Beni neden görmek istemedi ?

Bence zaten sırf dış görünüşünüz için sizinle ilgilenecekse hiç vakit kaybetmeyin derim. Ama erkekler öyle maalesef içerikten çok pakete odaklanıyorlar.

Bence zaten sırf dış görünüşünüz için sizinle ilgilenecekse hiç vakit kaybetmeyin derim. Ama erkekler öyle maalesef içerikten çok pakete odaklanıyorlar.
Hayatım tamam paket önemli :) ama insan beğenmediği paketi ya geri gönderir ya da kabul etmez. Benim anlayamadığım hem paketi elinde tutup hem de içinde ne var diye merak etmemek. O zaman diyorum ki içindekini tahmin ediyor ve çok ilginç bulmuyor onun için merak etmiyor ee ne diye elinde tutmaya devam ediyorsun o halde.

Hawking di sanırım "her gizemi çözdüm ama kadınları çözemedim" demiş peki ya erkekler bu kadar düz mantık kurarak yaşamayı nasıl beceriyorlar ben de onu çözemedim. Mantık da şu. İşe yarıyorsa kurcalama olduğu gibi kalsın:)

Bana kalırsada;
Oraya geldi bi işi vardı. Belki beni görmek için geldi imajı vermemek için orda olduğunu söylemedi.
Arada yazılan yorumları okumadım ama belki o resmiyeti zamanla kaldırırsanız daha reel bi görüşme sağlıyabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca gene ben olsam bulunduğu ile bi program ayarlar öncedende haber verip bi kahve içip içemiceğimizi sorardım.
Hayırlısı olsun hakkınızda

Bişey derdim de neyse... kendilerini bişey sanıyorlar cidden nasıl bir özgüven var anlamıyorum olay dış görünüş de değil sen gayet güzel bir bayansındır ama şu var benim başıma geleni anlatayım sana benim eski sevgilim 1.90 boy 125 kilo ve son derece çirkin bir adamdı ben dış görünüşe önem vermem keşke verseymişim sonunda terkedilen ben oldum ki cidden ona çok fazla olan bir dış görünüşüm var ama ne biliyomusun ben bunu elde ettim diye gaza geliyorlar ve daha iyisini elde ederim olayına giriyorlar tabi kimse suratlarına bakmayınca geri dönmek istiyorlar geri alırmıyız aslaaaaa çok sinirliyim içimi buraya döktüm kusura bakma canım ya (((

Ben şöyle düşündüm adam yaşça büyük demişsiniz, sizinle ilişki başından beri düşünmüyordur. Sadece arkadaşça sohbet etmek istiyordur bu kadar, sizi karşı cins olarak değil arkadaş olarak görüyordur.

Tipiniz mesele değil bence adamın zaten size niyeti yok entellektüel muhabvetler yapmayı seviyor o kadar.

Zaten aranızda yanlış anlamadıysam 10 yaş gibi bir fark var, yaş farkına sebep adamın size niyeti yoktur belki.
Bu yazdıklarım adam düzgün biriyse geçerli.

Adam düzgün biri değilse de sizin gibi 5 10 kişiyle muhabbet edip tipini beğendikleriyle yatma kalkma peşine düşüyordur.

Canım ben bir kadının erkeğin peşinden gitmesini makul bulmuyorum. Arayacak, gelecek, görmek isteyecek erkek olmalı. Eğer istemiyorsa da canı sağolsun. Zorlamanın anlamı yok. Çünkü ben bir kadın olarak beni görmek istediği yönünde bir ipucu yakalayamadığım sürece hiç bir erkek için uğraşmam, içimden gelmez.

Zaten burada bir gönül ilşkisi yok. Daha çok erkek milletini çözmeye çalışıyoruz hep birlikte. :) İyi dileklerin için sağol. Haklısın her şeyi zaman gösteriyor zaten.

Dök dök akıt zehrini, içinde kalmasın. Niye buradayız. :)

İnan yavaş yavaş anlamaya başlıyorum ve bu hızla gidersem sanırım 60'lı yaşlarımda ilişki uzmanlığı alabilirim. Biz kadınlar erkekleri çok şımartıyoruz. Aldığımızdan çok daha fazlasını veriyoruz. Bu bizim yapımız. Ama akıllı bir kadın aldığı kadar verir, fazlası için ısrar etmez.

Sonuçta erkekler de elde etmek üzere proğramlılar ama zaten kadın hazır tepside önlerinde olunca eyleme geçmek için enerji hissetmiyorlar . Erkek kadın için uğraşmayınca ona ilgisini kaybediyor. Ne yapsın o avlanmak için yaratılmış.

Yani şimdi erkek milleti deyip onlara kızmak iyi geliyor ama onlarsız da olmuyor. O zaman kardeş ne yapacaksın o cinsin nasıl olup ta bu kadar basit bir algıya sahip olabileceklerini anlamak için biz devreleri yakıyoruz.

Cherry merhaba, gayet güzel özetlemişsin. Adam düzgün biri, derdi sohbet etmek, paylaşmak. Ötesi bir amacı benimle hiç yok. Son derece edepli, ahlaklı. Ama işte kadın kafası diyor ki bu kadar iyi anlaşabildiğin biriyle görüş, konuş sanaldaki muhabbeti mümkün olduğunca gerçeğe taşı. Ama erkek kafası da sanırım kalvye başındaki iletişimin rahatlığıyla yetinebiliyor, ilerisine gerek duymuyor.

Tek bildiğim birşey var artık ve eminim bundan daha önceki ilişkilerimde ben çok kötü davranıyordum sevgililerime ve sonunda da sıkılıp ayrılıyordum .Bu sefer hatalı olduğum tüm davranışları bıraktım ne oldu terkedilen ben olduğum bildiğim şey şu KÖTÜ DAVRAN sadece bu hem güçlü hissediyorsun hemde bir süre sonra cidden eğlenceli oluyor artık heryerden engelledim ama skyp olayını unutmuşum aradı ve o kadar emin ki beyfendi benden özledim görüşelim ben ki hayatta küfür etmem oda çok iyi bilir seni napiyim artık şişko koca g.tler mi dersin sarı çiyanlar mı hava da uçuştu şok geçirdi ama ne oldu ertesi gün yine aradı çünkü bunlar hakaret seviyor insalıktan anlamazlar ben de bunu anladım artık böyle de devam

Canım ben kendi adıma hakaret ettiğim birisi ile birlikte olamam. Ne bana hakaret edilmesine izin veririm ne de kimseye hakaret ederim. Yani bence bu yol iyi değil.

Benim bahsettiğim kötü davranmak değil. Daha çok aldığın kadarını vermekten bahsediyorum. O sana güzelsin diyorsa sen de ona yakışıklısın de ya da teşekkür et. Yeter. En azından ilişki bir aşamaya gelene kadar. Yani o sana güzelsin dedi diye sen de ona harikasın, müthişsin, teksin , hemen görüşelim hatta evlenelim....vs. kadar işi götürmemek lazım.

Bir çok kadın daha tanışma aşamasında evlilik hayali kuruyor oysa erkek belki o ara başkalarıyla da görüşüyor. Çünkü imzayı atmadıkça o senin kocan değil ama bizler daha bir kaç ay olmuş o sanki kocamızmış gibi davranmasını bekliyoruz.

Yani işte demek istediğim yavaş yavaş ilerlemek, fazla abartılı beklentiye girmemek lazım. Erkek elde etmek için uğraşmalı. Bunun için ona fırsat vermek lazım. Ama bunun yolu onu aşağılamak değil elbette. Neyse ben de çok bildiğimden değil, böyle olması gerekir diye düşündüklerimi paylaşıyorum.

Ben yaşadıklarımdan aldığım dersi anlattım ve bence doğru yol onlara iyi davranmamak ama bu benim doğrum tabi ki :) yani 7/24 hakaret etmek değil tabi ki olay ama bazen yaptıkları şeyler yüzünden hani içimiz taşar ya ama yine de susar onu kırmamak adına birşey söylemeyiz hah ben o anlardan bahsediyorum içimizde tutmayalım patlayalım hemde öyle bir patlama olsun ki neye uğradıklarını şaşırsınlar .Benim eski sevgilim anlıyorum bana karşı çok öfkelisin şuan ama kendimi affettiricem diyor yok öyle bir dünya affetmekmiş ha bana bulaşmazsa intikam intikam diye tuturmuyorum ama bulaşmaya devam ederse çok fena yapıcam o ayrı ben iyi sadık dürüst olmanın hiç bir faydasını görmedim hatta çirkin bir adamdan kendini brad pit zanneden bir şahsiyet yarattım şimdi o eski haline döndürmek de çok hoşuma gidicek :)

Ama şekerim ben zaten sizi birbirinize uygun bulmadım adam senden 10 yaş büyük demişsin. Daha tazesi yok mu:))

:))) Evet haklısın insan içindeki kırgınlıkları, öfkeyi söyleyemiyor niye aman o krılmasın, ilişki bozulmasın. Ama o zaman sen şişiyorsun, hazmedemediğin için.

İşte ben şimdi böyle bir sindirim sorunu yaşamamak için beklentileri azaltmak ve eğer karşıdan ışık gelirse o oranda azar azar artırmak eğitimi uygulayacağım kendime. Çünkü böyle olmazsa senin dediğin yere geliniyor. Sen kendi sıkıntını engelleyip onu hoş tuttukça, onu haketmediği yerlere çkarıyorsun. O da havalara girip seni iyice boşluyor. Sen bu arada doldukça doluyorsun ve tabii eşiği aşınca da patlamak çirkin oluyor. Diyorum ki biz iyisi mi hanımlığımızı bozmayalım, kendimizi doldurmayalım. Seninkini de bence kendi haline bırak, sen ışığını onun üzerinden çekince o zaten eski mıymırık haline döner, kendiliğinden. :)

Niye kız sen nerde yaşıyorsun
Sen kaç yaşındasın herif kaç yaşında? Z zipzip stayla
Zipzip hala buralarda mı?
Şekerim ben bu bilgileri nasıl burada yazayım Allah muhafaza gazetelere düşmek var.
Ama şöyle diyeyim ben kendim de hafif karta kaçmış durumdayım.
Erkeklerin diş fırçalamayı bile bilmediği, kahvehanelerde gazatelerin görsellerine bakmayı okumak faaliyeti sanan, lafa küfürlü başlayıp dibini küfürle getiren ama işte erkeğim diye ortada gezinen canlıların olduğu bir bölgedeyim. Gerisini sen anla artık.:)

Sadece yaş ver o zaman merak ettim:)

Valla o ayrılmak istediğin de efendi gibi yoluma gittim .Ben ayrıldıktan sonra bir daha o insanla iletişimde bulunmayan biriyim .Bu hep böyle oldu bu zamana kadar ve asla geri dönüşüm de olmaz .Ben senin kadar sabırlı olamam malesef ve cidden hiç bir erkeğin sabrımı hakettiğini de düşünmüyorum ben senin yerin de olsam ne yapardım biliyormusun anında engeller postalardım o adamı sormazdım bile niye geldin de beni aramadın o kim be diye düşünürdüm .Gerek yok vakit kaybı bunlar adam yaşlıymış bide pehh sen kaç yaşındasın peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…