Beni kısayım diye istemiyor:(

Ben kayınvalide de hiç kusur bulmuyorum.Oğlun da kabahat nasıl gelip söyleyebilir.
Bir anlık gafletle ağzından kaçırdı sanırım.Ya insan karşısındakini sevdimi boy pos hiç önemli olmuyor.Bu tarz lafları da takmayın önemsemeyin.Yeminle benim kafam bu tarz yorgunlukları kaldıramıyor.Kim ne dediyse desin.
Benim de allahtan gelen duymayan bir kulağım var gelir gider söylerler.İnan umrum bile değil.
Geçen kayınvalidemlerin sokağında komşu bir şeyler söylüyor eşimin ufak kardeşine dedim ne diyor anlamıyorum.
Ufaklıkta bağırarak sesleniyor komşuya bozuk kulakları bozuk bağır bağır:)))
Güldüm çok güldüm hemde :)

Son düzenleme:
185... sanmıyorum annesi demistir tipi fena kadının..

e benim boyum 161 esim 184 o kadar fazla buyutecek bir boy farki yok bence

en iyisi sen kayinvalide adayina bir cicek yaptir icinede devede de boy var atasözünü yaz

boyunu gayet türk standartlarında.niye anasının boyu kaçmıski böyle konusuyor ben olsam bu aileyle asla görüşmezdim..sevgide bir yere kadar.hem annesi söylediyse sevgiliniz neden söylüyor bunu size anlamıs değilim.gitsin rusyada uzun boylu gelin alsın orda cok var

kayın valıdeyı gectım. kkda bıle 1.50 boya cucesın dıyenını duydum. var boylelerı maalesef. sanki boyu kendılerı yaratmıs

valla ben boyumdan memnunum ya 24 yaşındayım 18 diyolar minyon olduğum için belki ilerde 40 yaşına gelince de 30 gösteririm napalım umut fakirin ekmeği boy da Allah vergisi

kayın valıdeyı gectım. kkda bıle 1.50 boya cucesın dıyenını duydum. var boylelerı maalesef. sanki boyu kendılerı yaratmıs

valla ben boyumdan memnunum ya 24 yaşındayım 18 diyolar minyon olduğum için belki ilerde 40 yaşına gelince de 30 gösteririm napalım umut fakirin ekmeği boy da Allah vergisi

erkek arkadaşınız annesine kısa boylu demiş olmalı ki anneside kısa boylu istemem desin. ama akıllı vay be... sen kayınvaldeye değilde erkek arkadaşına tak kafayı bence. gelip bide sana anlatıyor:26:

erkek arkadasıma bunu bana söylemesi konusunda tepki göstermeliyim. tanıstırmaya götürmekte ısrarlı. gidip gitmemeye karar veremedim. gitsemde sinir bozucu üzücü bir hareket yaparsa çok üzülürüm..

erkek arkadasıma bunu bana söylemesi konusunda tepki göstermeliyim. tanıstırmaya götürmekte ısrarlı. gidip gitmemeye karar veremedim. gitsemde sinir bozucu üzücü bir hareket yaparsa çok üzülürüm..

bence çok önemsiyon yaa sen.. bl gibi de git. bişey de deme erkek arkadaşına.. o ne düşünüyo? atı alan üsküdarı geçmiş de yok kısa istemezmiş yok bilmem ne.. vay hasbam

kayın valıdeye laf atıyoruz ama onun ki sucsa arkadasının kı daha buyuk hata bence sana bunu soylemesı dogru degıl. ustelık kırılacagını dusunmedı mı?

sadece senin yazdığın ilk yazıyı okudum,takıldığım sinir olduğum tek taraf erkek arkadaşının bunu sana aktarması,bu adam arayı bulamaz benden sana söylemesi.erkek işini bilecek.bugün annem böyle böyle dedi diyen yarın da senin dediklerini taşıyacaktır ve aranız bozulacaktır..erkek arkadaşını bu konuda uyarsan iyi olur..

kayın valıdeye laf atıyoruz ama onun ki sucsa arkadasının kı daha buyuk hata bence sana bunu soylemesı dogru degıl. ustelık kırılacagını dusunmedı mı?

bencede söyledi ne oldu soğudun kayınvalidenden daha yolun başında
siz sorun yaşasanız bile onun arayı bulması lazım sevgilin ortalığı karıştırıyo daha çok
ben olsam gitmem

bencede söyledi ne oldu soğudun kayınvalidenden daha yolun başında
siz sorun yaşasanız bile onun arayı bulması lazım sevgilin ortalığı karıştırıyo daha çok
ben olsam gitmem

o kadar hızlı yorum yazıyoruz ki konu sahıbı hangımıze cevap atacagını sasırdı

ya annesinin beğenmemesinden sonra erkek arkadasım tekrar bir sey derse daha çok üzülmez miyim...

hayır yani benim kayınvalidem kara demiiş eşim bana dalga geçercesine söyledi.. çok güldük beraber sonraları.. o bana aşık
yani senin erkek arkadaşın da bunu sana endişeli bi şekilde mi söyledi, aslında haklı mı ne? der gibi mi söyledi, şakasına mı nasıl yani?
o senin için ne düşünüyo dedim.

saka gibi söyledi öyle ciddi değildi. zaten öyle çok düsünceli falan değildir saf kalpli biraz ama üzüleceğimi nasıl hesap edemedi çok kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…