- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Canım işte ben de buna anlam veremiyorum. Çarşaf çarşaf fotolar sosyal medyada paylaşılıyor. Nerede olduğu çok net belli oluyor yani burada benim yaşadığım yerde ve o bunu benim öğrenmeyeceğimi düşünüyor. Acaba beni dünyadan haberi olmayan biri mi sanıyor?Ya senin öğreneceğini bilmiyor mu bu adam .Sosyal medya falan.Neyse sevde'nin sözlerine de kulak verelim.Birbirimizi doldurmaya başladık gibi:)Hoşgörülü halim vefa noktasında kırılıyor biraz benim.Bir de bu adam yazar mı?Sırf buyüzden bel bağlama,öyleleri ele avuca sığmaz.
Foto kilit noktası mı yani.:) Eğer profesyonel makyaj yaptırsam, saçları kabartsam ve güzel bir kıyafaet giysem (yalnız fotoda sadece üst beden var) daha mı farklı olurdu? Buna gerçekten inanıyor musun? Diyelim beni o halimle beğendi, buluştuk tabii ben gene güzellik salonundan buluşmaya gidiyorum :) ve zaman geçti, mutlu son nihayet vuslata erdik ve beni ilk kez makyajsız gördü o zaman ne olacaktı düşünsene.:))Adam belki başlarda duygusal anlamda bişeyler hissetmiş olabilir ama fotodan sonra fikri değişmiş de olabilir :)
Mail arkadaşlığı bana, onun bilgilerinden faydalanmayı ve çok okuyan-düşünen ve hayatın içinde olan başarılı bir insanın fikirlerini öğrenebilmeyi sağlıyor. Bunlar bence kolay vazgeçilir şeyler değil. Zaten asıl asosyal olan benim, çevremde konuşabileceğim neredeyse hiç kimse yok. Oysa insan ilişkilerim iyidir ama sohbetler belli konuların ötesine geçemiyor. 40-50 kelime ile hayatımızı sürdürüyoruz ama o bana farklı bir dünyanın kapılarını açıyor. İnan her mailde bahsettiği şeyler acaba nedir diye araştırırken pek çok yeni şey öğreniyorum. Okul gibi.dem
asosyal biri demek ki...sadece dostane konusuyor cevresindeki insanlardansa sizinle konusmak hosuna gidiyor olabilir. her ne sartta olursa olsun 1 yildir goruselim demediyse yazismayin sizde mail arkadasligi size ne katiyor. ayrica o hissetmese bile siz bisey hissediyorsunuz sanirim zira hissetmeseniz bulusalim demesini beklemezdiniz degil mi?
Şimdi okudum bu mesajını. Sen de beni anlamışsın zaten. Tabii canım belli bir boşluk olmasa bu kadar yazışmaya nereden zaman bulacaksın? Ben de boşanmış bir kadınım, yalnız yaşıyorum. Ancak bu kişiyle flört eder tarzda yazışmıyoruz yani o bana herhangi bir umut vermiyor. Ben durumumdan dolayı aynen senin dediğin gibi etkilenmeye açığım. Ancak bu iletişimin sadece sanalda sürebileceğini kabullendireceğim kendime. Ben sadece sanal sohbet arkadaşıyım, beklenti yok, ötesi yok günde 100 kez.:)yazilanlarin cogunu ilk yorumu yaptiktan sonra okudum ...ozur dilerim bunun icin...her bayan karsisinda dusunerek konusan ( ki yazarken daha duzgun ifade ederiz kendimizi bence) yada yazan bir adama zamanla az yada cok baglanir..hele ki bosluktaysa...siz de biraz gafil mi avlandiniz aceba? tam aradiginizi bulamiyorken yada bir iliski birmisken mi cikti bu adam karsiniza?
Elbette olabilir ama öncelikle bu kişi öyle çapkın, hovarda biri değil ama tamam erkek sonuçta mayasında var. Başkalarıyla yazışması benim karışıp, müdahale edebileceğim bir konu değil. Eğer bir sevgilisi olduğunu bilsem ben aramızdaki mesajlaşmayı bitiririm. Bu da gösteriyor ki çok masum değil bu iletişim şekli benim gözümde. Yani evet flört yok ama bir kadın ve erkeğin bu kadar uzun uzun yazışması hayra alamet değil. Fakat biz zaten sevgili falan hiç değiliz. Bu durumda eğer diğer kadın sevgili konumundaysa (ola ki böyle biri varsa) onun için üzülürüm. Ha olabilir mi elbette. Buraya gelip benden gizleyen sevgilisini haydi haydi söylemez diye düşünebiliriz. Ben nereden bileceğim, aynı şehirde yaşamıyoruz. Ama dediğim gibi eğer öyleyse bile benim buna söz söyleme hakkım zaten yok, kendi üzüntümle kalırım onu da zamanla atlatırım. :)Yazışıyordur belki
Yok canım o kadar değildir ya. Ama bu mantıkla bakarsak ülke sınırlarını bile aşabilir ne de olsa yabancı dil bilgisi, iş seyahatleri yani dünya onların. Eğer böyle biri olsa buraya gelip neden beni aramasın ki, yani amacı o olsa. Ha tamam benden ekmek çıkmaz onu biliyor o zaman da niye yazışsın?Hala inanan var mı sadece kendisiyle yazışıldığına?
Kardeş o memleketle özel iletişim halindedir emin ol
Aynen öyle işte ben de kendine güvenen bir kadın olarak normal hayattaki halimi gönderdim. Dikkat çekici bir güzelliğim olmasa da çok şükür itici gelecek bir görüntüm de yok diye düşünüyorum. Ben erkek olsam kendine ait havası olan kadınları beğenirdim. Fazla süs, püs, abartı beni çekmezdi. Zaten bence ona çekici gelmememin nedeni görüntüden başka şeyler. Mesela benim iyi bir kariyerim yok ve bence bu önemli bir sorun olabilir. Yaşlar ilerleyince beklentiler de farklılaşıyor gibi, belki 18 yaşında bir erkek güzelliğe kapılabilir ama koskoca adam güzellik dışında da şeyler arayacaktır mutlaka hele ki kendi başarılı biriyse.bana da fotonuzdan kaynaklı geldi sizinle sadece mail üzerinden bir arkadaşlık devam ettirmek istiyor. neden bu düşünceye girdiğimi özetlemek istiyorum üniversiteye hazırlanırken bir kız arkadaşım vardı kilosu bizlere göre biraz fazla bu şekilde netten tanıştığı biriyle mesajlaşıordu çocuk çok sk foto gönderiyor bizimki de her seferinde kendini saklıyordu en son gönderecem dedi ve öyle netliği tam belli olmayan bir foto gönderdi ben göndermesine kızmadım kendine olan güvensizliğine kızdım madem konuşuyorsun seni sen olduğun için kabullenmeli sevgili değilsiniz sadece bir arkadaşlık bu dedim mesajlarda hiç sevgili olunacak havası bile yoktu. ama arkadaşım aslında biraz kendini onun ilgisine kaptırmıştı nitekim zamanla araya bir şekilde soğukluk girdi ve görüşmüyorlar belkide sizde bu şahısa ya çok kilolu ya çok zayıf gelmiş olabilirsiniz erkekler güzelliğe önem verir doğru ama kendine güvenen kadının yeri daha başkadır sanırım
Hayatım iş yoğunluğunu beyan etmişti kendileri zaten. Eli kulağında muhtemelen pazartesi bilemedin salı bir yanıt bekliyorum ve inşallah hemen sizlerle paylaşırım. Bakalım ne kadar yaratıcı bir açıklama yapacak inan merak ediyorum.:)Mesafeliii,,
Canim bu gorsellik olayi degil.begenmemis olsa emin ol o kullandigi cümleler hatrina .aman pat diye hemen kesmeyeyim iletisimi der bir sure oyalar sonrada yavastan siyrilip giderdi. Dedigim gibi ben yaratici mukemmel kilif bulana hic rastlamadim. Bir cvp gelmedi herhalde. Normal sartlarda sessizligi bu kadar surermiydi
Valla çok haklısın erkekler malesef böyle aslında dürüstlük edip süssüz halini yollamışsın ben erkek olsaydım süslü halini merak eder görmeyi isterdim :) ama bana şu an itici geldi arkadaşın görsel anlamda bu şekil davrandığı için demek ki o kadar muhabbet bi fotona bakıodu inrestinggggg :)Foto kilit noktası mı yani.:) Eğer profesyonel makyaj yaptırsam, saçları kabartsam ve güzel bir kıyafaet giysem (yalnız fotoda sadece üst beden var) daha mı farklı olurdu? Buna gerçekten inanıyor musun? Diyelim beni o halimle beğendi, buluştuk tabii ben gene güzellik salonundan buluşmaya gidiyorum :) ve zaman geçti, mutlu son nihayet vuslata erdik ve beni ilk kez makyajsız gördü o zaman ne olacaktı düşünsene.:))
Ama sana kesinlikle katıldığım bir konu var. Erkekler için güzellik özellikle ilk başlamak aşamasında çok önemli. Görsel çekicilik şart.:) Ben de eksik kalmış olabilir ama telafisi var her an süslenip foto çekebilirim de malzeme aynı, kendimi değişitremem.:)
Yok yok bu sadece fotodan değildir sonuçta Frenkestein değilim çok şükür. Canım başka bir yorumumda da söyledim aslında, bu tarz mevki-makam sahibi insanlar haklı olarak kendilerine denk kişilere yöneliyorlar. Ben sonuçta sade vatandaşım bu açıdan tanışıp, kaynaşacak kadar cezbedememiş olabilirim. Kariyerli erkek- kendi halinde kız hikayesi gibi:)Valla çok haklısın erkekler malesef böyle aslında dürüstlük edip süssüz halini yollamışsın ben erkek olsaydım süslü halini merak eder görmeyi isterdim :) ama bana şu an itici geldi arkadaşın görsel anlamda bu şekil davrandığı için demek ki o kadar muhabbet bi fotona bakıodu inrestinggggg :)
emin olun ki herkes zaman zaman boslukta oluyor. karsi taraf tuhaf biri siz degilsiniz...cunku insan tanismayacagi biriyle bir yere kadar konusabilir sonsuza kadar degil...amac olmadan konusma nereye kadar gider ki. insaniz biz duygularimiz var. emin olun bu zaman biticek ve yaninizda biriyle sohbet edeceksiniz ve gercekten bu olacak kimse ebediyen yanliz kalamaz cunku.... kendinizi kotu hissettiren kimseyi hayatinizda barindirmayin....o insanla da konusmaya ara verin bence. zamanla koparsiniz aliskanliginiz da biter boylece. cunku size kendinizi sorgulaticak surekli. neden gorusmek istemiyor neden neden neden diyip duracaksiniz... kitap okumak bile var olmayan biriyle konusmaktan daha iyi. zaten sosyal medyada cok zaman harcayan bir insan hele ki erkekse bu insan bence kesinlikle guvenilmez ve gereksizdir. agzi iyi laf yapiyor yada bilgili olmasi bu gercegi degistirmez..sizi sinir etmesine izin vermeyinŞimdi okudum bu mesajını. Sen de beni anlamışsın zaten. Tabii canım belli bir boşluk olmasa bu kadar yazışmaya nereden zaman bulacaksın? Ben de boşanmış bir kadınım, yalnız yaşıyorum. Ancak bu kişiyle flört eder tarzda yazışmıyoruz yani o bana herhangi bir umut vermiyor. Ben durumumdan dolayı aynen senin dediğin gibi etkilenmeye açığım. Ancak bu iletişimin sadece sanalda sürebileceğini kabullendireceğim kendime. Ben sadece sanal sohbet arkadaşıyım, beklenti yok, ötesi yok günde 100 kez.:)
Kariyer mariyer gerzeğin tekiymiş bence. Entelektüel kimliği de var sanırım. Tırroya bak üstüne atlıycan sanmış galiba. Peşini bırakmıycan falan yani.Yok yok bu sadece fotodan değildir sonuçta Frenkestein değilim çok şükür. Canım başka bir yorumumda da söyledim aslında, bu tarz mevki-makam sahibi insanlar haklı olarak kendilerine denk kişilere yöneliyorlar. Ben sonuçta sade vatandaşım bu açıdan tanışıp, kaynaşacak kadar cezbedememiş olabilirim. Kariyerli erkek- kendi halinde kız hikayesi gibi:)
Yazdıkların bence de çok mantıklı, teşekkür ederim. Ama hani internetten sürekli boş boş yazışanlar vardır ya o tiplerden elbette uzak durmak lazım yani onlar boş insanlar. Bu tabii öyle değil. Biliyor musun ömür boyu böyle yazışanlar var.emin olun ki herkes zaman zaman boslukta oluyor. karsi taraf tuhaf biri siz degilsiniz...cunku insan tanismayacagi biriyle bir yere kadar konusabilir sonsuza kadar degil...amac olmadan konusma nereye kadar gider ki. insaniz biz duygularimiz var. emin olun bu zaman biticek ve yaninizda biriyle sohbet edeceksiniz ve gercekten bu olacak kimse ebediyen yanliz kalamaz cunku.... kendinizi kotu hissettiren kimseyi hayatinizda barindirmayin....o insanla da konusmaya ara verin bence. zamanla koparsiniz aliskanliginiz da biter boylece. cunku size kendinizi sorgulaticak surekli. neden gorusmek istemiyor neden neden neden diyip duracaksiniz... kitap okumak bile var olmayan biriyle konusmaktan daha iyi. zaten sosyal medyada cok zaman harcayan bir insan hele ki erkekse bu insan bence kesinlikle guvenilmez ve gereksizdir. agzi iyi laf yapiyor yada bilgili olmasi bu gercegi degistirmez..sizi sinir etmesine izin vermeyin
Benim tarafımdasın aslında :) ama bak bir de şöyle düşünelim eğer bu kadarı ona yetiyorsa neden görüşmek istesin ki? Çünkü tanışmak asında samimiyette bir adım daha ilerlemek demek. Yani diyeceğim ya ben, bana tanınan sınırlarda mutlu olurum ya da iletişimi keserim gelinen nokta bu gibi. Düşündükçe bu sonuca vardım.Kariyer mariyer gerzeğin tekiymiş bence. Entelektüel kimliği de var sanırım. Tırroya bak üstüne atlıycan sanmış galiba. Peşini bırakmıycan falan yani.
Benim aklımdan geçen şey şu;Benim tarafımdasın aslında :) ama bak bir de şöyle düşünelim eğer bu kadarı ona yetiyorsa neden görüşmek istesin ki? Çünkü tanışmak asında samimiyette bir adım daha ilerlemek demek. Yani diyeceğim ya ben, bana tanınan sınırlarda mutlu olurum ya da iletişimi keserim gelinen nokta bu gibi. Düşündükçe bu sonuca vardım.
Belki de. Dediğin gibi insan çok sayıda kişiyle yazışırsa bir yerden sonra kişiler önemsizleşebilir. Haklısın.Benim aklımdan geçen şey şu;
Sanaldan görüştüğü birçok kişi var. Değişik şehirleri de geziyormuş zaten. Yani önemsiz olmuş artık gittiği yerlerde yazıştığı kişilerin olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?