Beni kendime getirin.

Yanlış mı anladım al kayınprderi evimize getir diyorsunuz...
Eşiniz alıp eve getiriyor...
Sonra niye getirdi deyip eşinize küsüp sinirden ölüyorsunuz...
Bu mu olay biri anlatsın kafam karıştı...

madem gece yanlız kalmanız canınızı sıktı, onlar giderken siz de gitseydiniz yanlarında, o zaman evde yanlız kalıp sıkılmazdınız

Yanlış mı anladım al kayınprderi evimize getir diyorsunuz...
Eşiniz alıp eve getiriyor...
Sonra niye getirdi deyip eşinize küsüp sinirden ölüyorsunuz...
Bu mu olay biri anlatsın kafam karıştı...
Çünkü konu sahibi çağıracak, kayınpeder gelmeyecek, konu sahibi de görevini yapmış olacak.
Şimdi iş çiktı, sofraya bir tabak fazla koy falan, hemen atlanır mı öyle teklife.

Ay sinirim bozuldu yemin ederim. Bir şey daha yazıp duşa gireceğim. Sıcak suyla zihnim açılır belki.
Ben iki aylık evliyken annem beyin kanaması geçirdi. Hemen yola çıktım ve epey yol gitmişken eşimi aradım. "annem hastanede ben gidiyorum" diye. O yol bitmek bilmedi ve evlilik dinamiklerim hiç aklıma gelmedi.

Sonrasında çok yeni evli olduğum halde bir hafta annemde kaldım. Yoğun bakımdaydı. Yoğun bakımdan çıktı aldım evime getirdim. Bir hafta da bende kaldı. Bu süreçte eşim eğer bana "bana sordun mu" deseydi, o bitmiş ve üzüntülü halimle çok afedersin bir tarafına sıçar adamdan soğurdum. Söyleyeceklerim bu kadar. Hadi selametle kalınız efem.

adam hastaaaaaaaa ya hastaaaaa keyfi olsa haklısınız düşüncenizde ama hasta adam napsın yani müsait olmasanız ne değişcek hasta adam ortada kalcak

Gecenin 2 si sizi yalnız bırakıp gezmeyemi gittiler?Acile gittiler demiştiniz oysaki?
Hay allah ne ayıp ya o saatte hasta olunur mu hadi oldun gecenin 2 sinde gelini evinde yalnız bırakıp acile gitmek ne demek,sessizce öleydi bu adam valla hiç düşünce kalmsmiz yazık bu kayinpederlere..

şu cümleniz yeter de artar gezmeye değil hastaneye gittiler. ilk defa insan yargılayacam egoistsiniz fazlasıyla hem de

ve konu aynı şekilde babanız olsa kendi babanız siz de aynısı yapardınız evinize götürürdünüz ve eşiniz surat yapsa eşinize kızardınız babamı getiremicem mi hasta adam diye değil mi?

benim anam/babam hasta olucak başına bunlar gelicek benim karım/kocam böyle tepki vericek.vallahi eşyalarını toplar koyarım kapının önüne.ben o haldeki anamı/babamı tek başına evine mi yolluycam o halde.bu durumda izin mi istenir sanki güneşlenmeye, 17 çeşit yemek, sınırsız hizmet beklemeye geliyor insanlar.bir kendinize gelin ya gidin psikologunuza , ağlama krizine gidin girin orda.

Neye sinirlendiğinizi bile bilmiyorsunuz; adamı ilk gün birlikte alıp evinize getirmişsiniz, ikinci gün siz teklif etmişsiniz sizde kalması için, eşiniz de getirmiş:

Gecenin bir saati kimse keyfi bırakıp gitmemiş sizi, adam kötü olmuş acile gitmişler ve sizin şu noktada derdiniz evde yalnız kalmak? Ne olacaktı? Öcüler mi yiyecekti sizi evde yalnız kalınca? Adam mide kanaması filan geçirsindi ama siz evde yalnız kalmasaydınız:

Sizin taktığınız nokta bariz adam hastaneye gidip geldiğinin hemen sonrası, kendi evine defolup(!) gitmemesine. Hastaneye de götürdü oğlu, tamam şimdi gitsin evine artık tribine girmişsiniz. Hiç öyle bana sorulmadı ona bozuldum filan diye yemeyin burada milleti; her 12 saatte bir sizden icazet mi alacak eşiniz hasta babasını gözünün önünde tutmak için? Hayır eve getirmese kpin yanına gitse yine başa sarıp "Beni yalnız bıraktı" diye başlayacaksınız, evinize getirmekten başka ne seçeneği var ya bu adamın evladının? Babasını acilden topladığı günün ertesi evine nasıl bıraksın? Biraz vicdan ya.

Hem kendin gelsinler de, gelince de neden bana sorulmadı de. Acillik olmuş adamı düşünmek yerine gecenin o saati beni yanlız bıraktılar de. Bir de bunun üzerine tüm gün otur ağla. Bana eşim bu hareketleri yapacak var ya bir daha benim yüzümü göremez. Hiç bu kadar haksız olup da haklı olduğuna kendini inandırmaya çalışanını görmemiştim.

Babasını her getirdiğinde izin dilekçesi imzalatacaktı zaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…