Beni çıkarların için kullanıyorsun

Ayrılın olmaz bu adam.

Sizin yazım şeklinizden ,olayları anlatım şeklinizden ,kullandığınız paragraf ve noktalama işaretlerinden bile nasıl biri olduğunuz belli oluyor .Bu şekilde seviye yerlerde bir ilişki size göre değil ,çok çok üzülürsünüz ki zaten üzülüyorsunuz .
Ayrıca kasada sıra gelince elinden alacaktım kısmı da tamamen yalan ,üste çıkmak için söylenmiş boş bir söz .
Benim tavsiyem yine çok özür dileyerek yazıyorum ;siz kendinizi seviyorsanız bu adamı hayatınızdan çıkarın çünkü böyle arabesk,varoş biri size layık değil .

çok komiksiniz. 3 kuruşsa eğer siz ödeyin niye batıyor ki? Şu cinsiyetçi roller... İlla erkek, hesabı ödemek zorunda değil. Siz, ince bi davranış yapmasını istemişsiniz de burada bi soru var; hep siz mi ödüyordunuz?

Yok eğer genelde sevgiliniz ödüyorsa, siz ayıp etmişsiniz. Böyle şeyler için darılmak, alınmak çok saçma. Yarın bigün evlenseniz aynı hayatı paylaşacaksınız.... ama daha para mevzusunda paylaşım yapamıyorsunuz.

Diğer konularda ama sevgilinizi kaba buldım. Size özensiz davranıyor. Siz de mesafeli davranın, kaybetme korkusu olsun.

Kaybetme korkusu yok evet çünkü ona çok bağlı oldugumu fazlasıyla gosterdim bugune dek

Kaybetme korkusu yok evet çünkü ona çok bağlı oldugumu fazlasıyla gosterdim bugune dek
Sanırım sorun burada basliyor. Yani size uymayan yönleri var ama siz ona çok baglaniyorsunuz ve bu tabii ki onun tarafindan biliniyor, o da rahat davraniyor, siz de daha cok rahatsiz olunca yeter artik diyorsunuz.

Oysa siz rahatsiz oldugunuz seyler varken bu kadar cok baglanmamali ve ona eger duzelme olmazsa gideceginiz sinyalini vermeliydiniz.

O da sizi kaybetmemek icin ya iyilestirirdi davranislarini ya da siz basta istemez vakit kaybetmezdiniz.

Yani simdiden sonra umarim duzelir ama siz onun bu davranislarina bu kadar zaman cok bagli kalarak karsilik verip sonra birden ayrilmak isteyince o bi şok yasar tabii ama bu sokla degisir mi yoksa noldu ya birden deyip ciddiye almaz mi bilmiyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Daha iş ciddiye binmeden ilişki boyutu iğrenç bir mevzuda patlamış. Para muhabbeti evliliği bile bitiriyor maalesef :) o kullanmış bu kullanmış değil mesele erkek adam ödeyecek tabi öyle denemek için adisyon vermekte nedir. KEndinden ödün verme kimseye muhtaç değilsin. Bu konudan bunlar çıktıysa zaten sonunuz yok boşver

Onu da yaptın sinyali yani..konustuk olmasın vs karsılıklı...ama zaman gecince aynı

Onu da yaptın sinyali yani..konustuk olmasın vs karsılıklı...ama zaman gecince aynı
Tatlım, konuşmadan anlamıyor ki erkekler, yasatmak , davranislarla gostermek lazim.

Sen cimri bir erkek istemediginin sinyalini veriyorsun konusarak ama ona cok baglaniyorsun o da demek ki istiyor diye algiliyor. O zaman konusmalar tabii ki uzun sureli etki etmiyor cunku sen cimri bir erkege baglanmissin o niye degissin ki, bi de cimrilik degisir mi bilmiyorum.

Değişmez cimrilik...ben rencide edici sözlerden dolayı uzak ta durdum ayrıldım da...ama konusarak barıstık sonra yine aynı diyorum hatta daha da arttı...ama hata bende cabuk barısmamalıydım...ya da ne yapsan boş buna...hep ben suclu oluyorum herseyde

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kuruşluk yemeğin hesabını yapacaksan hiç teklif etmeyeceksin onu baştan. olayı kendi tarafından anlatmana rağmen adam haklı.

bu adamla bir ömür geçer mi, iyi düşün.bence ayrıl.

Kilit nokta hesap ödeme konusundaki tavrınız.. o kısmı hesaba katinca adamın neden öyle düşündüğü anlaşılıyor.

Keşke hesabı ödeseydiniz.

Daha sonra bir kaç gün sonra beklentinizi doğru bir dille ifade etseydiniz.
Belki diğer davranışları durumu kurtaracak konuyu açma gereği bile duymayacaktiniz.
Gereksiz olmuş yaşananlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…