Bakın böyle bişey diyebilmem için eşimin de öyle olması lazım ben dışarda birine adres sorsam erkeğe niye soruyorsun diye bı adamdan bahsediyorum
Daha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor
Ya siz beni gerçekten anlamıyorsunuz size normal gelebilir ama eşim beni kıskanan erkek arkadaşlarıyla az fazla muhabbet etsem birde eşim yanımdayken kaş göz eden biri o kızlar yanına gelince benim işim çıktı diyip kalkabilirdi
Cok doğru tespitler tebrik ederimKusura bakmayın ama eşiniz için tek diyebileceğim şey kişi kendinden bilir işi, her erkeği kendisi gibi sandığından seviyorum kıskanıyorum adı altında kısıtlıyor sizi.
Hamilesiniz o yüzden yazacaklarım için sizden özür dilerim lakin sorun ne görüştüğü çift, ne avmde yanlarında olan kız, sorun eşinizin kadınlara bakış açısı.
Demek ki eşiniz yolda kendisine adres soran kadınlara başka gözle bakıyor, demek ki erkeklerle sohbet eden kadınlar için aklından başka şeyler geçiyor, bu da arkadaşı ve eşiyle mahrem şeyler konuşacak kadar diline vuruyor, kusura bakmayın ama kimsenin onu ayartmasına gerek bile yok zira kendisi tek başına düz yolda bile eğri gidecek birisi.
O kadar güzel bir yorum ki üstüne yazılacak tek bir kelime dahi yok.Şöyle karaktersiz ve yalancı adamları koca diye alıyorsunuz, birde hamile kalıp baba yapıyorsunuz adam size her türlü hatayı yapınca ama hamileyim diye bahanenin ardına sığınıp, kocanızda olan suçu üçüncü kişilere atıyorsunuz. Bak arkadaşım sana elin adres soran adamla konuştun diye kızan, sana gelince kadın erkek arkadaşlığına karşı kocanın kendi niyeti bozuktur ondan kızıyordur.ve herkesi kendi gibi sanıyordur. Ama adam kendine gelince elin kadınları ile cinsellik konuşuyor evli arkadaşının karısının kadın arkadaşları ile çift gibi dörtlü buluşma yapıp, bunuda senden gizleyip seni salak yerine koyuyorsa sen hatayı elin kadınında değil kocanda ara. Kocan kadın erkek ilişkilerine sana davranışından bakışı belliyken o ortamda ne niyetle bulunup kahve keyfi yaptığı ve senin görebilme ihtimaline rağmen resim çekildiği çok belli. Zira senin kocanın kafasındaki mantığa göre bir adam ancak niyeti pisse bir kadına yaklaşır demek ki kendi niyetide pismiş ki ortamdan ayrılmak yerine( gerçi ben denk geldiklerinede inanmıyorum, bariz kasıtlı buluşma olduğu atılan storilerden belli)orada kalıyorsa o kadına yanaşmak için kalmıştır. Eşinin kafası öyle çalışıyor çünkü. Sana tavsiyem yapamayacağın şeyin restini çekip hem eşinin hemde o çevresinin gözünde daha komik duruma düşme. Madem ayrılmayı gözün yemiyor üç maymunu oyna. O şimdi gene sözünü dinlemeyip onlara buluştuğunu o kadın gene sosyal medyadan sana duyurduğunda ve sen çocuğu bahane edip o evde kaldığında kendine olan saygını iyice kaybedersin. Ama sana en büyük tavsiyem hatayı millette değil kocanda ara. Zira burada niyeti pis olanda ahlakı zayıf olanda bizzat eşin.
1) Evli adama kız tanıştıracak ahlaksızları dost edinecek cinsten biri konu sahibinin eşi. 2) konu sahibinde aldatma potansiyeli var , yoksa niye böyle saçma bir işe girişsinler. Seçenekler bunlarSizde polyannasiniz heralde hanimefendi
Ben eski konu falan bakmadım. Durum buysa O zaman yine kusurlu taraf eşi. Hiçbir patavatsızı teebiyesizi düzeltemez ama uzak durabilir. Tercih etmiyorsa hatalı konu sahibinin eşidir E egealyaÖnceki konu bu; konu sahibinin eşi, eşinin arkadaşı ve arkadaşının eşi yani bu 3 ü oturup beraber cinsellik muhabbeti yapıyolarmış. Konu sahibi patavatsız olduğu için bu kadını sevmiyormuş.
Eşine de ben bu muhabbeti yapsam hoşuna gider mi diyince eş kişisi konu sahibinin üzerine yürüyüp kapı camını kırmış.
Bu konuda da sorun gizli görüşmeleri zaten. Bu anlamda eşinizin yaptığı ayipEvet kızdan hoslanmadigim için ben gorusmuyordum ama eşimi de kisitlamadim sen görüş sonuçta arkadaşın dedim ama bu yaptıkları artık çok fazla kızın arkadasini getirmesini ve üstüne fotolarini paylaşmalarını hiç bisekilde normal bulmuyorum evet malesef çok kıskancım ama inan kiskanmayacagim şeyler yapmasa kiskanmicam zaten bide hamilelikten mi bilmiyorum herşeyi çok fazla kafama takıyorum saçlarım beyazlamaya başladı. Ya ben yada arkadaşların diyince tabi ki sen dedi ama inanmıyorum ona gizli gizli görüşebilirler de
hamılelıgı bahane etmemek lazımEmin olun hamile olmasaydım o gün bu evden giderdim
Yahu paylaşım yapmak için ortam olmuş. Ben 1 saatte tanıdığı insanla yanak yanağa paylaşım yapan biliyorum. Sanarsın 40 yıllık arkadaş. O yüzden takılma adamında ömrünü yeme hamileliğini zehir etme bence. Ama burada birşey merak ettim arkadaşın eşininden hoşlanmadığını farkında mı karşı taraf.Peki nispet gibi 4lu story atmak
Öyle olmuş gibi. Yada bizi istemezse biz her türlü pisliği yaparız diye baya tehdit bu.Ne yapacaklardı? Kadın arkadaşını sen kızarsın diye evine mi yollayacaktı? O kızı Eşinle tanıştırmaya getirdiklerini düşünmüyorsun herhalde
erkek yada kadın evlı olduktan sonra bence tek basına gıdıp arkadasımla gorusecem vs.olmamalı dısarı cıkıyorsan karınla/kocanla cıkmıyorsan evınde otur ızın vermıceksın olmaz oyle bekar erkek gibi dısartla sürtmeler sen haklısın canım bırıkı yap boyle haddını bılsın birdaha yapmazKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?