Beni istemeyen elbette çocuğumu da istemez

Çocuk öyle, evde kuş var bilmem ne var çocuklarla oyun da oynayabiliyorum diyerek yapılacak bir şey değil. O oyuncak bebek. Çocuğun sorumluluğu yarım saat oynayarak bitseydi ortalıkta bu kadar psikolojisi bozuk birey olmazdı.

Eşinizin davranışlarını eleştireceğinize önce kendi çocuk fikrinizi gözden geçirin. Adam sizinle sevişmedi diye beni de olmayan çocuğumu da istemedi tribine girmişsiniz hemen. Hülya Koçyiğit koşuşu yapıp yatakta ağlamışsınızdır da Allah bilir Asla çocuk yapacak bilince ve olgunluğa sahip değilsiniz eşiniz haklı.

O kadar şeyin arasında söylemezsem de çatlarım “yatsıdan sonra benimsin” ne tür bir fantazi
 
Bence biz turk kadınları kendi içimizde kurup kendi içimizde yazıp ve birden bire oynuyoruz. Karşımızdaki erkeğin haberi olmadan kafamızda kuruyoruz. Ve saçma sapan üzülüyoruz . Erkekler böyle değil belki o an havasında değildi olmadı olabilir hayat yada evlilik seksden yada çocuktan ibaret degil bence akısına bırakın . Çocuğu da enine boyuna düşünün Esimle ben 6 yıldır beraberim ve bir buçuk yıldır da resmi olarak evliyiz ve ben hala kendimde o gücü göremiyorum.Kendinizi hazır hissediyorsanız eşinize de güveniyorsanız korunmayın ama akısına bırakın çocuk için de biseyler yapmayın bence . Ve son olarak ne düşünüyorsanız eşinize açıkça söyleyin onun söylediği biseye mi takıldınız bunu açıkça söyleyin sorun ona . Kırıldığınızı açıkça şöyleyin. Kafanızda büyütüp kurmayın iste o zaman sorunlar buyur v içinden umulmaz bir hal alır
 
Bunlar konu değil şu an ben çocuk istiyorum doğru olup olmaması değil konu fikrime saygı lütfen

İstiyorum
Anahtar yanlış bu
Siz istiyorsunuz diye her şey anında olacak değil, evlilik iki kişilik
Saygı demişken önce eşinize biraz saygı duymanız lazım, siz istiyorsunuz sevişilecek, siz istiyorsunuz çocuk yapılacak falan öyle olmuyor o işler
 
Ben de sandımki ikinci evlilik yapılacak ama adam çocuğu istemiyor. Ama konu bambaşka bir şeymiş. Konuya güldüm kusura bakmayın
Daha birkaç aylık evlisiniz bu ne tavırlar ya. Önce kocanı evliliğini bir yaşa bakalım düşündüğünüz gibi bir sene geçsin. Ondan sonra harekete geçersiniz.
Daha sevişmek için kocanı bekliyorsun adım atsın diye belki adam senden bekliyor. Çocuk için cinselliği görev olarak görüyorsun şu an ve yeni evlilikte sıkıntı bence.
dipnot: kocan haklı çocuk istememekte. önce olgunlaşman lazım.
 
Bir kendini büyütsen. Ayrıca olayları o kadar dramatize yapıyorsun ki enerji düşüklüğün bana geçti. Dramdan beslenme ve eşinle tripsiz doğru dürüst konuş çözüme kavuşur illa
 

Amaniiin Dogru psikolog,kosar adim zaman kaybetmeden..
Bana hic normal gelmediniz siz lutfen kirilmayin.
Yahu atin adami yataga madem cok istiyorsunuz..
Ne yapmis ne kotuluk etmis adam size?
Gece 12 olsa nolcak yahu 2 de 3 de bile olur ki
Ben esimi ceke ceke cok goturmusumdur, adam yoruluyor cunku gun icinde, hic gurur da yapmadim
Dus alinmayinca oruc neden tutulmuyor ben orda kaldim ayrica, bi onceki gun beraber mi olmustunuz gusulunuz mu yoktu nedir?
 
Bende duş ve oruç kısmını anlamadım. Cunüp cunüp gezıyorsa ondan isler ters yürüyor olabilir
 
Daha kendiniz cocukken, cocuk icin cok cok erken. Cocuk buyuk bir sorumluluk. Oyle ben istiyorum demeyle olmaz, buna hazir olmak gerekir. Oyuncak degil o, sadece istiyorum diye bir canli dunyaya getirilmez.. Siz su an henuz kendiniz cocuksunuz. Yazik olur cocuga.
 
O yatsıyı kılarken ben duş aldım ama abdest almadım nasılsa yine olcak diye
 
Ayrıca dün sabah kalkar kalkmaz simdi abdest al ki yarın oruç için diyor yani sabahtan karar vermis bir şey olmayacağına. Dese ki simdi duş al aksam yine alırsın o zaman sorun olmazdı
 
O yatsıyı kılarken ben duş aldım ama abdest almadım nasılsa yine olcak diye
Yine beynim error verdi.Ben fake olduğunu düşünmüştüm malesef değilmişsin.
Sen cinsellik=Bebek yapma olarak görürsen ve eşin senin onu kullanabileceğini düşüp çocuk istemezse tabii ki de kaçar.Demissiniz ya başka bi kadın olsaydı sürekli çocuk yapmak ister sürekli beraber olurdu diye sizden daha ilerisini düşünemiyorum yazık adamlara.Benim eşimde çocuk yapalım diye ilişki istese bende soğurdum ilişkiden.
Paramız var çocuk sahibi olabiliriz fikri de bebek kıyafeti almanızda anne olmak için yeterli değil.
Gecelik olayına da diğer konular gibi çok anlam yüklemişsin.Her erkeğin gecelik dikkatini çekmeyebilir yani bu da normal.
 
1. bunlar nasıl hesaplar: şimdi duş al sabah oruç tut akşama yine al demedi çay koy dedi çocuğumu istemiyor falan ?
2. birçok kişi yazmış çocuk evdeki kuşa, kediye vs benzemez.
3. doğru olup olmaması umrumda değil istiyorum demişsiniz. insanlar yıllarca çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor da bu cümleyi kurmuyor. büyük konuşuyorsunuz Allah ya nasip etmediyse?
4. hemen hemen her cümleye namaz, oruç, yatsı, abdest, Kur’an gibi dini kelimeler sıkıştırmanızın konuyla ne ilgisi vardı?
5. eşim istiyor demişsiniz ama lafta herkes ister kendi canından bir parça olsun diye. ya da belki eşin sen bu kadar istiyorsun diye ağzını açmıyor istiyormuş gibi yapıyor olabilir mi? yani sabah uyansa ve ben çocuk istemiyorum birkaç sene dese, ne yapacaksın?
6. insanların sorularına neden kafanıza göre yanıt veriyorsunuz, beğenmediklerinizi görmezden geliyorsunuz? - farklı bakış açısına ihtiyaç duyduğunuz için sorununuzu yazmadınız mı zaten.
7. En önemlisi -bunu kimse fark etmemiş
ilk mesajında borçlardan vs bahsederken sonra bir üyeye maddi durumumuz çok çok iyi merak etme yazmışsın. Hangisine inanalım?
 
Ayrıca dün sabah kalkar kalkmaz simdi abdest al ki yarın oruç için diyor yani sabahtan karar vermis bir şey olmayacağına. Dese ki simdi duş al aksam yine alırsın o zaman sorun olmazdı
ayrıca erkekler düz mantıktır
sabah sana abdest al dediyse abdest almanı istemiştir
akşama neler olacağı hakkında bir düşüncesi yoktur
bunu mu demek istediniz özelliği erkeklerde yok çünkü.
 
Adam unutmuştur kesin yani sen günlerini bosuna küskün kırgın geçiriyorsun.Bu kadar istiyorsan git kendin al aynı şey oruç içinde geçerli.Oruc tutacak olsan sahurda da abdest alırdın.Gercekten böyle beklentiye girip küserek birşeylere hhayatgeçmez.Yok bebek istedim yapmadı yok Kuran istedim almadı...
 
Adam gusulsuz gezme diye kalk banyo yap demiş sende aha akşama yine iş yok tribine girmişsin Kapıda eşimin beklediğini bilsem gusul almadan çıkmam ki zaten duştan . Kıldan tüyden şeylerden trip yapıp adamın ömrünü yemissin ki adam bide bu tripyapar şeylerin arasına çocuk sıkıştırmak istememiş. Plânlı programlı sex mi olur ya!
 
Yahu corona var bilmem haberiniz var mi? Ne bebeği bu dönemde allah aşkına? Herşey çok normalmiş gibi yaşamına devam edenler yüzünden hepimiz geberip gidicez
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…