Beni neden görmek istemedi ?

Bu kadar kafaların aynı olduğunu düşünüyorsan ilk adımı ondan beklemene gerek yok sen de bi bahaneyle onun yaşadığı şehre gidip bi görünüp dönebilirsin.. sanal arkadaşlığınızın bitmesi ihtimalini göze alıyorsan tabi..

Yaa ama neden sanal da bitsin yani bu kadar net bir sonuç mu bu?

Devam edeyim yanlışlıkla bitirmeden gönderdim. O buraya gelip beni görmeyecek ben oraya gidip onu görmek isteyeceğim. İşte bu olmaz. Çok uzun zaman geçmesi lazım benim için anca öyle olabilir ve tabii hala onunla yüz yüze konuşma isteğim olmalı.

Ya sen bilirsin de hayat bu kadar egolu davranmak için kısa bence.. saatlerce karşısında otur demiyorum selam naber iş için geldim beş dakkada sana uğrayım dedim hadi bay.. rüzgar gibi gelir geçersin nolduğunu bile anlamaz yani ama senin kafanda bişey oluşmuş olur en azından..

Diyelim benim kafamda onunla ilgili iyi bir şey oluştu o zaman daha kötü değil mi? Eğer bir esip geçmrekle onun aklını başından alacağıma güveseydim bunu yapabilirdim çünkü o zaman muhtemelen peşime düşerdi ama benim etki etmem zaman alır. Zira dış görünüşümden çok ruhumun güzelliğine güvenyorum onu da ancak görmek isteyen anlayabilir. Vay bayağı romantik oldu.:)

Fiziksel güzellik tek kıstas değil kendine güven duruş hava insanın güzelliğini destekleyen unsurlar.. bi de aklıma acaba evli mi sorusu geldi açıkçası.. evli değilse seni gördükten sonra onun da bi adım atmaması çook düşük bi ihtimal bence.. yani aptallık olur artık..

Canım evli değil ama artık ilişkiler eskisi gibi değil ki. Önceden kadın güzelse, hanımsa, paylaşacak birşeyler de varsa evleniliyordu. Şimdi erkekler zengin, varlıklı kadın arıyor. Ayrıca kariyer sahibi bir erkek haliyle kendine denk birini istiyor. Valla birşey denmiyor ki. Herkes kendi isteklerinin peşinden gidecek elbette. Ben sanırım bir erkeğin eğer varsa bu isteklerine karşılık vermekte eksik kalırım.

Tekrar merhaba canim.
Yonelttigin soruyu su sekilde cevaplayabilirim . genel anlamda benim bakis acima gore bircok erkek gibi bu bey de kaybetme korkusunu gercegini yikiciligini yasamaktan korktuklari zaman yalanla konuyu derinlestiriyorlar. Size karsi bir his icinde olmayan,sizin onun gozunde siradan oldugunuz bir durumda neden yalana basvursun ki????hem siz kimsinizki ,ne haddinize onu hesap sorar tarzda bir soruyla mesgul ediyorsunuz..degil mi...oyun icinde oyun gibi.yalan konusunda mukemmeli yapan bir erkek bulsam tebrik edecegim zaten.farkindaligi yuksek bir bey olabilir konu kendi menfaatiyse.fakat sizin farkindalik durumunuzu tespit etmeden giristigi bu konuda sapla samani karmakarisik etmis durumda suan.
Samimi icten yaklasimlarin karsiligi sifatlar ne olursa olsun samimiyet ve ictenliktir.gecerli sizin beyninizde olusturdugu tezi guclu mantikli bir tezle curutmedigi surece sohbeti kesmeniz akillica olur.diyelimki kaybetmemek icin yalan konustu. Ogrenmeliki yalan konusunca kaybediliyor.

Sohbetin konusu ister entellektüel ister duygusal olsun farketmez adam 1 senedir email yazıyor şehrine geliyor ve görüşmek istemiyor...saklıyor bir de geldigini.cok saçma. Bu adam evli diyeceğim değil demişsin. O zaman resmen saygısız ukala zaman israfı. Insanca bir çay kahve içmekte ne var. Sanki üstüne mi atlayacaksin ne sanıyor kendini acaba.

Bengücan merhaba, benim içimdeki sıkıntıyı ne güzel anlamışsın. Bazı arkadaşlar bu yalan değil, gizlemek yalan sayılmaz diyor. Eğer sohbetinden memnunsam boşvermemi, beklentiye girmememi öneriyorlar. Sağolsunlar elbette bu da bir bakış açısı.

Ancak sadece yazılı süren bir iletişimde dürüstlük ve samimiyet daha da ö plana çıkıyor. Çünkü arada başka bağlayıcı faktörler zaten yok. Bizim birbirimizle bağlayan şey samimi, içten paylşaımlarımız senin de söylediğin gibi.

Ama o il dışındayım diyerek bana çok vasat bir yalan söylemiş olmadı mı? Yani üzerinde düşünülmeden, başından atmak istercesine, açığa çıkacağını aklına getirmeden. Yani sıradan bir yalan söylediğine göre beni de sıradanlaştırmış oldu. Şimdi ben hiçbir şey olmamış gibi devam edersem aynen söylediğin gibi olacak yani yalana tahmmüllü olduğumu sanacak ki hiç öyle değilim. Baksana öyle olsam burada sayfalar dolusu yazar mıydım?

Devam edebilmek için bu konuyu sorun etmemek gerekiyor ama ben sorun edip-etmemek konusunda kararsızım. Bu geçiştirmesinden sonra hala onun yazdıklarına değer verebilir miyim acaba? Yapacağı açıklamayı bekleyeceğiz artık. Çok güzel yazmışsın sağol.

Yani bunca zamandır benim yazdıklarımdan nasıl bir izlenim edindi acaba. Hayır üstüne atlama hevesinde olsam bir yıl bekler miyim. Bir arkadaşın dediği gibi bir otobüs ya da uçağa bakar. Gider bulurum. Hem diyelim benim bu yönde bir niyetimi sezdi ama o istemiyor o zaman niye hala yazıyor. Yani illa beni istemeli anlamında söylemiyorum ama gerçekten tuhaf oluyor bir fincan kahve içmekten kaçmak bence de.

Ben sizi haklı buldum,illaki duygusal boyutta birşey olması gerekmez, dostane olarak "iş için burdayım bir kahve içmeye ne dersin" demek bu kadar zor olmamalıydı.

1 yıl azımsanacak bir zaman değil.. Çokça paylaşımınız da olmuş.. Bilmem aklıma 2 seçenek geldi. Telefonla görüşmüyormuşsunuz, ya çok yoğundu aklına dahi gelmedi.. Ya da sizi yazılarınızşa seviyor,uzak olmanız daha cezbedici..biliyor uzak ama beni anlıyor dertleşiyoruz büyü bozulmasın gibi..

Bilemedim çok entresan:)

iletişimi kesnek çok radikalce olur aslında.Cevabını bir dinle sonra içinden geçeni yap.İçtenliğin azaldıysa iletişimin de ona göre olur.Buraya da yaz ama,o kadar ilgilendik burda:)

Yani aslında bazen olanları anlıyorum gibi ama sonra düşündükçe yine enteresan gelmeye başlıyor. Onun benim kadar bu konuya takıldığını sanmıyorum diyeceğim fakat özensiz biri değil. Yani yazamadığında bile kısa da olsa açıklama yapıyor. Fakat bu uzak da olanın cezbetme meselesi gerçek olabilir. Yani tanımaya çalışırken elbette yazacak daha çok şey oluyor. Ama bir yakınlaşılsa belki çekim ortadan kalkacak. Hani zıt kutuplar başta birbirini çok kuvvetli çeker ama bir araya gelince çekim sıfırlanır ya o hesap mı acaba ?

iletişimi kesnek çok radikalce olur aslında.Cevabını bir dinle sonra içinden geçeni yap.İçtenliğin azaldıysa iletişimin de ona göre olur.Buraya da yaz ama,o kadar ilgilendik burda:)
Evet gerçekten sağolun paylaşımlar çok ufuk açıcı oldu. İnşallah yazarım.

Bence katılıyorum.. Size bir anımı anlatayım..eskiden internetten gmrüştüğüm bir arkadaşım vardı,bayandı..Genel sohbetlerimiz olurdu, dertleşirdik uzun uzun yazışırdık.. Filmlerden,kitaplardan,hayatın her alanından.. Bir gün buluşalım dedik ayrı yerlerdeydik fakat yakındık. Karşı karşıya gelince o derin sohbetleri edemedik bilmiyorum bir yerde tıkandı.. O yazışmalardaki yakınlık yoktu..

Diyeceğim o ki belki böyle bir durumdan çekindi, ya da yanlış anlaşılmaktan da korkmuş olabilir. Hani ne münasebet diceğinizi de düşünmüş olabilir. İllaki tanımışsınızdır içinizdeki sese kulak verin.

Canim
Hikayeni sirf cvp yazmak icin okuyup yorumlamiyorum.tamamen empati kurarak hikayeni resmen yasayarak yorumluyorum.basima gelmis gibi dellenmis durumdayim :)))uzun bir zamandir devam eden bir gorusme oldugu icin aliskanlik duygusu sende dogru kararin ne oldugu suphesini olusturacak ister istemez, maillini surekli acip kapama.eski iletileri okuma.neden niye sorulari. Bosluga dusmus gibi hissedeceksin.faal iliskilerde dostluklardada hep boyle olur ya. Bedeli buyuk kayiplarda olsa (sence) yanlis bildigin bir davranisi gormezden gelme.istersen yan odada oturan istersen yuzlerce km uzaktaki farketmiyor yani hissettigin his. Emin ol senin kadar merak ediyorum bir aciklama yapacakmi,yapacaksada savunmasi ne olacak.

sizden hoşlanmamış olabilir, dolayısıyla arkadaşlığınızı sadece sanal ortamda devam ettirmeyi düşünmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…