- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
Canım ben kullanmadım almadım da ama alıpta iyi olduğunu söyleyenleri duydum.sonuçta benetton iyidir diye düşünüyorum.
canım ben aldım tek kişiliğini days in colours dan nişanlıma.(evtekstilibul.com'dan )Dün kullandı ilk defa.Gece çok üşümüş.Diğer peluş battaniyelerin yerini tutmuyormuş.Normal Battaniye'de alacaktı.
bak burada da uygun fiyatlar,Üstelik yeni üye olupta 200 tl üzeri alışverişe 20 tl indirim çeki kazanıyorsun kargo ücretsiz...
Orgu Battaniye | evtekstilibul.com
çeyiz evinden alışveriş yaptım 2 yıl önce, kargo 2 gün içinde geldi, içinde hediye havlular da vardı ayrıca:)
izmirden geliyor, hiç bir sorun yaşamadık, istersen geri iade edebiliyorsun ama benim aldığım ürün gerçekten çok güzeldi iade etmek aklımın ucundan bile geçmedi:)
bu arada days in colours un örgü battaniyeleri gerçekten çok ince, ben beğenmedim ama benetton güzeldir diye tahmin ediyormm
sevgiler
olumunekankayizsmilesagol canim aklimda olsun ama bu urunu bi indrim sitesinden daha uyguna aldim cok sukur..canım ben ne zamandır evtekstilibul.comdan alısverıs yapıorum sana ordan almanı onerırım aldıgın urun ertesı gun hemen kapında ustelık ındırım cekı verıyolar .... denemende fayda var derım gir bi bak...
olumunekankayizsmilesagol canim aklimda olsun ama bu urunu bi indrim sitesinden daha uyguna aldim cok sukur..
Nerden aldın canım, bir de kaça aldın? Bende düşünüyorum da. :))opuyorumnanaktan
cnm markafoni ya da limango'dan almistim bi kac ay once..Fiyat 119 du sanirim epey zaman gectigi icin tam hatirlayamiyorum..Yine indirime girer mutlaka..
bunu begenmistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?