Beni kısayım diye istemiyor:(

minik11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
71
2
48
Eskişehir
merhaba kk üyeleri.. erkek arkadasımın annesi boyum kısa olduğu için kısa gelin getirme demis. ama çok akıllı falan deynce tanısalm madem demis. ama kısa diye istememesine çok sinir oldum. kısa olduğum için beni istemeyip bunu bana sezdireceğini düsünüyorum. sizde de oldu mu hiç böyle sorun.

sen bunları kimden duydun.

paşa gönlü bilir gitsin uzun gelin bulsun.

beni görünüşümle değerlendirecek bir aileyide ben istemezdim.

boyun kaç ki:26::26::26:

bence böyle biriyle olmadığın için sevin, niye üzülüyorsun ki! seni sen olduğun için kabul etmeyen biriyle olup napacan..biraz mantıklı ol lütfen ya! böyle birisi için üzülmeye bile değmez..

erkek arkadaşında çok akılllı anasınn laflarını sana taşıyor kaynanan sana bodur demiş ama çok akıllı deyip seni avutuyor buna rağmen sen de o kadını insan yerine koyup tanışırsan üzülürüm

açıkçası ben de kardeşimin yanındaki kızın boylu poslu olmasını isterdim yaama bunun için surat asmazdım ya da istemem demezdim hakkım yok,ama uzun boylu olsa fena olmazdı 1,85 boyunda selvi gibi çocuğun yanına yakıştırmıyorum ben de 1,55 kızı mesela.ama beni ilgilendirmez sonuçta...
ama şu açıdan takığım biraz,kesinlikle yaşça kardeşimden 3-5 yaş büyükse deli olurdum,o var.
neyse,benim kafa kayık biraz oruçtan,eyyorlamam bu kadar:)
takma kafana öyle dediğine de bakma,sonuçta sevgilin seni sevmişki annesiyle tanıştırıyor olumsuz düşünme.

haklısınız.. tanısmaya kesinlikle gitmeyeceğimi falan söyledim. ne demek gitmem dedi o da görünüsüme göre karar verecekse istemiyorum uzununu bulda git dedim. bencede kısa değilim o kadar ama aradaki boy farkından dolayı herhalde..

kendisi söyledi annem böyle dedi diye... evet bencede benim ailemde kimse görünüsüyle değerlendirilmediği için çok yadırgadım üzüldüm

bunu sana söylemesi çok saçma ..

insanları dış görünüşüyle değerlendirmek çok ayıp.

ama sevdiğinin sana söylemesi dahada ayıp.

söylerken senin ne kadar incineceğini düşünmedimi acaba..

Bu ne saçmalık ya söylediği lafa bak
Erkek arkadaşının ağzının payını bi güzel ver bence
Annen yanlış bi söz söylemiş sen nasıl bana böyle bişey söyleyebilirsin de
Bi de boy konusunda bunu söyleyen kaynana başka konularda neler yapar bi düşün tatlım
Zihniyeti oldukça geri biri olmalı ki senin ahlakına, aklına, ailene bakacağına boyuna bakmış
Bende herşeye gereksiz konuşan kaynana istemem deseydin ne güzel cevap olurdu

Hayırdır mankenlik ajansımı varmış manken olarak mı alacakmış evine anlamadım yani .... Benimde başıma geldi böyle ama kilomdan dolayı . Kilom dediğimde balık etliyim o kadar abartılı da değilim yani 5 6 kilo fazlalığım vardı yani istemedi beni kilolu dedi. Hepsi bahane emin ol istemiyordur acaba aklında başka düşündüğü biri mi var bilemem ama hepsi bahane emin ol.

Oyleyse soyle diyebiliriz; boyu kisa olan kizlarimiz, zihinsel aktivitelerini artirip zekalarini daha cok gelistirmeliler ki kisa boy defosunu gozardi ettirme şansini yakalayip, selvi boylu, dunya guzeli kaynana adaylarinin gozune girme serefine nail olsunlar.

ya açıkçası her seyi söyleyen eden patavatsız rahat biri. söylemesine sasırmadım. ama gerçekten söylemesi saçmaydı. annesine karsı önyargımda olustu. tanıssak bile yapmack olduğunu sezerim. istenmediğini anlar insan..

kadının gönlünde yatan aslan uzun boylu olabilir tabi de keşke erkek arkadaşın sorunu sana yansıtmasaydı

amçamn karısı:yengemde aynısını yaptı..

kuzenim uzun boylu kalıplı ama eşi minicik bişi.cok dedikodusunu yaptı cok laf söyledi arkasından ama evlendiler.hala da fikri degişmedi ama mutluluklarınıda engelleyemedi.4 sene oldu evleneli ve hamile şmdi.

yani sen takma.sevgilin arkanda duracak sana laf getirtmicekse sende güzel huylarınla kadının karşısına cık sevdir kendini...

böyleleri cook valla.onlara ne oluyosa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…