herkes kendi aklini kullanacak. Sizi anliyoruz da siz disardaki elin insanindan sorumluluk bekliyorsunuz yapmasinlar etmesinler. Hayir eşiniz yapmayacak, bu kadar basiiitttt

Kudra, ilk muhattap eş bunu her seferinde yazmaya gerek yok düşünüyorum ben artık.

Benim eşim karşılık verdikten sonra kadının yaptığı ikinci planda kalıyor ama onun da aynı b.kun laciverti olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.

Evli adam fantazisi diye birşey yazabiliyorsa konu açanlara hata yapıyorsun demeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Adı üstünde fantazi.

Ayy darlandim "Benim koccaami birakksinllar, benim kocami dahil etmesinler, benim kocamdan uzak dursunlar."
Kimse kocalarin elini kolunu baglayip zorla o ortama sokmuyor, zorla dahil etmiyor degil mi?
Karşi tarafin hatasi sizi ilgilendirmez. Onlar dunyanin en kotu insanlari da olabilirler ama banane kime ne? Kimse kimseye zorla bir şey yaptirmiyorsa herkes kendine ve kendi eşine bakacak.
Sizin kocanizin yanlış yapmamasi icin disardaki kişiler seferber olup dur karisi kizar dahil etmeyelim demek zorunda degiller, demezler herkes kendi aklini kullanacak. Sizi anliyoruz da siz disardaki elin insanindan sorumluluk bekliyorsunuz yapmasinlar etmesinler. Hayir eşiniz yapmayacak, bu kadar basiiitttt
[/QUOTE]
Boşuna darlanmışsın balım ya benim kocam bile yok aslında lafın gelişi demiştim ama eminim sende çok haklısındır buradaki ben hariç herkes çok haklı

İlk muhatap değil, tek muhatap eş. O konuda anlaşamıyoruz sanırım.

İlk muhatap değil, tek muhatap eş. O konuda anlaşamıyoruz sanırım.
Benim için tek muhattap eş değil.
Yani ben bugün aldatıldığımı öğrensem ilk önce eşimi bosar, karşıda beni bilerek ilişki yaşayan bir kadın varsa aman ne yapayım o olmazsa başkası olur diye düşünmezdim. Birebir muhatap olmasamda yapardım birseyler.

En son bir arkadaşım boşandı, eşiyle aynı işyerindendi kadın. İkisini de elindeki yazismalar, fotoğraflarla genel merkeze sikayet etti ve işten çıkarıldılar Bunu bende yapardım muhtemelen.
Kocamı boşamıyorsam kadına edecek tel lafım olmazdı orası ayrı.

Daha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor
Sizin eşte de sıkıntı var hatta öbür adam nasıl bi gavatta karısı yakındayken başka adamla cinsellik konuşabiliyor bu nasıl bi genişlik sapıtmış olan eşinizin arkadaşı olan herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…