- 3 Şubat 2018
- 25.889
- 111.387
- 598
E eşiniz ne zaman görüşüyor arkadaşlarıyla? Erkekler de ctesi pazar mı kısır günü yapıyorlar?
Benim asıl anlamadigim "sahip cikmak" ne demek?Akil sagligi yerinde olan ve kendini bilen insanin neyine sahip cikiliyor?
ARKADASIM BEN ESIM EVDEYKEN AKSAMLARI KISIRA FELAN GÖMÜLEMEM BEN ESIMLE OLMAKTAN ZEVK ALIYORUM ISTIYORUM KI HER DAKIKA OGLUM ESIMLE BERABER OLMAK BEN KENDIME DEGER VERIYORUM ESIME AILEM DE VERIYORUM RABBIME SUKURLER OLSUN BU DEMEK TASMA DEMEK DEĞİLDİRAhahsjsksk kocamıza tasma da takalım mı?
Sana bir sır vereyim mi
Eğer sen kendine değer verirsen bırak kocayı herkes sana değerr verir. Önce kendine saygı duy. Şu düşüncede bir eşim olsa ona gram saygı duymam.
Aksamları gayette arkadaş görüşmesi olur yazın ben gece yarısı geliyorum eve sana da tavsiye ederim çok eğlenceli oluyor, ne işim var kısır günlerinde nene miyim ben
Lütfen beni alıntılama zira fikirlerinden midem bulandı.
WALLA SEVIYORUM RABBIM KIMSENIN HERIFINI BASINDAN EKSIK ETMESINTamam son koca bükücü, sakin ol. En çok kocasını seven sensin, en çok sahip çıkan sensin. Kocansız nefes bile almıyorsun, sakin ol ve klavyeyi yavaşça yerine bırak.
O değil de son zamanlarda bu kadar koca seven birine denk gelmemiştim, iyi oldu. Bu nasıl koca sevmektir ya Rab!
E eşiniz ne zaman görüşüyor arkadaşlarıyla? Erkekler de ctesi pazar mı kısır günü yapıyorlar?
KONU SAHBIYLE SENINKI AYNI KONU O YAKALAMIS SEN YAKALAYAMAMISSIN ZAVALLIM BENIM HABERSIZKocası işteyken işte olan kadınlar hiç evden çıkmasın sizin bu mantığınıza göre.
Fikrimi beğenmeyenler yapsın demişsiniz. Benim kocam ben hamileyken şehir dışına gitti eski arkadaşlarına 2 gün kaldı geldi. Sıfır sorun. Çok özlemişti ben özellikle gitmesini söyledim.
Benim kocam illa akşam benle olması gereken benim sahip çıkmam gereken bir mal değil. O da bir insan.
Ben aksamları arkadaşlarımla değil de eşimle olmaktan zevk alıyorum demek başka bir şeydirARKADASIM BEN ESIM EVDEYKEN AKSAMLARI KISIRA FELAN GÖMÜLEMEM BEN ESIMLE OLMAKTAN ZEVK ALIYORUM ISTIYORUM KI HER DAKIKA OGLUM ESIMLE BERABER OLMAK BEN KENDIME DEGER VERIYORUM ESIME AILEM DE VERIYORUM RABBIME SUKURLER OLSUN BU DEMEK TASMA DEMEK DEĞİLDİR
Bunu da siz yazdınız.gunduz hanımlar gorusun gun yapın dedıkodu yapın ama aksam kocanıza sahıp cıkın
Tabi tabi, Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın, amin de... Niye bağırıyorsunuz?WALLA SEVIYORUM RABBIM KIMSENIN HERIFINI BASINDAN EKSIK ETMESIN
TMM IKISINDEDE AYNI SEYI ANLATMISIM BANA ARADAKI DARKI BULURMUSUNBen aksamları arkadaşlarımla değil de eşimle olmaktan zevk alıyorum demek başka bir şeydir
Bu başka bir şey :
Bunu da siz yazdınız.
niye her şehir dışına giden erkek aldatmış oluor benim eşim üç gün gidecek memleketine belki geceden sabaha kadar arkadaşlarıyla takılırlar daha önce de gitti hiç aldatacağını düşünmedim beni karakterine güvenmezsen insan aldattığını düşünür size göre eşinden ayrı herkesin eşini aldatması lazımKONU SAHBIYLE SENINKI AYNI KONU O YAKALAMIS SEN YAKALAYAMAMISSIN ZAVALLIM BENIM HABERSIZ
Tabi tabi, Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın, amin de... Niye bağırıyorsunuz?
HERKES OYLE OLACAK DEMEDIM KI BELKI DEDIMniye her şehir dışına giden erkek aldatmış oluor benim eşim üç gün gidecek memleketine belki geceden sabaha kadar arkadaşlarıyla takılırlar daha önce de gitti hiç aldatacağını düşünmedim beni karakterine güvenmezsen insan aldattığını düşünür size göre eşinden ayrı herkesin eşini aldatması lazım
kocaya sahip çıkmak çözüm değil ki sahip çıkın demişsiniz yaHERKES OYLE OLACAK DEMEDIM KI BELKI DEDIM
evli insan kimseye ve hiç bir şeye ihtiyaç duymaz. evli insanların oksijen ihtiyacı bile bekarlardan %50 daha azdır. arkadaşınızla kahve içmeye falan ihtiyaç duyuyorsanız evli olmayabilirsiniz. nikah cüzdanınız sahte mi bi kontrol edin benceNe alaka ya, siz hiç hemcinslerinize ihtiyaç duymuyor musunuz? Bi çıkayım kahve içeyim , arkadaşımla vakit geçireyim bir yemek yiyeyim falan?
Ben bulurum da senin anlayacağını sanmıyorum, zira anlayacak olan bir önceki mesajımdan da anlardı.TMM IKISINDEDE AYNI SEYI ANLATMISIM BANA ARADAKI DARKI BULURMUSUN
AFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIRkocaya sahip çıkmak çözüm değil ki sahip çıkın demişsiniz ya
istersen yirmi dört saat evde tut bir insanı
bir insan kafasına bir şeyi koymuşsa onu bir şekilde yapar zaten evde işte
köy yerlerinde bile insanlar neler yaşıyorlar hepsi kapı komşusu tanıdık değil mi önemli olan insanın içi
Yok artık bağla adamı evde bariEVLI ERKEK KARISI HAMILE İKEN DISARI CIKAMAZ KARDSIM
Oha okudukça şok oluyorum. Bir kadın olarak kadınları nasıl bu kadar aşağılarsınız aklım almadı.AFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR
kadın mıdır ? Neden kadın olsun dünyanın en güzel kadını/erkeği de aldatılıyorAFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR
Ay siz çıkarmayın.EVLI ERKEK KARISI HAMILE İKEN DISARI CIKAMAZ KARDSIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?