Benden habersiz görüşmüsler

Kimse öyle bir durumda o çiftin yaptığını güzelleme yapmıyor ama her koyun kendi bacağından asılır. Kocasının izni ile başka erkeklerle onun gözünün önünde sevişen kadına ne yapalım. Kapısına gidip cam çerçeve mi indirelim. Kocasının kendisinin ahlakı , alan razı veren razı.Dünya imtihan dünyası her türden insan var . Burada ahlaklı durması gereken kişi eştir. Siz hiç karısı aldatan bir adamın diğer erkeklere çemkirdiğini gördünüz mü? Siz ayarttınız benim karımı diye. Muhattap eş olmalı . Öbür tarafa ahlaksız der geçersin. Zaten herkes kendi kapısının önünü süpürse hiçbir sorun kalmaz.
Sorunuzada cevap vereyim evli çiftlerle grup yapacak ahlak anlayışta bir adam o saatten sonra benim kocam olmaz zaten . Tutupta bunun için milletin evliliğine çemkirmeden önce kendi evliliğimi bitiririm. Zira öyle fantezileri olan koca böyle bir çift bulamazsa kendi eve adam getirir. Adamın içinde var demek ki.

Denk gelmiş oluna bilir ama paylaşımı masumane bulmuyorum eşinle çek koy iki yabancı ne alaka ya .
Bana masum gelmedi.

Ben olsam çoktan paralamistim!!

Bakın kimse grup fantezileri normal evli erkeklerle beraber olmak normal falan demiyor siz yanlış yerden bakıyorsunuz olaya. Burada evli erkekle ilişki yaşayan kıza yanlış yaptığını söylersin . Bile isteye yaptığını söylerse ahlakın zayıf dersin. Zira böyle bir ilişki toplumda saygınlığını yitirip kendini kullandırmaktan başka birşey değildir. Ama yuva yıkıyorsun diye adamı aklayıp sankı kadın mutlu evli çiftin arasına girmiş gibi tüm suçu o kıza atan yorumlarda yapmam. Böyle abuk ilişki talepleri olan bana göre ahlaksızdır ama ahlaksızlığı kendinedir. Zira yuvayı taraflar yıkar. Dışarıda her çeşit kadın var , burada önemli olan kocanın duruşu. Bakın bir hikaye anlatayım size; zamanın birinde bir dini alim varmış , çok sevdiği bir talebesi, senelerce alimin yanında eğitim görmüş, sonra hocası talebesine içi ayran dolu bir torba vermiş ve demiş ki benim sana anlatacağım birşey kalmadı bak bu torbadaki ayranda hikmet var. Bu ayran torbadan sızmadığı sürece sen günah işlemiyorsun demektir demiş. Öğrenci almış torbayı dağ başında bir klübeye gitmiş ve inzivaya çekilmiş tam beş yıl tek başına yaşamış torbadan tek damla ayran akmamış. Sonra şehirde yaşayan arkadaşını ziyarete gitmiş , ilk önce yolda güzel bir kız görmüş , gözü kaymış, sonra arkadaşı ile sohbet ederken iş dedikoduya varmış, sonra o, bu derken çevresinde insan oldukça günah işlemeye devam etmiş, birgün bakmış ki torbada hiç ayran kalmamış, hemen hocasına koşmuş, durumu anlatmış. Hocası gülmüş ee evladım demiş; dağ başında fırsatı olmayınca herkes evliya, önemli olan fırsatın olmasına rağmen günaha bulamaşmamak demiş. Yani kadınlar her yerde. Önemli olan kadınların tamamı yüksek ahlak sahibi olup eşinin kimseyi bulamadığı için seni aldatmaması değil, o kadınlar ona yanaşmasına rağmen kocanın ahlaklı durup yuvasını seçmesi.

Son düzenleme:
Ben kapı dışarı çıkamayacağım, adam bey benim tanımadığım insanlarla fotoğraflar çekilecek. Bence sosyal medya hesabı varsa takipleşmişler mi bu diğer kişi ile bakmak lazım. Devir kötü her ne kadar güvensen de ipleri eline almakta fayda var. Eşi olmadığı yerde adamın o ortamdan 5 dk sonra bir işim var deyip kalkması gerekir. Bunu söyleme sebebim arkadaşı neyse o kadın da o dur bence. Yok karşı cinsle arkadaş olunamaz mıymış. Olunur tabiki Ama cinsel muhabbet yapılan karşı cins insanla arkadaştan daha derin birşeysindir. Söylemeye dilim varmıyor ama amaç masum olmayabilir.

En sevmediğim vıcık vıcık ilişkiler yaa..Daha önce ki konunuz da da cinsellik konuşmuştu bu mükemmel arkadaşlar..Kadın ayrı sıkıntı, kadının kocası ayrı sıkıntılı, genişlik konya ovası maşallah..Ama en büyük sıkıntı sizin eşte sanki..Ben olsam bende rest çekerim şahsen, yok görüşmeye devam ederse de gitsin bekar bekar görüşsün kiminle istiyorsa

sevgili nişanlı eş bunu çok kadın yaşıyor. hemcinslerimizin akılsızlığı partnerimizin saflıkları mı salaklıkları mı desem bizim kadar detay düşünemiyorlar. ben yanımızda sonradan katılan biri olunca asla fotoğraf çekmiyorum. hatta sevgilisi gelmeyen arkadasımız olunca arıyoruz yokluğun belli oluyor vs diyorum. örnek vereyim kuzenim sevgili yaptı yeni yılda kız arkadaşlarım ve erkek kuzenim vardı fotoğraf atılıyor paylaş diyorlar bana. kuzenime dedim ki önce kızı ara öpücük falan yollayayım yeni yıl kutlayayım ortamı görsün sonra hatta gelip alalım vs dedik. kızla şuan kahve içiyoruz rahataladı çünkü...hatta kıskanmasın diye sohbet arasında o insanların kuzenime abi diye hitap ettiğini saniyelik bahsettim. başka zamanda denk geleceğimizi biliyorum. bunu çooook yapmışlığım var. çünkü benzer şeyleri yaşıyorum. bazen o 4lü fotodakilerden oluyorum bazen evde oturan yani empati yeteneği yoksa birinde yoktur. bebeğinle kendine iyi bak. üzülme eşine içindekini söyle. seni üzmeye hakkı yok. artık tek beni değil 2 kişiyi üzüyorsun de. ona göre hareket eder. etmezse sen ne yapacağını en iyi sen bilirsin.

Ama diğer konuyu da okusaydınız keşke.
Bu arkadaşlarının muhabbeti hep cinsellik üzerine. Özellikle kadın, bu muhabbeti çok rahat yapıyor. Siz olsanız cidden rahatsız olmaz mısınız ?
Yaninda baska arkadasi da varken cinsellik muhabbeti yapmamistir sanirim. Bi konuya yorum yapmak icin onceki konulari okumuyorum acikcasi.
Tabi ki cinsellik muhabbeti yapan arkadastan rahatsiz olurum.
Bu durumda onunla gorusmesine tepki gösterebilirim ama orada baska bir kiz daha olmasi esiyle alakali bir durum degil.

benım akrabamın basına geldı

bak olayı anlatayım
arkadasımın ısmı ayse olsun ayse alının kendısını aldattıgından suphelenıyordu ve suphelendıgı kısı hem akrabası hemde alınınde ıs yerınden bırı
bırkac mesajlasmalarını yakalamıs
o kadının kocasına ulasmıs senın karınla benım kocam gorusuyor ben bunları basıcam elımde yazısma var ama ben suc ustu yapıcam maddı manevı tazmınat +senın karına da dava acıcam (o zamanlar evlı oldugunu bıle bıle adamla ılıskı kuran kadınlara da dava acılıyordu)
kocasına egıtıme gıdıyorum dedı gıttı
o kadının kocasıyla beraber, ıkısınınde telefon bırı vıdeo bırı fotograf kısmını acmıs bastılar bunları kadıının kendı evınde kendı yatagında
cektıler ne var ne yok mahkemede hepsı ızlenmıs
akrabam maddı manevı tazmınat actı + kadına da actı+ıkısıde sürüldü baska sehıre

Mutlu son.

Dayanamadım yazacağım. Lütfen kimseye suç atmayın. Sizin derdiniz kocanızla, ona söz geçiremeyip kadından hırsınızı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Eski konunuzu okuyunca işin aslını öğrendim ben de. Buyurun birkaç alıntı:
Kendini beğenmiş egoistin teki birde çok şımarık
Benim eşim baya saf ve beni koruyamayan biri kim ne dedi ne niyetle dedi asla anlamaz
Hayır bide 3 u oturup yatak odası muhabbeti yapiyor densizler
Bildiğin gecelik muhabbeti bekar erkeklerin 31 meselesi falan filan eşime kizdigimda onlar yabancı mi ne var bunları konuşmamız da diyor
Bu arada konuyu açan benim eşim değil o kadın ve eşiyle gevşek gevsek eşimin yanında bunları konuşmuşlar
Yav he he
Yani bazen düşünüyorum bu kadar rahat insanlar ben yokken eşime kız da ayarlarlar
Telefonla konuştuk telefonu kapatmayi unutmuş duydum bunları hep
Yav he he

ya şunu anlarım, senin eşin arkadaşıyla buluşcaktır ama adamın eşi de kendi kız arkadaşıyla avm de alışveriş yapıyordur her iki tarafın işleri bitince orda buluşup evlere dağılırlar buraya kadar normal ama 4 lü fotoğraf çektirip atmak ne alaka, o kızı sevmemekte bence haklı payın var , kendi kız arkadaşıyla çekin at eşinle çekin at , hatta çok istiyosan eşin kız arkadaşın kendin 3 ünüz çekinin ama senin bulunmadığın ortamda o kızın mahsus yapar gibi atması ne alaka ya çok sinir oldum eşinin o kadraja girmesine de sinir oldum , hadi diyelim ki ayıp olmasın diye eşine sende gel çekinelim dediler, koyma o fotoğrafı koyma ya ne olur yani bu kadar düşüncesizlik olmaz, ve ben senin yerinde olsam gitmemezlik yapmam inadına bende gider görüşür sürekli bakışlarımla laflarımla eziklerim o kızı neden eşini yalnız bırakıyosun sonuçta erkek erkeğe görüşmüyolar boşver sende git iki ağız burun yap rahatsız olan değil rahatsız eden ol bireysel olarak görüşme kızla ama baktın onlar 3 ü görüşcek kendini geri çekme bence

Son düzenleme:
Eşler birbiriyle nikahlı diye hayatlarına sizin dediğiniz denli müdahale etmemeli herkesin bir alanı olmalı. Sizin düşünceniz de yanlış. Yapışık ikiz gibi ne öyle eşiyim diye onun sahibi değilim ki kedi mi besliyoruz...

Kim nasıl isterse öyle yaşar demek için Avrupa da yaşamak ya da onlar gibi bir hayat tercih etmek mi gerekiyor
Bakın ister başkalarının yanında cinsellik konuşurlar ister megafonla yurda seslenirler bu onların hayatı, onlar bunu normal karşılıyor diye konu sahibinden daha az ahlaklı olmuyorlar, onlar konu sahibinin eşiyle cinsellik muhabbeti yaptı diye potansiyel p…….k olmuyorlar
Konu sahibinin eşi gidip evli bir çiftle cinsellik muhabbeti yapıyor bunu normal karşılıyor halinden memnun
Ama karısına hayatı zindan edecek hadsizlikler iğrençlikler yapıyor
Peki konu sahibi olayın neresinde? Kocamın arkadaşının karısını sevmiyorum, kocam onlarla görüşmesin, kadın kocama arkadaşımı mı ayarlıyor……..
Tek sorun konu sahibi ve kocası elalemle uğraşmaya gerek yok

Ay konu sahibi fazla tepkili kiskanç tezcanli olabilir ama koca da arkadaşı da arkadaşının eşi de hatta diğer kadın da hiç masum gelmedi bana nasıl normal karşılandı herkes tarafından öyle muhabbetler inanamıyorum hele hele de aynı şeyin onda birini konu sahibi yapsa tekme tokat girisecek olan eşi söz konusu kişi kendinden bilir işi meselesi. Heeeer şeyi geçtim konu sahibi hamile yeni tanıştığınız insanla foto çekelim de paylaşalım demez kimse bu nasıl laubali ilişkiler. Siz Alice harikalar diyarında pollyannalar mi yasiyorsunuz anlamadım. Sinirim zıpladı. Konu sahibi eşinin nasıl gevşek bir insan olduğunu bildiğinden kafayı çizmiş. Sonuna kadar da haklı. Ha konu sahibi kocasına hala saf maf diyor da yemezler tabi orası da ayrı konu. Problemin üçüncü sahislarla değil eşle olduğu konusunda hemfikirim ona zaten diyecek tek bir söz yok.

Adamı seçip evlenen, hayatına koca diye alan, bu adamdan yana yakıla çocuk yapan konu sahibi. Biz adamı gömsek de yarın yine o adamın koynuna girecek olan konu sahibi. Üç gün sonra adam bu insanlarla tekrar görüştüğünde konu açacak olan yine konu sahibi...

Kız arkadaşınızla buluşurken eşinizde size eşlik ediyor sanırım
Günlerede geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…