• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni engelle dedi

İlk defa mı üyesiniz? Yoksa ikinci üyeliğiniz mi? Cok tanıdık geliyosunuz. Cünkü burda 3-4 günde bi konusan, aralarındaki iliskiye ad konulmayan bir konu vardı. Üstelik üyelik tarihlerinizde aynı. Aynı kisi misiniz?
Ilk uyeligim, ayni ya da benzer seyler burada cok yaziliyor

İlk defa mı üyesiniz? Yoksa ikinci üyeliğiniz mi? Cok tanıdık geliyosunuz. Cünkü burda 3-4 günde bi konusan, aralarındaki iliskiye ad konulmayan bir konu vardı. Üstelik üyelik tarihlerinizde aynı. Aynı kisi misiniz?
Aklıma daha çok BratzGirl geliyor o hala cezalı

Baslarda surekli konustugumuz fakat uzak mesafede olup sık gorusemedigim icin birbirimizi sıkmamak adına 3 4 gunde bir konustugum bir cocuk vardi, bugun kavga ettik dediki "beni sil hatta engelle birbirimize konustukca zarar verecegiz iyi insansin hep iyi kal" dedi. Beni engellemis whatsapptan. Acikcasi hic uzulmedim.Hele ki bir erkegin benim " beni sil engelle" demeden boyle yapmasi cok sacma geldi. Ben birini hic umursamasam istemesem nolursa olsun engellemem yazsin yazsin susar diye dusunurum. Sizce de cok cocukca degil mi bu?
3 4 gunde bir konustugun kisi hayatinda hic olmasa da olur
Sana engelle beni demis. Sen engellemeyince o engellemis

Yazı tarzlarınız pek benzer degil bilemedim. Banada bi flörtüm engelle beni demisti. Engellemiştim cok geçmeden 2 hafta sonra karsıma cıkıp açtırdı.
O konuyu hatırladım.O değil.Yazma tarzları farklıydı.

3 4 gunde bir konustugun kisi hayatinda hic olmasa da olur
Sana engelle beni demis. Sen engellemeyince o engellemis
Yanitiniz icin tesekkurler.Konusmayi kapatma yok mu burada acaba actigima pisman oldum konuyu dzugun yanit verenleri goremiyorum tuhaf yanitlardan gormezden gelmeye basmaya mecbur kaldm

Back
X