- 17 Ağustos 2011
- 25.422
- 161.139
- 798
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
Sanırım rahatsızlıklarınızı içinizde yaşayıp eşinizin beyninizi okumasını bekliyorsunuz, çamaşır giymişsiniz üzerine pijama ne bilsin adam içinizdekini, iletişiminizi geliştirinBunlar konu değil şu an ben çocuk istiyorum doğru olup olmaması değil konu fikrime saygı lütfen
Söyledim giyicem diye hep öyle yaparımSanırım rahatsızlıklarınızı içinizde yaşayıp eşinizin beyninizi okumasını bekliyorsunuz, çamaşır giymişsiniz üzerine pijama ne bilsin adam içinizdekini, iletişiminizi geliştirin
Kendi elbisem var çok şükür indirim vardı aldım bebeğe bunda ne varBir kaç aylık evliyken kocaya damızlık boğa muamelesi yapıp, istediğiniz olmadığında da kendinizi kötü hissetmeniz ne kadar da ironik, kocanız belki şuan baba olmaya hazır hissetmiyor, evliliğinin tadını çıkarmak istiyor çocuk için tek kriter maddiyat değil ki , daha birkaç aylık evlilikte cinselliği sırf çocuk için güne bağlar hale getirince evliliğiniz iyi bir yere gitmez haberiniz olsun. Ayrıca evlilikte çocuk önemlidir ama çocuk isteğini eşinizden ve evliliğinizden önündr tutmak , eşle ilişkide bir kırılma noktasıdır. Siz eşinize kırılıyorsunuz bana yaklaşmadı diye adamda belki ona sırf çocuk hevesi yüzünden yakınlaşmak istemenize kırılıyordur. Bence eşinizle ilişkinizde biraz empati yapmanızda fayda var. Ayrıca daha ortada olmayan bir çocuk için heveslenip bir iki parça eşya almak neysede; kendi ihtiyaçlarınızı gözardı edip ona kıyafetler almak çok da sağlıklı bir ruh hali değil. Dikkat edin.
Zaten benim yaptıklarımdan sonra öyle söyledi ben gittim adamın yanına yatsıdan sonra dedi beni oyalamışSizin canınız sevişmek istemiyor mu?
İlla teklifi onun mu yapması lazım.
5.5 yıllık evliyim bir güne bir gün akşama benimsin demedi. Spontene gelişir. Bazen benim canım ister tahrik ederim bazen o. Yani kenarda bekleyeceğinize öpüşseniz, dokunsanız zaten sevişirsiniz.
Biraz tripli birisiniz gibi geldi bana
Hasta mısınız ne bu düşmanlıkYaşı geçiyor ya ondan. Bebek kıyafetleri dura dura naftalin kokmaya başladı.
Ben yapicam diyip yapmadığı şeylere kırgınım heveslendirip yapmıyorAnlam bozukluğu çok fazla. Şimdi siz çocuk istemiyor diye mi kırgınsınız, istediğinizi almadı diye mi ?
Hasta değilim. Size karşı bir düşmanlığım da yok. Benim düşmanlığım şöyle bir durumda bunca risk varken hepsini hiçe sayarak çocuk diye diretmenize neden olan bilinçsizliğe, umursamazlığa, cahilliğe.Hasta mısınız ne bu düşmanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?