beni hizmetçi gibi gören kayınvalidem ve kocam:(

Bu erkeklerde suç war arkadaş madem annesini o kadar düşünüyor tutsun bi kadın temizletsin karım da yorulmasın annecim sende yorulma desin 2 kardeş tutsun bi kadın yaaaa

saçmalık ötesi bu nedir arkadaş yapmak zorunda değilsinki...

sonra gelin niye kötü kaynanayla nie anlaşamıyor densin.. yeter ama sen de sakın yapma..

haaa olur da eşin derseki annemn ewini temizle falan dediğide "temizleyemem benim de işlerim oluyor anneni çok düşünüosan kadın tut wer parasını beni de yorma anneni de" dersen olur biter yapma sakın..

Seninki yüz werdik deliye geldi s.çtı halıya olmuş.. !!!!

BAştan taviz vermeceksiniz bunlara ve bunlar gibilerine. Yoksa sonunu alamıyorsunuz. Hayır aynı evdede yaşamıyorsunuz ki sizden hizmet bekleyip duruyorlar... Tamam biz gelinler Kayımvalidelerimize yardım etmeliyiz, ederizde ama köle gibi kullanmak ne kadar ayıp. Ne kadar günah.

Yine aynı şeylerin olacağına inanıyorsanız kesinlikle taviz vermeyin bu sefer...

hem çalışıp hemde kv işini falan yapamam kusura bakmasın kimse
madem kv yapmıyor yapamıyor hizmetçi tutsun
kendini çok ezdirmişsin
bu durumdan kurtulman lazım bir an önce
annen seni millete hizmet etmen için dogurmadı ki canım
kocanla daha kötü olur aran ama sen rahat edersin

Aklıma şeyy geldi kaynanama anne demiyorum diye eşime şikayt edip eşimin zorla anne dedirtmeye çalışma çabaları
O gaz vermeler yazıklar olsun senin gibi adamalar
Demek ki kocalık yapmak adamlıkdan geçiyo
Adamlık anlayışlarıda bağır çağır sözünü geçir

O ki direniyosun tekrar aynı şeyleri yaşamamak içn ödün verme
Kararlı ol ki aynı şeyleri yaşama

Ama o eş yine o annenin gazına gelir söylim

senin kocanda suç baslı basınca tepkisini koyacak eltinize nie dişini geçiremio çünkü onuun eşi onu ezzdirmio bu udünyada iyilik yapan deilde kötülük yapan yaranır bunu unutma biz bu dünyayada kocalarımızın ailesini menun etmek için gelmedik allaha kulluk etmk için geldk koyacaksın tepkini ürsün dursun kaynanan olacak

aynı benim 5 sene önceki halim(ama benim eşim yap demezdi onlar gel deyince hayır diyemezdim) afedersin totonu da yırtsan yaranamazsın sakın geri yapmaya başlama sakın......
eşinde alışacaktır bu duruma

Bastan taviz vermeseniz daha kolay olurdu sizin icin cunku sizi oyle kabul etmek zorunda kalirlardi. Eltinize cesaret edemedikleri gibi yumusak yuz gormeseler size de cesaret edemezlerdi. 3 sene yapip sonra yapmıyorum demek ve kabul ettirmekte daha bi zorlanacaksiniz ama tabii ki zararin neresinden donersen kardir. Yani bu durusunu sakin bozma. Ama bunu da sert bir sekilde yapmamalısin cunku esin annesine karsi biraz korumaci yani mağduru oynayan kazaniyor bu oyunda. Eminim gidip misafir gibi oturmazsiniz saygidir bu biyerde ama hizmetci gibi de calismazsiniz. Herkesten once gidip herkesten once kalkmak falan.. Temizligini yapsin hazirlasin ordayken uzerinize duseni yapar kalkarsiniz. Esiniz de sizin sayginizi görünce zamanla onceki yaptırımların fazla oldugunu kabul edecektir.

Bu tip konuları okumak istemiyorum ancak yapamıyorum. Sinirlerimin en çok bozulduğu konu kaynana konusu. Allahtan böyle bir kaynanam yok ancak çevremde duyduklarım çileden çıkmama sebep oluyor. Oğlu ile evlenmeyi kendi ile evlenme zannediyorlar. Birde geçmişte çektikleri eziklikleri böyle giderdiklerini sanıyorlar.

vovv çok biliyosun sen e tabi buda bi duşunce sekli ama herkesin yasam şekli ve algısı farklıdır hersey dedginiz kadar kolay olmuyor malesef ayrıca iki kişinin yasadıgı evede gundelikçi çagırmak hem mantıksız hemde kv sinin oglunu daha çok doldurması demek olur bu sekilde olursa işler dahada sarpa sarar tabi bi konuyu içten dişa duşunerek yorumlamak lazım bunuda herkes yapamıyor bu durumlarda genelde konu sahibine boşanması tavsiye ediliyor buda çok yanliş yuva kurmak fedakarlik ister bir sure tabi ANLAYANA...

Offf konuyu okumak bile can sıkıcı. Bir defa siz hatayi basta yapmışsınız. Esimle aram bozulmasin diye her istenene evet demek ne kadar sacma !
Kusura bakmayin ama ben esine yardim etmeyen ve onu butun islerle basbasa birakan adamin samimi bir sevgisi olduguna asla inanmam. Bu tip adamlar sadece duzenim olsun diye evlenirler. Karim evi temizlesin, karim çocuk dogursun baksin, karim anama baksin, karin anamin isini gorsun... Hee oldu baska?
Kayinvalide de ayri bir cahil.
Hep erkekleri sucluyoruz ama, asıl hata kadinlarda. O erkekleri bu hale getiren hep bu cahil analar. Kendileri kayinvalideden hizmetci muamelesi gorunce ayni kisir donguyu devam ettiriyorlar. Ogullarinin da beynine bunu yerlestiriyorlar.
Sonra da ortaya kalkip bir bardak suyunu bile kendi almayan sunepe adamlar cikiyor.

evet eşime düşen görevi ben yaptım işte ben suçlu oldum ama olsun benim vijdanım çok rahat şuanda

tamda öyle canım.eltim bak kocasıyla nasıl mutlu hiç birşey yapmadığı halde dedim.oda o mu mutlu,oğlum agzına..... ediyordur evde ama o beni kızdırmak için mutulum pozu veriyor bana bilmiyormuyum diyor.çocukları bunları yapsın istiyor bize açık açık ortada.

evet benimde kararım bu

aynı benim 5 sene önceki halim(ama benim eşim yap demezdi onlar gel deyince hayır diyemezdim) afedersin totonu da yırtsan yaranamazsın sakın geri yapmaya başlama sakın......
eşinde alışacaktır bu duruma
sizinde boylemi oldu hep ya.onlar sütten çıkma ak kaşık.eşiniz olanları anladımı bari çok merak ediyorum.

evet bende ancak 3 sene dayanabildim.daha fazla yapamam

aynen canım.29 yaşındayım bende.cahil bi insanda değilim ama insanın bazı durumlarda basireti bağlanıyor işte.

''ben cok yoruldum anne dedim birazda saat beşte gelenler gitsin'' dedim. eşim benimle sırf bunu dedim diye 3 gün konuşmadı.

Gerçekten tek hatalı olduğunuz konu bu gerçekten, eltinizin taşınmaya yardıma gelmeme sebebi, yalan söylemesi vs. değil. Çocuğu var diye sizden üstün değil, farkınız sadece eşinin onu kayınvalideyle muhatap etmemesi. Doğru olan ikinizin de iş yapmak zorunda olmamanız, ben yapıyorum o da yapsın anlamında bir şey söylemeyin. Siz yapmassanız, eltiniz yapmak zorunda hissedip iş yapar mı, hiç sanmıyorum. Çocuğu olduğu halde diş geçirilebilse yapmak zorunda kalırdı çünkü, örnekleri mevcut.

tabi canım herkes kendi açısından bakacak olaya.kayınvalideler okursa başka düşünecek gelirler okursa başka.bende kayınvalide olacam belki ama bende vijdan var.birini mutsuz edersen ben rahat uyuyamam.kaç günden beri resmen göğsüme bisey oturdu nefes alamıyorum biliyorum haksız değilim ama tahamül edemiyorum bana yaptıklarına artık.ben bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum kürtajdan sonra annem ben üzülüyorum diye ağlıyor.kayınvalidemde oğlum çok ağladı diye ağlıyor.demekki herkes kendi çocuğunu düşünüyor bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…