- 21 Şubat 2015
- 81
- 84
- 38
- 40
Peki ama madem resmiyiz ki öyleyiz. O zaman neden buraya geldiğini gizliyor. Resmi bir açıklama yapamaz mıydı.? Benim yaşadığım yerdeyken bana mail atıp il dışındayım demesi, yalan demek içimden gelmiyor ama gizlemesi doğru bir davranış mı? Orada olacağım ama görüşmek için uygun olmayacağım denmez mi? Ne dersiniz?
Beklentiye girmemek konusunda kesinlikle haklısınız.
Hayatm içimdeki ses bana iki şey söylüyor. İlki ona karşı hissettiğim beğeninin tanışınca azalacağını düşünmüş olabilir ve eğer tanışırsak benim bundan heveslenip daha fazlasını istememden çekinmiştir. Çünkü o farklı bir yakınlık istemiyor olmalı. Onun yazdıklarından ben bunu anlıyorum ama benim ona karşı ilgi duymamın da önünü kesmiyor.Bence katılıyorum.. Size bir anımı anlatayım..eskiden internetten gmrüştüğüm bir arkadaşım vardı,bayandı..Genel sohbetlerimiz olurdu, dertleşirdik uzun uzun yazışırdık.. Filmlerden,kitaplardan,hayatın her alanından.. Bir gün buluşalım dedik ayrı yerlerdeydik fakat yakındık. Karşı karşıya gelince o derin sohbetleri edemedik bilmiyorum bir yerde tıkandı.. O yazışmalardaki yakınlık yoktu..
Diyeceğim o ki belki böyle bir durumdan çekindi, ya da yanlış anlaşılmaktan da korkmuş olabilir. Hani ne münasebet diceğinizi de düşünmüş olabilir. İllaki tanımışsınızdır içinizdeki sese kulak verin.
Evet gerçekten de his dünyası sanalda da yanında da benzer. Elbette gerçek hayat daha çok etki eder duygulara ama sanal olması da insanı hissizleştirmiyor dediğin gibi. Anlayışın ve empatin için çoook teşekkür ederim. Devamını yine paylaşırım inşallah.Canim
Hikayeni sirf cvp yazmak icin okuyup yorumlamiyorum.tamamen empati kurarak hikayeni resmen yasayarak yorumluyorum.basima gelmis gibi dellenmis durumdayim :)))uzun bir zamandir devam eden bir gorusme oldugu icin aliskanlik duygusu sende dogru kararin ne oldugu suphesini olusturacak ister istemez, maillini surekli acip kapama.eski iletileri okuma.neden niye sorulari. Bosluga dusmus gibi hissedeceksin.faal iliskilerde dostluklardada hep boyle olur ya. Bedeli buyuk kayiplarda olsa (sence) yanlis bildigin bir davranisi gormezden gelme.istersen yan odada oturan istersen yuzlerce km uzaktaki farketmiyor yani hissettigin his. Emin ol senin kadar merak ediyorum bir aciklama yapacakmi,yapacaksada savunmasi ne olacak.
Tipik erkek.. Beğenilmesi egosunu okşuyordur. Ama bence siz itiraf edemiyorsunuz kendinize,duygusal boyuta taşımışsınız.. Bence muhabbeti azaltarak kesin, zira sizin beklentilerinizle onun bakış açısı farklı.. İyice hayatınızda yer etmeden..Hayatm içimdeki ses bana iki şey söylüyor. İlki ona karşı hissettiğim beğeninin tanışınca azalacağını düşünmüş olabilir ve eğer tanışırsak benim bundan heveslenip daha fazlasını istememden çekinmiştir. Çünkü o farklı bir yakınlık istemiyor olmalı. Onun yazdıklarından ben bunu anlıyorum ama benim ona karşı ilgi duymamın da önünü kesmiyor.
Bu kadar net değilim ben işte. Bir yandan sohbet ortamını kaybetmk istemiyorum öte yandan görüşülmek istenilmeyen kadın olmak zoruma gidiyor. Bakalım ne olacak.:)sizin yerinizde olsam 1 yıl boyunca yazıştığım adam benim yaşadığım şehre gelse ve bana vakit ayırmasa benimle tanışmaya tenezzül etmese onunla yazışmazdım bir daha..bir şeyleri gizlemek de yalanla eşdeğer bence...sonuçta sizi önemsemiyor bu kişi maalesef..
Beğenilmek kimin egosunu okşamaz haklısın. Evet benim günde 100 kere söyleyeceğim cümle vardı. Neydi o? Ben sadece sanal arkadaşım, ötesi yok, beklenti yok. Sanırım en doğrusu bu.Tipik erkek.. Beğenilmesi egosunu okşuyordur. Ama bence siz itiraf edemiyorsunuz kendinize,duygusal boyuta taşımışsınız.. Bence muhabbeti azaltarak kesin, zira sizin beklentilerinizle onun bakış açısı farklı.. İyice hayatınızda yer etmeden..
Hakkınızda hayırlısı olsun gelişmeleri yazınBeğenilmek kimin egosunu okşamaz haklısın. Evet benim günde 100 kere söyleyeceğim cümle vardı. Neydi o? Ben sadece sanal arkadaşım, ötesi yok, beklenti yok. Sanırım en doğrusu bu.
İyi de bazı insanlar da sanalda konuştuğu kişileri merak edip onlarla tanışmak ister. Yani amaç sadece entellikse o zaman kitap okumak da entel bir faaliyet. Burada bir emek var. Yazdıklarını oku, üzerinde düşün, yanıt yaz. Tamam o da beni besliyor kelimeleriyle. Ama devam etmek için karşılıklı tatmin gerekiyor. Ve ben yeterince mutlu değilim demek ki son olanlardan. Bu durumda haklısınız ya onun tarzında devam eder ya da ben bitiririm. Ama siz de kabul edin lütfen bu kadar uzun yazışmak bir bağ oluşturuyor ve her insan beklentiye girer. Ben çok mekanik düşünemiyorum bu konuda. Sağolun görüşlerinizi paylaştığınız için.İyi de size hayatıyla ilgili hiç bir açıklama yapması gerekmiyor ki. Arkadaşı değilsiniz, ailesi değilsiniz, sevgilisi değilsiniz. Aranızda bu kadar mesafe varsa, herhangi bir gönül bağı yoksa, o insanın size ne kadar açık olmak istiyorsa o kadar olmasını kabul etmek mecburiyetindesiniz. Beklenti içinde olmayın derken bunu kastediyorum. Adam yalan söylememiş zaten, sadece size yakın olduğunu söylememiş size. Şehir dışında olması yalan değil. Kendi sebeplerince görüşmek istememiştir. Eşi dostu, yakın olduğu insanlar varsa onlara vakit ayırmıştır. Size söylerse buluşmak istersiniz diye hiç açmamıştır konuyu.
Aranızda arkadaşlık bile yoksa size çok değer vermesini, ille de görüşmek istemesini beklemeyin bence. Sık sık internetten entel konular konuştuğu kişisiniz, ve adam sizin bu konumunuzdan memnum. Daha fazla samimiyet istemiyor belli ki. Herkes hoşlanmaz sanalda görüştüğü insanları gerçek hayatına almaktan.
Ok yazarım. Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.Hakkınızda hayırlısı olsun gelişmeleri yazın
Biraz daha devam edesim geldi. Şehir dışında olması yalan değil ama böyle bir açıklama da samimi değil. Görüşmek istememe sebeplerini açıklayabilecek kadar kendini ifade etmek yeteneği var nasılsa. Ben burada olduğunu bilsem en fazla görüşmek istediğimi söylerdim niye ısrar edeyim ki . Evet bana çok değer vermesini beklemiyorum ama iki gün yazamadığında bana açıklamalar yapacak kadar değer veriyorsa bir zahmet görüşemeyeceğini de nasıl dürüstçe söylerim diye de düşünseydi daha iyi olmaz mıydı? Bu arada sanki size kızmışım gibi yazıyorum ama derdimin kiminle olduğu belli, üstünüze almayın lütfen.
B
Bazıları böyle oluyor ya.Benim eski sevgili de alnımın damarını çatlatmıştı düşünmekten.ilgisizdi ve bırakmazdı sevdiğini söylerdi..Tabi ben de yordum onu. ..Bu da onun kadar olmasa da yorucu bir adam anlaşıldı.
Aynen. Ben duygusala bağlamasam iyi olacak. Biz sanal sohbet arkadaşıyız, o kadar, beklenti yok. Biz sanal sohbet arkadaşıyız, o kadar, beklenti yok. Biz sanal sohbet arkadaşıyız, o kadar, beklenti yok. ....Günde 100 kere. Başlangıç için iyi değil mi?:)
Ben sabah duş almıştım. En azından saçım başım temizdi yani.:) Bir de ben hep spor giyiniyorum bana o halim normal geldi. O da zaten kıyafeti çok önceleyen biri değil. Sordum canım yanıt bekliyorum. Ama ortak bir şey yoksa o kadar nasıl yazışabiliyoruz. En azından beyinsel bir yakınlık var bunun hatırına bir kahve içemez miydik? :)
Ya senin öğreneceğini bilmiyor mu bu adam .Sosyal medya falan.Neyse sevde'nin sözlerine de kulak verelim.Birbirimizi doldurmaya başladık gibi:)Hoşgörülü halim vefa noktasında kırılıyor biraz benim.Bir de bu adam yazar mı?Sırf buyüzden bel bağlama,öyleleri ele avuca sığmaz.Biraz daha devam edesim geldi. Şehir dışında olması yalan değil ama böyle bir açıklama da samimi değil. Görüşmek istememe sebeplerini açıklayabilecek kadar kendini ifade etmek yeteneği var nasılsa. Ben burada olduğunu bilsem en fazla görüşmek istediğimi söylerdim niye ısrar edeyim ki . Evet bana çok değer vermesini beklemiyorum ama iki gün yazamadığında bana açıklamalar yapacak kadar değer veriyorsa bir zahmet görüşemeyeceğini de nasıl dürüstçe söylerim diye de düşünseydi daha iyi olmaz mıydı? Bu arada sanki size kızmışım gibi yazıyorum ama derdimin kiminle olduğu belli, üstünüze almayın lütfen.
asosyal biri demek ki...sadece dostane konusuyor cevresindeki insanlardansa sizinle konusmak hosuna gidiyor olabilir. her ne sartta olursa olsun 1 yildir goruselim demediyse yazismayin sizde mail arkadasligi size ne katiyor. ayrica o hissetmese bile siz bisey hissediyorsunuz sanirim zira hissetmeseniz bulusalim demesini beklemezdiniz degil mi?Canım eminim evli olmadığına. Bazı güvenilir haber kaynaklarım var diyeyim. Bir ilşkisi olmadığını da söylüyor. Hem olsa bana neden bu kadar zaman ayırsın ki? Ama tabii insanların kalplerinin içini bilemeyiz. Onun kalbindekileri bilemem. Hem kızlar amacı eğer aşk-meşk olsa bir yıldır bunu kelimelerine yansıtırdı değil mi? Dediğim gibi yazışmalarıız hiç bu yönde değil.
yazilanlarin cogunu ilk yorumu yaptiktan sonra okudum ...ozur dilerim bunun icin...her bayan karsisinda dusunerek konusan ( ki yazarken daha duzgun ifade ederiz kendimizi bence) yada yazan bir adama zamanla az yada cok baglanir..hele ki bosluktaysa...siz de biraz gafil mi avlandiniz aceba? tam aradiginizi bulamiyorken yada bir iliski birmisken mi cikti bu adam karsiniza?İyi de bazı insanlar da sanalda konuştuğu kişileri merak edip onlarla tanışmak ister. Yani amaç sadece entellikse o zaman kitap okumak da entel bir faaliyet. Burada bir emek var. Yazdıklarını oku, üzerinde düşün, yanıt yaz. Tamam o da beni besliyor kelimeleriyle. Ama devam etmek için karşılıklı tatmin gerekiyor. Ve ben yeterince mutlu değilim demek ki son olanlardan. Bu durumda haklısınız ya onun tarzında devam eder ya da ben bitiririm. Ama siz de kabul edin lütfen bu kadar uzun yazışmak bir bağ oluşturuyor ve her insan beklentiye girer. Ben çok mekanik düşünemiyorum bu konuda. Sağolun görüşlerinizi paylaştığınız için.
Yazışıyordur belkiAma o zaman o bayanla yazışsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?