- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Ayy ne saçma sapan yorum ya, gerekirse o an onu gerektirirse isteyen istediği yere gider. Herşeyin bir ayarı var.Kız arkadaşınızla buluşurken eşinizde size eşlik ediyor sanırım
Günlerede geliyor mu?
Olay sizin anlattiginiz kadar basit degil bence. O sekilde tabi normal. Ben Konu sahibini hakli buluyorm gecmis yasananlardan dolayiSimdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Hiç şaşmaz, kim ağzına birşeyi çok pelesenk ediyorsa emin olun ki aynısını o yapıyordur.Bakın böyle bişey diyebilmem için eşimin de öyle olması lazım ben dışarda birine adres sorsam erkeğe niye soruyorsun diye bı adamdan bahsediyorum
Aslında senin dediğin doğru, yani ben de öyle olsa giderim belki bi soluklanırım yani arkadaşımı dediğiniz gibi bir köşede tabiki bırakmam.Simdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Ne alaka ya, siz hiç hemcinslerinize ihtiyaç duymuyor musunuz? Bi çıkayım kahve içeyim , arkadaşımla vakit geçireyim bir yemek yiyeyim falan?erkek yada kadın evlı olduktan sonra bence tek basına gıdıp arkadasımla gorusecem vs.olmamalı dısarı cıkıyorsan karınla/kocanla cıkmıyorsan evınde otur ızın vermıceksın olmaz oyle bekar erkek gibi dısartla sürtmeler sen haklısın canım bırıkı yap boyle haddını bılsın birdaha yapmaz
Buna katılıyorum belirttim de zaten kızgınlığını eşinin arkadaşının eşine değil öncelikle kendi eşine yöneltmesi gerekiyor. Sadakat yükümlülüğü kocasına ait başka birine değil aklı başında her insanın yapacağı şey o ona okeyiz. Ona gelemeden yapılan yorumlara tepki göstermek istedim ben her şeyden bağımsız olarak. Konu sahibine hak verdiğim nokta olay bazindaydi bu duruma tepki göstermesinin makul olmasıydı çünkü bunda ne var şeklindeki yorumlar abes geldi. Onun dışında konuda haklı olan kimseyi göremedim konu sahibi dahil. Guvenmedigin adamdan çocuk yapmak baştan ofsayt zaten ha gerçi ona sorsan kocası on numara adamdır hep başka kadınlar çeliyordur aklını da neyse.Adamı seçip evlenen, hayatına koca diye alan, bu adamdan yana yakıla çocuk yapan konu sahibi. Biz adamı gömsek de yarın yine o adamın koynuna girecek olan konu sahibi. Üç gün sonra adam bu insanlarla tekrar görüştüğünde konu açacak olan yine konu sahibi...
Haklısınız. Öyle ya da böyle eşlerden biri belirli bir insanla mesafe konulmasını istiyorsa mesafe konulmalı. Hem gizli saklı görüşüp hem de tanımadığı bir kadını da (çift buluşması gibi) yanlarında getirmesini doğal bulmuyorum. Siz niye inatla bu adamla devam ediyorsunuz onu da anlamıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bu insanlar için sizinle kavga falan da etmiştiKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Öyle zaten.Guvenmedigin adamdan çocuk yapmak baştan ofsayt zaten ha gerçi ona sorsan kocası on numara adamdır hep başka kadınlar çeliyordur aklını da neyse.
İyi de karşıdaki kadında suç yok ki zaten ks eşinde suç. İnatla eşi bu şahıslarla görüşmesini istemiyor adam da gizli saklı görüşüyor. Eşi de bunu kadının hikayesinden görüyor.Simdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Bence haklısın. kadin bilerek yapiyor gibi hamile halinle cektigin sıkıntıya bakarmisin. Bunlar nasil birileri eşin hayir demiyor.hamile karisini birakip nasil avmye gider ozel bi dönem.Kızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Bebegınızı dusunun .Büyük ayıp etmiş eşiniz.Hamıle bır eşe bole yapılmaz.Ama hiç bir seye şaşırmıorumKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?