Benden habersiz görüşmüsler

Sırf konunuza yorum yapmak için üyelik açtım. Lütfen bu tarz adamlara prim vermeyin yaa . Bir de eş oluyorlar baba oluyorlar. Bütün kabahat eşinizde .Kendisi her türlü ortama girip sizi kısıtlıyorsa bu adam sizi korumak için ya da kıskandığı için bunu yapmış olmuyor.Önce burda bir anlaşalım. O çiftle görüşmenizi istememenize rağmen görüşüyorsa da üzgünüm ama size yeterince değer vermiyor.

"Bana göre" çok yanlış. Eşi arkadaşıyla ordaysa selam verip iki konuşup arkadaşıyla farklı masaya geçebilirdi bayan. Eşiniz masalarına bayanlar gelince ayıp olmasın diye kalkmamış olabilir. Duruma koyulan fotoğraf ise gerçekten çok can sıkıcı. Masum bir paylaşım olarak görmedim ben de.Ben olsam sizinle aynı tepkiyi verir bir müddet konuşmazdım

Olay sizin anlattiginiz kadar basit degil bence. O sekilde tabi normal. Ben Konu sahibini hakli buluyorm gecmis yasananlardan dolayi

Bakın böyle bişey diyebilmem için eşimin de öyle olması lazım ben dışarda birine adres sorsam erkeğe niye soruyorsun diye bı adamdan bahsediyorum
Hiç şaşmaz, kim ağzına birşeyi çok pelesenk ediyorsa emin olun ki aynısını o yapıyordur.
Namustan bahsedenler hep en namussuz olanlardır.
Eşinize güvenmeyin.

Aslında senin dediğin doğru, yani ben de öyle olsa giderim belki bi soluklanırım yani arkadaşımı dediğiniz gibi bir köşede tabiki bırakmam.

Ama bana burada masum gelmeyen şey kadının foto çekip bunu bir de whatsapp durumuna koyması. Ne alaka yani? O kadın konu sahibinin eşiyle tanışıyor olsa , arkadaşlığı falan olsa tamam diyeceğim de. Cidden ne alaka yani , hiç hoş bir sey değil ve ben iyi niyetli bulmadım açıkçası.

Bu arada konu sahibi kadın madın hikaye senin kocan asıl problem.

Ne alaka ya, siz hiç hemcinslerinize ihtiyaç duymuyor musunuz? Bi çıkayım kahve içeyim , arkadaşımla vakit geçireyim bir yemek yiyeyim falan?

Buna katılıyorum belirttim de zaten kızgınlığını eşinin arkadaşının eşine değil öncelikle kendi eşine yöneltmesi gerekiyor. Sadakat yükümlülüğü kocasına ait başka birine değil aklı başında her insanın yapacağı şey o ona okeyiz. Ona gelemeden yapılan yorumlara tepki göstermek istedim ben her şeyden bağımsız olarak. Konu sahibine hak verdiğim nokta olay bazindaydi bu duruma tepki göstermesinin makul olmasıydı çünkü bunda ne var şeklindeki yorumlar abes geldi. Onun dışında konuda haklı olan kimseyi göremedim konu sahibi dahil. Guvenmedigin adamdan çocuk yapmak baştan ofsayt zaten ha gerçi ona sorsan kocası on numara adamdır hep başka kadınlar çeliyordur aklını da neyse.

Haklısınız. Öyle ya da böyle eşlerden biri belirli bir insanla mesafe konulmasını istiyorsa mesafe konulmalı. Hem gizli saklı görüşüp hem de tanımadığı bir kadını da (çift buluşması gibi) yanlarında getirmesini doğal bulmuyorum. Siz niye inatla bu adamla devam ediyorsunuz onu da anlamıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bu insanlar için sizinle kavga falan da etmişti Sizi değil onları tercih ettiği belli zaten.

Guvenmedigin adamdan çocuk yapmak baştan ofsayt zaten ha gerçi ona sorsan kocası on numara adamdır hep başka kadınlar çeliyordur aklını da neyse.
Öyle zaten. Çok safmış kocası, onu koruyamıyormuş, böyle herkesin dediğine inanıyormuş, kim ne demeye çalışıyor anlamıyormuş, çok iyi niyetliymiş falan.

İyi de karşıdaki kadında suç yok ki zaten ks eşinde suç. İnatla eşi bu şahıslarla görüşmesini istemiyor adam da gizli saklı görüşüyor. Eşi de bunu kadının hikayesinden görüyor.

Bence eşiniz o kadına art niyetli bakıyor. Art niyetli olmasa sizin erkeklere yol sormanızdan bile rahatsız olup kendisi başka kadınla cinsellik muhabbeti yapmaz.Eğer sizi de hiçbir şekilde kısıtlamayıp rahat davransaydı, açık fikirli olduğunu düşünürdüm ama sizden istedikleriyle davranışları çok farklı. Maalesef herhangi bir kadın en ufak yeşil ışık yaksa peşinden gideceğini düşünüyorum.

Bence haklısın. kadin bilerek yapiyor gibi hamile halinle cektigin sıkıntıya bakarmisin. Bunlar nasil birileri eşin hayir demiyor.hamile karisini birakip nasil avmye gider ozel bi dönem.

Bebegınızı dusunun .Büyük ayıp etmiş eşiniz.Hamıle bır eşe bole yapılmaz.Ama hiç bir seye şaşırmıorum

Tabiki normal degil o kadin art niyetli herseyi planli bir sekilde yapmis resmen ara bozmak icin ama senin esinde az degil araniyor yani onceki konudaki mevzuya sok oldum

Birinin arkadaşı olabilir tamam karşılaşmış ta olabilirler ama dördü fotoğraf çekilip yüklüyorsa orda bi artniyet ararım ben. Dördündd birden hem de

Ben burada bir hata görüyosam, suc görüyosam o da sensin. Eski konuların hepsini ve bu konunun tüm sayfalarını okuyarak yorumluyorum kocada bir hata yok, karsı taraflara ellesme bile. Dolu dolu hatalısın. Burada kendini sorgulamak, kendini anlamak yerine kocayla kavga edip arkadaslarına karısıyosun.
En basından sen bu adamla asla uyusmuyosun. Dünyanız farklı. Tonlarca yalanların üstüne cocuk yapan ve olayları anlatırken kocana toz kondurmamak icin saf demen camuru karsı tarafa atmak nasıl bi kafadır? Adam grup yapsa bile iki kavga edip dizinin kırıp tekrar barısacak bir kadınsın. Kocan bence seninle formalite evli. Düsüncelerine, fikirlerine asla deger vermiyor, agzından cıkan onun icin bir hic. Sadece sırf cocuk yapmak, cocugun anası saf, temiz olsun beslesin ben her haltı yiyim diyenlerden kocan. Yanından erkek sinek geçse öldüren ama kendisinin yanından dişi sinek geçse sineği alıp her haltı yapacak bir adamla evlisin. Yani onun gözünde sadece formalite evlendiği kadınsın. Hamile olmasam cıkıp gitmistim demissin gidemezsin. Cünkü saf diye adlandırdıgın bu adama bagımlısın. Adamın gercek kisiligi bu rahatlık. Seviyor rahatlıgı. Burada bence kendini sorgulaman lazım kendi secimlerini.

Ki ben babama “aksama senlik mi var hacı” diyen bi’ kadınım. Bilenler bilir konya ovası halt etmis yanımda rahatım. Fakat bu gibi durumda zıt biriyle evliysem oturur kendimi sorgularım karşı tarafı değil. Evli çift arkadaslarım var. Esleri beni bilir ve açık açık karılarının yanında “gidin seks yapın bana bulasmayın” derim. Annemle babam gergin olduğunda “siz baya aksatmıssınız cimayı herhalde” derim. O yüzden bu konuya cok değinmeyeceğim. Sorun ne kocan ne karşı taraf. Sorun sensin. :)

Neden anlasamadıgın, frekanslarının tutmadıgı bir adamla evlisin? Neden bunca seye ragmen hala hamile kalmak? Neden hala tartısmak kavga etmek yerine bosanmamak? Neden cesaretsizsin?
Alıştırmıssın cünkü. İstedigini kolay kolay yapıyor. Nasıl olsa kopamaz kafasında. Bu gibi durumlarda ben daha cok kendimi sorgularım cünkü. Burda önemli olan sensin.

Ama kendine asla saygın da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…