beni hizmetçi gibi gören kayınvalidem ve kocam:(

Çok merak ettim. Kayinvalideniz kaç yasinda acaba.
İz gerçekten çok sabirlisiniz ben bi kendime sabirli derdim.
Bir de sunu anladim kayinvalideye yakin oturmayacaksin. Uzak da olunca kiymetli oluyor herhalde.

ay ben temizlikçi tutsam oğlunu yer bitirir be bu kadın.aman aman ben kendi evimi işini yaparım.onların kulu kölesi olmadığım taktirde ben işlerimi düzene sokup yapıyorum zaten.eşimde o konuda anlayışlıdır.yemek yokmu hemen kahvaltılıları çıkarır oturur yeriz.ev dağınıkmı umrunda olmaz.gel karıcım yorma kendini boşver der evde ama annesinin her işini yaptırıken hiç de oyle evdeki gibi davranmaz.aslan kesilir birden.sormaz bile yoruldunmu diye.

Çok merak ettim. Kayinvalideniz kaç yasinda acaba.
İz gerçekten çok sabirlisiniz ben bi kendime sabirli derdim.
Bir de sunu anladim kayinvalideye yakin oturmayacaksin. Uzak da olunca kiymetli oluyor herhalde.
kayın validem 45-50 yaşlarında maşallah pek de bi dinç genç kız gibi.çok fettan hiç kendini üzmez kayınpederimide bi pısırık yapmış zaten ki sormayın gitsin.okadar iyi biliyorki emirler veril işlerini yaptırmayı pes diyorum.

vauuvv süper bi fikir.bunu tuttum.birdaha oyle bişey demeye cesaret edemez ama derse aynen bunu diyecem.kendim demiş gibi.aramızda attraente

:)
peki canım
ama kv deye yüz verme bu kadar
benim bu öçneride bulunma nedenim
kız kendi evinin işine yetişemiyor
ben birdaha çağıramam
diye bir algı oluşturmandı

:)
peki canım
ama kv deye yüz verme bu kadar
benim bu öçneride bulunma nedenim
kız kendi evinin işine yetişemiyor
ben birdaha çağıramam
diye bir algı oluşturmandı
canım benim evet haklısın bi arkadasta söylemiş zaten bunu onada tutarsak sorun olmaz diye düşünüyorum.alsın paramı sussun en azından değilmi.100 liram gider alttarafı benim sağlığımdan değerlimi 100 lira.

Çalışıyorsun,kendi evinin işi yetmiyor üzerine birde kaynanana temizliğe gidiyorsun
Sen kendini süperkahraman falan mı zannediyorsun arkadaşım
Yazık değil mi sana ya?
Çalışan ,evin geçimine katkı sağlayan kadının kendi evinde bile herşeyi üstlenmesine karşıyım ben,sen bide etrafa hizmettesin..
Bırak ne halleri varsa görsünler,kendi evine bile yardımcı al en azından ayda bir,eşinide her işin ucundan tutturt.

valla bu yardımcı aklıma epey bi yattı.

valla bu yardımcı aklıma epey bi yattı.
Canım senin eşinden bir eksiğin mi var?
Sende ,oda sabahtan akşama kadar dışarda çalışıp para kazanıyorsanız,evin işinide beraber yapacaksınız.
Yapmıyorsada yardımcı alacaksın.
Sen canını yolda mı buldun?

saolun kızlar çok iyi geldi valla söyledikleriniz.bi cesaretmi geldi ne:)

Erkeklik karilik temizlik yapmakla oluyorsa git kendine temizlikçi al sende mutlu ol annende deseneya okudukça ben Delirdim

İstediği kadar surat yapsin bir bagirir iki bagirir uç tükürür dördüncüye inadini görür susar.

aynen bu yoldan dimdirek devam edecem.ben buyum bundan sönra hakkımızda hayırlısı

Allah sabır versin, yardımcın olsun. Gerçekten çok zor bir durum... Annen bunları biliyorsa eğer çok üzülüyordur... Üstelik sen çalışıyorsun kaynananın çoğu zaman sana yardımcı olması gerekir bence. Ve ayrıca kaynanan oğullarını kıskanıyor bence iyi olmanızı çekemiyor. Ona inat bence iyi olun çatlasın....

once esinize dik duracaksiniz...

kv tukursun gazlasin ne yaparsa yapsin. esiniz sizden yuz bulamayinca annesiyle cozmeye calisacak sorunu.

kocasindan dayak yiyip hirsini cocuktan alanlar gibu davraniyor esiniz, stresini sizin uzerinizde baski olusturarak ve problemi sizi calistirarak cozuyor guya.
madem cok merakli kiyamiyor anasina, gitsin kendi temizlesin, biraz yorulsun da sonra o tukurugun hesabini size odetmeye kalkissin.

Seviyorum yuvam diyip geri adim atmayin. Cay koymakla bir degil sizin yaptigniz...
Ustelik o kadar ugrasa deger bile gormemissiniz.
Kimden ne gorurseniz oyle davranin.

Bayram telasi da sizi sarmasin bosuna, kv nin sorunu o.
Gelin gidecek oglunun yuvasi yikilacak, ya umursamayayim devam edeyim diyecek ya da temizligi kime yaptirsam diye kara kara kendi dusunecek.
Esiniz de utanmadan yine temizlik diye size haber getirirse olmaz olsun zaten.
Ortam iyice durulmadan, bu tavriniza alismadan cocuk olmamasina dikkat edin!

bence kayınvaliden huyundan vazgeçmez. işleri yarım yap. özenli yapma. altan alttan karıştır . çatalların kaşıkların, tabakların yerlerini karıştır , sonradan kendisi yapsın. söyleme bunları yaparkende. sonra sana iş yaptırmayı bırakacaktır. valla ben eltilerime söylüyorum yanlarında . herkesin içinde söyledim onlar yapmazsa bende yapmam dedim. bazen kalkmıyorlar ben diyorum oh. alemin enayisimiyiz. yapılacaksa hepsi yapar

gitmiyceksin bundan sonra herşeyi göze alıyorsan,sen kimsenin hizmetçisi değilsin
ne demek ben sizi boşunamı doğurdum allah allah
gelinleri yokken napıyomuş kv,nefret ediyorum böyle insanlardan

öff okurken şiştim
yaşın kaç bilmiyorum ama
çok taviz vermişsin sen yani
senin kendi evin kendi hayatın yokmu
habire ona gidip temizlik yapıyorsun
yoksa kv yatalak falanmı allasen
öleyse tutarsınız bi yardımcı yaptırırsınız
valla kusura bakmada ben seni suçlu buldum
çalışıyormusunda kimseye kölelik yapma
eşinde buyüzden küserse küssün

bugün yaşlılar kulübünden kv ve kv adayları yok sanırım, zira bir allahın kulu da çıkıp kv haklı ,ilgi istiyor , sen fesatsın, sen de onun yaşına gelecen , sen de kv olacan o zaman anlarsın falan dememiş enteresannn :-o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…