Benden habersiz görüşmüsler

Ben bulaşmam işte diğer kadına. Kişilik farkı.

Şöyle bir durum da var Tahin. Evli biriyle sevgili olanlar zaten çok arsız oluyorlar. Ben onunla muhatap olup onun seviyesine inmem ama yapacağımı da yaparım. Buna benzer bir sıkıntı yaşadı yakınlarım. Kadınla muhatap olma dedikçe kadını aradı ve çok sıkıntı yaşattı. Ar damarı çatlamış biriyle uğraşmak çok zor

Yon canım birebir muhattap olunmaz öyle biriyle. Benim bu bahsettiğim arkadaşım da arayacağım ona da bir iki söz söyleyeceğin dedi, ben engelledim. Senin canını daha da sıkacak, zaten dediklerinden utanacak olsa bile bile eşinle birlikte olmazdı dedim.
Sadece işyerine şikayet etti gayet de güzel oldu sonucu.

Onda çok iyi yapmış. Eş zaten bu konuda suçlu ama o kişiye de yaptırım uygulanabiliyorsa uygulanmalı. Gerçekten çok arsız oluyorlar ya. bir de muhatap olunca arada adam paylaşılamaz gibi bir duruma geliyor sanki adam için savaşıyormuş gibi bir durum çıkıyor. Alsın tepe tepe kullansın adamı. Evliyken başkasına bakan sevgili olan adamla sanki çok mutlu olurmuş gibi

Benzerini arkadaşım yaşadı. Karşı taraf da biliyor evli olduğunu ve ilişki yaşıyorlar. Sonra ortaya çıkıyor bir şekilde arkadaşım ikisinden de şikayetçi olunca hem herkes duyuyor hem de olduklari yerden sürülüyorlar. Sonra gittikleri yerde de neden gittikleri duyuluyor falan bence en güzel ceza ama bu herkeste işlemiyor işte.

Kimsenin kocası bulunmaz hint kumaşı değil. Kaptırmak korkusuyla sıkı sıkı sarılıp her şeyden kıskanmak normal değil ama eşlerin de birbirine saygı duyması, en azından başka kadınlarla biraz daha mesafeli olması gerekir. Düşünüyorum mesela ben avmde arkadasimla dolaşsam eşim de kendi arkadaşıyla avmde oturuyor olsa ilk aklıma gelen ayrı takılmak olurdu. Kıskançlıktan değil de aralarında samimiyet yoksa benim arkadaşımın ve eşimin arkadaşının olduğu bir ortamda ortak ne konu var da beraber oturcaz. Ben arkadaşımla takılırım eşim de arkadaşıyla takılsın. Ha ola ki bir araya geldik oturduk kahve içtik. Buraya kadar da normal. Ama eğer eşimin arkadaşıyla daha önceden de samimiyetim arkadaşlığım yoksa foto çekip durum yapmam bunu. Hatta çok samimi olduğum evli erkek arkadaşlarım var. Eşleri rahatsızlık duyabilir, elalem yanlış anlar diye hiç foto çekip paylaşmayız. Birbirimizle olan muhabbetlere dikkat ederiz, bel altı konuşmalar sakalar yapmayız. Cinsel konular hakkında rahatça konuşulan bir ortamda eşimin bulunmasını istemem, öyle bir ortamda bulunmasını ona yakıştırmam. Çok farklı yorumlar var vala şaşırdım. Kıskançlığı abartmayalım ama kocamın arkadaşının karısıyla cinsellik konuşmasını kaldıramam. Paralarım. Ama kocamı, kadını değil

Ben bulaşmam işte diğer kadına. Kişilik farkı.

Benim eskiden birlikte olduğum adam nişanlı cıkmıstı, ögrenince ayrilmiştim. Nişanlisina ulaşıp durumu bildirebilirdim ama söylemedim bile sorsam çoğu kişi soylemelisin derdi bence.
Aldatildiğimda da hep salardım öyle hırsla öteki kadın peşine düşmedim, muhattap olmadim hiç

Ama eşim aldatsa kadinla hiç muhattap olmadan işini kaybetmesini sağlayacagim bir durum oluşsa yapmaktan çekinmezdim sanirim.

Bak benim dediğim kişi o dönem hamile kaldı. hamileyken çıktı ortaya ama diğer kadın bir kaç yıldır varmış. Arkadaşı aradı ve çocuk yapmak benim hakkımdı, kocanı elde tutmak için boşuna çocuk yapıyorsun dedi. Arsızlığa bakar mısın?

Valla bence kadınlar hisseder, kimseye güvenmem ben ,ama eşinde karakter olsa seni biraz düşünür o fotoya girmez.....yılışık mı ne?

Evet , asıl pislik olan koca bir kenarda duruyor, kadınlar birbirine sarıyor gibi bir durum ortaya çıkarıyor muhattap olunca hiç gerek yok.

Bu kadın arkadaşıma işten çıkarıldıktan sonra mesaj atmıştı, senin yüzünden yıllardır emek verdiğim işimden oldum diye

Adamda özgüven tavan yapmıştır. Arsizligin da üstü bir şey bu. Umarım ikisinden de kurtulmuştur

Sen de yılardır emek verdiğim evliliği bitirdin yelloz. az bile sana deseydi

Aslında çok uzun yazmıştım sonra kendimde okuuunca işin özünün sadece şu alt Metin çıkıyor kendinin hoşlanmayacağı davranışı başkasına yapmayın bu eşiniz içinde geçerli bu buluşmayı bu duruma getiren kadınlarda geçerli o kızı ne maksatla getirmiş kızda neyin kafasında gelmiş oturtamıyorum kafamda azıcık modern olayım diyorum ama olamıyorum çünkü saf kötü niyet bu ki bunu kanıtlarcasına birde fotoğraf meselesi var yeni tanıştığım biriyle niye fotoğrafım olsun ki eşiniz problem etmese kızın karşı gelmesi lazım ki zaten o masada hiç olmaması lazım bilmiyorum çok kalbim kırılırdı ilk bi kaç sayfayı okudum fakat göremedim eşinizin açıklamasını çok merak ettim

Adamda özgüven tavan yapmıştır. Arsizligin da üstü bir şey bu. Umarım ikisinden de kurtulmuştur
Yoo evlilikleri devam ediyor. Bu dediğim zaten bizim jenerasyon değil annelerimizin emsali insanlar. eski insanlar biliyorsun boşanmak onlar için çok zor.

Böyle bir paçozla beni muhatap eden kocayı döne döne boşarım. Önce bi boşarım, sonra gel gel affettim der, bi daha boşarım.

Çok güzel emek vermiş gerçekten, yazık olmuş vah vah. Olsun ya, başka bir yerde daha güzel emek verir.

benim eşim olsa kadınlar yanlarına geldiği an diğer arkadaşa merhaba der tanışır ve eşim bekliyor eve geçeceğim diye ordan ayrılır. neden? bana olan saygısından.
ben elin adamıyla ne var canım arkadaşın eşi getirdi tanıştık kaynaştık diye bir yerde oturamıyorsam eşim de oturamaz. fotoğraf çektirme/ paylaşma olamaz yani.
böyle durumlarda muhatap da eştir başkalarına bulaşmaya gerek yok. mesafeyi eş ayarlayacak. ayarlayamıyorsa olmaz o iş.

bunda ne var, kimse kimseyi yemez diyen arkadaşlar olabilir elbetteki saygı duymak gerek. fakat benim için durum yukarda izah ettiğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…