Beni çıkarların için kullanıyorsun

yuh. bununla ömür geçmez ayrılın.
sevgilisinden benzinin yarı parasını isteyen insan ya sevmiyordur. ya o parayı istemeye utanmayacak şekilde cimridir net.

İşte siz biraz haklıyken haksız duruma düşmüssünüz ne yazık ki. Karsınızdaki insan cok fazla ödün vermek istemiyor (maddi olarak ) ben öle hissediyorum anlattıklarınızdan.

Amacınız bu adamla uzun vadeli düşünmek mı evlenmek falan mı daha şimdiden iki tarafta hesap işine girmiş.

Eğer sevgili iseniz benzin parasının yarısını sizden alması sizin hesap ödemek isteyip odememeniz bence ikinizde birbirnizin gözünde kendini kullanılmış görüyor. İkinizde hatalisiniz bana göre.

Yani madem onun ödemesi gerektiğini düşündünüz niye teklif ettiniz ki? çok saçma olmamış mı , ya verince ödeyecek ses çıkarmayacaktınız ya da hiç teklif etmeyeceksiniz ödeyecekti. Siz de hatalısınız ama bence ayrılın bu arkadaştan. Size yaptığı herşeyi fazlalık olarak görecekse işiniz var. Bi de egodan falan bahsetmişsiniz daha da yıpranmadan bitirin gitsin.

Annesiyle aram iyiydi onceden...bi ara aramız bozulmustu ama annesiyle sohbetlerimiz vardı yine de dertleşirdik beni çok severdi...o zaman da annemi kullanıyorsun demişti

Hem ben ödeyeyim diyip hem neden sen ödeseydin dediniz orasını anlayamadım, madem ödemesini istiyordunuz böyle r teklifte bulunmasaydınız. Genel olarak hep ondan bekliyorsanız haklı ama o sürekli size bu tarz imalarda bulunuyorsa o haksız.

4.5 yillik evlilikten bildiriyorum. Hoduk ayni hoduk hic degismiyor. Ayrilip cezalandirmazsan daha cok cekersin. 3.5 sene sevgili kaldik. Hesaplari hep birlikte odedik. Ustelik ben ilk etapta satjyerdim sonra calismadigim donem oldu. Evlenince bile tenezzul edip dogumgunumu, anneler gunumu kutlamayan bir insan. Ama arkadaslariyla disari ciktimmi 160 tl harcayabilir. Haa evlenince ilk zamanlar ikimiz calistik, yedikte gezdikte. Ama ben isten cikinca eve alinan da gozune battı, yedigim llokma da. Dusun ki annemin aldigi peyniri neden yumurtanin icine koyuyormusum diye laf soyleyen bir insan.

Sık olmasada görüştüğünüz zamanlarda hesabı kim ödüyor? Hesabı ödeyeceğim deyip sonra ödemek istememeniz enteresan, siz onunla görüşmek için erken gittim, benimle vakit geçirmeyi kendi istedi diyorsunuz ama hesap konusunda bile bir beklenti içerisindesiniz. Sizinle vakit geçirmesede ben onunla gittim ilgilenmedi diye konu açabilirdiniz.
Her iki tarafta birbirini çıkarcılıkla itham ediyor ki bence iki tarafta çıkarcı. Maddi olarak birşeylerin beklentisi içerisindeyseniz ve birbirinizle geçirdiğiniz zamanı birbirinize lütuf olarak görüyorsanız çok sağlıklı bir ilişkiniz yok. İlişki aşamasında böyleyse ileride daha ciddi boyuta geçmiş halini düşünemiyorum.

Benzer bişey yaşadım...doğal ürünler satan biyerden 2 kavanoz reçel gibi bişey almıştı ordan direkt benim eve geldik buzdolabına koydu..giderken de goturemedi burda kalsın yenir dedi...ben de kahvaltıya geldikçe falan cıkardım koydum...kendim dokunmadım hiç yemedim...gelip gittikçe sordu naptın yiyor musun falan...aklı kaldı bence...sonra ben onları gotureyim annem onlarla corek gibi bişey yapacak dedi getiririm beraber yeriz dedi...gotur dedim verdim...sonra ne corek gordum ne borek...

Kasa konusunda haksızsınız, onu denememeniz gerekirdi.
Herkes doğal olarak hesap konusunda takılmış ama bence daha büyük bir sorun var.
Anlattıklarınıza bakılırsa adam size ne yeteri kadar değer veriyor ne de seviyor.
Öyle olsaydı bunları konuşuyor olmazdınız.

Ödeme meselesinden ziyade sürekli herşeye kızmasi, sözlerinize değer vermemesi dikkatimi çekti benim. Buna izin vermeyin. Böyle davranmaz seven insanlar birbirine. Ve dediğiniz gibi içten gelme meselesi. Lutfediyormus gibi olmaz bu işler.

Bence arkana bakmadan kaç, saçma düşünüyor ve kaba. Sen bulunduğu şehre gelmişsin tabi ki jest olsun diye ödemeli. Her zaman erkek ödemeli diyenlerden değilim. Ama misafir gibisin orada sonuçta.
ağladığında bile yumusamayan bir adam...hele de sevgiliyken.beni düşündürdü

Sizinle maddiyat konusunda rahat anladığım kadarıyla. Hesap ödetmesi, benzin parası alması vs. Ama bunu sizinle gerçekten rahat olduğu için mi yapıyor yoksa sizi önemsemeyip kullandığı için mi onu anlayamadım. Ben sözlümle para muhabbeti yapmam hiç mesela, kasaya geldiğimizde ben de çıkartırım bazen o öder bazen üstünü tamamlarım bazen ben ısmarlayayım derim ki benim hesap ödememi istemez genelde, jest olsun diye yaparım kendimce ama bizim ilişkimizde bu muhabbet tamamen rahatlıktan ben hissediyorum bunu.
Sizin ödeyeyim deyip de kasada sen ödeseydin demenizin mantığını anlayamadım. Sevgilim bunu yapsa herhalde iterdi beni kendinden çok itici bir hareket gerçekten. Bence siz ilişkinizi gözden geçirin. Siz maddiyat konusunda bu kadar rahat değilsiniz ama karşınızdaki insan öyle biri buna alışabilir misiniz? Hiç sanmıyorum

Ya bi kere hesap konusunda gerginlik çok ayıp bence. Benimle hesap ödeme tartışmasına giren, ya da benim hesap tartışmasına gireceğim bir adamla sevgili olabilme aynı yatağa girebilme olasılığım % 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…