Canim, topigin sahibi benim, okma degil, yani okma sen sana cvp verdi zannetmis olabilirsin, yanlis anlasilma olmasin, suskun sultan, burda turk veya yabanci konusu yok ki, o benim turk oldugumu biliyo, bende onun, bunu çoook gzl biliyoruz hemde.. Ben sene basindan beri onu bi kez bile fark etmedim, bi kiz arkadasi var (sadece arkadasi olan, onunla ders notlarini birlikte alirlar genelde), o kizla gorurdum, ama hiç bir zmn o cocuk dikkatimi çekmemisti, birgun sinava geldigimde hava yagmurluydu, semsiye elimde oturdum bir yere bizi sinifa almalarini bekliyodum, ve merdivenlerde yukarda oturuyodum, o asagida bi arkadasiyla konusuyordu, snra döndü ve bana bakti, snra ben fark ettim, ama çoçuk gözlerini filan kaçirmadi, devam etti bakmaya, sanki bana bakinca beni anlamaya çalisiyomus gibi bir hali var, ne biliimmm iste! tabiki oylesinede bakabilir, ben zittini soylemedim..ha birde yanlis anlasilma olmasin, ben ona hiç selam vermedim simdiye kadar!!
benim nickim esmergirl356 benim yazdiklarimi okursan daha iyi anlarsin canim...
hrneyse, bu erkekleri anlamak zoor... nerden bilim ben , bana neden baktigini...
o yuzden yardim istedim zten kadinlar kulubundeenn :)