Beni neden görmek istemedi ?

sizin yerinizde olsam 1 yıl boyunca yazıştığım adam benim yaşadığım şehre gelse ve bana vakit ayırmasa benimle tanışmaya tenezzül etmese onunla yazışmazdım bir daha..bir şeyleri gizlemek de yalanla eşdeğer bence...sonuçta sizi önemsemiyor bu kişi maalesef..

İyi de size hayatıyla ilgili hiç bir açıklama yapması gerekmiyor ki. Arkadaşı değilsiniz, ailesi değilsiniz, sevgilisi değilsiniz. Aranızda bu kadar mesafe varsa, herhangi bir gönül bağı yoksa, o insanın size ne kadar açık olmak istiyorsa o kadar olmasını kabul etmek mecburiyetindesiniz. Beklenti içinde olmayın derken bunu kastediyorum. Adam yalan söylememiş zaten, sadece size yakın olduğunu söylememiş size. Şehir dışında olması yalan değil. Kendi sebeplerince görüşmek istememiştir. Eşi dostu, yakın olduğu insanlar varsa onlara vakit ayırmıştır. Size söylerse buluşmak istersiniz diye hiç açmamıştır konuyu.

Aranızda arkadaşlık bile yoksa size çok değer vermesini, ille de görüşmek istemesini beklemeyin bence. Sık sık internetten entel konular konuştuğu kişisiniz, ve adam sizin bu konumunuzdan memnum. Daha fazla samimiyet istemiyor belli ki. Herkes hoşlanmaz sanalda görüştüğü insanları gerçek hayatına almaktan.

Hayatm içimdeki ses bana iki şey söylüyor. İlki ona karşı hissettiğim beğeninin tanışınca azalacağını düşünmüş olabilir ve eğer tanışırsak benim bundan heveslenip daha fazlasını istememden çekinmiştir. Çünkü o farklı bir yakınlık istemiyor olmalı. Onun yazdıklarından ben bunu anlıyorum ama benim ona karşı ilgi duymamın da önünü kesmiyor.

Ek yapmak istedim o görüşmek istese benim kabul edeceğimi tahmin etmiştir. O konuda sıkıntı yok ben hazırım.:) Kendi hayatınızdan paylaşımınız için teşekkür ederim.

Evet gerçekten de his dünyası sanalda da yanında da benzer. Elbette gerçek hayat daha çok etki eder duygulara ama sanal olması da insanı hissizleştirmiyor dediğin gibi. Anlayışın ve empatin için çoook teşekkür ederim. Devamını yine paylaşırım inşallah.

Tipik erkek.. Beğenilmesi egosunu okşuyordur. Ama bence siz itiraf edemiyorsunuz kendinize,duygusal boyuta taşımışsınız.. Bence muhabbeti azaltarak kesin, zira sizin beklentilerinizle onun bakış açısı farklı.. İyice hayatınızda yer etmeden..

Bu kadar net değilim ben işte. Bir yandan sohbet ortamını kaybetmk istemiyorum öte yandan görüşülmek istenilmeyen kadın olmak zoruma gidiyor. Bakalım ne olacak.:)

Beğenilmek kimin egosunu okşamaz haklısın. Evet benim günde 100 kere söyleyeceğim cümle vardı. Neydi o? Ben sadece sanal arkadaşım, ötesi yok, beklenti yok. Sanırım en doğrusu bu.

İyi de bazı insanlar da sanalda konuştuğu kişileri merak edip onlarla tanışmak ister. Yani amaç sadece entellikse o zaman kitap okumak da entel bir faaliyet. Burada bir emek var. Yazdıklarını oku, üzerinde düşün, yanıt yaz. Tamam o da beni besliyor kelimeleriyle. Ama devam etmek için karşılıklı tatmin gerekiyor. Ve ben yeterince mutlu değilim demek ki son olanlardan. Bu durumda haklısınız ya onun tarzında devam eder ya da ben bitiririm. Ama siz de kabul edin lütfen bu kadar uzun yazışmak bir bağ oluşturuyor ve her insan beklentiye girer. Ben çok mekanik düşünemiyorum bu konuda. Sağolun görüşlerinizi paylaştığınız için.

Biraz daha devam edesim geldi. Şehir dışında olması yalan değil ama böyle bir açıklama da samimi değil. Görüşmek istememe sebeplerini açıklayabilecek kadar kendini ifade etmek yeteneği var nasılsa. Ben burada olduğunu bilsem en fazla görüşmek istediğimi söylerdim niye ısrar edeyim ki . Evet bana çok değer vermesini beklemiyorum ama iki gün yazamadığında bana açıklamalar yapacak kadar değer veriyorsa bir zahmet görüşemeyeceğini de nasıl dürüstçe söylerim diye de düşünseydi daha iyi olmaz mıydı? Bu arada sanki size kızmışım gibi yazıyorum ama derdimin kiminle olduğu belli, üstünüze almayın lütfen.

Yani bilemiyorum ben elektrik alamadigim yada cekim hissetmedigim bir adamla gunlerce sohbet edemem :)
Dünya goruslerimi kimseyi bulamazsam gelir kk da paylasirim en azından 2 girgir samata keyfim gelir
Sonucta sizide hic gormedim :)
Bu cekim gucu de illa ki bi yerde görme istegi getirir.
Simdi zaten bu konuda bu adami cozemememin nedeni bu. Evli degil, hesap fake degil. Ortak arkadaslar var arada.
Mesefeli bu kadar emin olmasa fake konusunda israr edicem ordan bagladi elimi kolumu

Evet aslinda bende maillesiyorum birisiyle sanirim bulusmayi isterdim in mi cin mi nasil birisi diye merak ederdim :) Ama erkekler daha farkli olabilirler iste onlar bizim gibi degiller :/

Ya senin öğreneceğini bilmiyor mu bu adam .Sosyal medya falan.Neyse sevde'nin sözlerine de kulak verelim.Birbirimizi doldurmaya başladık gibi:)Hoşgörülü halim vefa noktasında kırılıyor biraz benim.Bir de bu adam yazar mı?Sırf buyüzden bel bağlama,öyleleri ele avuca sığmaz.

Adam belki başlarda duygusal anlamda bişeyler hissetmiş olabilir ama fotodan sonra fikri değişmiş de olabilir :)

dem
asosyal biri demek ki...sadece dostane konusuyor cevresindeki insanlardansa sizinle konusmak hosuna gidiyor olabilir. her ne sartta olursa olsun 1 yildir goruselim demediyse yazismayin sizde mail arkadasligi size ne katiyor. ayrica o hissetmese bile siz bisey hissediyorsunuz sanirim zira hissetmeseniz bulusalim demesini beklemezdiniz degil mi?

yazilanlarin cogunu ilk yorumu yaptiktan sonra okudum ...ozur dilerim bunun icin...her bayan karsisinda dusunerek konusan ( ki yazarken daha duzgun ifade ederiz kendimizi bence) yada yazan bir adama zamanla az yada cok baglanir..hele ki bosluktaysa...siz de biraz gafil mi avlandiniz aceba? tam aradiginizi bulamiyorken yada bir iliski birmisken mi cikti bu adam karsiniza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…