• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni istemeyen elbette çocuğumu da istemez

Abdestsiz de olsaniz tutmaniz lazim oruc. Dini konuda tartismaya girmeyeyim de arastirin, ayetler acik. abdest alamadan imsak vakti girdiyse oruca baslayin diyor. bir de bence kendi kendinize tribe girmissiniz bence bi evliligin oturmasini bekleyin

yani şu konuyu okurken harcadığım zamana üzüldüm gerçekten

doğmamış (hatta daha olmamış) çocuk için beni istemeyen çocuğumu da istemez ne

çocuk istiyorum kocam istemiyor diyebileceğiniz bişeyi geveleye geveleye ay yazamıcam daha fazla

1. bunlar nasıl hesaplar: şimdi duş al sabah oruç tut akşama yine al demedi çay koy dedi çocuğumu istemiyor falan ?
2. birçok kişi yazmış çocuk evdeki kuşa, kediye vs benzemez.
3. doğru olup olmaması umrumda değil istiyorum demişsiniz. insanlar yıllarca çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor da bu cümleyi kurmuyor. büyük konuşuyorsunuz Allah ya nasip etmediyse?
4. hemen hemen her cümleye namaz, oruç, yatsı, abdest, Kur’an gibi dini kelimeler sıkıştırmanızın konuyla ne ilgisi vardı?
5. eşim istiyor demişsiniz ama lafta herkes ister kendi canından bir parça olsun diye. ya da belki eşin sen bu kadar istiyorsun diye ağzını açmıyor istiyormuş gibi yapıyor olabilir mi? yani sabah uyansa ve ben çocuk istemiyorum birkaç sene dese, ne yapacaksın?
6. insanların sorularına neden kafanıza göre yanıt veriyorsunuz, beğenmediklerinizi görmezden geliyorsunuz? - farklı bakış açısına ihtiyaç duyduğunuz için sorununuzu yazmadınız mı zaten.
7. En önemlisi -bunu kimse fark etmemiş
ilk mesajında borçlardan vs bahsederken sonra bir üyeye maddi durumumuz çok çok iyi merak etme yazmışsın. Hangisine inanalım?
Arabayı satıp borçlara verdik çocuk istediğimiz için. Birkaç kişi eşin çocuk istemiyor yazmış bu adam benim başımın etini yiyen zaten şimdi mi istemiyor oldu anlamıyorum

Arabayı satıp borçlara verdik çocuk istediğimiz için. Birkaç kişi eşin çocuk istemiyor yazmış bu adam benim başımın etini yiyen zaten şimdi mi istemiyor oldu anlamıyorum
arabayı satıp borçları kapamanız maddi durumunuzu çok çok iyi yapmaz.
demek ki iletişim sorununuz var ya da adam vazgeçti çocuk istemekten sizi tanıyınca bunu kabul edemiyorsunuz.
yapacağınız iş çok basit eşinizle sakince ciddi bir şekilde konuşmak
ilk önce ne istediğinize karar verin. tabi bu konuşma sizin çıkarlarınız için yapılacaksa boş verin gitsin.

Ayrıca dün sabah kalkar kalkmaz simdi abdest al ki yarın oruç için diyor yani sabahtan karar vermis bir şey olmayacağına. Dese ki simdi duş al aksam yine alırsın o zaman sorun olmazdı
Hala çok mantıksız söyledikleriniz. İki sevişme arası nasıl olsa tekrar sevişeceğiz diye gün boyu cünüp mü kalınır? Mübarek Ramazan ayı nda sevişeceğim diye oruç mu bırakılır? Madem o kadar orucu, namazı, kuran ı önemseyen bir inansanız. Bu konuda internetten Oruç vs gusül konusuna bakın. oruçluyken de gusül alınabilir su yutmadan.

İkinci olarak, çocuk istiyorsunuz ama kendiniz çocuk gibi davranıyorsunuz. Anne baba olmak daha olgun olmayı gerektirir. Eşiniz size göre çok daha olgun duruyor.

Tamamen konu disi olacak ama hersey bu kadar planli programli nasil zevk aliyorsunuz? Bir gun durup birgun sevisicez banyo yapicam yani bu aksamda olmayacak filan.

Daha yapmaya karar vermediğiniz bebeğinize kıyafet mi aldınız 😳

Umarım eşiniz sabırlı biridir.

Kaç yaşındasın kuzum sen ? İsteklerini anlıyorum her kadın anne olmak ister hormonlar vsvs . Ama doğmamış bebeğe don biçmek doğru değil sanki. 🙄 Kendime almadım ona aldım diyosun aslında sen kendi kendini eşine karşı daha dolduruyorsun , kaldıkı adam istemese nasıl yapmaması gerektiğini biliyordur heralde . Bide cinsellik türk filimlerindeki gibi hadi sıcak suyu hazırla akşama laflarıyla olmuyo , anlaşıp yapmak bana saçma geliyor. Madem sen istiyosun git adamı baştan çıkar illaha ondan bekleme. 😂

İyi de 26 genc degıl kı normal. 😂😂 Neden agresifsin?
Z
Kaç yaşındasın kuzum sen ? İsteklerini anlıyorum her kadın anne olmak ister hormonlar vsvs . Ama doğmamış bebeğe don biçmek doğru değil sanki. 🙄 Kendime almadım ona aldım diyosun aslında sen kendi kendini eşine karşı daha dolduruyorsun , kaldıkı adam istemese nasıl yapmaması gerektiğini biliyordur heralde . Bide cinsellik türk filimlerindeki gibi hadi sıcak suyu hazırla akşama laflarıyla olmuyo , anlaşıp yapmak bana saçma geliyor. Madem sen istiyosun git adamı baştan çıkar illaha ondan bekleme. 😂
Bu yazdıklarımı yorumları ve senin yazdıklarını okumadan yaptım . Kusura bakma ama bacım tam olarak bizden ne istiyosun ? Onu açıkla kocan bebek istemiyo diyene ,yok kocam istiyo diyosun . İstiyor diyene beni bebeğimi istemiyo diyosun . Bizdrn tam olarak ne duymak istiyosun 😂😂😂 ?

K. Bakmayın ben eşinizi haklı buldum. Bebek hem maddi hem manevi olarak kolay değil. Ay ben çocukları çok severim diyince olmuyor. Iyice dusunup taşınmak lazım hele şu günlerde. 1 yaşında kızımın aylık bez mama krem kıyafet masrafı neredeyse 2.000 tl yi buluyor. çocuğa sen 150 liralık mama içiyordun şimdi durumumuz yok al 5 liralık mamayı iç de diyemiyorsun. Alıştığı standartta devam ettirmek istiyorsun, için yanıyor yoksa. Covid19dan dolayı maddi bakımdan çok endişeliyim kusura bakmayın umarım size yandırmamışımdır ama hayat çok zor. Bebek için doğru zamanı bulmak gerekiyor bence

Zaten bisey olmamis neden oruc tutamadiniz anlamadim.
Neyse onu gecelim de daha koronadan önümüzü goremezken nasil bir cesaretle hamile kaliniyor anlamiyorum.
Ben 3 haftada bir kontrole gitmek zorundaydim gittim hamileyken.
Suan 1.5 aydir oksurdugum halde korkudan gitmiyorum. Suan hamile olsaniz rahatca hastaneye gidebilir misiniz gercekten?

E siz öyle söylediğiniz için olabilir mi? Siz dediniz beni de istemiyor, çocuğumu da istemiyor diye. Müneccim miyiz nerden bilelim arabayı sattığını? Konunuzda ne yazdınızsa ona göre yorum yapıyor insanlar da.

K. Bakmayın ben eşinizi haklı buldum. Bebek hem maddi hem manevi olarak kolay değil. Ay ben çocukları çok severim diyince olmuyor. Iyice dusunup taşınmak lazım hele şu günlerde. 1 yaşında kızımın aylık bez mama krem kıyafet masrafı neredeyse 2.000 tl yi buluyor. çocuğa sen 150 liralık mama içiyordun şimdi durumumuz yok al 5 liralık mamayı iç de diyemiyorsun. Alıştığı standartta devam ettirmek istiyorsun, için yanıyor yoksa. Covid19dan dolayı maddi bakımdan çok endişeliyim kusura bakmayın umarım size yandırmamışımdır ama hayat çok zor. Bebek için doğru zamanı bulmak gerekiyor bence
2 bin lira ile bir aile geçiniyor abartmayın isterseniz biraz fazla değil mi 2 bin lira? Ne yani 2 3 bin ile geçinen insanlar anne baba olmasın mı? Ben de istesem ayda 2 bin lira harcarım çocuğuma ama hiç gerek yok olsa olsa bin lira olur

arabayı satıp borçları kapamanız maddi durumunuzu çok çok iyi yapmaz.
demek ki iletişim sorununuz var ya da adam vazgeçti çocuk istemekten sizi tanıyınca bunu kabul edemiyorsunuz.
yapacağınız iş çok basit eşinizle sakince ciddi bir şekilde konuşmak
ilk önce ne istediğinize karar verin. tabi bu konuşma sizin çıkarlarınız için yapılacaksa boş verin gitsin.
Aylık on bin liradan fazla gelirimiz var. Sanırım yeterlidir?

Hala çok mantıksız söyledikleriniz. İki sevişme arası nasıl olsa tekrar sevişeceğiz diye gün boyu cünüp mü kalınır? Mübarek Ramazan ayı nda sevişeceğim diye oruç mu bırakılır? Madem o kadar orucu, namazı, kuran ı önemseyen bir inansanız. Bu konuda internetten Oruç vs gusül konusuna bakın. oruçluyken de gusül alınabilir su yutmadan.

İkinci olarak, çocuk istiyorsunuz ama kendiniz çocuk gibi davranıyorsunuz. Anne baba olmak daha olgun olmayı gerektirir. Eşiniz size göre çok daha olgun duruyor.
Dinime çok düşkün biri değilim dini inancımı sorgulayamazsınız. Ben sizin gibi bakmıyorum hayata bu kadar basit.

Back
X