Ben derdimi anlatamadığım için artık cevap vermiycem.Sabahtan beri aynı açıklamayı yapmaktan sıkıldımE buradaki herkes bunu söylüyor zaten. Rahatsız olduğunu söylemiş. Kocasıyla kavga etmiş tamam da etmiş de ne olmuş? Hiç. Bu durumda karşı tarafın suçu ne? Belki haberleri bile yok konu sahibinin rahatsızlığından.
Kocasının ne olduğunu bile bile bir de çok yapılmış. Sonra ama hamileyim..
Yahu onlar niye kocadan uzak dursun. Koca uzak duracak kocaaa...
Oldu olacak arasın arkadaşını ben kocamı ikna edemiyorum ne olur onunla görüşmeyin desin.
Benle konuşmayın demesine bile gerek yok. Muhabbete dahil olmasa bir daha o yöne kaymaz zaten konu.Karşı taraf rahat insanlar olabilir. Ama konu sahibinin eşi karşı taraf o muhabbeti yaparken arkadaş benle konuşmayın böyle şeyler dese tekrar edilir miydi sizce? Koca kişisi de çatır çatır konuşmuş muhabbet etmiş ki karşı taraf da konuşuyor.
Arabayi yakarim ulan, gözümü dondurmeyin benim gsgzgBenimki bir gün iş arkadaşını yağmur çok yağıyor diye durağa bırakmış. Bana söyledi mi söylemedi mi hatırlamıyorum neyse arabaya bindim arabada sarı bir saç. dedim bu ne. İşte arkadaşın diye söyledi saçı attım devam ettik. sen git arkadaşa de ki eşim saç buldukadın telaşlanmış ay yanlış anlaşıldım eşini arayayım anlatayım falan diye. Eşim de gerek yok ki neden arayacaksın sadece buldu dedim demiş
Kiz bana acikla ben anliycam söz veriyorumBen derdimi anlatamadığım için artık cevap vermiycem.Sabahtan beri aynı açıklamayı yapmaktan sıkıldımTamam haklısınız
Hem de sarı saçBenimki bir gün iş arkadaşını yağmur çok yağıyor diye durağa bırakmış. Bana söyledi mi söylemedi mi hatırlamıyorum neyse arabaya bindim arabada sarı bir saç. dedim bu ne. İşte arkadaşın diye söyledi saçı attım devam ettik. sen git arkadaşa de ki eşim saç buldukadın telaşlanmış ay yanlış anlaşıldım eşini arayayım anlatayım falan diye. Eşim de gerek yok ki neden arayacaksın sadece buldu dedim demiş
Olmaz onlar elin kocasının yanında öyle muhabbetler yapmamalıBenle konuşmayın demesine bile gerek yok. Muhabbete dahil olmasa bir daha o yöne kaymaz zaten konu.
ne olursa olsun tüm görüşmelere sizde gidinEvet kızdan hoslanmadigim için ben gorusmuyordum ama eşimi de kisitlamadim sen görüş sonuçta arkadaşın dedim ama bu yaptıkları artık çok fazla kızın arkadasini getirmesini ve üstüne fotolarini paylaşmalarını hiç bisekilde normal bulmuyorum evet malesef çok kıskancım ama inan kiskanmayacagim şeyler yapmasa kiskanmicam zaten bide hamilelikten mi bilmiyorum herşeyi çok fazla kafama takıyorum saçlarım beyazlamaya başladı. Ya ben yada arkadaşların diyince tabi ki sen dedi ama inanmıyorum ona gizli gizli görüşebilirler de
Haberim var zaten tam olarak o nedenden dolayı rahatsızım.
Buradaki kimse anlamıyor ama tekrar yazayım. Ben o evli çiftin ne halt yediğiyle ilgilenmiyorum.
İsterlerse 3'lü yapsınlar,ne yapıyolarsa yapsınlar ama benim kocamı dahil etmesinler.
Eğer benim kocam buna izin verirse o da hatalı zaten ben bunu savunmuyorum.
Ama hırsızın hiç mi suçu yok?
Burada bir erkek eşini aldattığında nasıl hem aldattığı kadına (evli olduğunu bildiği halde adamla ne işi var diye) hemde erkeğe kızıyorsak,aynı şekilde burada da hem konu sahibinin kocası hemde evli çifte kızılmalı.Anlatabiliyo muyum?
Aynısı sizin başınıza gelse suç benim kocada diyip,karşı tarafın fantezisi diyip anlayışla mı karşılayacaksınız?
O zaman kocanında fantezisi buysa? Hadi bakalım doğrusu yanlışı yoktu hani bu işin?
Neden kabahatli o zaman bu adam?
Her fanteziyi,fantezi bu doğrusu-yanlışı olmaz diye normalleştiremezsiniz.
Evli insanların böyle şeyler yapması ne zamandır normal oldu? Ben başka bir dünyada mı yaşıyorum?
Ben de sarışınım heeeeHem de sarı saçdaha tehlikelisi.
Kudra, ilk muhattap eş bunu her seferinde yazmaya gerek yok düşünüyorum ben artık.Kızalım, kızıyoruz da ama karşımızda muhatap o insan olduğu için hata yaptığını, en çok zararı kendisinin göreceğini söylüyoruz. Yoksa bize ne, ister evli erkekle olur ister gider bir çifte üçüncü olur. Engelleyebilir miyiz? Hayır. Bizim evli olduğumuz insan bu toplara giriyorsa sorunu o kişiyle hallederiz. Karşı tarafın fantezi dünyasına müdahale edemeyiz. Benim kocam olmasa başkasının kocası olur, adam mı yok. Muhatap kimse ona kızıyoruz işte. Evli adamla birlikte olan kadın muhatabımızsa ona kızıyoruz, evli çifte üçüncü olan adam kocamızsa ona kızıyoruz.
Benim evli, karısını aldatan arkadaşım var mesela. Ona kızıyorum. Gidip tanımadığım etmediğim kadınlara mı kızayım?
Yok küstüm ben oynamıyorumKiz bana acikla ben anliycam söz veriyorum
İlk muhatap değil, tek muhatap eş. O konuda anlaşamıyoruz sanırım.Kudra, ilk muhattap eş bunu her seferinde yazmaya gerek yok düşünüyorum ben artık.
Benim eşim karşılık verdikten sonra kadının yaptığı ikinci planda kalıyor ama onun da aynı b.kun laciverti olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
Evli adam fantazisi diye birşey yazabiliyorsa konu açanlara hata yapıyorsun demeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Adı üstünde fantazi.
Olmaz sarı sarıdır. Ve sari saç kırmızı çizgidir.Ben de sarışınım heeeePlatin değil ama, hemen saldırmayın.
Benim için tek muhattap eş değil.İlk muhatap değil, tek muhatap eş. O konuda anlaşamıyoruz sanırım.
Sizin eşte de sıkıntı var hatta öbür adam nasıl bi gavatta karısı yakındayken başka adamla cinsellik konuşabiliyorDaha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor
Arabayi yakarim ulan, gözümü dondurmeyin benim gsgzg
Hem de sarı saçdaha tehlikelisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?