Beni neden görmek istemedi ?

Canııım benim. Aslında umarım dediğin gibiyimdir çünkü olmak istediğim tarz senin söylediğin gibi. Çok teşekkür ederim, moral oluyor vallahi.

Reactions: nio
İstediğini veremeyeceğini düşündüğü için görüşmek istemeyebilir , bakımsız biriysen görüşmeyebilir ..
Hayatım bir şey istemiyor ki. Benimle yazışsın yeter. Konu da o zaten. Malum şey dışında daha çok şey istese ya. Mesela telefonda konuşmak istese. Bana özel sorular sorsa. Görmek istese. Ama demek ki bunlara ihtiyacı yok. O sanırım benim gibi onun egosunu kabartacak birini istiyor. Ama ben bu saatten sonra bunu yapabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü ben de beğenilmek ve bunu duymak istiyorum. Entellikte güzel ama bir yerde de kadınım dimi ama :))

Elbette kadınlarında ihtiyacı var her şeye .. Ego ve resimleriniz beğenilmesi herkes gibi hoşunuza gider ama bitti gittiyse bir hayır vardır mutlaka yenisini bulursunuz . Bence zorlamamak en iyisi . Dönerse senindir ..

Elbette kadınlarında ihtiyacı var her şeye .. Ego ve resimleriniz beğenilmesi herkes gibi hoşunuza gider ama bitti gittiyse bir hayır vardır mutlaka yenisini bulursunuz . Bence zorlamamak en iyisi . Dönerse senindir ..
Bitmedi de. Bu haliyle devam etse mi iyi, etmese mi? Benim olsa ne olacak ki. Bir mail adresi ve günlük yazışmalardan ibaret bir iletişim şekli. İlişki değil ama.

Direk bozuldugunu mu belirtti, sen mi oyle hissettin.
Tam olarak ne yazmis detaylari alalim :)

Direk bozuldugunu mu belirtti, sen mi oyle hissettin.
Tam olarak ne yazmis detaylari alalim :))
Burada artık internete haber olma tehdidi altında yazdığımız için detay vermeye elim gitmiyor. Ama bildiğin açık açık bozulduğunu söylemiş. Yani buradan ne çıkarıyorum ben. Soru sormak yok. Neden haber vermedin, neden görüşmek istemedin..vs. yasaklı cümleler. Ama hakkını yemeyeyim uzun uzun kendi başına hareket edemediğini ve benim haklı olduğumu yazmış. Sağolsun. Ancak buradaki aydınlanmamadan sonra yazdıklarını okudukça inan başkalarıyla da yazıştığı sonucuna vardım.

Bitmedi de. Bu haliyle devam etse mi iyi, etmese mi? Benim olsa ne olacak ki. Bir mail adresi ve günlük yazışmalardan ibaret bir iletişim şekli. İlişki değil ama.
İnsan ulaşamadığına koşmak istermiş ya .. Dokunamadıkça duyamadıkça her konuda istek artıyor Bence konuşsan da olur konuşmasan da yani çok üstüne düşme normal hayatına odaklan illa kopmasın dersen . Ama önceliğin yoksa hayatında biri gerçek hayata odaklanmak gerekir .

Öyle düşündüren sonucta kendisi.
Ilk yorumlarim da da söylemiştim zaten dusuncemi. Bir kadin bir erkek bu kadar yazisiyorsa mutlaka çekim olur ve bu cekim gorusme isteği dogurur diye.
Bu adam demek ki,
Senin disinda da birileriyle yazisiyor ve ayrica sana karsi bir merak hissetmiyor.
Haklisin boyle dusunmekte.

Ama benim dikkatimi çekti; sert (vede empatisiz yazanlar) olmadı ve konusu güzelce takip edildi,onun etkisi de var.Güzel yorumcuları oldu:)Herşey bir bir analiz edildi.Gelişti.Düşünülmeden yazılmadı.Bazıları bukadar şanslı olmuyor.Ben en son iki konu açmıştım .Aman Allah'ım yargısız infaz.İnsanın derdini birken iki ediyorlar bazen.Başına gelen anlar, insan okadar yıpranmışken sinirlenmeden edemiyor.

Hahahaha saniyormusun bu yollardan gecmeyen var :)
hatta bu konuda mimli olanlar var her konuda yorumlari vardir konu sahibi kanatsiz melek olsa vay efendim haren nerde derler gokten zembille inse gene bi kulp bulurlar...ben toptan engelledim ne yorum yaparlarsa gorunmuyor...
Tavsiye ederim cok ise yariyor bosuna kalabalik etmiyorlar

Senin konularini merak ettim bir okuyup gelicem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…