- 21 Eylül 2021
- 460
- 535
- 53
- 38
ben kocamla dısarı cıkarım kahvemı ıcerım erkege deger verırsen sana deger verır . ben hemcınsımle gunduz gorusurum aksam kocam benımdır gunduzler cuvalamı gırdı aksam arkdas gorusmesımı olur tek basına avm de felan dusunun bıraz gunduz hanımlar gorusun gun yapın dedıkodu yapın ama aksam kocanıza sahıp cıkınNe alaka ya, siz hiç hemcinslerinize ihtiyaç duymuyor musunuz? Bi çıkayım kahve içeyim , arkadaşımla vakit geçireyim bir yemek yiyeyim falan?
hayır canım eslık etmıyor ben kocam ısteysen gorusurum kız arkadasım olsun aksam kocamla beraberımdır hem hamıle olacam hem kocam dısarı erkek arkadasıyla cıkacak sızler yapın bakalım benım fıkrımı begenmeyenlerKız arkadaşınızla buluşurken eşinizde size eşlik ediyor sanırım
Günlerede geliyor mu?
Ahahsjsksk kocamıza tasma da takalım mı?ben kocamla dısarı cıkarım kahvemı ıcerım erkege deger verırsen sana deger verır . ben hemcınsımle gunduz gorusurum aksam kocam benımdır gunduzler cuvalamı gırdı aksam arkdas gorusmesımı olur tek basına avm de felan dusunun bıraz gunduz hanımlar gorusun gun yapın dedıkodu yapın ama aksam kocanıza sahıp cıkın
Kocası işteyken işte olan kadınlar hiç evden çıkmasın sizin bu mantığınıza göre.hayır canım eslık etmıyor ben kocam ısteysen gorusurum kız arkadasım olsun aksam kocamla beraberımdır hem hamıle olacam hem kocam dısarı erkek arkadasıyla cıkacak sızler yapın bakalım benım fıkrımı begenmeyenler
Neden gelmiyor günlere? Evli insan tek başına arkadaşla görüşemez yazmıştınız. Kendinizle çelişmeyin götürün adamı güne.hayır canım eslık etmıyor ben kocam ısteysen gorusurum kız arkadasım olsun aksam kocamla beraberımdır hem hamıle olacam hem kocam dısarı erkek arkadasıyla cıkacak sızler yapın bakalım benım fıkrımı begenmeyenler
Şu an canım tatlıya bulanmış gün sarması istedi ama yaa. Kısır günlerini de gömmeyeyim ne sofralar kuruluyor offf offfffne işim var kısır günlerinde nene miyim ben
Kızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Kocası işteyken gidiyor adamı götürmemek için bir de uyanıkNeden gelmiyor günlere? Evli insan tek başına arkadaşla görüşemez yazmıştınız. Kendinizle çelişmeyin götürün adamı güne.
Hayır haklısın zaten de o direkt öyle gün deyince aklıma kollarında şıkıdım altın bilezikler gözümün önüne öyle gelinler kv’ler belirdi bir an. Gün adı altında söylediği içinŞu an canım tatlıya bulanmış gün sarması istedi ama yaa. Kısır günlerini de gömmeyeyim ne sofralar kuruluyor offf offfff
Vallahi içimden geçeni yazmışsınız helal olsunO arkadaş eşinin yaptığı büyük terbiyesizlik.Evli bir erkeğin yanındasenin ne işin var,kız arkadaşının ne işi var.Adilik bu.İnsan töhmet altında kalmamak için hassas olur.Birde hamile bu kız.Nispet yapar gibi hikayeye koymalar…Size kasıtlı yapılan ucuz numaralar bunlar.
Konu sahibi daha önceki konunuzu okudum. Öncelikle eşinizin arkadaşı da arkadaşının eşi de sizin eşinizde bana pek normal gelmedi. Nasıl bir erkek yanında başka bir erkek varken karısının çocuklar yatınca kaçamak yapıyoruz demesine göz yumar. Bu ne genişlik ne iğrenç muhabbet. Yatak odası muhabbeti cinsel muhabbet yapıp buna gülmeleri eşinizinde ne var yeaaa bunlar yabancı mı demesi hiç normal değil. Ben kendim yapmayacagım şryin bana yapılmadını istemem. Kimse istemez. Nasılki eşiniz ben yapsam bu muhabbeti nolur dediğinizde kapıyı vamı indirme hakkını görüyosa sizinde kavga etme hakkınız vsr. Bu hikayede hiç kimse normal değil sizin dışınızda. Eşinizin eşinin arkadaşına gelecek olursak aynı durumda ben olsam tanımadıgım bi adamla aynı masaya oturmam bu bir. Beş dk oturup kalkmak zorunda kalırsam da fotograf çektirip paylaştırmam buda iki. Kesinlikle siz haklısınız böyle saçmalık olmaz. Ama aynı şryi eşimden de beklerim ki eşimde aynı olay başına gelse kalkar o masadan oturmaz. Öyle gerim gerim fotograf çektiremez. Çektirirse evde harp yaşanacagını bilir
Tamam son koca bükücü, sakin ol. En çok kocasını seven sensin, en çok sahip çıkan sensin. Kocansız nefes bile almıyorsun, sakin ol ve klavyeyi yavaşça yerine bırak.ben kocamla dısarı cıkarım kahvemı ıcerım erkege deger verırsen sana deger verır . ben hemcınsımle gunduz gorusurum aksam kocam benımdır gunduzler cuvalamı gırdı aksam arkdas gorusmesımı olur tek basına avm de felan dusunun bıraz gunduz hanımlar gorusun gun yapın dedıkodu yapın ama aksam kocanıza sahıp cıkın
Kediler bile bazen özgür takılmak bağımsız olmak istiyorEşler birbiriyle nikahlı diye hayatlarına sizin dediğiniz denli müdahale etmemeli herkesin bir alanı olmalı. Sizin düşünceniz de yanlış. Yapışık ikiz gibi ne öyle eşiyim diye onun sahibi değilim ki kedi mi besliyoruz...
Çok aşırı üzerine çullanınca pati atıyorlar zaten hahaha kedilerde kendimi görüyorumKediler bile bazen özgür takılmak bağımsız olmak istiyor. Benim kız bazı günler bana yapışık yaşasa da bazı günler durduğum odaya bile gelmez mesela
ben kocamla dısarı cıkarım kahvemı ıcerım erkege deger verırsen sana deger verır . ben hemcınsımle gunduz gorusurum aksam kocam benımdır gunduzler cuvalamı gırdı aksam arkdas gorusmesımı olur tek basına avm de felan dusunun bıraz gunduz hanımlar gorusun gun yapın dedıkodu yapın ama aksam kocanıza sahıp cıkın
Benimki uysaldır, içini dışına çıkar sakince durur sabrederÇok aşırı üzerine çullanınca pati atıyorlar zaten hahaha kedilerde kendimi görüyorum
Kim bunalmaz ki taş olsa çatlar beBenimki uysaldır, içini dışına çıkar sakince durur sabreder. Ama işte bazen onlar bile bunalıyor dip dibe olmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?