• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni istemeyen elbette çocuğumu da istemez

Bunlar konu değil şu an ben çocuk istiyorum doğru olup olmaması değil konu fikrime saygı lütfen
Tek basina oluyorsa sadece senin istemen yeter tabi.. kac senelik evliyim ne cocuk ne de seks zamani plani yaptim.. kendiliginden gelisti.. hadi birseyler yapalim demedik bile.. isteyen girişti karşı da tamam sa devamı geldi değil se yarıda bıraktık.. planlayinca olmuyor.. küsulecek şey de degil.. sürekli kaçıyorsa seni istemediği anlamına gelir.. ama arada oluyorsa seni istemediginden değil de başka sebeptir hatta sebebi bile yoktur cani istemez sadece, yorgunluk uyku.. seni istemediğine kanaat getirmen için başka şeyler de olması lazım.. bir de daha yeni evlisiniz yaslariniz gec degilse biraz evliligin tadini çıkarın

Yorumları okuyamadım, çocuk kısmı da ilgimi çekmedi.
Kaç sevişmede bir duş alıyorsun ben onu anlamadım.
Koca namazlı niyazlı , sen gusülsüz mü geziyorsun🤪
Oruç tutmak için günlerce sevişip abdest almayı beklemek ha Allahım güçlü duramıyorum 😂😂😂

Ben koca hikayede neden dus almadim zaten seksten sonra yaparim a takildim enn nefret ettigim seydir seksten once dus almamak seksi kiyafet parfum bla Bla once temizlik

Bu arada sizin evlilik sallantida yani daha oturmamis kocandan once sen al askiya Herifin ne istedigi belli deil benim olacaksın diyo cay iciyo bir gun bebegimiz olsun obur gun Dur bu ramazanda ciksin dusunuruz isin zor hele birak bi zaman ver sadece senin deil onunda söz soyleme hakki var sen bebekte bebek die baski yapinca oda ne diceni bilememis Yasin erken diyorum çünkü kucuk oldugun apacik ortada

Öncelikle fake değilim çok söyleyen olmuş. İsmim gerçek değil evet ama yaşım ve diğer her şey gerçek. Size de eyvallah herkes anne olurken siz de buna karşı çıktınız. Demek ki ben böyle bir şeye layık değilim. Yazdıklarım çocukça olabilir çünkü apar topar o anki üzgün halimle yazdım. Düşünmeden. Herkesin çocuğu var arkadaşlarımın eşimin kardeşlerinin çevremde yaşıt olan herkesin hatta benden küçüklerin de. Ama benim kaderim de buna layık görülmemek. Evet virüs var biliyorum ben de bu zamanda çocuk olmaması gerektiğine inanıyorum ama işim gereği şimdi olmazsa 2 sene sonra olabilecek. Nedenini sormayın lütfen.
Layık gorulmemek falan diyosunuzda sanki hiç çocuğunuz olmayacak herşey bitmiş gibi konuşuyorsunuz olaya çok duygusal yaklaşıp adamı daraltmissiniz gibi. Eşinizle düzgün bir şekilde konuşup anlaşsaniz bence daha iyi olur bu şekilde birbirinizi anlamiyorsunuz gibi geldi

Cinsel hayatımız yok ki benim gençliğimi bitirdi gecelik gösteririm o ne der cinsel hayatımız mı var ki
Hah iste diyoruzki bu evlilik tirtlar bebekle dahada zor olur once bir gidisata bak ablasi ha kuzum bebek kacmiyor genç anne olmaktansa bilgili tecrubeli olgun bir annis olursun OK

Layık gorulmemek falan diyosunuzda sanki hiç çocuğunuz olmayacak herşey bitmiş gibi konuşuyorsunuz olaya çok duygusal yaklaşıp adamı daraltmissiniz gibi. Eşinizle düzgün bir şekilde konuşup anlaşsaniz bence daha iyi olur bu şekilde birbirinizi anlamiyorsunuz gibi geldi
Ayy daral geldi vallaha çok fazla asiriii abartiyor

Konu sahibi gerçeksen eğer baymışsın sen damadı. 70 lerde gibisin. Konuna bakınca Gelin evi programlarında kurdelalı tepsiler, kabarık nişanlık, damat arkadaşlarının ayva hediyesi gibi şeyler göründü gözüme. (Bunlardan derleme yapıp bu konuyu açmışsın gibi). Bi gün durmacaya karar vermece, yumurtalık kontrolü ayyy adam soğur. Böyle yapma çok itici

Hayırlı Ramazanlar herkese...
Zor günlerden geçiyoruz derdin bu mu dediğinizi duyar gibi oldum şimdiden. Kim bilir kaç tane derdim var ama ben sizinle şu an içimi yiyip bitiren içimden kaynar sular akmasına neden olan, ki sanırım bu içi yanmak oluyor, derdimi paylaşmak istiyorum.

Daha birkaç aylık evliyim. Normalde 1 sene çocuk istemiyorduk. Borçlarımız vardı. Eşim de bu konuda böyle düşünüyordu.
Sonra ben bir bebeğimin olmasını istedim. Zaten adetlerim düzensizdi doktor sorun yok dese de ben endişeliyim. Bir an önce bebeğim olmasını istedim. Çocukları çok seviyorum çocuklarla çocuk olurum oynarım.
Evde çiçeklerim var kuş aldık ama ben bir bebek istiyorum. Erken evet ama istiyorum engel olamıyorum. Hatta bebek kıyafetleri bile alıyorum. Eşim bebeği istiyor mu istemiyor mu anlamadım bir istiyor gibi bir de istemiyor gibi.
Bir kere kavga esnasında çocuk olsun da hayatımız iyice zindan olsun çocuğu kullan demisti sonrasında sinirle söylediğini açıkladı. Doğum kontrol hapı içtim birkaç gün içme demedi bırakınca kafana göre bırakıyorsun dedi.
Her neyse bu ay bebek yapmayı denemeye karar verdik ama Haziran ayında bırakacaktık çünkü işimden dolayı hamilelik süreci çok zor geçecekti. Burası biraz karışık boş verin.

Ramazan olduğu için birer gün arayla deneyelim dedik oruçtan dolayı yorgun olduğumuz için. Dün akşam önce bana sırnaştı yatsıdan sonra benimsin filan dedi.
Telefonda bir uygulama var yumurtlama dönemi için. O ne durumda hala düşük mü dedi ben de baktım orta olmuştu gebelik ihtimali. Normalde bunu duyunca daha da beraber olur değil mi insan...
Ben de hazırlandım salak gibi gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum.... İç çamaşır giydim filan sonra üstüne pijamamı giydim daha zaman vardı çünkü. Sonra yatsıyı kıldı çayı getirsene soğuyor dedi. Çay içtik yine yaklaşma filan yok ben de bu arada duşa girmedim nasılsa beraber olucaz diye. Saat 12 oldu yatağıma gittim peşime geliyor ben de istemedim o saatte istemeyeceğimi biliyor uykumun geldiğini. Bana ee sen çay getirdin film açmıssın dedi öyle uyudum oruç da tutamadım duş almadığım için.
Bugün öğlen gelmis duşa gir yine oruç tutamazsın diyor yani bu gece de bir şey olmayacak...
Ben de odama geldim ağlıyorum beni de bebeği de istemiyor erkekler bebek için hevesli olur ki o da istiyor gibi bazen artık bebek istiyorum diyor sürekli kızımız olursa şöyle böyle diyor demek yalanmış.
Bu arada geceliklere ilgisi yok birkaç tane gösterdim alayım diye bu ne böyle dedi. O kadar çirkin biri olduğumu düşünmüyordum...
İstenmiyoruz ben ve daha ortada olmayan bebeğim bu eve ait değilmişiz gibi .Ben değil başka kadın olsa sürekli hadi çocuk yapalım derdi sürekli beraber olmak isterdi bir de utanmadan yanıma geldi az önce dün aksamdan beri bir derdin var diyor... Kadınlık gururum yerlerde. Beni istemeyeni ben de istemem :((((( Bebeğime de o kadar elbise almıştım kendime almadım ona aldım o kadar istiyorum anne olmayı ama hak etmemsiz ben anne olmayı bebeğim de onun evladı olmayı...
Dalga mi gecion gerçekten bu derdin mi var?Ne ait olmasi ne istememesi ortada daha ne var?Galiba regl donemindesin kizz bu nasil dertt ne kadar büyütmüssun😅Bosver benimki de baslarda cocuk istemiodu erkekler boyle biz kadinlar gibi degil.Sen kadat duygusal dusunemiolar bile

Allah eşine sabır versin .
Olmayan çocuğunu ve karısını istemeyen bir eş
Dedigini almayı unutan bir eş için kırılan kadınlık gururu .
Yatsıyı beklediği için suçlanan bir eş
Bu bahane ile tutulmayan bir oruç .
Doğmamış çocuğa kayafet al 😒
Kuzum sende yaş kaç cidden ?
Ben olsam arkama bakmadan kaçarım herşeye bir bahanen var kocan hep haksız .. ne dememiz i bekliyorsun ayy canım haklısın yazık sana mı . Sen bol bol ağla belki aklın yerine gelir .
Ha arkadaşlar korona demiş haklılar ama sen onuda anlamamissin .şuan 10 haftalık hamileyim ve sadce 1 kez kontrole gidebildim . Daha kalp atışını duymadık . Bu sendeki ne bencillik . 😠

26 yaşındayım ben genç yaşta anne olmak istiyorum hepsi bu
Geç bile kalmışsın benm torunum vaedı 26yaşındayken🤪akışına bırak biraz çok takarsan sıkıntı olur canm.. Her güzel şey vaktinin esiridir.. Sen heegün yapsanda olmayacaksa şuan olmaz ama ayda bi defa yapsan olacaksa olur zaten.. Şu mübarek ramazan günü böyle şeyler için üzme sevdiğini 👍👏

Öncelikle fake değilim çok söyleyen olmuş. İsmim gerçek değil evet ama yaşım ve diğer her şey gerçek. Size de eyvallah herkes anne olurken siz de buna karşı çıktınız. Demek ki ben böyle bir şeye layık değilim. Yazdıklarım çocukça olabilir çünkü apar topar o anki üzgün halimle yazdım. Düşünmeden. Herkesin çocuğu var arkadaşlarımın eşimin kardeşlerinin çevremde yaşıt olan herkesin hatta benden küçüklerin de. Ama benim kaderim de buna layık görülmemek. Evet virüs var biliyorum ben de bu zamanda çocuk olmaması gerektiğine inanıyorum ama işim gereği şimdi olmazsa 2 sene sonra olabilecek. Nedenini sormayın lütfen.
Of of of tam drama queen bu hanimabla. Ablacım böyle çarpık düşünmeye devam edersen fazla yaşamaz ve etrafındakileri de fazla yaşarmazsın sen.

Hayırlı Ramazanlar herkese...
Zor günlerden geçiyoruz derdin bu mu dediğinizi duyar gibi oldum şimdiden. Kim bilir kaç tane derdim var ama ben sizinle şu an içimi yiyip bitiren içimden kaynar sular akmasına neden olan, ki sanırım bu içi yanmak oluyor, derdimi paylaşmak istiyorum.

Daha birkaç aylık evliyim. Normalde 1 sene çocuk istemiyorduk. Borçlarımız vardı. Eşim de bu konuda böyle düşünüyordu.
Sonra ben bir bebeğimin olmasını istedim. Zaten adetlerim düzensizdi doktor sorun yok dese de ben endişeliyim. Bir an önce bebeğim olmasını istedim. Çocukları çok seviyorum çocuklarla çocuk olurum oynarım.
Evde çiçeklerim var kuş aldık ama ben bir bebek istiyorum. Erken evet ama istiyorum engel olamıyorum. Hatta bebek kıyafetleri bile alıyorum. Eşim bebeği istiyor mu istemiyor mu anlamadım bir istiyor gibi bir de istemiyor gibi.
Bir kere kavga esnasında çocuk olsun da hayatımız iyice zindan olsun çocuğu kullan demisti sonrasında sinirle söylediğini açıkladı. Doğum kontrol hapı içtim birkaç gün içme demedi bırakınca kafana göre bırakıyorsun dedi.
Her neyse bu ay bebek yapmayı denemeye karar verdik ama Haziran ayında bırakacaktık çünkü işimden dolayı hamilelik süreci çok zor geçecekti. Burası biraz karışık boş verin.

Ramazan olduğu için birer gün arayla deneyelim dedik oruçtan dolayı yorgun olduğumuz için. Dün akşam önce bana sırnaştı yatsıdan sonra benimsin filan dedi.
Telefonda bir uygulama var yumurtlama dönemi için. O ne durumda hala düşük mü dedi ben de baktım orta olmuştu gebelik ihtimali. Normalde bunu duyunca daha da beraber olur değil mi insan...
Ben de hazırlandım salak gibi gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum.... İç çamaşır giydim filan sonra üstüne pijamamı giydim daha zaman vardı çünkü. Sonra yatsıyı kıldı çayı getirsene soğuyor dedi. Çay içtik yine yaklaşma filan yok ben de bu arada duşa girmedim nasılsa beraber olucaz diye. Saat 12 oldu yatağıma gittim peşime geliyor ben de istemedim o saatte istemeyeceğimi biliyor uykumun geldiğini. Bana ee sen çay getirdin film açmıssın dedi öyle uyudum oruç da tutamadım duş almadığım için.
Bugün öğlen gelmis duşa gir yine oruç tutamazsın diyor yani bu gece de bir şey olmayacak...
Ben de odama geldim ağlıyorum beni de bebeği de istemiyor erkekler bebek için hevesli olur ki o da istiyor gibi bazen artık bebek istiyorum diyor sürekli kızımız olursa şöyle böyle diyor demek yalanmış.
Bu arada geceliklere ilgisi yok birkaç tane gösterdim alayım diye bu ne böyle dedi. O kadar çirkin biri olduğumu düşünmüyordum...
İstenmiyoruz ben ve daha ortada olmayan bebeğim bu eve ait değilmişiz gibi .Ben değil başka kadın olsa sürekli hadi çocuk yapalım derdi sürekli beraber olmak isterdi bir de utanmadan yanıma geldi az önce dün aksamdan beri bir derdin var diyor... Kadınlık gururum yerlerde. Beni istemeyeni ben de istemem :KK43:(((( Bebeğime de o kadar elbise almıştım kendime almadım ona aldım o kadar istiyorum anne olmayı ama hak etmemsiz ben anne olmayı bebeğim de onun evladı olmayı...
Okur misniz bilmem öncelikle doğum kontrol ilacı kullanmışsiniz bırakmışsiniz kafanıza göre kullanıp bırakamazsiniz. Hormon ilacı bu . Dr denetiminde başlayıp bırakın. 3 ay korumanız gerek ilacı bıraktıktan sonra etkileri geçmesi için. Sonra bir Dr randevu alın. Kontrollerinizi yaptırın. Ondan sonra eşinize bana söz verdi unuttu diyorsunuz bir daha söyleyin daha yeni evlisiniz evlilikte herşeyin yeni olduğunu unutmayın. Küsmek yerine niyetinizi söyleyin. Bir de yumurtlama takibi için beraber olmasın askıya bırakın ki şu an mümkünse Dr gitmeyin çocuk çok ciddi sorumluluk ister. Erkekler kadınlar gibi değil kadınlar bazen Bebek için planlı yaparlar sevişmeyi ama erkekler yapmaz eşinize Bebek için seviştiğinizi söylerseniz bir süre sonra sevişmez sorun yaşarsınız.

Bakin ne güzel eşiniz kuran okuyormus falan sizde öyle yapsanız ramazan ramazan o iş gerçekten zor oluyorken bebek hele şu dönemlerde acele etmeyin anlıyorum sizi ama şimdi bencede zamanı değil

Back
X