Benden habersiz görüşmüsler

Ne alaka ya, siz hiç hemcinslerinize ihtiyaç duymuyor musunuz? Bi çıkayım kahve içeyim , arkadaşımla vakit geçireyim bir yemek yiyeyim falan?
ben kocamla dısarı cıkarım kahvemı ıcerım erkege deger verırsen sana deger verır . ben hemcınsımle gunduz gorusurum aksam kocam benımdır gunduzler cuvalamı gırdı aksam arkdas gorusmesımı olur tek basına avm de felan dusunun bıraz gunduz hanımlar gorusun gun yapın dedıkodu yapın ama aksam kocanıza sahıp cıkın

Kız arkadaşınızla buluşurken eşinizde size eşlik ediyor sanırım
Günlerede geliyor mu?
hayır canım eslık etmıyor ben kocam ısteysen gorusurum kız arkadasım olsun aksam kocamla beraberımdır hem hamıle olacam hem kocam dısarı erkek arkadasıyla cıkacak sızler yapın bakalım benım fıkrımı begenmeyenler

Ahahsjsksk kocamıza tasma da takalım mı?

Sana bir sır vereyim mi
Eğer sen kendine değer verirsen bırak kocayı herkes sana değerr verir. Önce kendine saygı duy. Şu düşüncede bir eşim olsa ona gram saygı duymam.

Aksamları gayette arkadaş görüşmesi olur yazın ben gece yarısı geliyorum eve sana da tavsiye ederim çok eğlenceli oluyor, ne işim var kısır günlerinde nene miyim ben

Lütfen beni alıntılama zira fikirlerinden midem bulandı.

Kocası işteyken işte olan kadınlar hiç evden çıkmasın sizin bu mantığınıza göre.

Fikrimi beğenmeyenler yapsın demişsiniz. Benim kocam ben hamileyken şehir dışına gitti eski arkadaşlarına 2 gün kaldı geldi. Sıfır sorun. Çok özlemişti ben özellikle gitmesini söyledim.

Benim kocam illa akşam benle olması gereken benim sahip çıkmam gereken bir mal değil. O da bir insan.

Neden gelmiyor günlere? Evli insan tek başına arkadaşla görüşemez yazmıştınız. Kendinizle çelişmeyin götürün adamı güne.

4 lü foto çekilip koyacak kadar samimiydi demek ki ortam. Ben eşimin arkadaşıyla bi arada olsam gerek duymazdım üstelik karşı tarafın eşi de yoksa. Zaten hassas bi dönemdesin. Peki neden seni de çağırmamışlar?

Şu an canım tatlıya bulanmış gün sarması istedi ama yaa. Kısır günlerini de gömmeyeyim ne sofralar kuruluyor offf offfff
Hayır haklısın zaten de o direkt öyle gün deyince aklıma kollarında şıkıdım altın bilezikler gözümün önüne öyle gelinler kv’ler belirdi bir an. Gün adı altında söylediği için
Yoksa kızlarla evde flaan toplanacaksak zaten o sofra kurulur yahu, ay karnım acıktı

Vallahi içimden geçeni yazmışsınız helal olsun

Konu sahibi daha önceki konunuzu okudum. Öncelikle eşinizin arkadaşı da arkadaşının eşi de sizin eşinizde bana pek normal gelmedi. Nasıl bir erkek yanında başka bir erkek varken karısının çocuklar yatınca kaçamak yapıyoruz demesine göz yumar. Bu ne genişlik ne iğrenç muhabbet. Yatak odası muhabbeti cinsel muhabbet yapıp buna gülmeleri eşinizinde ne var yeaaa bunlar yabancı mı demesi hiç normal değil. Ben kendim yapmayacagım şryin bana yapılmadını istemem. Kimse istemez. Nasılki eşiniz ben yapsam bu muhabbeti nolur dediğinizde kapıyı vamı indirme hakkını görüyosa sizinde kavga etme hakkınız vsr. Bu hikayede hiç kimse normal değil sizin dışınızda. Eşinizin eşinin arkadaşına gelecek olursak aynı durumda ben olsam tanımadıgım bi adamla aynı masaya oturmam bu bir. Beş dk oturup kalkmak zorunda kalırsam da fotograf çektirip paylaştırmam buda iki. Kesinlikle siz haklısınız böyle saçmalık olmaz. Ama aynı şryi eşimden de beklerim ki eşimde aynı olay başına gelse kalkar o masadan oturmaz. Öyle gerim gerim fotograf çektiremez. Çektirirse evde harp yaşanacagını bilir

Buradaki asıl mesele koca.
Böyle abuk sabuk cinsel muhabbetlerle seviye yerlere düşünce bu sonuç normal.

Konu sahibinin eşinin arkadaşı bekar olsaydı bu sefer de kız arkadaşı problem olacaktı, gittikleri mekanlar problem olacaktı.

Şu anda eşi konu sahibini dırdır ediyor diye değerlendiriyor, saygısız. Konu sahibi de gereksiz yere arkadaşın eşine takılmış durumda. O kadın olmasa birşey değişmeyecekti, asıl mesele size karşı yapılan saygısızlık.

Konu sahibi siz de evde saçınızı süpürge etmeyin, biraz sosyalleşin. Arkadaşlarınızla kendiniz buluşun, evin camlarını parayla sildirin, biraz keyfinize bakın. Eşim beni dışarıya götürmüyor diye oturup evde kukumav kuşu gibi kalmayın.

Arkadaşın eşine falan değil de cinsel muhabbete odaklanın. Belirli bir saygıyı korumasını hatırlatın. Siz eşe yüklendikçe o da arkadaşına anlatıyordur, arkadaşı da deli mi bu kendi eşim tabi ki masum diye muhabbet çeviriyordur.

Aynen öyle.

Konu sahibi bu tip muhabbetlerin dönmemesini talep edebilir. Sonuçta konu sahibi orada olsa eşi böyle rahat konuşabilecek miydi? Hayır.

Demek ki ortada bir problem var.

Fotoğraf çekilmesi, yok ortama farklı kız gelmesi bu noktada artık farketmiyor. Sonuçta arkadaşı o kadar saygısız ki bekar olsaydı da problem yaratacaktı.

Tamam son koca bükücü, sakin ol. En çok kocasını seven sensin, en çok sahip çıkan sensin. Kocansız nefes bile almıyorsun, sakin ol ve klavyeyi yavaşça yerine bırak.
O değil de son zamanlarda bu kadar koca seven birine denk gelmemiştim, iyi oldu. Bu nasıl koca sevmektir ya Rab!

Kediler bile bazen özgür takılmak bağımsız olmak istiyor . Benim kız bazı günler bana yapışık yaşasa da bazı günler durduğum odaya bile gelmez mesela

E eşiniz ne zaman görüşüyor arkadaşlarıyla? Erkekler de ctesi pazar mı kısır günü yapıyorlar?

avmde arkadaşımla dolaşırken eşim arkadaşıyla gelse kendi arkadaşımı bırakamam ne alaka ne kadar ayıp yahu insanlar birbiriyle aynı ortama hiç girmesin madem.
kocanızın arkadaşı olan çift sizi hiç ilgilendirmez. önceki konunuzda da kadına demediğinizi bırakmadınız ne biçim bir zihniyetiniz var sizin.
anca millete laf yaparsınız kocanız size binlerce borç takmış gidip üstne bu adamı baba yapmaya karar vermişsiniz şimdi de ay hamileyim bana böyle yapıyor diye ağlıyosunuz. bir de karşıdaki insnaalrdan uzak durmalarını mı bekliyosunuz?
sizi kısıtlayan da sizi adam yerine koymayan da kocanız ona sorun hesabınızı. boşanmayacaksanız da bence susup oturun artık.

not: önceki konuda yazılan cinsel muhabbet olayına inanmıyorum. kocası böyle bi muhabbete giren kadın noktası virgülüne kadar hatırlar şimdi de ne oldu da hatırlamıyorum oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…