Beni istemeyen elbette çocuğumu da istemez

Şimdi gebe kalmış olsan kontroller için hastaneye gitmek zorunda kalacaksın. Ben kronik hastalığım olmasına ve her ay rutin kontrollerim tahlillerim olmasına rağmen gitmiyorum gidemiyorum daha doğrusu sen nasıl yapacaksın. Çocuk için risk senin için risk bilemiyorum.

Gercekten saka yaptiginizi zannettim
Gercekmissiniz
Olmayan bebege giysi almak falan bilemedim. Cidden bazi kadinlar anne olmak amaciyla dunyaya geliyor bence. Bu nedir yani tamam cocuk istersin de arkadasim nedir bu?
Rabbım vermedi mi de vermiyor, bunu da arada hatırlamak gerekiyor.

Rabbım vermedi mi de vermiyor, bunu da arada hatırlamak gerekiyor.
Kendimden suphe ediyorum artik. Bu arkadaslar kadinsa ben neyim? Cocuk sahibi olmadan once boyle degildim ya,hani cocugun var tuzun kuru nasilsa demesinler. Cocuk ha cocuk diye ölmedim,nasip oldu oldu yani,olmasaydi da niye demezdim. Hayati zorlastirmaktan baska bir ise yaramiyor

Hayırlı Ramazanlar herkese...
Zor günlerden geçiyoruz derdin bu mu dediğinizi duyar gibi oldum şimdiden. Kim bilir kaç tane derdim var ama ben sizinle şu an içimi yiyip bitiren içimden kaynar sular akmasına neden olan, ki sanırım bu içi yanmak oluyor, derdimi paylaşmak istiyorum.

Daha birkaç aylık evliyim. Normalde 1 sene çocuk istemiyorduk. Borçlarımız vardı. Eşim de bu konuda böyle düşünüyordu.
Sonra ben bir bebeğimin olmasını istedim. Zaten adetlerim düzensizdi doktor sorun yok dese de ben endişeliyim. Bir an önce bebeğim olmasını istedim. Çocukları çok seviyorum çocuklarla çocuk olurum oynarım.
Evde çiçeklerim var kuş aldık ama ben bir bebek istiyorum. Erken evet ama istiyorum engel olamıyorum. Hatta bebek kıyafetleri bile alıyorum. Eşim bebeği istiyor mu istemiyor mu anlamadım bir istiyor gibi bir de istemiyor gibi.
Bir kere kavga esnasında çocuk olsun da hayatımız iyice zindan olsun çocuğu kullan demisti sonrasında sinirle söylediğini açıkladı. Doğum kontrol hapı içtim birkaç gün içme demedi bırakınca kafana göre bırakıyorsun dedi.
Her neyse bu ay bebek yapmayı denemeye karar verdik ama Haziran ayında bırakacaktık çünkü işimden dolayı hamilelik süreci çok zor geçecekti. Burası biraz karışık boş verin.

Ramazan olduğu için birer gün arayla deneyelim dedik oruçtan dolayı yorgun olduğumuz için. Dün akşam önce bana sırnaştı yatsıdan sonra benimsin filan dedi.
Telefonda bir uygulama var yumurtlama dönemi için. O ne durumda hala düşük mü dedi ben de baktım orta olmuştu gebelik ihtimali. Normalde bunu duyunca daha da beraber olur değil mi insan...
Ben de hazırlandım salak gibi gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum.... İç çamaşır giydim filan sonra üstüne pijamamı giydim daha zaman vardı çünkü. Sonra yatsıyı kıldı çayı getirsene soğuyor dedi. Çay içtik yine yaklaşma filan yok ben de bu arada duşa girmedim nasılsa beraber olucaz diye. Saat 12 oldu yatağıma gittim peşime geliyor ben de istemedim o saatte istemeyeceğimi biliyor uykumun geldiğini. Bana ee sen çay getirdin film açmıssın dedi öyle uyudum oruç da tutamadım duş almadığım için.
Bugün öğlen gelmis duşa gir yine oruç tutamazsın diyor yani bu gece de bir şey olmayacak...
Ben de odama geldim ağlıyorum beni de bebeği de istemiyor erkekler bebek için hevesli olur ki o da istiyor gibi bazen artık bebek istiyorum diyor sürekli kızımız olursa şöyle böyle diyor demek yalanmış.
Bu arada geceliklere ilgisi yok birkaç tane gösterdim alayım diye bu ne böyle dedi. O kadar çirkin biri olduğumu düşünmüyordum...
İstenmiyoruz ben ve daha ortada olmayan bebeğim bu eve ait değilmişiz gibi .Ben değil başka kadın olsa sürekli hadi çocuk yapalım derdi sürekli beraber olmak isterdi bir de utanmadan yanıma geldi az önce dün aksamdan beri bir derdin var diyor... Kadınlık gururum yerlerde. Beni istemeyeni ben de istemem :KK43:(((( Bebeğime de o kadar elbise almıştım kendime almadım ona aldım o kadar istiyorum anne olmayı ama hak etmemsiz ben anne olmayı bebeğim de onun evladı olmayı...
Buyuk ihtimal fake adı soyadıyla acmıs dikkat edın

Kendimden suphe ediyorum artik. Bu arkadaslar kadinsa ben neyim? Cocuk sahibi olmadan once boyle degildim ya,hani cocugun var tuzun kuru nasilsa demesinler. Cocuk ha cocuk diye ölmedim,nasip oldu oldu yani,olmasaydi da niye demezdim. Hayati zorlastirmaktan baska bir ise yaramiyor
Yeter korona korona on yıl onu bekleyecek değilim
Yeter diyecek kadar emin olacagına, kul kurarmıs kader gülermiş diye bir soz varya boyle durumlarda soylenır heralde.
Garantisi var ve korona korona umrunda degıl, sevısecek ve olacak. Oyle saniyor.

Bunun akıllı lıkla alakası yok yalniz. Her erkek 25 yasinda evlenmiyor öyle .her erkek ergen de degil. Mesela benim kocam. Evlenmeden önceden beri istiyordu konuşuyorduk,zar zor oldu zaten ve 2,5 senelik evliyim hic korumadım . Bunun akılla ne ilgisi var hemen cocuk isteyen erkek aptal mi cok saçma

Akılla alakası şu şekilde, bir insanla aynı evde yaşamakla sevgili olmak arasında koca bir dağ vardır. Sevgiliyken aynı evde yaşamış olsanız dahi kocaman bir dağ vardır. Bunu düşünebilen insan da zeki olmasa dahi düşünebilen birisidir. İlk 3 ayda çocuk yapmaya karar vermek benim için saçmalık. Kaldı ki erkek arkadaşım 29 yaşında. En az bir sene ev içinde çiftler birbirini tanımalı sonra "çocuğum için dayanıyorum" çiftlerine dönmek istemem.

Bana karnına kurdela bağlayıp kocasına hamile olduğunu söylemek isteyen üye gibi geldi.

Eğer gerçekse durum daha vahim, bu şekilde yaşanmaz. Adam napsın sen daha büyümemişsin. Bu ne naz bu ne kapris. Burada yaşını sorana bile "konu bu mu fikirlerime önem verin" diye atar yapıyorsun bacım. Ne 26si 17 ya varsın ya yoksun. Üstelik olmamış bebeğe kıyafet almak nedir, olacağından nasıl eminsin?

İşimden dolayı mayıs ayında olmazsa 2 sene olmuyor işimle alakalı
Ben elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Artık bundan sonrası sizin aklınıza, vicdanınıza kalmış. Yine de eklemeden geçemeyeceğim Purkinj Purkinj kullanıcı adlı doktor hanım benzer bir konuda bununla ilgili olabilecek en iyi açıklamayı yapmıştı.
Koronada bebek denemesi diye bir konuydu sanırım. Bir kez okuyun lütfen. Doktor hanımın profilinden mesajlar kısmına girdiğinizde ikinci sırada karşınıza çıkacak.

İşiniz sevişmenize mi engel anlamadım.
Yani 2 sene olmayacaksa bu esnada 9 ay gebelik, sonra annelik iznini nasıl kaldırıyor iş?
Şimdi olursa izne ayrılıcam 7 ay sonra böylelikle iş geçici olarak ortadan kalkmış olacak ama 7 ay sonra bir şey var o süreçte izne ayrılırsam işimden olurum tamamen. Biraz karışık.

Ben de duş konusuna takıldım.
Duş almak için seks yapmayı mı bekliyorsun gerçekten? Zaman eskilerin haftada bir yıkandığı zaman değil.
Zaten biliyor olman gerekiyor ama hem seksten önce hem sonra duş alman gerekir. Sadece sonrasında yapiyorsan adamın neden istemediği de belli. Ben olsam asla istemezdim mesela.

sizin hemen cocuk istemek nasil hakkinizsa onunda hemen cocuk istememesi en doğal hakki.
konudan sizi istemedigini bebeginizi istemedigini baaka kadin olsa cocuk cocuk diye pesinde dolanacagini nasil cikardiniz anlamadim.
abartiyorsunuz bence

Çocukla çıcuk olabilirsin belkide o çocuğun birde kolik olursa atak diş döneminde kocana Allah sabır versin bir tek bunu demek geldi içimden

"cinsel hayatımız yok zaten " diyorsun, önce onu düzeltip sonra çocuk yapmanız gerekmiyor mu ? yani düzenli cinsel hayatı olmayan bir çiftin zaten çocuğunun olmas zor bir ihtimal...ayrıca adamın ramazan dolayısıyla libidosu düşmüş olabilir hergün hem oruç tut hem 1 cüz bitir, namazı da düzenli kılıyorsa sevişecek zaman kalmıyordur...bilemedim...

Back
X