- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
Ben bulaşmam işte diğer kadına. Kişilik farkı.Benim için tek muhattap eş değil.
Yani ben bugün aldatıldığımı öğrensem ilk önce eşimi bosar, karşıda beni bilerek ilişki yaşayan bir kadın varsa aman ne yapayım o olmazsa başkası olur diye düşünmezdim. Birebir muhatap olmasamda yapardım birseyler.
En son bir arkadaşım boşandı, eşiyle aynı işyerindendi kadın. İkisini de elindeki yazismalar, fotoğraflarla genel merkeze sikayet etti ve işten çıkarıldı ikisi de. Bunu bende yapardım muhtemelen.
Kocamı boşamıyorsam kadına edecek tel lafım olmazdı orası ayrı.
Ama valla cart sarı değil, koyu usturuplu bir sarı.Olmaz sarı sarıdır. Ve sari saç kırmızı çizgidir.
Şöyle bir durum da var Tahin. Evli biriyle sevgili olanlar zaten çok arsız oluyorlar. Ben onunla muhatap olup onun seviyesine inmem ama yapacağımı da yaparım. Buna benzer bir sıkıntı yaşadı yakınlarım. Kadınla muhatap olma dedikçe kadını aradı ve çok sıkıntı yaşattı. Ar damarı çatlamış biriyle uğraşmak çok zorBenim için tek muhattap eş değil.
Yani ben bugün aldatıldığımı öğrensem ilk önce eşimi bosar, karşıda beni bilerek ilişki yaşayan bir kadın varsa aman ne yapayım o olmazsa başkası olur diye düşünmezdim. Birebir muhatap olmasamda yapardım birseyler.
En son bir arkadaşım boşandı, eşiyle aynı işyerindendi kadın. İkisini de elindeki yazismalar, fotoğraflarla genel merkeze sikayet etti ve işten çıkarıldılar Bunu bende yapardım muhtemelen.
Kocamı boşamıyorsam kadına edecek tel lafım olmazdı orası ayrı.
Yon canım birebir muhattap olunmaz öyle biriyle. Benim bu bahsettiğim arkadaşım da arayacağım ona da bir iki söz söyleyeceğin dedi, ben engelledim. Senin canını daha da sıkacak, zaten dediklerinden utanacak olsa bile bile eşinle birlikte olmazdı dedim.Şöyle bir durum da var Tahin. Evli biriyle sevgili olanlar zaten çok arsız oluyorlar. Ben onunla muhatap olup onun seviyesine inmem ama yapacağımı da yaparım. Buna benzer bir sıkıntı yaşadı yakınlarım. Kadınla muhatap olma dedikçe kadını aradı ve çok sıkıntı yaşattı. Ar damarı çatlamış biriyle uğraşmak çok zor
Onda çok iyi yapmış. Eş zaten bu konuda suçlu ama o kişiye de yaptırım uygulanabiliyorsa uygulanmalı. Gerçekten çok arsız oluyorlar ya. bir de muhatap olunca arada adam paylaşılamaz gibi bir duruma geliyor sanki adam için savaşıyormuş gibi bir durum çıkıyor. Alsın tepe tepe kullansın adamı. Evliyken başkasına bakan sevgili olan adamla sanki çok mutlu olurmuş gibiYon canım birebir muhattap olunmaz öyle biriyle. Benim bu bahsettiğim arkadaşım da arayacağım ona da bir iki söz söyleyeceğin dedi, ben engelledim. Senin canını daha da sıkacak, zaten dediklerinden utanacak olsa bile bile eşinle birlikte olmazdı dedim.
Sadece işyerine şikayet etti gayet de güzel oldu sonucu.
Benzerini arkadaşım yaşadı. Karşı taraf da biliyor evli olduğunu ve ilişki yaşıyorlar. Sonra ortaya çıkıyor bir şekilde arkadaşım ikisinden de şikayetçi olunca hem herkes duyuyor hem de olduklari yerden sürülüyorlar. Sonra gittikleri yerde de neden gittikleri duyuluyor falan bence en güzel cezaŞöyle bir durum da var Tahin. Evli biriyle sevgili olanlar zaten çok arsız oluyorlar. Ben onunla muhatap olup onun seviyesine inmem ama yapacağımı da yaparım. Buna benzer bir sıkıntı yaşadı yakınlarım. Kadınla muhatap olma dedikçe kadını aradı ve çok sıkıntı yaşattı. Ar damarı çatlamış biriyle uğraşmak çok zor
Ben bulaşmam işte diğer kadına. Kişilik farkı.
Allahım sonunda aradığım yorum konuş bacım konuşSizin eşte de sıkıntı var hatta öbür adam nasıl bi gavatta karısı yakındayken başka adamla cinsellik konuşabiliyorbu nasıl bi genişlik sapıtmış olan eşinizin arkadaşı olan herif
Bak benim dediğim kişi o dönem hamile kaldı. hamileyken çıktı ortaya ama diğer kadın bir kaç yıldır varmış. Arkadaşı aradı ve çocuk yapmak benim hakkımdı, kocanı elde tutmak için boşuna çocuk yapıyorsun dedi. Arsızlığa bakar mısın?Benzerini arkadaşım yaşadı. Karşı taraf da biliyor evli olduğunu ve ilişki yaşıyorlar. Sonra ortaya çıkıyor bir şekilde arkadaşım ikisinden de şikayetçi olunca hem herkes duyuyor hem de olduklari yerden sürülüyorlar. Sonra gittikleri yerde de neden gittikleri duyuluyor falan bence en güzel cezaama bu herkeste işlemiyor işte.
Evet , asıl pislik olan koca bir kenarda duruyor, kadınlar birbirine sarıyor gibi bir durum ortaya çıkarıyor muhattap olunca hiç gerek yok.Onda çok iyi yapmış. Eş zaten bu konuda suçlu ama o kişiye de yaptırım uygulanabiliyorsa uygulanmalı. Gerçekten çok arsız oluyorlar ya. bir de muhatap olunca arada adam paylaşılamaz gibi bir duruma geliyor sanki adam için savaşıyormuş gibi bir durum çıkıyor. Alsın tepe tepe kullansın adamı. Evliyken başkasına bakan sevgili olan adamla sanki çok mutlu olurmuş gibi
Adamda özgüven tavan yapmıştır. Arsizligin da üstü bir şey bu. Umarım ikisinden de kurtulmuşturBak benim dediğim kişi o dönem hamile kaldı. hamileyken çıktı ortaya ama diğer kadın bir kaç yıldır varmış. Arkadaşı aradı ve çocuk yapmak benim hakkımdı, kocanı elde tutmak için boşuna çocuk yapıyorsun dedi. Arsızlığa bakar mısın?
Sen de yılardır emek verdiğim evliliği bitirdin yelloz. az bile sana deseydiEvet , asıl pislik olan koca bir kenarda duruyor, kadınlar birbirine sarıyor gibi bir durum ortaya çıkarıyor muhattap olunca hiç gerek yok.
Bu kadın arkadaşıma işten çıkarıldıktan sonra mesaj atmıştı, senin yüzünden yıllardır emek verdiğim işimden oldum diye
Yoo evlilikleri devam ediyor. Bu dediğim zaten bizim jenerasyon değil annelerimizin emsali insanlar. eski insanlar biliyorsun boşanmak onlar için çok zor.Adamda özgüven tavan yapmıştır. Arsizligin da üstü bir şey bu. Umarım ikisinden de kurtulmuştur
Böyle bir paçozla beni muhatap eden kocayı döne döne boşarım. Önce bi boşarım, sonra gel gel affettim der, bi daha boşarım.Bak benim dediğim kişi o dönem hamile kaldı. hamileyken çıktı ortaya ama diğer kadın bir kaç yıldır varmış. Arkadaşı aradı ve çocuk yapmak benim hakkımdı, kocanı elde tutmak için boşuna çocuk yapıyorsun dedi. Arsızlığa bakar mısın?
Çok güzel emek vermiş gerçekten, yazık olmuş vah vah. Olsun ya, başka bir yerde daha güzel emek verir.Evet , asıl pislik olan koca bir kenarda duruyor, kadınlar birbirine sarıyor gibi bir durum ortaya çıkarıyor muhattap olunca hiç gerek yok.
Bu kadın arkadaşıma işten çıkarıldıktan sonra mesaj atmıştı, senin yüzünden yıllardır emek verdiğim işimden oldum diye
Korkma az dovcez platin degilsenBen de sarışınım heeeePlatin değil ama, hemen saldırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?