Beni kendime getirin.

Aksine kendi ailem gibi severim eşimin ailesini. Hiç bir zaman saygısızlık yapmadım ister inanın ister inanmayın buna. Bu olayda cidden eşime kızdım. Konuştuk ben onunla sorunumu hallettim birde sizlerle halletsem
Benim kimse ile sorunum yok. Bence Hiç bir üyenin yok. Siz kendi içinizdeki sorunlarınıza odaklanin o halde

Sizin işiniz gücünüz yok herhalde
Burada eleştirileri de kabul ettim haksızım dedim. Daha ne yapmam gerek söyler mısınız? Kendimi mi öldüreyim? Olayları anlatıyorum takıldınız kaldınız bu noktaya derdiniz nedir ?

En kötüsü de ne olduğunuzu bilmemeniz.eleştiriye açığım diyorsunuz,asla değilsiniz.vicdanlıyım diyorsunuz,vicdanın v'si yok sizde.Allah o insanları sizin elinize koymasın.

Valla son mesajlarına baktım haklısınız diye pışpışlayıp hala o tavırlarını savunuyorsun. İnandık.
Senin çok işin gücün varsa konunu kapattır

Benim kimse ile sorunum yok. Bence Hiç bir üyenin yok. Siz kendi içinizdeki sorunlarınıza odaklanin o halde

Benim buradan istediğim olaylara sizlerin bakış açısıydı. O yüzden yazdım sayfalardır da yazmaya devam ediyorum. Benimle sorununuz yoksa o zaman kırıcı olmadan konuşulmalı. Ne insanlığım kaldı ne vicdanım ne başka bir şey. Benim çok şükür eşimle evliliğimde güzel gidiyor. Her çift arada tartışır burada neler okuyoruz. Ben kimseye bir günden bir güne siz söyle böylesiniz diye yargılamadım.

Valla son mesajlarına baktım haklısınız diye pışpışlayıp hala o tavırlarını savunuyorsun. İnandık.
Senin çok işin gücün varsa konunu kapattır

Konumun ne olacağı sizi mi bağlar ? Kapanmasını istiyorsanız yorum yazmazsınız olur biter çok zor değil.

ihanet ve ölümün dışında hiç bir şey ayıramaz.
[/QUOTE]

Bu davranışlarınızla bu iki ayrılma sebebini göremezsiniz gibi geldi.. Rabbim başka dert vermesin diyip gidiyorum..

Ben kimseye ithamda bulunmam
Yaptığın yanlış ve ısrarla bunu kabul etmedin. Haddi aşan yorumlar da oldu evet ama ortalama böyle değildi. Bu arada hatanı kabul ettiğine dair yorumunu da az önce gordum.

ihanet ve ölümün dışında hiç bir şey ayıramaz.

Bu davranışlarınızla bu iki ayrılma sebebini göremezsiniz gibi geldi.. Rabbim başka dert vermesin diyip gidiyorum..
[/QUOTE]

Kimseye hiç bir şey ispatlamak zorunda değilim. Güle güle

Ayrica kızları bakmamış etmemiş bence bıraksın bunları allah bilsin icten iyilik yapıyorsanız nefisnize yenilmeyin

Ben kimseye ithamda bulunmam
Yaptığın yanlış ve ısrarla bunu kabul etmedin. Haddi aşan yorumlar da oldu evet ama ortalama böyle değildi. Bu arada hatanı kabul ettiğine dair yorumunu da az önce gordum.

Açıklamaya çalıştım. Hatalıyım özür dilemeyi deneyeceğim dedim 11. Sayfa da olması lazım tam bilmiyorum.

Ben evinizde uzun süreli kimseyi istemiyor olmanızı anlayabilirim elbette ama ben şeyi anlamadım, saat ikide beni yalnız bırakıp gittiler demişsiniz ya, kp hasta olduğuna inanmadığınız için mi bunu sorun ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…