Canııım benim. Aslında umarım dediğin gibiyimdir çünkü olmak istediğim tarz senin söylediğin gibi. Çok teşekkür ederim, moral oluyor vallahi.Konuyu bayagidir takip ediyorduysamda yorum yazmamistim.
Yazilarinizdan kulturunuzden nezaketinizden etkilenmistir.
Her yoruma kibarca cevap vermissiniz...
Sifir asabiyet sifir laf sokma...
Adam bekarsa kendisi kaybetmis zor bulur boyle sakin hanim hatuncuk kadini..
Ne demek büyük bir keyifle :)) Ama entelektüelliği ben ondan öğreniyorum yani kaynak o. Sana verebilecek fazla bir şeyim yok. Hem biz seninle hemen tanışıp yüz göz olacak gibiyiz:)))
Hayatım bir şey istemiyor ki. Benimle yazışsın yeter. Konu da o zaten. Malum şey dışında daha çok şey istese ya. Mesela telefonda konuşmak istese. Bana özel sorular sorsa. Görmek istese. Ama demek ki bunlara ihtiyacı yok. O sanırım benim gibi onun egosunu kabartacak birini istiyor. Ama ben bu saatten sonra bunu yapabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü ben de beğenilmek ve bunu duymak istiyorum. Entellikte güzel ama bir yerde de kadınım dimi ama :))İstediğini veremeyeceğini düşündüğü için görüşmek istemeyebilir , bakımsız biriysen görüşmeyebilir ..
Elbette kadınlarında ihtiyacı var her şeye .. Ego ve resimleriniz beğenilmesi herkes gibi hoşunuza gider ama bitti gittiyse bir hayır vardır mutlaka yenisini bulursunuz . Bence zorlamamak en iyisi . Dönerse senindir ..Hayatım bir şey istemiyor ki. Benimle yazışsın yeter. Konu da o zaten. Malum şey dışında daha çok şey istese ya. Mesela telefonda konuşmak istese. Bana özel sorular sorsa. Görmek istese. Ama demek ki bunlara ihtiyacı yok. O sanırım benim gibi onun egosunu kabartacak birini istiyor. Ama ben bu saatten sonra bunu yapabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü ben de beğenilmek ve bunu duymak istiyorum. Entellikte güzel ama bir yerde de kadınım dimi ama :))
Bitmedi de. Bu haliyle devam etse mi iyi, etmese mi? Benim olsa ne olacak ki. Bir mail adresi ve günlük yazışmalardan ibaret bir iletişim şekli. İlişki değil ama.Elbette kadınlarında ihtiyacı var her şeye .. Ego ve resimleriniz beğenilmesi herkes gibi hoşunuza gider ama bitti gittiyse bir hayır vardır mutlaka yenisini bulursunuz . Bence zorlamamak en iyisi . Dönerse senindir ..
Kızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...
Bir mail geldi. Sağolsun açıklama yapmış. İş için geldiğini ve yoğun olduğunu söylemiş. Makul. Haklı zira iş ortamında kendi başına hareket edemez. Anladım. Fakat burada bitmiyor. Ben onu sorguladığım için bozulmuş.
Sen ne yaptın derseniz. Ne yazacağımı bilemedim. İçimden ona yazmak gelmedi. Ben de buraya döktüm içimi.:)
Burada artık internete haber olma tehdidi altında yazdığımız için detay vermeye elim gitmiyor. Ama bildiğin açık açık bozulduğunu söylemiş. Yani buradan ne çıkarıyorum ben. Soru sormak yok. Neden haber vermedin, neden görüşmek istemedin..vs. yasaklı cümleler. Ama hakkını yemeyeyim uzun uzun kendi başına hareket edemediğini ve benim haklı olduğumu yazmış. Sağolsun. Ancak buradaki aydınlanmamadan sonra yazdıklarını okudukça inan başkalarıyla da yazıştığı sonucuna vardım.Direk bozuldugunu mu belirtti, sen mi oyle hissettin.
Tam olarak ne yazmis detaylari alalim :))
İnsan ulaşamadığına koşmak istermiş ya .. Dokunamadıkça duyamadıkça her konuda istek artıyor Bence konuşsan da olur konuşmasan da yani çok üstüne düşme normal hayatına odaklan illa kopmasın dersen . Ama önceliğin yoksa hayatında biri gerçek hayata odaklanmak gerekir .Bitmedi de. Bu haliyle devam etse mi iyi, etmese mi? Benim olsa ne olacak ki. Bir mail adresi ve günlük yazışmalardan ibaret bir iletişim şekli. İlişki değil ama.
Burada artık internete haber olma tehdidi altında yazdığımız için detay vermeye elim gitmiyor. Ama bildiğin açık açık bozulduğunu söylemiş. Yani buradan ne çıkarıyorum ben. Soru sormak yok. Neden haber vermedin, neden görüşmek istemedin..vs. yasaklı cümleler. Ama hakkını yemeyeyim uzun uzun kendi başına hareket edemediğini ve benim haklı olduğumu yazmış. Sağolsun. Ancak buradaki aydınlanmamadan sonra yazdıklarını okudukça inan başkalarıyla da yazıştığı sonucuna vardım.
Ama benim dikkatimi çekti; sert (vede empatisiz yazanlar) olmadı ve konusu güzelce takip edildi,onun etkisi de var.Güzel yorumcuları oldu:)Herşey bir bir analiz edildi.Gelişti.Düşünülmeden yazılmadı.Bazıları bukadar şanslı olmuyor.Ben en son iki konu açmıştım .Aman Allah'ım yargısız infaz.İnsanın derdini birken iki ediyorlar bazen.Başına gelen anlar, insan okadar yıpranmışken sinirlenmeden edemiyor.Konuyu bayagidir takip ediyorduysamda yorum yazmamistim.
Yazilarinizdan kulturunuzden nezaketinizden etkilenmistir.
Her yoruma kibarca cevap vermissiniz...
Sifir asabiyet sifir laf sokma...
Adam bekarsa kendisi kaybetmis zor bulur boyle sakin hanim hatuncuk kadini..
Bence bundan sonra hak etmediği ilgi alakayi gosterme..
+1 vakit kaybı bu herif
Diyorum gel benimle yazis daha iyi diye ama yok bana verecek biseyi yokmus
Ama benim dikkatimi çekti; sert (vede empatisiz yazanlar) olmadı ve konusu güzelce takip edildi,onun etkisi de var.Güzel yorumcuları oldu:)Herşey bir bir analiz edildi.Gelişti.Düşünülmeden yazılmadı.Bazıları bukadar şanslı olmuyor.Ben en son iki konu açmıştım .Aman Allah'ım yargısız infaz.İnsanın derdini birken iki ediyorlar bazen.Başına gelen anlar, insan okadar yıpranmışken sinirlenmeden edemiyor.
+1 vakit kaybı bu herif
Yoksa bu el altından bana mı bir teklif
Ama benim dikkatimi çekti; sert (vede empatisiz yazanlar) olmadı ve konusu güzelce takip edildi,onun etkisi de var.Güzel yorumcuları oldu:)Herşey bir bir analiz edildi.Gelişti.Düşünülmeden yazılmadı.Bazıları bukadar şanslı olmuyor.Ben en son iki konu açmıştım .Aman Allah'ım yargısız infaz.İnsanın derdini birken iki ediyorlar bazen.Başına gelen anlar, insan okadar yıpranmışken sinirlenmeden edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?