Beni istemeyen elbette çocuğumu da istemez

Adam haksız degıl fikrimce. Aldıgım cevaplardan onu gordum

Ben şuna inanıyorum: Kadın kadar adamda çocuk sahibi olmak istemeli. Cünkü maddi sorumluluk artıyor ve çoğunlukla erkek bunu taşıyor. Adamda kendini baba rolü için hazır hissetmeli. "Bak bebek elbisesi alıyorum, ne kadar istekliyim" diye olmuyor böyle işler. Eş hazır değilse bunu ciddiye alıp saygı duymak da önemli. Başka konuda erkek hep "ikinciyi sen istedin" diye işten kaciyordu. Hazir olmayan insan ebeveyn olmamakta haklı

Bebek fikriyle yatağa yatarsan o niyetle cinsel ilişkiye girersen zaten olmaz kafanı rahatlat adamı da rahatlat az cilve işve yap farklı sohbetler edin farklı ortak noktalar bulun zevk alarak gir ilişkiye çocuk kendiliğinden gelir aşkla yapın görev gibi değil

bir sey olmadiysa oruc neden tutmadiniz ki ?

Profilinizde hemşire olduğunuz yazıyor. Size de artık 36271891928373829.kez neden bu dönemde hamile kalmak için uğraşmamanız gerektiğini anlatmamız gerekiyor mu? Ayrıca bebek konusunu takıntı haline getirmişsiniz. Henüz erken olduğundan eşiniz şu an hazır olmayabilir ki zaten önceden bir yıl bebek sahibi olmamayı kararlaştırmışsınız. Dolayısıyla sırf bu yüzden eşinizin sizi ve daha doğmamış hatta var olmayan bebeğinizi istemediği kanısına varmak nereden baksanız saçma. Bana önceden farklı düşünmenize rağmen birden acilen çok bebek istemeye başlamak evliliğe alışmaya çalışmanın getirdiği duygusal çalkantılar, yoksunluk gibi geliyor. Sakin olun, kendinizi dinleyin, uğraş bulun ve şu dönem ve dönemin etkileri tamamen bitene kadar ÜREMEYİN.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç aylık evliyken kocaya damızlık boğa muamelesi yapıp, istediğiniz olmadığında da kendinizi kötü hissetmeniz ne kadar da ironik, kocanız belki şuan baba olmaya hazır hissetmiyor, evliliğinin tadını çıkarmak istiyor çocuk için tek kriter maddiyat değil ki , daha birkaç aylık evlilikte cinselliği sırf çocuk için güne bağlar hale getirince evliliğiniz iyi bir yere gitmez haberiniz olsun. Ayrıca evlilikte çocuk önemlidir ama çocuk isteğini eşinizden ve evliliğinizden önündr tutmak , eşle ilişkide bir kırılma noktasıdır. Siz eşinize kırılıyorsunuz bana yaklaşmadı diye adamda belki ona sırf çocuk hevesi yüzünden yakınlaşmak istemenize kırılıyordur. Bence eşinizle ilişkinizde biraz empati yapmanızda fayda var. Ayrıca daha ortada olmayan bir çocuk için heveslenip bir iki parça eşya almak neysede; kendi ihtiyaçlarınızı gözardı edip ona kıyafetler almak çok da sağlıklı bir ruh hali değil. Dikkat edin.

İstiyorum diyor ayrıca korona yıllarca belki de bitmeyecek
E iyi o zaman koronanın içinde çocuk doğuralım. Rahat rahat hastaneye bile gidemeden, her gün yüz küsur kişinin öldüğü bir ortamda sürekli hastalık kapma tehdidiyle aylarca hiç dışarı çıkamadan dört duvar arasında büyüsün. Hem siz de aldığınız bebek kıyafetlerini giydirmiş olursunuz. Kuşlarla çiçeklerle falan Allah'a emanet büyür.

Sizin canınız sevişmek istemiyor mu?
İlla teklifi onun mu yapması lazım.
5.5 yıllık evliyim bir güne bir gün akşama benimsin demedi. Spontene gelişir. Bazen benim canım ister tahrik ederim bazen o. Yani kenarda bekleyeceğinize öpüşseniz, dokunsanız zaten sevişirsiniz.
Biraz tripli birisiniz gibi geldi bana

yani duş alamadığın için neden oruç tutamadın anlamadım.. çocuk istememeyle seni istememe alakasını hiç anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…