Benden habersiz görüşmüsler

İlk mesajdan sonraki gidişata çok hakim değilim ama benim için gayet normal bir şey bu.
Eşim arkadaşıyla buluşabilir, o arkadaşı buluştukları yere eşiyle gelmiş olabilir, eşi kız arkadaşıyla mağaza gezdikten sonra hepsi aynı masaya oturabilir, fotoğraf çekilebilirler. Hayatın olağan akışında gayet olabilecek bir şey yani.
O ortamda bundan rahatsız olabilecek tek kişi sizmişsiniz ve siz de zaten o ortamda değilsiniz. Geriye kalan insanların ne yaptığı sizi ilgilendirmez.

Eşiniz kendisi için bunu normal görüp siz bir erkeğe adres sorduğunuzda olay çıkaran biriyse bu arkadaşının, eşinin ya da eşinin arkadaşının sorunu değil. Eşinizin içi kötü demek ki.

Siz eşinizin sözünden çıkmıyorsunuz. Eşiniz de sizin sözünüzden çıkmasın istiyorsunuz ama o umursamıyor.
İlişkiniz dengeli değil. Bu da diğer insanların hatası ya da sorunu değil.

Benim asıl anlamadigim "sahip cikmak" ne demek?Akil sagligi yerinde olan ve kendini bilen insanin neyine sahip cikiliyor?

Erkekler hemen aklı çelinebilecek kafası çalışmayan varlıklar ya, orada burada yalnız bırakmayın diyor işte.
Mesela annesiyle ve kız kardeşiyle de yalnız bırakmayacaksın ki hemen doldurmasınlar.
Arkadaşlarıyla yalnız bırakmayacaksın yoksa hemen birini ayarlarlar. O da saf olduğu için hemen piki der ve tın tın gider peşlerinden.
Aslında erkek kısmını işe de göndermemek lazım ama ekmek parası işte

ARKADASIM BEN ESIM EVDEYKEN AKSAMLARI KISIRA FELAN GÖMÜLEMEM BEN ESIMLE OLMAKTAN ZEVK ALIYORUM ISTIYORUM KI HER DAKIKA OGLUM ESIMLE BERABER OLMAK BEN KENDIME DEGER VERIYORUM ESIME AILEM DE VERIYORUM RABBIME SUKURLER OLSUN BU DEMEK TASMA DEMEK DEĞİLDİR

WALLA SEVIYORUM RABBIM KIMSENIN HERIFINI BASINDAN EKSIK ETMESIN

E eşiniz ne zaman görüşüyor arkadaşlarıyla? Erkekler de ctesi pazar mı kısır günü yapıyorlar?

KONU SAHBIYLE SENINKI AYNI KONU O YAKALAMIS SEN YAKALAYAMAMISSIN ZAVALLIM BENIM HABERSIZ

Ben aksamları arkadaşlarımla değil de eşimle olmaktan zevk alıyorum demek başka bir şeydir
Bu başka bir şey :
gunduz hanımlar gorusun gun yapın dedıkodu yapın ama aksam kocanıza sahıp cıkın
Bunu da siz yazdınız.

KONU SAHBIYLE SENINKI AYNI KONU O YAKALAMIS SEN YAKALAYAMAMISSIN ZAVALLIM BENIM HABERSIZ
niye her şehir dışına giden erkek aldatmış oluor benim eşim üç gün gidecek memleketine belki geceden sabaha kadar arkadaşlarıyla takılırlar daha önce de gitti hiç aldatacağını düşünmedim beni karakterine güvenmezsen insan aldattığını düşünür size göre eşinden ayrı herkesin eşini aldatması lazım

Tabi tabi, Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın, amin de... Niye bağırıyorsunuz?
HERKES OYLE OLACAK DEMEDIM KI BELKI DEDIM

HERKES OYLE OLACAK DEMEDIM KI BELKI DEDIM
kocaya sahip çıkmak çözüm değil ki sahip çıkın demişsiniz ya
istersen yirmi dört saat evde tut bir insanı
bir insan kafasına bir şeyi koymuşsa onu bir şekilde yapar zaten evde işte
köy yerlerinde bile insanlar neler yaşıyorlar hepsi kapı komşusu tanıdık değil mi önemli olan insanın içi

Ne alaka ya, siz hiç hemcinslerinize ihtiyaç duymuyor musunuz? Bi çıkayım kahve içeyim , arkadaşımla vakit geçireyim bir yemek yiyeyim falan?
evli insan kimseye ve hiç bir şeye ihtiyaç duymaz. evli insanların oksijen ihtiyacı bile bekarlardan %50 daha azdır. arkadaşınızla kahve içmeye falan ihtiyaç duyuyorsanız evli olmayabilirsiniz. nikah cüzdanınız sahte mi bi kontrol edin bence

AFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR

AFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR
kadın mıdır ? Neden kadın olsun dünyanın en güzel kadını/erkeği de aldatılıyor
bazıları ilgiden sıkılıyor aldatıyor
bazıları ilgisizlikten sıkılıyor aldatıyor
istersen dünyanın iyisi ol der ki gözünün üstünde kaşın vardı bende yaptım
evli kadın erkek fark etmez insan mayasız olmasın yeter ki
ben eşim asla aldatmaz da demem aldatır da demem ben ona güvenip yollarım şehir dışına arkadaşlarıyla oturur sabahlara kadar aldatırsa suç bende değil aldatmazsa bu benim iyiliğimden değil
gözü dışarda olmak karaktersizliğin dışa vurmuş halidir

EVLI ERKEK KARISI HAMILE İKEN DISARI CIKAMAZ KARDSIM
Ay siz çıkarmayın.

Sanki kocanızı zorla bir yere götüren var.

Böyle büyük büyük yazınca da genel geçer bir kural olmuyor yazdığınız.

Evli erkeğin dışarıda gözü olmasını da evdeki kadına bağlamışsınız. Bu lafinizla sınanmazsınız umarim. İçi boş cümleler yazıyorsunuz ama ucu nereye dokunur bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…