Beni çekici kılıyormuş? Fikirleriniz lazım

Adamın ifade ediş tarzında ciddi bir ucuzluk var, orası kesin.
Ama genç ve sağlıklı bir erkekse cinsel anlamda isteklerinin olması gayet normal, doğal.

kesinikle en ufak tavizinizi kullanacaktır. bence bunu söyleyebilecek bile yüzü olmamalı size.

Sakın olaki bir birliktelik yaşama eğer seni seviyorsa kararına saygı duyar tekrar açmaz böyle bir konuyu yok gene ima eder ya da açıkça bahsederse aklı sadece senle oynaşta olan cibilyetsizten kesinlikle ayrıl
hakaret ettim kusura bakma ama böyle tipe harcanan zamanına yazık

sapik bu sapik daha 3 aylik iliskide neler bekliyor. bu heriften ne koy olur nede kasaba

Adamın niyeti belli,erkelerin kendi tabirleriyle bir kere atlayıp bırakacakmış ama yok dediğin için daha cazip gelmişsin. Öyle yada böyle bu adama güvenilmez

Kpnuştum yine konuyu açıp durma artık bir daha olmayacak dedi sizce güvenmeli miyim kafam çok karışık

Bu erkeklerde ne çoğaldı yahu. Sozlesme yapıyor sanki. Neyine güvenip söylüyor böyle şeyler anlamıyorum.
Zor kiz demis bunu yatağa atarsam ne hava atarım diye düşünmüştür...

Yaradilis itibariyle tum erkeklerin cinsel istekleri vardir zaten evlenincede olur.Bunu size soylemesi niyetini belli etmis.Uzak durun ondan.Karaktersiz belli

Hala anlamadınız mı gerçekten mevzunun ne oldduğunu ? Ve ne yapmanız gerektiğini.. İş olsun diye mi soruyorsunuz :/

İki seçenek var ;
1) seninle sevişmek için nabız yokluyor ezik bi şekilde
2) seninle evlenmek için bekaret kontrolü yapmış bi nevi

Ha bu iki durumda bence içler acısı.. Bu tarz bi adamla da ne kadar mideniz alır bu ilişkiyi bilemiyorum.. Hakkınızda hayırlısı

adamın amacı bariz belli seni yatağa atmak istiyo yüz vermeyince de zor severim ben demeye çalışmış aklın varsa uzak dur konuşma bir daha

Soru.bile asagilayici ama iyi niyetli dusunurseniz ihtimal su,onun bunu dile getirdikten sonraki tavrınız hosuna gitmis zor oldugunuzu biliyor (ki dogrusuda bu bence) cekilici kilan kismi icin... Iki ihtimal geliyor aklima ya ciddi bir kiz bu degerlendireyim diyecek (ki bu sizi yaniltmasin boyle seyleri soramaz bile curete bak belliki cinsellige ihtiyaci var ama bundan bizene rezillik) ya da uzak duracak her iki sekildede uzak.durun derim zira ucuncu ihtimal.sizden uzak..ama soyleyeyim bunlarin birde istediklerini aldiklarinda cekiciligi kalmadi diyerek kosarak uzak duruni var...cekici bile.gelseniz suan evlenmek icin ki sirf cinsellik icin acele edebilir dikkat edin ve ayrilin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…