Beni neden görmek istemedi ?

Bence bi sürü yazistigi kadin var, var öyle cok erkek sirf yazismak,bos zaman doldurmak icin pek cok görmedigi ve aslinda gercekte önemsemedigi kadinlarla yazisan. Maalesef... Cok taniyorum öylelerini

Mesafeli sen ne tatlı bayansın , yazdıklarını okuyunca gülümsettin beni:) Bak bende kendimden bir olay anlatayım, yıllar önce dilimi geliştirmek adına yabancı bir sohbet sitesine üye oldum, yabancılarla havadan sudan, gündemden, politikadan aklımıza ne geliyorsa konuşuyorduk, türke rastlayınca da meraba demeden hızla uzaklaşıyordum:))Neyse bi gün gene bir yabancıyla konuşuyoruz sohbet uzadıkça uzadı,mailimi istedi arada mesajlaşalım dedi, okey dedim nasıl olsa kendini bilen bir bey diye düşündüm, Yabancı dile de hakim:) Meğer bu türkmüş, ama mailimi de vermiş oldum, biz aylarca senin gibi yazışdık durduk, eğitim hayatımızdan, siyasetten, ekonomiden, bilimden, gündemdeki konulardan, eşimizden dostumuzdan aklına ne gelirse, bana sayfalarca yazardı, bende rahat durmazdım ne yalan söyleyeyim bende yazdıkça yazardım:)) Messsenger da bu işe devam ettik, hatta bi gün fotolarını attı,çocuğu beğendimde:)) Ama ben atmadım o da asla sormadı, bi fotoğrafını görebilir miyim diye...neyse bir yıl kadar bıkmadan usanmadan her gün yazıştık,bu kadar ne konuştunuz be deme:) hiç bişey bulamassak izlediğimiz filmler hakkında konuşuyorduk, hoşumuza giden parçaları beraber dinliyorduk....Neyse 1 yılın sonunda fotoğrafımı attım, beni beğendiğini söyledi, hatta canım cicim diye konuşmaya devam etti, uzun bir süre daha hevesle konuşmaya devam ettik...Ne yalan söyleyeyim en sonunda bi buluşma veya telde görüşme olur diye ümit ediyordum, ama bu denyo ne telimi istiyordu ne de bulunduğum şehre gelmeyi teklif ediyordu, işi gücü de yerinde bir beydi, hayatında kimse yoktu, sürekli saatlerce sabahlara kadar yazışıyorduk...Sonra dayanamadım, sen benim sesimi hiç mi merak etmiyorsun, beni hiç mi yakından görmek istemiyorsun dedim, epeyde sitem ettim, iyi bi gün çıkıp geleyim bari dedi, telini istemeye utandım dedi, bende bu sefer bozuldum aman sırf ben istiyorum diye çıkıp gelme dedim,o da üstelemedi...ama benimde canım sıkıldı tabi, mal mıdır nedir, ölene kadar yazışacaz galiba dedim, kendimi suçlamaya başladım, vakit kaybı bu dedim, bu arada önüme çıkan, benle çıkmayı isteyen bi kaç kişiyede hep olumsuz cevap verdim, bu öküze güvenipO zamanlar tabi çok kötüydüm, şimdi o halimi hatırlayıp kaçırdıklarıma yanıyorumsonra benim 1-2 haftalığına yurt dışına gitmem gerekti, buna da dedim ki ben iki hafta sana yazamayacam bana maillede, messenger lada ulaşamassın, dönünce yazışırız artık dedim, bu öküzden gene bi ses yok, telimi gene istemedi, ve orda kafamda bitirdim aslında, sonrada ben yurt dışına gittim geldim, bu hanzo da sırra kadem bastı bende tek mesaj atmadım...bir yıldan fazla öylece mesajlaştık ama sonuca ulaşamadık, neden benden telimi istemedi, neden görüşmek istemedi hiç anlayamadım.Kültürlü, bilgili,kendini, konuşmasını bilen biriydi, benden haz almasa o kadar süre yazışmazdı, ben hep buluşacağımızı hayal ederek devam ettim ama o bir türlü cesur olup bi adım atamadı...Şimdi düşünüyorum da değmezmiş, ben bi hayal aleminde yaşamışım, çok şey öğrendim ondan ama bi o kadarda vaktimi çaldığı, beni uykusuz bıraktığı oldu, sanal alemin cilveleri işte, sana diyeceğim böyle bi herife uzun süre kapılma

Merhaba canım, sen de çok tatlı yazmışsın. Oldukça benzer bir hikaye. Üşenmediğin paylaştığın için çok sağol. Demek bir de bu modelleri var malum cinsin. İnsan her yaşta yeni şeyler öğreniyor diye boşuna demiyorlar.

Karşındakini kendin gibi düşündüğünde bu durumu anlamak oldukça güç. O kadar zaman yazıştığın insanı hiç merak etmez misin? Sadece yazışarak nereye varabilirsin? Ama sanırım bir erkek için hiç bir beklenti olmadan, baskı altında hissetmeden, vaadlerde bulunmadan karşı cinsle yazışmanın bir zevki olmalı. Hoş bir kadın seni beğeniyor bunu biliyorsun, yazdığı övgü dolu cümleleriyle senin ruhunu okşuyor. Karşılığında senden bir şey beklediğini anladığın anda da bir daha yazmayarak onu hayatından çıkarabilirsin. Ne kadar pratik. Yıka ve çık :)

Bir yere gitme planı yapmaya, kadını evden alıp, eve bırakmaya onun anlattıklarına uzun süre katlanmaya, para harcamaya gerek yok. Bir mail at yetsin. Kokmaz, bulaşmaz, leke tutmaz.:)

Senin için zaten bir anı olarak kalmış. Benim için de öyle olacak gibi gözüküyor. Aslında ben gerçekten ne olduğunu anlamak istediğim için bu konuyu açtım yeni gelişmeleri de aşağıda ayrıca yazacağım.

Ama benim yaşadıklarımı sen de yaşamışsın. Sana ne yazıştınız o kadar demem. Çünkü ilginç olan bir süre sonra yazışacaklar bitmiyor tam tersine çoğalıyor. Ya çok uzun yazdım nasıl kısaltsam diye düşünmeye başlıyorsun. Ama gerçekten zaman alıyor hatta bazen saatler. İşte değer mi? ilk soru bu ve can alıcı ikinci soru da hiç beklenti olmadan devam edebilir miyim? :)

Bence bi sürü yazistigi kadin var, var öyle cok erkek sirf yazismak,bos zaman doldurmak icin pek cok görmedigi ve aslinda gercekte önemsemedigi kadinlarla yazisan. Maalesef... Cok taniyorum öylelerini
Zıpzıp merhaba. Haklısın canım. Ben buraya konu açarken o kişinin bu şekilde yani uzun ve sürekli bir benimle iletişimde olduğunu düşünüyordum. Ama buradaki yorumlardan sonra onunla yazışmalarımızı şöyle bir düşündüm de artık neredeyse başkalarıyla da yazıştığından eminim diyebilirim.:) O derece :))

+1
Tırı vırı çeken erkekler zaman kaybı.

Canım ben de yaşlıyım ama o benden büyük. Ama işin gerçeği en başta anlattığımı burada tekrarlayayım bizimkisi aşk ilişkisi değil ve hiç olmadı böyle bir ima bile yok. Yani zaten karşılıklı yazışarak sohbet etme şeklinde başladı ve gelişti. Ama çok sık ve yaklaşık bir yla yakın bir süre devam edince haliyle bir bağ oluşuyor. Eee bir de benim yaşadığım yere gelip bunu gizleyince ben de ne olduğuna anlam veremedim ve konu açtım.

Ama inan burada yazışmalarımz sayesinde ben de ampül yandı, nihayet.:) Zaten bana verdiği bir söz, vaad falan yok ama ben tabii yalnız bir bayan olarak ona meylettiğimi ama bunun bir karşılığı olamayacağını anladım. Olan bu işte. Aslında üzülüyor değilim de niye filmlerdeki gibi sonlar bizi bulmuyor onu merak ediyorum şimdi de:)

Kızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...

Bir mail geldi. Sağolsun açıklama yapmış. İş için geldiğini ve yoğun olduğunu söylemiş. Makul. Haklı zira iş ortamında kendi başına hareket edemez. Anladım. Fakat burada bitmiyor. Ben onu sorguladığım için bozulmuş.

Sen ne yaptın derseniz. Ne yazacağımı bilemedim. İçimden ona yazmak gelmedi. Ben de buraya döktüm içimi.:)

Evet o tip özgüvensiz erkeleri özgüven topu haline getirmemek gerek.Ben de yaptım o hatayı.Ben de bedelini terkedilerek ödedim.Oysa o özgüvensi bir tip olduğu için (görünüşü boyu kısalığı yüzünden,parasızlığı yüzünden) bana en baştaki gibi hayran olmalıydı.İçindeki masum yönü görüp kanımın kaynadığını o kadar belli etmemeliydim.Şimdiki nişanlısı eminim kendini ağır tutmuştur .Kızda o tip var(Benden güzel değil kesinlikle ,hatta bariz biçimde ben güzelim,biraz kilosu var,ama bilmiş bir havası var.Yaşça da benden çok küçük tabi o konuda önde ve aynı ülkede mantık da yürütmüş olmalı)O şekilde kendine hayran şeklini koruyarak nişan yaptırmıştır.
Şu da tüm ilişkiler için geçerli:Mesafeli demiş ya NEKADAR ALIYORSAN OKADAR VER..O kadar doğru ki...İşte insanın içinde yeterki bir açlık olmasın.İnsanı o alaşağı ediyor.

Bozulmuşsa da sen haklısın sorgulamakta.Diğer msjları d abir okuyayım.Bekliyoruz devamını.

iş için gelmiş de neden il dışı demiş senin şehir adını söylememiş bunu da öğren hakkın.Belki diyecek yoğun olduğum için buluşlamayacağımı söyleyemedim.Yine de söylemeliydi.Bu yanlışını gizleyerek sendekini büyüsünü korumak istemiş oldu.Ama o büyü kayboldu.Sen ona artık daha farklı bir gözle bakarsın yani.

iş için gelmiş de neden il dışı demiş senin şehir adını söylememiş bunu da öğren hakkın.
Canım asıl mevzuu o zaten . Ben artık sormam. Onu zor durumda bırakmak istemem. Yani ne diyebilir ki? Ben aslında beni görmek istemediğini anlamalıydım. Yani buraya gelmese ben oraya gitsem de sanırım aynı şekilde isteksiz olurdu. Ama işte bazı şeyleri yaşayarak daha net anlıyor insan.

Yasli deme kendine taş olursun,
Ben seni civil civil buluyorum :))
Birak o adami hatta benle yazis artik
Hem sayende biraz entellektüel lik ogrenirim benimle yazisirmisin

Yasli deme kendine taş olursun,
Ben seni civil civil buluyorum :))
Birak o adami hatta benle yazis artik
Hem sayende biraz entellektüel lik ogrenirim benimle yazisirmisin
Ne demek büyük bir keyifle :)) Ama entelektüelliği ben ondan öğreniyorum yani kaynak o. Sana verebilecek fazla bir şeyim yok. Hem biz seninle hemen tanışıp yüz göz olacak gibiyiz:)))

Konuyu bayagidir takip ediyorduysamda yorum yazmamistim.
Yazilarinizdan kulturunuzden nezaketinizden etkilenmistir.
Her yoruma kibarca cevap vermissiniz...
Sifir asabiyet sifir laf sokma...
Adam bekarsa kendisi kaybetmis zor bulur boyle sakin hanim hatuncuk kadini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…