- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Benim kimse ile sorunum yok. Bence Hiç bir üyenin yok. Siz kendi içinizdeki sorunlarınıza odaklanin o haldeAksine kendi ailem gibi severim eşimin ailesini. Hiç bir zaman saygısızlık yapmadım ister inanın ister inanmayın buna. Bu olayda cidden eşime kızdım. Konuştuk ben onunla sorunumu hallettim birde sizlerle halletsem
Hala haber verseydi demişsin eşin haber VERDİĞİ halde. Neyi okuyayım? Hangi kısımda idrak sorunu yaşadığını çözemedim
Zaten haber vermiş bir adama "haber verseydi" diye tutturduğun için tavrın çok sinir bozucu ve söylenenler boş yere söylenmedi. Adamın babası canıyla uğraşırken sen "dinlinimidim bin" diyorsun hala ve hala. Adamın o halinden utanır da bunları diyemez vicdanı olan bir insan. Her vicdanlıyım diyen vicdanlı olsa keşke.
BenceSizin işiniz gücünüz yok herhalde
Burada eleştirileri de kabul ettim haksızım dedim. Daha ne yapmam gerek söyler mısınız? Kendimi mi öldüreyim? Olayları anlatıyorum takıldınız kaldınız bu noktaya derdiniz nedir ?
Valla son mesajlarına baktım haklısınız diye pışpışlayıp hala o tavırlarını savunuyorsun. İnandık.Sizin işiniz gücünüz yok herhalde
Burada eleştirileri de kabul ettim haksızım dedim. Daha ne yapmam gerek söyler mısınız? Kendimi mi öldüreyim? Olayları anlatıyorum takıldınız kaldınız bu noktaya derdiniz nedir ?
Benim kimse ile sorunum yok. Bence Hiç bir üyenin yok. Siz kendi içinizdeki sorunlarınıza odaklanin o halde
En kötüsü de ne olduğunuzu bilmemeniz.eleştiriye açığım diyorsunuz,asla değilsiniz.vicdanlıyım diyorsunuz,vicdanın v'si yok sizde.Allah o insanları sizin elinize koymasın.
Valla son mesajlarına baktım haklısınız diye pışpışlayıp hala o tavırlarını savunuyorsun. İnandık.
Senin çok işin gücün varsa konunu kapattır
Ben kimseye ithamda bulunmamBenim buradan istediğim olaylara sizlerin bakış açısıydı. O yüzden yazdım sayfalardır da yazmaya devam ediyorum. Benimle sorununuz yoksa o zaman kırıcı olmadan konuşulmalı. Ne insanlığım kaldı ne vicdanım ne başka bir şey. Benim çok şükür eşimle evliliğimde güzel gidiyor. Her çift arada tartışır burada neler okuyoruz. Ben kimseye bir günden bir güne siz söyle böylesiniz diye yargılamadım.
Senin çok işin gücün olduğunu ima ettin ya burada hala ne işin var diyorumKonumun ne olacağı sizi mi bağlar ? Kapanmasını istiyorsanız yorum yazmazsınız olur biter çok zor değil.
Belli toy olduğunuz. Olaylara farklı açılardan bakmayı deneyin.28 yaşındayım. 7 aylık evliyim ve çok toyum bunu daha öncede söyledim.
ihanet ve ölümün dışında hiç bir şey ayıramaz.
Senin çok işin gücün olduğunu ima ettin ya burada hala ne işin var diyorum
IlgincOnlarda her zaman tam tersiniz söylüyor
Ben kimseye ithamda bulunmam
Yaptığın yanlış ve ısrarla bunu kabul etmedin. Haddi aşan yorumlar da oldu evet ama ortalama böyle değildi. Bu arada hatanı kabul ettiğine dair yorumunu da az önce gordum.
Aslında sayfa sayfa okuyarak ilerledim ama görmemişim kusura bakmayın yoksa o kadar sayfanın sonunda aynı şeyleri yazmazdim. Bence guncelleme yapmalisinAçıklamaya çalıştım. Hatalıyım özür dilemeyi deneyeceğim dedim 11. Sayfa da olması lazım tam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?