Beni en çok sen bunaltıyorsun dedi!?

felaket senaryoları yazılmış bile 😂 eğer siz nişanlınıza güveniyorsanız ve bir yanlışını yakalamadıysanız tek sebebi gerçekten uzakta olmanız. ilişkinizde yeni sayılmaz bir süre sonra çiftler uzak olunca konuşacak pekte bir şey kalmayabiliyor sonuçta iki tarafında rutin bie hayatı var, her gün 1 - 2 saat telefon konuşması yaptıgınızı düşünsenize o kadar saat konuşacak bir şey bulamazki zaten insan sonuçta gün içinde ne yaşadığınız, vaktinizin nasıl geçtiği az çok belli. şimdi buraya kadar normal varsayalım. İllaki birinizin hayatında farklı şeyler olabilir iyi veya kötü ve bunu paylaşmak, anlatmak ister insan yakınlık kurduğu kişiye yani 3-4 gün boyunca bir kaç mesajdan ileri gitmeyen konuşma 5. gün öyle bir şeyler yaşanırki bir telefon araması yapılır anlatılır ve bu ister istemez uzun sürer çünkü muhabbet, muhabbeti açar. Fakat gerçekten uzun süredir sizin dialoğunuz bir kaç mesajdan ibaretse sizinle bir şey paylaşmıyorsa veya siz onunla paylaşamıyorsanız (sizi dinlemiyorsa veya hep uygun değilmiş gibi davranıyorsa) ve bu yüzden nişanlınıza artık bu durumdan rahatsız oldugunuzu tripsiz, öfkesiz sağlıklı şekilde belirtip üstüne sert tepki aldıysanız işte o zaman sağlıklı gitmeyen, yolunda olmayan bir durum var demektir. Bu karşı tarafın yeni bir hayata başlangıç yapmış olması ve tek başına sürdürmeye alışmaya başlaması ile ilgilide olabilir, sosyalleştiği yeni çevredeki şahıslarlada ilgili olabilir ve maalesef başka bir partner arayışıylada ilgili olabilir. Manipülasyonlara gelmemeye çalışın ve sakin olun, gözlem yapın. 3 yıllık ilişkide olsa emek verdiniz, direkt aklınıza gelen şüphe ve soru işaretleri nedeniyle öfkeli ve sabırsız davranmayın haklı yerde haksız çıkmayın.

Masa başı bir iş bilgisayar ile uğraşıyor bu kadar yorulmasi normal mi acaba ben de anlam veremedim
Masa başı iş olunca insanın kafası yoruluyor ve kafa yorgunluğu inanın başka hiç bir şeye benzemiyor. Ayrıca 1 ay çok kısa bir süre Yeni bir işe adapte olmak İçin. Biraz zaman verin anlayışlı olun

1 ay olmus daha, alismak icin cok kisa bir sure. kaldi ki bu kadar kisa xamanda kimseyi buldugunu sanmam. o yogun calisiyor ve stress varsa siz.de bik bik bikliyirsaniz adam hakli bence. bilgisayar basindaki is yorucu degil mi yani, 8 saat 10 saat ne yaparsan yorucu. biraz daha destekleyici olun, alan birakin.

Merhaba Hanımlar, burayı uzaktan takip ediyorum sizlerin yorumlarını hep dikkate alırım ama bu akşam ben de bir konuda size danışmak istedim.
Şimdi ben 29 yaşında ailemden uzakta bi yerde yalniz basina yaşayan ve çalışan bi kadinim. Nişanlım ise memleketimde çalışıyor doğal olarak(pandeminin de etkisiyle) yüzyüze görüşemiyoruz. Nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz son 1 yıldır da nişanliyiz.
Baslarda çok güzel bi iliskimiz vardi,bana karşı ilgiliydi, sürekli arardi saatlerce konusurduk. Izin günlerimizde görüşürdük, bana çok düşkündü.
Sonra iş değiştirdi ve yeni işine girdikten sonra bana olan ilgisi azaldi. Baslarda adapte olmaya çalışıyor dedim ama nerdeyse 1 ay oldu işe baslayali ve hala ayni.
Gün içinde 4,5 mesaji geçmiyor yazismalarimiz. Akşamları aramıyor ya da arasa da çok az konuşup uykum geldi diyip yatıyor erkenden. Oysa gece geç saatlere kadar konuşurduk onunla.
Ben bu konuyu açtığımda benden fazla bağırıyor hemen sinirleniyor ben çok anlayışsız ve bencilmisim. Bu dünyada beni en çok bunaltan kisi sensin dedi. Seninle evlenmek beni korkutmaya başladı dedi ki böyle şeyler asla söylemezdi. Ben de pandemiden dolayi hicbiryere çıkamıyorum surekli evdeyim onunla konuşmak vakit geçirmek istiyorum ama o neden böyle davranmayabaşladı. Acaba eskisi gibi sevmiyor mu artik. Belki de ben hataliyim gerçekten bilmiyorum dışardan bakan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var. Sizce hata kimde burada? Hepinizin yorumlarını dikkate alacağım
Yeni iş yerinden başkasını bulmuştur.

Merhaba Hanımlar, burayı uzaktan takip ediyorum sizlerin yorumlarını hep dikkate alırım ama bu akşam ben de bir konuda size danışmak istedim.
Şimdi ben 29 yaşında ailemden uzakta bi yerde yalniz basina yaşayan ve çalışan bi kadinim. Nişanlım ise memleketimde çalışıyor doğal olarak(pandeminin de etkisiyle) yüzyüze görüşemiyoruz. Nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz son 1 yıldır da nişanliyiz.
Baslarda çok güzel bi iliskimiz vardi,bana karşı ilgiliydi, sürekli arardi saatlerce konusurduk. Izin günlerimizde görüşürdük, bana çok düşkündü.
Sonra iş değiştirdi ve yeni işine girdikten sonra bana olan ilgisi azaldi. Baslarda adapte olmaya çalışıyor dedim ama nerdeyse 1 ay oldu işe baslayali ve hala ayni.
Gün içinde 4,5 mesaji geçmiyor yazismalarimiz. Akşamları aramıyor ya da arasa da çok az konuşup uykum geldi diyip yatıyor erkenden. Oysa gece geç saatlere kadar konuşurduk onunla.
Ben bu konuyu açtığımda benden fazla bağırıyor hemen sinirleniyor ben çok anlayışsız ve bencilmisim. Bu dünyada beni en çok bunaltan kisi sensin dedi. Seninle evlenmek beni korkutmaya başladı dedi ki böyle şeyler asla söylemezdi. Ben de pandemiden dolayi hicbiryere çıkamıyorum surekli evdeyim onunla konuşmak vakit geçirmek istiyorum ama o neden böyle davranmayabaşladı. Acaba eskisi gibi sevmiyor mu artik. Belki de ben hataliyim gerçekten bilmiyorum dışardan bakan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var. Sizce hata kimde burada? Hepinizin yorumlarını dikkate alacağım
Aynen benimki de bankaya basladiginda aynıydı. Beni saat 9 da eve bırakıp kosa kosa kendi evine gidip uyurdu.
Konsantrasyon gereken bir isse beyni yorgundur bence adaptasyon için 1 ay çok az ,sakin olup adami darlamamaniz gerekiyor

Back
X