Beni çıkarların için kullanıyorsun

Telde konusurken de ağladığım olmustu daha once tartıstıysa...ama ben ağlarken o kavgasına devam eder...ağlamam hiç yokmuş gibi bağırmaya soylenmeye devam eder...ağladı susayım demez yani...bi de ben ağlayarak rahatlıyormusum en azından, onun oyle bişeyi de yokmuş

Ciddi misiniz
Bunu neden en basinda soylemediniz
Ben olsam boyle bi adamla devam edemem

Keske odeyim dedikten sonra geri adim atmasaydiniz. Sevgilinizin tepkisi de cok fazla tabi. Bence hesap paylasilmali. Yani bir yerde o oderse bir yerde diger taraf. Sirf erkege yikilmasina ben hos bakmiyorum. Benim yapimda pek birine borclu kalmak yok. Ama tabi size karsi da hic hos davranilmamis.

Profilinize baktım da 39 yaşında kadinsiniz genç cahil de değilsiniz.
Adamın her türlü pis özelliğini saymışsınız zaten ee ?
Sanırım başınızdan bi boşanma da geçmiş tecrübelisiniz de yani.
Cidden şöyle bi adamı niye çekiyorsunuz?
Iki lafından biri para para hesap kitap?
Hayır iki kişi ne yiyeceksiniz zaten en fazla ne tutacak da bunun muhabbetini yapıyor?

Cidden 39 yaşında bir kadına bu tip bir erkek ne verebilir nasıl bir hayat sunabilir de katlanıyorsunuz merak ettim .

Ya yeri gelir siz ödersiniz yeri gelir sevgiliniz. Bu konunun muhabbeti bile geçiriyorsa sıkıntı var demek. Hele ki sizden benzin parası falan istiyormuş ki bu sana bi işaret olsun arkadaşım, normal olan bu değil kesinlikle. Bunun muhabbeti bile iğrenç.

Hicbir cumlenizde bu adama ne hissettiginizi yazmamissiniz. Ikinizde de his yok daha ne kadar birliktesiniz bilmiyorum ama iki tarafta birbirinin duygularini test etmek yerine ekonomik yaklasimlarini test ediyor. Artik bekarim demenizden bosanma ya da ayrilik yasadiginizi cikardim.ikili iliskiler konusunda deneyimli olmalisiniz. Bence bu adama bir saniye bile harcamayin. En basindan benzin parasini felan talep etmesi cok cirkin.

Hesabi odemeyi siz teklif etmissiniz. Sonrasinda senin odemen gerekirdi demeniz olmamis. Ama o lafi soylemeseniz adamin gercek yuzunu de goremeyecektiniz. Her serde bir hayir vardir dediklerinden. Ayrica burnu cok havada biraz ustune dusmeyin de yere insin

Hesabı ödemek ağır gelecekti madem teklif etmeyecektiniz. Bir acayipsiniz.

amannnnnn de boswer bacim bunlari cok sorun etmeyin

bu ilişkini bitir bence.ağalamana gerrk yok.ya evlenmiş olsan.eş başa kakmamalı, şefkat dolu olmalı sahiplenmeli yediğin lokmaları saymamalı

Ben olsam o gün kendi yol parasını da gönderir, bir daha beni aramaması söylerdim.
Yalnız sizin "sen ısmarlasan daha doğru olmaz mı" diyebilmenize hayran kaldım
Sevgilisine yemek ısmarlamayı çıkar karşılığı kullanmak olarak gören bir adamla olmayın. Sanki o olmasa aç kalacaktınız. E siz ödeseniz o mu sizi kullanmış olacaktı?

İleride "aç karnını ben doyuruyorum" diyen koca tiplemesi (bknz: trend konular).

Ya adam sizi sevmiyor bence seven insan parayı mevzu etmez bile kasa hikaye buncacık şeye kırılıyorsa birde adamın sozlerine bak iğreti oldum okurken dahi

Yorumları dehşet içinde okudum ,herkes odaklanmış hesap mevzusuna ,vay efendim neden teklif etmişsin o zaman .ya kız nezaketen teklif etmiş ,ne var bunda ayrıca ardından kurduğunuz o cümleye de hayran kaldım ,ayakta alkışlıyorum .
Ben sonra yazdıklarınıza takıldım, çok özür dilerim ama bu varoş ruhlu adama nasıl katlamıyorsunuz ,”cazın caz değil Naz’ın naz değil “ ,”kesmedi mi “nasıl seviyesiz bir cümledir ,yada neymiş bir yere güderken yarı benzin parasını alıyormuş .Rezalet ötesi rezalet .
Bana kalırsa bu adamı her yerden engelleyin ve bir daha görüşmedik hatta açıklama falan hiçbirşey yapmadan engelleyin .Hakettiği bu çünkü .

Siz oraya gittiniz yemek ısmarlaması güzel olurdu. Ismarlamasa sorun değil. Yalnız sevgiliniz öküzgillerden. Ne köy olur ne kasaba.

Ödemek istemiyorsaniz kasaya gelince hicbisey demeseydiniz adam zaten ödeyecekti ama sen ödesen demeniz sinir bozucu olmuş bana biri böyle bişey dese bende sinirlenirdim sen ne demek istiyorsun ben bu yemeği mi ödeyemicem diye. Burda söylediğiniz sozden dolayı sizi haksız buldum. Ama bu demek değil ki siz hüngür hüngür ağlarken hiç uzulmeyecek veya tepkisine devam edebilecek. Burada da erkek arkadaşınız haksiz

Ama son paragrafa geçince tamamen erkek arkadaşınızın haksız olduğunu düşündüm sözleri gerçekten kaba ve size kendinizi kötü hissettirecek türden sözler. Bu kadar sacmaladiginizi düşünüyorsa sizi sevmeseymis sizinle birlikte olmasaymis. Belliki çok egoist bir adam ve siz ne yapsanız beğenmiyor. Karakterinden hiç hoslanmadim

Ne kadar itici bi adamla berabersiniz,44 yaşına gelip neden hala bekar olduğu çok belli değil mi?? Size benzer bi ilişki yaşayan arkadaşım vardı,cinsellik yaşamadıkları için adam gerilir içtiği çayı hesaplardı,belki sizdeki de böyle bi durumdur,beraber mi kaldınız haftasonu??

Boşanmış

Teşekkür ederim yorumunuz ve beni anladığınız için...Nezaketen söylemiştim evet o da hemen elime verdi...meğer şakaymış ta kasaya gelince alacakmış elimden...

Cazın caz değil nazın naz değil...Bunu da ilk duyuyorum, nerden ogrendi merak ediyorum. Bişeyleri sorup sorguladığım zaman da sürekli "kesmedi mi yaptıgım açıklama" lafını duyuyorum...
Artık seviye yerlerde halbuki ben hiç seviyesi düşük kelimeler etmiyorum ona...Nasıl bunları duyuyorum...Bi hata yaptıysam ve ozur dilediysem "yap yap sonra özür dile ne iyiymiş yaaaa" diyor, açıklamalarıma ise "bana hikaye anlatma ben yasadıgımı bilirim" seklinde cevap alıyorum...Cıldırma noktasına geliyorum inanın...

Gerçekten çok soğudum bu lafları duya duya...Hem de soyleme dedikçe inadına inadına tekrar tekrar soyledi bunları...Ben son durumda yalnız kalmak kafamı toplamak istediğimi soyleyerek uzaklaştım

Ha bir de tartısıp kavga olursa hemen uzaklasıp haftalarca konusmaz. Bu başta 3 gün idi şimdi ben aramayınca haftalara uzadı...Kendi tabiriyle bu kulağımı çekmekmiş, Bana ceza kesiyormuş yani tartısırken soylediğim sözler için.... Benim aramamı bekler..Aramazsam kendisi arar döner aramadın der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…