tövbe rabbım guldurdun benı vallhi.
benim boy 1 56 demek senin kayınvalide beni görse cüce diyecek
merhaba kk üyeleri.. erkek arkadasımın annesi boyum kısa olduğu için kısa gelin getirme demis. ama çok akıllı falan deynce tanısalm madem demis. ama kısa diye istememesine çok sinir oldum. kısa olduğum için beni istemeyip bunu bana sezdireceğini düsünüyorum. sizde de oldu mu hiç böyle sorun.
merhaba kk üyeleri.. erkek arkadasımın annesi boyum kısa olduğu için kısa gelin getirme demis. ama çok akıllı falan deynce tanısalm madem demis. ama kısa diye istememesine çok sinir oldum. kısa olduğum için beni istemeyip bunu bana sezdireceğini düsünüyorum. sizde de oldu mu hiç böyle sorun.
ya türk kadınları olarak öyle minyonuz genelde. erkek arkadasımda annesine her seyini anlatır düskündür yani. sinir etti bencede ağzının payını vermeliyim sanırım. boy muhabbetinden kopacaksada kopsun ama zor oluyor iştegörünüse hakaret üzüyor
ya türk kadınları olarak öyle minyonuz genelde. erkek arkadasımda annesine her seyini anlatır düskündür yani. sinir etti bencede ağzının payını vermeliyim sanırım. boy muhabbetinden kopacaksada kopsun ama zor oluyor iştegörünüse hakaret üzüyor
163 falandır.. o uzun boylu ama
ay duyunca şok oldumda böyle saçma bi sebep olur mu ya
ki arkadaş 1.63 müş
ben 1.57 yim kimseden böyle bişey duymadım 3 yıllık evliyim
kayın valıde genclıgınde cok basket oynamıs dedgın gıbı baska acıklaması yok
aynen ya
kayınvalidenin boyu kaçmış çok merak ettim 1.63e kısa demiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?