Beni kısayım diye istemiyor:(

ya türk kadınları olarak öyle minyonuz genelde. erkek arkadasımda annesine her seyini anlatır düskündür yani. sinir etti bencede ağzının payını vermeliyim sanırım. boy muhabbetinden kopacaksada kopsun ama zor oluyor işte görünüse hakaret üzüyor

benim boy 1 56 demek senin kayınvalide beni görse cüce diyecek

kayın valıdeyı gectım. kkda bıle 1.50 boya cucesın dıyenını duydum. var boylelerı maalesef. sanki boyu kendılerı yaratmıs

bebeğim üzülme ya hem kayınvaliden çook mu uzunmuş

canım belki şaka yapmıştır....
sevgilininde hoşuna gitmiştir bu şaka bunu sana anlatmıştır...
eğerki şaka yapmadığı halde bunu sana söylüyorsa sevgilin çok cahildir veyahut oda seni istemediği için böyle demiştir
çünkü söylenmez böyle şeyler....taaammam

canım benım 30'lu yaşlarına gelınce şükredeceksın allaha
iyiki bu boydaymısım dıye

lafını esirgeme ama birazda politik ol ince ince dokundur

evet oğlunu bile düsünmüyor böyle insanlar. sonuçta benimle mutluysa saygı duyması gerekli değil mi.. yani içi güzeldir her sey boy değil falan diye. bir de kendiside bir kız annesi.. daha hassas olması lazımdı

Beğenmeyen almasın küçük oğluna deyimi tam oturdu sanırım.Eh herkez herkezi beğenecek diye bir kural yok.
Sanırım burda odunluğu yapan çok afedersiniz sevgiliniz.
Gelip açık açık anlatmış.Sen kayınvalide adayına kızacağına sevgiline daha çok kızmalısın .Ben olsam sorardım yarın öbür gün sana söylediklerimi millete böyle yetiştirecek misin diye.
Beyefendi zekanı övecek diye :)

erkek arkadaşın sana nasıl böyle birşey diyebilir üzüleceğini düşünmeliydi... erkek ark.nın bir ana kuzusu olmadığına emin misin????

yada sen abartıyor olabilir misin ? anlatırken kısa dediği için kadın şakasına demiş olabilir mi

ay duyunca şok oldumda böyle saçma bi sebep olur mu ya
ki arkadaş 1.63 müş
ben 1.57 yim kimseden böyle bişey duymadım 3 yıllık evliyim

kayın valıde genclıgınde cok basket oynamıs dedgın gıbı baska acıklaması yok

saka değil gayet ciddi bir sekilde demis.. kadın kendiside kısa değil. erkek arkadasm ciddi biri olamaz zaten bunuda öylesine anlattı geçti..

Sıkma canını ben 1.70 boyundayım bana kısa diyen bir kardeşim var ve bu beni çok sinirlendirir ama sonuç olarak ben kendimden memnunum sende kendinden memnunsan he de geç Ben öyle yapıyorum Ne kadarki aranızdaki boy farkı?

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam tanışmaya gitmemeyi falan düşünmezdim hatta gittiğimde de bunu hiç söz konusu etmez annesine çok iyi davranırdım :) Sözleri kafama takılsa bile hiç duymamış gibi davranıp beni sevmesini sağlayıp kısa boylu gelin istemem sözlerinden dolayı pişman olmasını sağlardım Yanlış anlama kadının sözlerini doğru bulmuyorum biraz ön yargılı yaklaşmış ama onun bu durmunu yıkacak olan sensin kavga ederek çok iyi yerlere varılmaz :)

erkek arkadasinin boyu kac acaba ? yoksa bunu kendisi takinti yaptida annesinin uzerine atiyor olmasin :fesatdusunensmiley:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…