- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Guzideakyol
Konunun kendisi ters geldi banaÇay sonlu sürpriz. Saatli,randevulu,programlı bol çaylı bebek yapma ekşını :)) Başlık ta bi terslik var sanki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun kendisi ters geldi banaÇay sonlu sürpriz. Saatli,randevulu,programlı bol çaylı bebek yapma ekşını :)) Başlık ta bi terslik var sanki.
Bunun akıllı lıkla alakası yok yalniz. Her erkek 25 yasinda evlenmiyor öyle .her erkek ergen de degil. Mesela benim kocam. Evlenmeden önceden beri istiyordu konuşuyorduk,zar zor oldu zaten ve 2,5 senelik evliyim hic korumadım . Bunun akılla ne ilgisi var hemen cocuk isteyen erkek aptal mi cok saçmaBir kaç aylık evlilikte çocuk istemeyecek kadar akıllı bir kocan olduğun için mutlu olmalısın.
Ben yazmadan, Alys yazmış zaten.Esiniz cok hakli,
Siz cocuk sahibi olsaniz onu kullanip esinize hayati dar etme ihtimaliniz cok.
Konudan cikarimim budur.
Bana ne bana ne ben de istiyom.Herkesin çocuğu var arkadaşlarımın eşimin kardeşlerinin çevremde yaşıt olan herkesin hatta benden küçüklerin de.
Ama benim kaderim de buna layık görülmemek.
Kendinizi başkalarıyla kıyaslamak kendinize yapabileceğiniz en büyük acımasızlıklardan biri. O sizden küçükmüş ama çocuğu varmış, yaşıtlarınızın hepsinin varmış boşverin gitsin. Zaman herkese eşit davranan, herkese aynı şeyleri katan ve herkesten aynı şeyleri götüren bir mefhum değil. Herkesin kendi içinde bir zamanı var. Bir süre önce okuduğum bir yazıda şöyle ifade ediliyordu bu durum:Öncelikle fake değilim çok söyleyen olmuş. İsmim gerçek değil evet ama yaşım ve diğer her şey gerçek. Size de eyvallah herkes anne olurken siz de buna karşı çıktınız. Demek ki ben böyle bir şeye layık değilim. Yazdıklarım çocukça olabilir çünkü apar topar o anki üzgün halimle yazdım. Düşünmeden. Herkesin çocuğu var arkadaşlarımın eşimin kardeşlerinin çevremde yaşıt olan herkesin hatta benden küçüklerin de. Ama benim kaderim de buna layık görülmemek. Evet virüs var biliyorum ben de bu zamanda çocuk olmaması gerektiğine inanıyorum ama işim gereği şimdi olmazsa 2 sene sonra olabilecek. Nedenini sormayın lütfen.
Cinsel hayatımız yok ki benim gençliğimi bitirdi gecelik gösteririm o ne der cinsel hayatımız mı var kiBen yazmadan, Alys yazmış zaten.
Ek olarak oruç konusunda adama suç atmanın manası yok. Biraz tutamamanızın sebebi olarak eşiniz yüzünden olmuş gibi yansıtmışsınız. Ee aranızda da bir şey olmadıysa duşla orucun da ne alaka olduğunu çözemedim
Bu konu üzerinde esas durmamın sebebi de çocuk sizin evliliğinizi bitirir. Çünkü, hem evliliğiniz tam oturmamış hem de çocuktan sonra cinsel hayatınız derinden sarsılır.
Komik değilKonunun kendisi ters geldi banarandevu defterleri de vardır
"bu akşam sizinle cinsi münasebet kurmak için randevu defterime bakıp boşluk yaratmaya çalışaceğim" gibi diyaloglar kuruyor olabilirler sgshsha
Yeter korona korona on yıl onu bekleyecek değilimHasta değilim. Size karşı bir düşmanlığım da yok. Benim düşmanlığım şöyle bir durumda bunca risk varken hepsini hiçe sayarak çocuk diye diretmenize neden olan bilinçsizliğe, umursamazlığa, cahilliğe.
Siz neden başlatmıyorsunuz?Cinsel hayatımız yok ki benim gençliğimi bitirdi gecelik gösteririm o ne der cinsel hayatımız mı var ki
Ayda veya haftada kaç kez? Ayrıca bugüne dek kocama gecelik göstermedim, toplasanız 7.5 yıllık evlilikte 5 kere falan giyinmişimdir. Tabii herkesin tercihi farklı. Bana göre sevişmek için geceliğe gerek yok, bakışı yetiyor insanın zaten.Cinsel hayatımız yok ki benim gençliğimi bitirdi gecelik gösteririm o ne der cinsel hayatımız mı var ki
Neden 10 yıl bekleyesiniz, bilimsel veriler çok yakında virüsün pik noktasına ulaşacağını söylüyor. Hem şimdi olsa doğru düzgün doktora gidemeyeceksiniz bu kadar hassas bir dönemde, durum riskli, çocuğun sağlıklı büyüyebileceği bir ortam yok. Bu virüsün ekonomik etkileri ne olacak, alınması gereken önlemler ne olacak görüp ondan sonra tam anlamıyla hazır bir biçimde bebeği karşılamak daha doğru olmaz mı?Yeter korona korona on yıl onu bekleyecek değilim
Alakasız olacak ama profildeki minik çok sevimli maşallah uzak doğulu bebekler gibi. Allah bahtını açık etsin.Konunun kendisi ters geldi banarandevu defterleri de vardır
"bu akşam sizinle cinsi münasebet kurmak için randevu defterime bakıp boşluk yaratmaya çalışaceğim" gibi diyaloglar kuruyor olabilirler sgshsha
Bekleme arkadaşım. Virüs bulaşsın sana da bebeğine de kocana da. Doğal seleksiyon.Yeter korona korona on yıl onu bekleyecek değilim
İşimden dolayı mayıs ayında olmazsa 2 sene olmuyor işimle alakalıNeden 10 yıl bekleyesiniz, bilimsel veriler çok yakında virüsün pik noktasına ulaşacağını söylüyor. Hem şimdi olsa doğru düzgün doktora gidemeyeceksiniz bu kadar hassas bir dönemde, durum riskli, çocuğun sağlıklı büyüyebileceği bir ortam yok. Bu virüsün ekonomik etkileri ne olacak, alınması gereken önlemler ne olacak görüp ondan sonra tam anlamıyla hazır bir biçimde bebeği karşılamak daha doğru olmaz mı?
Yaptım. Hep ben yapiyorum. Hep ben gidiyorum. Dün de gittim yatsıdan sonra dedi ben de gidip hazırlandım ama yatsıdan sonra yine istemediSiz neden başlatmıyorsunuz?
soruma da cevap vermemişsiniz tekrar soruyorum. akşam sevişmek istediniz diyelim söylemenize gerek mi var? Kucağına oturursunuz öpersiniz başka şeyler yaparsınız olay seksle biter. Bu sizin elinizde. Surat asıp trip atıp, çocuğa layık görmedi diye arabeske bağlayacağınıza neden gidip siz başlatmıyorsunuz? Ciddi anlamda saçma ve çocukça. Sevişmek isteyip fe kenarda surat aslıp oturmak.
İşiniz sevişmenize mi engel anlamadım.İşimden dolayı mayıs ayında olmazsa 2 sene olmuyor işimle alakalı