• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni istemeyen elbette çocuğumu da istemez

Çay sonlu sürpriz. Saatli,randevulu,programlı bol çaylı bebek yapma ekşını :)) Başlık ta bi terslik var sanki.
Konunun kendisi ters geldi bana 😅 randevu defterleri de vardır 😂😂😂 "bu akşam sizinle cinsi münasebet kurmak için randevu defterime bakıp boşluk yaratmaya çalışaceğim" gibi diyaloglar kuruyor olabilirler sgshsha

Sen anne olmak istiyorsun ama belki o hazir degildir. O da baba olacak sonucta. Daha yeni evliymissiniz ne bu acele? Cocuk gibi istiyorum da istiyorum nedir

Bir kaç aylık evlilikte çocuk istemeyecek kadar akıllı bir kocan olduğun için mutlu olmalısın.
Bunun akıllı lıkla alakası yok yalniz. Her erkek 25 yasinda evlenmiyor öyle .her erkek ergen de degil. Mesela benim kocam. Evlenmeden önceden beri istiyordu konuşuyorduk,zar zor oldu zaten ve 2,5 senelik evliyim hic korumadım . Bunun akılla ne ilgisi var hemen cocuk isteyen erkek aptal mi cok saçma

Esiniz cok hakli,
Siz cocuk sahibi olsaniz onu kullanip esinize hayati dar etme ihtimaliniz cok.
Konudan cikarimim budur.
Ben yazmadan, Alys yazmış zaten.

Ek olarak oruç konusunda adama suç atmanın manası yok. Biraz tutamamanızın sebebi olarak eşiniz yüzünden olmuş gibi yansıtmışsınız. Ee aranızda da bir şey olmadıysa duşla orucun da ne alaka olduğunu çözemedim 🤔

Bu konu üzerinde esas durmamın sebebi de çocuk sizin evliliğinizi bitirir. Çünkü, hem evliliğiniz tam oturmamış hem de çocuktan sonra cinsel hayatınız derinden sarsılır.

Öncelikle fake değilim çok söyleyen olmuş. İsmim gerçek değil evet ama yaşım ve diğer her şey gerçek. Size de eyvallah herkes anne olurken siz de buna karşı çıktınız. Demek ki ben böyle bir şeye layık değilim. Yazdıklarım çocukça olabilir çünkü apar topar o anki üzgün halimle yazdım. Düşünmeden. Herkesin çocuğu var arkadaşlarımın eşimin kardeşlerinin çevremde yaşıt olan herkesin hatta benden küçüklerin de. Ama benim kaderim de buna layık görülmemek. Evet virüs var biliyorum ben de bu zamanda çocuk olmaması gerektiğine inanıyorum ama işim gereği şimdi olmazsa 2 sene sonra olabilecek. Nedenini sormayın lütfen.
Kendinizi başkalarıyla kıyaslamak kendinize yapabileceğiniz en büyük acımasızlıklardan biri. O sizden küçükmüş ama çocuğu varmış, yaşıtlarınızın hepsinin varmış boşverin gitsin. Zaman herkese eşit davranan, herkese aynı şeyleri katan ve herkesten aynı şeyleri götüren bir mefhum değil. Herkesin kendi içinde bir zamanı var. Bir süre önce okuduğum bir yazıda şöyle ifade ediliyordu bu durum:
New York California'dan 3 saat ileride ancak bu California'yı yavaş yapmaz.
Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için 5 sene bekler.
Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında CEO olup 90'ı görür.
Kimi evlenirken kimi bekar kalır.
Obama 55 yaşında emekli oldu Trump 70 yaşında görevine başladı.
Bu dünyadaki herkes "kendi zamanına" göre yaşar.
Etrafındaki bazı insanlar senden bir adım önde görünebilir, bazıları ise senin gerinde gözükebilir.
Ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
Onlara kıskançlık da besleme, taklit de etme.
Onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
Yani sakin ol.
Geç kalmadın.
Erken de değil.

Ben yazmadan, Alys yazmış zaten.

Ek olarak oruç konusunda adama suç atmanın manası yok. Biraz tutamamanızın sebebi olarak eşiniz yüzünden olmuş gibi yansıtmışsınız. Ee aranızda da bir şey olmadıysa duşla orucun da ne alaka olduğunu çözemedim 🤔

Bu konu üzerinde esas durmamın sebebi de çocuk sizin evliliğinizi bitirir. Çünkü, hem evliliğiniz tam oturmamış hem de çocuktan sonra cinsel hayatınız derinden sarsılır.
Cinsel hayatımız yok ki benim gençliğimi bitirdi gecelik gösteririm o ne der cinsel hayatımız mı var ki

Hasta değilim. Size karşı bir düşmanlığım da yok. Benim düşmanlığım şöyle bir durumda bunca risk varken hepsini hiçe sayarak çocuk diye diretmenize neden olan bilinçsizliğe, umursamazlığa, cahilliğe.
Yeter korona korona on yıl onu bekleyecek değilim

Cinsel hayatımız yok ki benim gençliğimi bitirdi gecelik gösteririm o ne der cinsel hayatımız mı var ki
Siz neden başlatmıyorsunuz?
soruma da cevap vermemişsiniz tekrar soruyorum. akşam sevişmek istediniz diyelim söylemenize gerek mi var? Kucağına oturursunuz öpersiniz başka şeyler yaparsınız olay seksle biter. Bu sizin elinizde. Surat asıp trip atıp, çocuğa layık görmedi diye arabeske bağlayacağınıza neden gidip siz başlatmıyorsunuz? Ciddi anlamda saçma ve çocukça. Sevişmek isteyip fe kenarda surat aslıp oturmak.

Ayda veya haftada kaç kez? Ayrıca bugüne dek kocama gecelik göstermedim, toplasanız 7.5 yıllık evlilikte 5 kere falan giyinmişimdir. Tabii herkesin tercihi farklı. Bana göre sevişmek için geceliğe gerek yok, bakışı yetiyor insanın zaten.

Olmayan bebek icin istenmiyoruz demeyin bnce suanki sorununuz eşinizn belki de baba olmaya hazir olmayisi sakin olun ve esinizle bebek konusunu detayli konusun isteyip istemedigi onemli cunku

Yeter korona korona on yıl onu bekleyecek değilim
Neden 10 yıl bekleyesiniz, bilimsel veriler çok yakında virüsün pik noktasına ulaşacağını söylüyor. Hem şimdi olsa doğru düzgün doktora gidemeyeceksiniz bu kadar hassas bir dönemde, durum riskli, çocuğun sağlıklı büyüyebileceği bir ortam yok. Bu virüsün ekonomik etkileri ne olacak, alınması gereken önlemler ne olacak görüp ondan sonra tam anlamıyla hazır bir biçimde bebeği karşılamak daha doğru olmaz mı?

Konunun kendisi ters geldi bana 😅 randevu defterleri de vardır 😂😂😂 "bu akşam sizinle cinsi münasebet kurmak için randevu defterime bakıp boşluk yaratmaya çalışaceğim" gibi diyaloglar kuruyor olabilirler sgshsha
Alakasız olacak ama profildeki minik çok sevimli maşallah uzak doğulu bebekler gibi. Allah bahtını açık etsin.

Neden 10 yıl bekleyesiniz, bilimsel veriler çok yakında virüsün pik noktasına ulaşacağını söylüyor. Hem şimdi olsa doğru düzgün doktora gidemeyeceksiniz bu kadar hassas bir dönemde, durum riskli, çocuğun sağlıklı büyüyebileceği bir ortam yok. Bu virüsün ekonomik etkileri ne olacak, alınması gereken önlemler ne olacak görüp ondan sonra tam anlamıyla hazır bir biçimde bebeği karşılamak daha doğru olmaz mı?
İşimden dolayı mayıs ayında olmazsa 2 sene olmuyor işimle alakalı

Siz neden başlatmıyorsunuz?
soruma da cevap vermemişsiniz tekrar soruyorum. akşam sevişmek istediniz diyelim söylemenize gerek mi var? Kucağına oturursunuz öpersiniz başka şeyler yaparsınız olay seksle biter. Bu sizin elinizde. Surat asıp trip atıp, çocuğa layık görmedi diye arabeske bağlayacağınıza neden gidip siz başlatmıyorsunuz? Ciddi anlamda saçma ve çocukça. Sevişmek isteyip fe kenarda surat aslıp oturmak.
Yaptım. Hep ben yapiyorum. Hep ben gidiyorum. Dün de gittim yatsıdan sonra dedi ben de gidip hazırlandım ama yatsıdan sonra yine istemedi

Back
X