- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Evet biz de oyle anladikYanlış mı anladım al kayınprderi evimize getir diyorsunuz...
Eşiniz alıp eve getiriyor...
Sonra niye getirdi deyip eşinize küsüp sinirden ölüyorsunuz...
Bu mu olay biri anlatsın kafam karıştı...
madem gece yanlız kalmanız canınızı sıktı, onlar giderken siz de gitseydiniz yanlarında, o zaman evde yanlız kalıp sıkılmazdınızİlk gün gelmesi konusunda hem fikirdik. 2. gün benim fikrim alınmadan hareket etmesi canımı sıktı. Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı. Yoksa kimseye iyi görünüp yaranma gibi bir niyetim yok. Dilim sivridir. Kimseye farklı görünmem asla. Beni tanısanız anlayışlı olduğumu bilirsiniz zaten. Bir konuda yargısız infaz ederiz anlayışsız, saygısız diye sıfatlandırmanız çok yanlış.
Çünkü konu sahibi çağıracak, kayınpeder gelmeyecek, konu sahibi de görevini yapmış olacak.Yanlış mı anladım al kayınprderi evimize getir diyorsunuz...
Eşiniz alıp eve getiriyor...
Sonra niye getirdi deyip eşinize küsüp sinirden ölüyorsunuz...
Bu mu olay biri anlatsın kafam karıştı...
adam hastaaaaaaaa ya hastaaaaa keyfi olsa haklısınız düşüncenizde ama hasta adam napsın yani müsait olmasanız ne değişcek hasta adam ortada kalcakBen söyledim lakin yine de insan bir sorar, müsait misin, iyi misin yoğun musun diye.
Ayrıca burada eşimin kız kardeşi var ama o kendi havasında. Beni delirten nokta enayi yerine konulmak. Bana sorulmadan aynı şehirde üstelik her işini gören kp gelip bizde kalması. Bir kere teşekkür edilmemesi. Bende çalışıyorum ama kimse arayıp destek bile olmuyor ve en çokta eşimin yüzünün yumuşak olması.
Gecenin 2 si sizi yalnız bırakıp gezmeyemi gittiler?Acile gittiler demiştiniz oysaki?İlk gün gelmesi konusunda hem fikirdik. 2. gün benim fikrim alınmadan hareket etmesi canımı sıktı. Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı. Yoksa kimseye iyi görünüp yaranma gibi bir niyetim yok. Dilim sivridir. Kimseye farklı görünmem asla. Beni tanısanız anlayışlı olduğumu bilirsiniz zaten. Bir konuda yargısız infaz ederiz anlayışsız, saygısız diye sıfatlandırmanız çok yanlış.
şu cümleniz yeter de artar gezmeye değil hastaneye gittiler. ilk defa insan yargılayacam egoistsiniz fazlasıyla hem deİlk gün gelmesi konusunda hem fikirdik. 2. gün benim fikrim alınmadan hareket etmesi canımı sıktı. Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı. Yoksa kimseye iyi görünüp yaranma gibi bir niyetim yok. Dilim sivridir. Kimseye farklı görünmem asla. Beni tanısanız anlayışlı olduğumu bilirsiniz zaten. Bir konuda yargısız infaz ederiz anlayışsız, saygısız diye sıfatlandırmanız çok yanlış.
Çünkü konu sahibi çağıracak, kayınpeder gelmeyecek, konu sahibi de görevini yapmış olacak.
Şimdi iş çiktı, sofraya bir tabak fazla koy falan, hemen atlanır mı öyle teklife.
ve konu aynı şekilde babanız olsa kendi babanız siz de aynısı yapardınız evinize götürürdünüz ve eşiniz surat yapsa eşinize kızardınız babamı getiremicem mi hasta adam diye değil mi?İlk gün gelmesi konusunda hem fikirdik. 2. gün benim fikrim alınmadan hareket etmesi canımı sıktı. Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı. Yoksa kimseye iyi görünüp yaranma gibi bir niyetim yok. Dilim sivridir. Kimseye farklı görünmem asla. Beni tanısanız anlayışlı olduğumu bilirsiniz zaten. Bir konuda yargısız infaz ederiz anlayışsız, saygısız diye sıfatlandırmanız çok yanlış.
İlk gün gelmesi konusunda hem fikirdik. 2. gün benim fikrim alınmadan hareket etmesi canımı sıktı. Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı. Yoksa kimseye iyi görünüp yaranma gibi bir niyetim yok. Dilim sivridir. Kimseye farklı görünmem asla. Beni tanısanız anlayışlı olduğumu bilirsiniz zaten. Bir konuda yargısız infaz ederiz anlayışsız, saygısız diye sıfatlandırmanız çok yanlış.
O gün çok üzüldük, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir.
Gece oldu saat 2.30 da odanın kapısı vuruluyor. Kp midesi kötü olmuş uyan oğlum beni hastaneye götür dedi. Kalktı gittiler. Sabah oldu kalktım ise geldim, anahtar kapıda ve evde kp var. Inanın delireceğim sinirden.
ağlama krizlerine girdiğinizi yazan sizsiniz? mutluluktan mı ağlama krizine girdiniz hanımefendi? ayrıca orası sizin eviniz değil sizin ve eşinizin ortak evi.Sinir krizi geçirmedim. Olayları çarpıtarak algılamayın derim.
Sizin taktığınız nokta bariz adam hastaneye gidip geldiğinin hemen sonrası, kendi evine defolup(!) gitmemesine. Hastaneye de götürdü oğlu, tamam şimdi gitsin evine artık tribine girmişsiniz. Hiç öyle bana sorulmadı ona bozuldum filan diye yemeyin burada milleti; her 12 saatte bir sizden icazet mi alacak eşiniz hasta babasını gözünün önünde tutmak için? Hayır eve getirmese kpin yanına gitse yine başa sarıp "Beni yalnız bıraktı" diye başlayacaksınız, evinize getirmekten başka ne seçeneği var ya bu adamın evladının? Babasını acilden topladığı günün ertesi evine nasıl bıraksın? Biraz vicdan ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?