Benim de aklıma şu söylediğin ikinci şey geldi. Tanışmanın bir adım olacağını düşünmüş ve vazgeçmiş olabilir. Aslında kısa bir görüşme nereye adım olacak yani hemen hooop ilişki moduna atlayacak değiliz elbette. Ama yazışmadan tanışmaya geçilince devamı da gelir diye, istememiş olabilir. Mantıklı davranmış eğer böyleyse. :)
Mesafeli sen ne tatlı bayansın , yazdıklarını okuyunca gülümsettin beni:) Bak bende kendimden bir olay anlatayım, yıllar önce dilimi geliştirmek adına yabancı bir sohbet sitesine üye oldum, yabancılarla havadan sudan, gündemden, politikadan aklımıza ne geliyorsa konuşuyorduk, türke rastlayınca da meraba demeden hızla uzaklaşıyordum:))Neyse bi gün gene bir yabancıyla konuşuyoruz sohbet uzadıkça uzadı,mailimi istedi arada mesajlaşalım dedi, okey dedim nasıl olsa kendini bilen bir bey diye düşündüm, Yabancı dile de hakim:) Meğer bu türkmüş, ama mailimi de vermiş oldum, biz aylarca senin gibi yazışdık durduk, eğitim hayatımızdan, siyasetten, ekonomiden, bilimden, gündemdeki konulardan, eşimizden dostumuzdan aklına ne gelirse, bana sayfalarca yazardı, bende rahat durmazdım ne yalan söyleyeyim bende yazdıkça yazardım:)) Messsenger da bu işe devam ettik, hatta bi gün fotolarını attı,çocuğu beğendimde:)) Ama ben atmadım o da asla sormadı, bi fotoğrafını görebilir miyim diye...neyse bir yıl kadar bıkmadan usanmadan her gün yazıştık,bu kadar ne konuştunuz be deme:) hiç bişey bulamassak izlediğimiz filmler hakkında konuşuyorduk, hoşumuza giden parçaları beraber dinliyorduk....Neyse 1 yılın sonunda fotoğrafımı attım, beni beğendiğini söyledi, hatta canım cicim diye konuşmaya devam etti, uzun bir süre daha hevesle konuşmaya devam ettik...Ne yalan söyleyeyim en sonunda bi buluşma veya telde görüşme olur diye ümit ediyordum, ama bu denyo ne telimi istiyordu ne de bulunduğum şehre gelmeyi teklif ediyordu, işi gücü de yerinde bir beydi, hayatında kimse yoktu, sürekli saatlerce sabahlara kadar yazışıyorduk...Sonra dayanamadım, sen benim sesimi hiç mi merak etmiyorsun, beni hiç mi yakından görmek istemiyorsun dedim, epeyde sitem ettim, iyi bi gün çıkıp geleyim bari dedi, telini istemeye utandım dedi, bende bu sefer bozuldumaman sırf ben istiyorum diye çıkıp gelme dedim,o da üstelemedi...ama benimde canım sıkıldı tabi, mal mıdır nedir, ölene kadar yazışacaz galiba dedim, kendimi suçlamaya başladım, vakit kaybı bu dedim, bu arada önüme çıkan, benle çıkmayı isteyen bi kaç kişiyede hep olumsuz cevap verdim, bu öküze güvenip O zamanlar tabi çok kötüydüm, şimdi o halimi hatırlayıp kaçırdıklarıma yanıyorum sonra benim 1-2 haftalığına yurt dışına gitmem gerekti, buna da dedim ki ben iki hafta sana yazamayacam bana maillede, messenger lada ulaşamassın, dönünce yazışırız artık dedim, bu öküzden gene bi ses yok, telimi gene istemedi, ve orda kafamda bitirdim aslında, sonrada ben yurt dışına gittim geldim, bu hanzo da sırra kadem bastı bende tek mesaj atmadım...bir yıldan fazla öylece mesajlaştık ama sonuca ulaşamadık, neden benden telimi istemedi, neden görüşmek istemedi hiç anlayamadım.Kültürlü, bilgili,kendini, konuşmasını bilen biriydi, benden haz almasa o kadar süre yazışmazdı, ben hep buluşacağımızı hayal ederek devam ettim ama o bir türlü cesur olup bi adım atamadı...Şimdi düşünüyorum da değmezmiş, ben bi hayal aleminde yaşamışım, çok şey öğrendim ondan ama bi o kadarda vaktimi çaldığı, beni uykusuz bıraktığı oldu, sanal alemin cilveleri işte, sana diyeceğim böyle bi herife uzun süre kapılma
Zıpzıp merhaba. Haklısın canım. Ben buraya konu açarken o kişinin bu şekilde yani uzun ve sürekli bir benimle iletişimde olduğunu düşünüyordum. Ama buradaki yorumlardan sonra onunla yazışmalarımızı şöyle bir düşündüm de artık neredeyse başkalarıyla da yazıştığından eminim diyebilirim.:) O derece :))Bence bi sürü yazistigi kadin var, var öyle cok erkek sirf yazismak,bos zaman doldurmak icin pek cok görmedigi ve aslinda gercekte önemsemedigi kadinlarla yazisan. Maalesef... Cok taniyorum öylelerini
Valla o ayrılmak istediğin de efendi gibi yoluma gittim .Ben ayrıldıktan sonra bir daha o insanla iletişimde bulunmayan biriyim .Bu hep böyle oldu bu zamana kadar ve asla geri dönüşüm de olmaz .Ben senin kadar sabırlı olamam malesef ve cidden hiç bir erkeğin sabrımı hakettiğini de düşünmüyorum ben senin yerin de olsam ne yapardım biliyormusun anında engeller postalardım o adamı sormazdım bile niye geldin de beni aramadın o kim be diye düşünürdüm .Gerek yok vakit kaybı bunlar adam yaşlıymış bide pehh sen kaç yaşındasın peki ?
Bence bi sürü yazistigi kadin var, var öyle cok erkek sirf yazismak,bos zaman doldurmak icin pek cok görmedigi ve aslinda gercekte önemsemedigi kadinlarla yazisan. Maalesef... Cok taniyorum öylelerini
Canım ben de yaşlıyım ama o benden büyük. Ama işin gerçeği en başta anlattığımı burada tekrarlayayım bizimkisi aşk ilişkisi değil ve hiç olmadı böyle bir ima bile yok. Yani zaten karşılıklı yazışarak sohbet etme şeklinde başladı ve gelişti. Ama çok sık ve yaklaşık bir yla yakın bir süre devam edince haliyle bir bağ oluşuyor. Eee bir de benim yaşadığım yere gelip bunu gizleyince ben de ne olduğuna anlam veremedim ve konu açtım.Valla o ayrılmak istediğin de efendi gibi yoluma gittim .Ben ayrıldıktan sonra bir daha o insanla iletişimde bulunmayan biriyim .Bu hep böyle oldu bu zamana kadar ve asla geri dönüşüm de olmaz .Ben senin kadar sabırlı olamam malesef ve cidden hiç bir erkeğin sabrımı hakettiğini de düşünmüyorum ben senin yerin de olsam ne yapardım biliyormusun anında engeller postalardım o adamı sormazdım bile niye geldin de beni aramadın o kim be diye düşünürdüm .Gerek yok vakit kaybı bunlar adam yaşlıymış bide pehh sen kaç yaşındasın peki ?
Evet o tip özgüvensiz erkeleri özgüven topu haline getirmemek gerek.Ben de yaptım o hatayı.Ben de bedelini terkedilerek ödedim.Oysa o özgüvensi bir tip olduğu için (görünüşü boyu kısalığı yüzünden,parasızlığı yüzünden) bana en baştaki gibi hayran olmalıydı.İçindeki masum yönü görüp kanımın kaynadığını o kadar belli etmemeliydim.Şimdiki nişanlısı eminim kendini ağır tutmuştur .Kızda o tip var(Benden güzel değil kesinlikle ,hatta bariz biçimde ben güzelim,biraz kilosu var,ama bilmiş bir havası var.Yaşça da benden çok küçük tabi o konuda önde ve aynı ülkede mantık da yürütmüş olmalı)O şekilde kendine hayran şeklini koruyarak nişan yaptırmıştır.Ben yaşadıklarımdan aldığım dersi anlattım ve bence doğru yol onlara iyi davranmamak ama bu benim doğrum tabi ki :) yani 7/24 hakaret etmek değil tabi ki olay ama bazen yaptıkları şeyler yüzünden hani içimiz taşar ya ama yine de susar onu kırmamak adına birşey söylemeyiz hah ben o anlardan bahsediyorum içimizde tutmayalım patlayalım hemde öyle bir patlama olsun ki neye uğradıklarını şaşırsınlar .Benim eski sevgilim anlıyorum bana karşı çok öfkelisin şuan ama kendimi affettiricem diyor yok öyle bir dünya affetmekmiş ha bana bulaşmazsa intikam intikam diye tuturmuyorum ama bulaşmaya devam ederse çok fena yapıcam o ayrı ben iyi sadık dürüst olmanın hiç bir faydasını görmedim hatta çirkin bir adamdan kendini brad pit zanneden bir şahsiyet yarattım şimdi o eski haline döndürmek de çok hoşuma gidicek :)
Bozulmuşsa da sen haklısın sorgulamakta.Diğer msjları d abir okuyayım.Bekliyoruz devamını.Kızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...
Bir mail geldi. Sağolsun açıklama yapmış. İş için geldiğini ve yoğun olduğunu söylemiş. Makul. Haklı zira iş ortamında kendi başına hareket edemez. Anladım. Fakat burada bitmiyor. Ben onu sorguladığım için bozulmuş.
Sen ne yaptın derseniz. Ne yazacağımı bilemedim. İçimden ona yazmak gelmedi. Ben de buraya döktüm içimi.:)
Kızlar sanırım sizler gelişmelerden haberdar olmak istemiştiniz. Hoş ortada ilginç bir durum yok ama sözümü tutp size bilgi vereyim dedim. İki yukardaki mesajda kısaca yazdım. Etiketleme yaptım ama o ne işe yarar tam bilemedim bir de böyle denedim. :)
Kiz bu konu 30 sayfa olmus. Nerden gorcez senin yorumu? Ama zipzip oyle mi, hemen daha ilk sayfada "yaslar kaçBen sordum ya bu konuda
iş için gelmiş de neden il dışı demiş senin şehir adını söylememiş bunu da öğren hakkın.Belki diyecek yoğun olduğum için buluşlamayacağımı söyleyemedim.Yine de söylemeliydi.Bu yanlışını gizleyerek sendekini büyüsünü korumak istemiş oldu.Ama o büyü kayboldu.Sen ona artık daha farklı bir gözle bakarsın yani.Kızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...
Bir mail geldi. Sağolsun açıklama yapmış. İş için geldiğini ve yoğun olduğunu söylemiş. Makul. Haklı zira iş ortamında kendi başına hareket edemez. Anladım. Fakat burada bitmiyor. Ben onu sorguladığım için bozulmuş.
Sen ne yaptın derseniz. Ne yazacağımı bilemedim. İçimden ona yazmak gelmedi. Ben de buraya döktüm içimi.:)
Canım asıl mevzuu o zaten . Ben artık sormam. Onu zor durumda bırakmak istemem. Yani ne diyebilir ki? Ben aslında beni görmek istemediğini anlamalıydım. Yani buraya gelmese ben oraya gitsem de sanırım aynı şekilde isteksiz olurdu. Ama işte bazı şeyleri yaşayarak daha net anlıyor insan.iş için gelmiş de neden il dışı demiş senin şehir adını söylememiş bunu da öğren hakkın.
Canım ben de yaşlıyım ama o benden büyük. Ama işin gerçeği en başta anlattığımı burada tekrarlayayım bizimkisi aşk ilişkisi değil ve hiç olmadı böyle bir ima bile yok. Yani zaten karşılıklı yazışarak sohbet etme şeklinde başladı ve gelişti. Ama çok sık ve yaklaşık bir yla yakın bir süre devam edince haliyle bir bağ oluşuyor. Eee bir de benim yaşadığım yere gelip bunu gizleyince ben de ne olduğuna anlam veremedim ve konu açtım.
Ama inan burada yazışmalarımz sayesinde ben de ampül yandı, nihayet.:) Zaten bana verdiği bir söz, vaad falan yok ama ben tabii yalnız bir bayan olarak ona meylettiğimi ama bunun bir karşılığı olamayacağını anladım. Olan bu işte. Aslında üzülüyor değilim de niye filmlerdeki gibi sonlar bizi bulmuyor onu merak ediyorum şimdi de:)
Ne demek büyük bir keyifle :)) Ama entelektüelliği ben ondan öğreniyorum yani kaynak o. Sana verebilecek fazla bir şeyim yok. Hem biz seninle hemen tanışıp yüz göz olacak gibiyiz:)))Yasli deme kendine taş olursun,
Ben seni civil civil buluyorum :))
Birak o adami hatta benle yazis artik
Hem sayende biraz entellektüel lik ogrenirimbenimle yazisirmisin
Canım asıl mevzuu o zaten . Ben artık sormam. Onu zor durumda bırakmak istemem. Yani ne diyebilir ki? Ben aslında beni görmek istemediğini anlamalıydım. Yani buraya gelmese ben oraya gitsem de sanırım aynı şekilde isteksiz olurdu. Ama işte bazı şeyleri yaşayarak daha net anlıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?