Beni çekici kılıyormuş? Fikirleriniz lazım

3 ayda sevişilmez mi? Bal gibi de sevişilir. Birbirini gerçekten çekici bulan iki insan ilk buluşmada da sevişebilir. Ama iki tarafın da istemesi ve bunun konuşularak dile getirilmemesi gerekir. İşi çirkinleştiren kısım bu bence. Cinsel isteklerim olabilir ne demek allasen. Direkt sevişelim mi desen bile daha iyi durur bence.

Ya bence bunu dert etmeyecegini hatta seni şimdi daha kıymetli gördüğünü söylemeye çalışmış ama çuvallamis da olabilir

Anlamıyorum ki sevgi niçin bu kadar ele ayağa düştü. Sevgilisinin elini tutmaya çekinen insanlarda var bu hayatta. Size pervasizca bunu soran bir insani gözden geçirin. Konu çekici itici mevzusu değil

Ortalık sapık kaynıyor vallaha ben de psikoya bağladım.
Belki adamda bakire fantezisi vardır.
Ne me lazım hemen uzaklaş derim.
Daha ilk dakkadan böyle muhabbet yapan adama güvenemem.
Arkama bakmadan uzaklaşırım.

3 aydır tanışıyorsunuz ve beyefendinin cinsel istekleri olabilirmiş. Kaç kurtar kendini kardeş.

"Cinsel anlamda istekleri olabileceğini" söylemesi ne kadar itici ya. Bu her iki taraf istediğinde olur ve böyle planlayarak da olmaz yani olayın akışı o şekilde gelişir olur. Sonrasında sana öyle deme sebebi de kıvırmaya çalışması olta atmış işte sonra da kıvırmış.

canımcım adam sana sormuş sende ters tepki verince ben böyle kadınlardan daha çok hoşlanıyorum ayağına yatmış kendini iyi göstermek adına amma ve lakin bu kadar kısa zamanda sana bu sözleri,söyleyebilme cesaretini nerden bulmuş,

dimi ya o işin planı programı olmaz.(gebelik için verilen savaş hariç)

cinsel anlamda isteklerim olabilir derken sevişmek için ön talep formu mu dolduruyormuş..
uzak dur bu adamdan ..

Cinselliğin belirtilip sonrasında yapılması... Ne garip bir kişilik. Bunların muhabbet olarak ortaya atılması bile çirkin. Cinsel ilişki yaşarsın yaşamazsın o ayrı bi konu ama bunu belirtmek, bilemiyorum. Bence ruhen sağlıklı değil.

Kendisi şuan görev için şehir dışında yazın dönecek. Biz sadece telefondan iletişim kurabiliyoruz bana direk cinsel isteklerim olur demedi ileride birbirimizi tanırsak dedi ama ben kesin bir dille daha yeni tanıdığım biriyle böyle bir muhabbet edemicemi söyledim böyle davranmam daha çok hoşuna gitmiş onun dışında çok iyi biri her konuda yardımcı oluyor beni merak ediyor arıyor ilgili bu konuşma dışında hiç bir şey konuşulmadı konuyu kapatalım dedi sizce napmalıyım gerçekten kestirip atmalı mı zaman mı vermeliyim

Icindeki hayvani tutamamis bu salmis cayira mevlam kayira ben olsam istegim varsada bu lafindan sonra gram kalmazdi pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…