Deli yaBöyle bir paçozla beni muhatap eden kocayı döne döne boşarım. Önce bi boşarım, sonra gel gel affettim der, bi daha boşarım.
Ay benim bile boşayasın geldiBöyle bir paçozla beni muhatap eden kocayı döne döne boşarım. Önce bi boşarım, sonra gel gel affettim der, bi daha boşarım.
Ben olsam çoktan paralamistim!!Kızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Bakın kimse grup fantezileri normal evli erkeklerle beraber olmak normal falan demiyor siz yanlış yerden bakıyorsunuz olaya. Burada evli erkekle ilişki yaşayan kıza yanlış yaptığını söylersin . Bile isteye yaptığını söylerse ahlakın zayıf dersin. Zira böyle bir ilişki toplumda saygınlığını yitirip kendini kullandırmaktan başka birşey değildir. Ama yuva yıkıyorsun diye adamı aklayıp sankı kadın mutlu evli çiftin arasına girmiş gibi tüm suçu o kıza atan yorumlarda yapmam. Böyle abuk ilişki talepleri olan bana göre ahlaksızdır ama ahlaksızlığı kendinedir. Zira yuvayı taraflar yıkar. Dışarıda her çeşit kadın var , burada önemli olan kocanın duruşu. Bakın bir hikaye anlatayım size; zamanın birinde bir dini alim varmış , çok sevdiği bir talebesi, senelerce alimin yanında eğitim görmüş, sonra hocası talebesine içi ayran dolu bir torba vermiş ve demiş ki benim sana anlatacağım birşey kalmadı bak bu torbadaki ayranda hikmet var. Bu ayran torbadan sızmadığı sürece sen günah işlemiyorsun demektir demiş. Öğrenci almış torbayı dağ başında bir klübeye gitmiş ve inzivaya çekilmiş tam beş yıl tek başına yaşamış torbadan tek damla ayran akmamış. Sonra şehirde yaşayan arkadaşını ziyarete gitmiş , ilk önce yolda güzel bir kız görmüş , gözü kaymış, sonra arkadaşı ile sohbet ederken iş dedikoduya varmış, sonra o, bu derken çevresinde insan oldukça günah işlemeye devam etmiş, birgün bakmış ki torbada hiç ayran kalmamış, hemen hocasına koşmuş, durumu anlatmış. Hocası gülmüş ee evladım demiş; dağ başında fırsatı olmayınca herkes evliya, önemli olan fırsatın olmasına rağmen günaha bulamaşmamak demiş. Yani kadınlar her yerde. Önemli olan kadınların tamamı yüksek ahlak sahibi olup eşinin kimseyi bulamadığı için seni aldatmaması değil, o kadınlar ona yanaşmasına rağmen kocanın ahlaklı durup yuvasını seçmesi.Valla ben bugün burda şaşkınlık geçiyorum.Fantezi ayağına herkes her istediğini yapsın mı yani? Bundan sonra kimse o zaman burada açılan evli bir erkekle ilişki yaşadım,evli bir erkeğe aşık oldum konuları açanlara kızmasın o zaman.Evli adam fantezileri vardır belki.
En sevmediğim vıcık vıcık ilişkiler yaa..Daha önce ki konunuz da da cinsellik konuşmuştu bu mükemmel arkadaşlar..Kadın ayrı sıkıntı, kadının kocası ayrı sıkıntılı, genişlik konya ovası maşallah..Ama en büyük sıkıntı sizin eşte sanki..Ben olsam bende rest çekerim şahsen, yok görüşmeye devam ederse de gitsin bekar bekar görüşsün kiminle istiyorsaKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Yaninda baska arkadasi da varken cinsellik muhabbeti yapmamistir sanirim. Bi konuya yorum yapmak icin onceki konulari okumuyorum acikcasi.Ama diğer konuyu da okusaydınız keşke.
Bu arkadaşlarının muhabbeti hep cinsellik üzerine. Özellikle kadın, bu muhabbeti çok rahat yapıyor. Siz olsanız cidden rahatsız olmaz mısınız ?
benım akrabamın basına geldıYon canım birebir muhattap olunmaz öyle biriyle. Benim bu bahsettiğim arkadaşım da arayacağım ona da bir iki söz söyleyeceğin dedi, ben engelledim. Senin canını daha da sıkacak, zaten dediklerinden utanacak olsa bile bile eşinle birlikte olmazdı dedim.
Sadece işyerine şikayet etti gayet de güzel oldu sonucu.
Mutlu son.bak olayı anlatayım
arkadasımın ısmı ayse olsun ayse alının kendısını aldattıgından suphelenıyordu ve suphelendıgı kısı hem akrabası hemde alınınde ıs yerınden bırı
bırkac mesajlasmalarını yakalamıs
o kadının kocasına ulasmıs senın karınla benım kocam gorusuyor ben bunları basıcam elımde yazısma var ama ben suc ustu yapıcam maddı manevı tazmınat +senın karına da dava acıcam (o zamanlar evlı oldugunu bıle bıle adamla ılıskı kuran kadınlara da dava acılıyordu)
kocasına egıtıme gıdıyorum dedı gıttı
o kadının kocasıyla beraber, ıkısınınde telefon bırı vıdeo bırı fotograf kısmını acmıs bastılar bunları kadıının kendı evınde kendı yatagında
cektıler ne var ne yok mahkemede hepsı ızlenmıs
akrabam maddı manevı tazmınat actı + kadına da actı+ıkısıde sürüldü baska sehıre
Kendini beğenmiş egoistin teki birde çok şımarık
Benim eşim baya saf ve beni koruyamayan biri kim ne dedi ne niyetle dedi asla anlamaz
Hayır bide 3 u oturup yatak odası muhabbeti yapiyor densizler
Bildiğin gecelik muhabbeti bekar erkeklerin 31 meselesi falan filan eşime kizdigimda onlar yabancı mi ne var bunları konuşmamız da diyor
Yav he heBu arada konuyu açan benim eşim değil o kadın ve eşiyle gevşek gevsek eşimin yanında bunları konuşmuşlar
Yani bazen düşünüyorum bu kadar rahat insanlar ben yokken eşime kız da ayarlarlar
Yav he heTelefonla konuştuk telefonu kapatmayi unutmuş duydum bunları hep
ya şunu anlarım, senin eşin arkadaşıyla buluşcaktır ama adamın eşi de kendi kız arkadaşıyla avm de alışveriş yapıyordur her iki tarafın işleri bitince orda buluşup evlere dağılırlar buraya kadar normal ama 4 lü fotoğraf çektirip atmak ne alaka, o kızı sevmemekte bence haklı payın var , kendi kız arkadaşıyla çekin at eşinle çekin at , hatta çok istiyosan eşin kız arkadaşın kendin 3 ünüz çekinin ama senin bulunmadığın ortamda o kızın mahsus yapar gibi atması ne alaka ya çok sinir oldum eşinin o kadraja girmesine de sinir oldum , hadi diyelim ki ayıp olmasın diye eşine sende gel çekinelim dediler, koyma o fotoğrafı koyma ya ne olur yani bu kadar düşüncesizlik olmaz, ve ben senin yerinde olsam gitmemezlik yapmam inadına bende gider görüşür sürekli bakışlarımla laflarımla eziklerim o kızı neden eşini yalnız bırakıyosun sonuçta erkek erkeğe görüşmüyolar boşver sende git iki ağız burun yap rahatsız olan değil rahatsız eden ol bireysel olarak görüşme kızla ama baktın onlar 3 ü görüşcek kendini geri çekme benceKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Eşler birbiriyle nikahlı diye hayatlarına sizin dediğiniz denli müdahale etmemeli herkesin bir alanı olmalı. Sizin düşünceniz de yanlış. Yapışık ikiz gibi ne öyle eşiyim diye onun sahibi değilim ki kedi mi besliyoruz...erkek yada kadın evlı olduktan sonra bence tek basına gıdıp arkadasımla gorusecem vs.olmamalı dısarı cıkıyorsan karınla/kocanla cıkmıyorsan evınde otur ızın vermıceksın olmaz oyle bekar erkek gibi dısartla sürtmeler sen haklısın canım bırıkı yap boyle haddını bılsın birdaha yapmaz
Kim nasıl isterse öyle yaşar demek için Avrupa da yaşamak ya da onlar gibi bir hayat tercih etmek mi gerekiyorPardonda siz Avrupada falan mı yaşıyorsunuz ya? Kusura bakmayın ben modern olucam diye bu kadar da rahat olamıycam.
İsteyen istediğini yapsın beni ilgilenditmez zaten.
Ama bir koca başka bir adamın yanında,karısıyla cinsellik muhabbeti yapıyorsa ben o kocadan şüphe ederim kimse kusura bakmasın!
Kendi kocam yapsa aynısını yüzüne de derim sen ne biçim adamsın diye.
Evli bir çiftin başka biriyle cinsellik konuşması ne zamandan beri normal oldu da haberimiz yok?
Ben kendi eşimin bu kadar rahat insanlarla görüşmesini istemem,siz normal karşılıyosanız sizin bileceğiniz iş.Ama konu sahibi istememekte sonuna kadar haklı.
Konu sahibin kocasıda falso zaten,kimsenin o adamı savunduğu yok.
İki tarafında insanı rahatsız eden yönleri var.
Adamı seçip evlenen, hayatına koca diye alan, bu adamdan yana yakıla çocuk yapan konu sahibi. Biz adamı gömsek de yarın yine o adamın koynuna girecek olan konu sahibi. Üç gün sonra adam bu insanlarla tekrar görüştüğünde konu açacak olan yine konu sahibi...Ay konu sahibi fazla tepkili kiskanç tezcanli olabilir ama koca da arkadaşı da arkadaşının eşi de hatta diğer kadın da hiç masum gelmedi bana nasıl normal karşılandı herkes tarafından öyle muhabbetler inanamıyorum hele hele de aynı şeyin onda birini konu sahibi yapsa tekme tokat girisecek olan eşi söz konusu kişi kendinden bilir işi meselesi. Heeeer şeyi geçtim konu sahibi hamile yeni tanıştığınız insanla foto çekelim de paylaşalım demez kimse bu nasıl laubali ilişkiler. Siz Alice harikalar diyarında pollyannalar mi yasiyorsunuz anlamadım. Sinirim zıpladı. Konu sahibi eşinin nasıl gevşek bir insan olduğunu bildiğinden kafayı çizmiş. Sonuna kadar da haklı. Ha konu sahibi kocasına hala saf maf diyor da yemezler tabi orası da ayrı konu. Problemin üçüncü sahislarla değil eşle olduğu konusunda hemfikirim ona zaten diyecek tek bir söz yok.
Kız arkadaşınızla buluşurken eşinizde size eşlik ediyor sanırımerkek yada kadın evlı olduktan sonra bence tek basına gıdıp arkadasımla gorusecem vs.olmamalı dısarı cıkıyorsan karınla/kocanla cıkmıyorsan evınde otur ızın vermıceksın olmaz oyle bekar erkek gibi dısartla sürtmeler sen haklısın canım bırıkı yap boyle haddını bılsın birdaha yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?