Beni istemeyen elbette çocuğumu da istemez

12den sonra seks olmuyor muymus yahu, yatsı 9da iftar yemeğine başlanır 3te
9la 3 arası her saat oynasabilirdiniz.
böyle sipariş usulü, 'aksam iş var' der gibi ilişkiden gerçekten zevk alınır mı, o da ayrı mesele.
Ayrıca madem giyindin içine güzel çamaşırları TVnin önünden iki gecseydin iç camasirinla, adam mesajı alırdı . Ya da sirnassaydin iki...
Filmini izlemiş, enerji depolamis gelmiş. Sonra da sen yan cizmissin
Bence burada hatalı olan sensin.
Ayrıca daha kocanın seni sevdiğine emin değilsin ama ille de bebek diye tutturmuşsunuz. Acaba adamın dedigi gibi 'cocugu mu kullanacaksiniz?'
Kocanız bu lafı neden dedi tam bilmiyroum ama böyle laflar hakkında hiç düşünmeden bir anda ağızdan çıkmaz. Vardır bir evveliyati.

Daha bir kac aylik evliyim demissiniz yanilmiyosam. Yapmayin daha erken.
Simdiden yok kocam yanasmadi yok kuran almadi yok söyle böyle diyip kendinizi yiyip bitiriyosaniz sonra cocuk olunca ohoooooo hep ben bakiyorum o uyanmiyor bezini almamis yanlis mamayi getirmis lohusayim ilgi göstermiyor etmiyor diye der durursunuz ve evliliginiz hüsrana dönüsür. Üstelik sadece kendinize ve evlilignizi zarar vermis olmazsinuz cocuk da ara yerde kaynar gider...
önce napiyosunuz? Kendinizi sevin özgüvenli olun. O almadimi kurani? Siz kendinize alin!
O dönüp koklasmadimi? Ya inat etmeyip siz cilvelesin alin istediginizi ondan yada kendi kendinize süslenin giyinin. Ne istiyorsaniz küsmeden kirilmadan söyleyin. Ve öyle kocaya bagli olmayin. Hem tadini cikarin yahuönce bi birbirinizu taniyin gezin tozunnn sonra bebis belki esiniz daha sizinle basbasa evliligin tadini cikarmadan istemiyodur cocuk:) saglicakla kalin

Bunlar konu değil şu an ben çocuk istiyorum doğru olup olmaması değil konu fikrime saygı lütfen
Sanırım rahatsızlıklarınızı içinizde yaşayıp eşinizin beyninizi okumasını bekliyorsunuz, çamaşır giymişsiniz üzerine pijama ne bilsin adam içinizdekini, iletişiminizi geliştirin

Ay okurken oldum . Tamam tamam çocuk istiyorsun da bence sen daha çocuksun . Yazdıkların çok çocukça . Erkekler yumurtlama günlerini takip edenler bilir çok hevesliyse bile çocuk için istiyorsun diyip trip atıp istemezler napalim bizde mi kuselim kadınlık gururumuz mu kırılsın . Cinsler işte cinsleri bizden farklı . Bide kuran meselesi ooo oo demekki ben esimle hiç konusmamaliyim çoğu dediği şeyi hatirtlatmadan almaz çünkü standart erkek ..

Çocuk isteyince olmaz kendi zamanını belirler bende çok istiyordum ama her regl olduğumda da aaa daha hazır değilmişim diyordum sonra hamile olduğumu öğrendim bu sefer gelecek kaygısı sardı içimi ona iyi bi anne olabilir miyim korkusu başladı..
Adamı resmen bebek için istiyorsunuz bu kadar ufak şeyden de olmayan bebeğinizle onun babalığını sorguladınız bravo bence biraz daha bekleyin nu kadar emin olmadığınız bi adamdan çocuk yapmak ilerde sizi daha da büyük çıkmazlara iter.
nihayetinde çocuk dediğiniz şey her zaman sevimli ve minik kalmıyor..

Sanırım rahatsızlıklarınızı içinizde yaşayıp eşinizin beyninizi okumasını bekliyorsunuz, çamaşır giymişsiniz üzerine pijama ne bilsin adam içinizdekini, iletişiminizi geliştirin
Söyledim giyicem diye hep öyle yaparım

Kendi elbisem var çok şükür indirim vardı aldım bebeğe bunda ne var

Zaten benim yaptıklarımdan sonra öyle söyledi ben gittim adamın yanına yatsıdan sonra dedi beni oyalamış

Anlam bozukluğu çok fazla. Şimdi siz çocuk istemiyor diye mi kırgınsınız, istediğinizi almadı diye mi ?

Corona belası varken ne bebeği ya kafayı mı yediniz şu Corona bir bitsin yaparsınız gelecek belli değil bir çok firma batıyor işsizlik artıyor bir bebrgin günahına girmeyin su etapta lütfen

Öncelikle fake değilim çok söyleyen olmuş. İsmim gerçek değil evet ama yaşım ve diğer her şey gerçek. Size de eyvallah herkes anne olurken siz de buna karşı çıktınız. Demek ki ben böyle bir şeye layık değilim. Yazdıklarım çocukça olabilir çünkü apar topar o anki üzgün halimle yazdım. Düşünmeden. Herkesin çocuğu var arkadaşlarımın eşimin kardeşlerinin çevremde yaşıt olan herkesin hatta benden küçüklerin de. Ama benim kaderim de buna layık görülmemek. Evet virüs var biliyorum ben de bu zamanda çocuk olmaması gerektiğine inanıyorum ama işim gereği şimdi olmazsa 2 sene sonra olabilecek. Nedenini sormayın lütfen.

Ayrıca eşim sürekli hani bebek yapacaktık ben bebek istiyorum diyen biri. Ama yapmaya gelince böyle. Yani benden önce o istiyordu zaten

Hasta mısınız ne bu düşmanlık
Hasta değilim. Size karşı bir düşmanlığım da yok. Benim düşmanlığım şöyle bir durumda bunca risk varken hepsini hiçe sayarak çocuk diye diretmenize neden olan bilinçsizliğe, umursamazlığa, cahilliğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…